Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

andy.k

Active member
με εκπροσωπους διαφωνω και εγω σε συναντησεις απο οποιαδηποτε εταιρεια... συνεννοηση μπουζουκι.... πιο καλα αμεσα με το ιατρο ! Τωρα για την περιπτωση σου Αντη.. ποια εξηγηση σου εδωσε (αν εδωσε)ήθελα να αποφαση συνδυασμο fue-strip ? Επισης απο καποιες φωτο σου σελ.1 προεπεμβατικες με μεγαλο μαλλι ηθελα να σε ρωτησω ειναι η 1η επεμβαση μ/μ που κανεις σωστα ? εχεις σκοπο και για 2η ?

Ο λόγος για την strip + fue ,
αν θυμαμαι καλα ήταν πως
εκτιμούσε ο doc(από φωτός
πάντα) ότι χρειάζομαι
περίπου 4500gts(δεν
αντιλεγω, ιδίως στις
πυκνότητες που δουλεύει ο
Γεωργίου μπορεί να βγαιναν
κάπου εκεί)...ωστόσο πολύ πιθανόν ο ανθρωπος να νόμισε πως εγω θελω να γίνω ΤΕΖΑ σε όλο το κεφάλι με τη μια, να πιάσω παντού 60gts/cm2...εγω δεν ήθελα να
πιάσω παντού 60, ήθελα να
πιάσω 40 μαζί με τα μαμά
μαλλιά που εχω, να δω κατά
ποσό θα διορθωθεί ή εικονα
μου, ποσο και που θα προχωρησει η ΑΑ και αν και όταν ηθελα να κάνω
διορθωτικό επιπρόσθετα στο
μέλλον...να το πω με απλά
λόγια, εγω ήθελα να
συνεφερω όλο το κεφάλι, και
ο Γεωργίου ήθελε να
τουμπανιασει όλο το
κεφάλι...ή πρώτη προσέγγιση
απαιτουσε 3000€ και 2000-
2500gts εδώ Ελλάδα, χωρίς να
περιμενω απίστευτα αποτελέσματα, και αλλά τόσα πιθανώς μελλοντικά για πύκνωση, ενώ ή δευτερη προσσεγιση απαιτούσε 10000€ περιπου κ 4500gts
μονομιάς τα οποία φυσικά με
manual fue σε 2 μέρες δε
βγαινουν οπότε μπήκε στο
παιχνιδι και το strip...φυσικά
strip δεν ηθελα ούτε κ διέθετα 10000€...δεύτερη μμ δεν ειχα σκοπό να κάνω ως πλάνο αρχικό με την έννοια να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σε 2 μμ διαδοχικές...Ήξερα πως θα χρειαστω ισως μελλοντικά λόγω πιθανης αν οχι βεβαιης εξέλιξης της ΑΑ...Απλά πλέον μπαίνει στο μυαλό μου κ το σενάριο ότι ΑΝ δε μείνω ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα(δλδ αν ακόμα και με φουλ φυτρωση αποδειχτούν λίγα τα grafts/τριχες που εβαλα) τότε ίσως κατόπιν οπως έχω πει piros results χωθω ξανά σε σύντομο διάστημα...πάντως εξ αρχης θεωρούσαν ότι θα χρειαστεί να επεμβω 2-3 φορες γτ ειχα και δικά μου μαλλιά στα σημεία που μπήκα, τα οποία μελλοντικά πιθανώς( μάλλον σίγουρα αν κρινω από κληρονομικότητα θα πέσουν). Με κριτηριο το χειρότερο σενάριο με βαση την κληρονομικότητα λοιπόν προτιμησα τη συντηρητική οδό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Η hdc κάποια στιγμη πρεπει να το διορθωσει αυτο στα consulation, το θεωρώ αδιανόητο να κανει εκτιμηση ο φ. άσχετα ποσο καλό παιδι ειναι, προσωπικά στην συνάντηση που είχα πριν 2 χρόνια περιπου έμεινα ικανοποιημένος....η έτσι νόμιζα, μετά απο δυο χρόνια κ προσφάτως συγκεκριμενα διαπίστωσα πως η συνάντηση μας τοτε ηταν ερασιτεχνικού επιπεδου μιας κ ο φ. στην εκ νέου συνομιλία μας δεν είχε κρατήσει κανένα ιστορικό απο την τοτε συνάντηση μας παρα μονο 4 ολόκληρες φωτο, δεν είχε κρατήσει ουτε μια σημείωση για το τι ειχαμε πει, για το οτι είχα κανει strip και είχα απωλέσει πολλά grafts όπως ο ίδιος είχε διαπιστώσει κ κάποιες αλλες πληροφορίες πολύ ζωτικες
Επίσης ειναι αρνητικό το γεγονος οτι σε ολους το πάνε 3000 περιπου grafts λες κ όλοι εχουμε τα ίδια χαρακτηριστικα κ πιστεύω πως ο Μαράς βλέποντας το περιστατικό απο κοντά οταν ο πάσχων παει στην κλινικη θα γίνονται πολλές αναθεωρήσεις γιατι άλλο το μάτι του λαγού κ άλλο της κουκουβάγιας, παρόλαυτά πιστεύω πως η hdc κ ο Μαράς ειναι οτι πιο αξιόπιστο σε Ελλάδα κ Κύπρο με τον Γεωργίου να ακολουθεί

Tasmania

Active Member
Στη θεση σου Αντη, θα συναντιομουν σε καποιο consultation απο κοντα με τον οποιοδηποτε Χ.Ψ ιατρο ειχα μια Α επαφη με email , να επιβεβαιωθει ο αριθμος των γραφτς και αν χρειαζεται συνδυασμο fue/strip.Να γινει μια πιο σωστη εκτιμηση δλδ της καταστασης. Γενικα αλλη εκτιμηση απο κοντα αλλη απο φωτο σιγουρα... Επισης θεωρω οτι θα μπορουσε πχ να γινει τμηματικα...δλδ πχ 3000 γραφτς προσθια περιοχη και πιο μετα crown και Γ,Δ ζωνες (εκτος και αν ηθελες να δουλευτουν ολες οι περιοχες μαζι)...ρωταω για να καταλαβω πιο καλα την περιπτωση σου βλεπωντας και τις φωτο σου.... αυτα τα περιπου 4500 grafts σου ειχε πει περιοχη κατανομης ακριβως δλδ ζωνες που θα δουλευε ? Εξ' οσων καταλαβα, προτιμησες επιλογη με πιο λιγα γραφτς για πυκνοτητα 40 πανω-κατω στη hairline και πιο αραιη πυκνοτητα σε πιο πισω τοποθετηση, και με τη 2η να φθασεις σε πιο καλη πυκνοτητα σε οποια σημεια χρειαζεται λαμβανομενης υποψην και της συνεχισης πιθανης ΑΑ? Εχω μια διαφορετικη αποψη σε προσεγγιση στο θεμα μ/μ (οχι κατ'αναγκην επιθετικη), απλα 2006 grafts δουλευοντας ολο το κεφαλι μου φαινεται σταγονα στο νερο.

Flosk

Well-Known Member
Ρε Cvial να ρωτησω κατι αν ξερεις.. Οι γιατροι που κανουν τις μμ ειναι οντως γιατροι με πτυχιο ή εχουν δικαιωμα να ασκησουν το επαγγελμα και νοσηλευτες-φυσικοθεραπευτες-κομμωτριες;;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε κάποιες χώρες (αρκετές) τα incisions πρεπει να γίνονται απο γιατρό σε άλλες οχι. Για το extraction δεν απαιτείται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Flosk

Well-Known Member
Και στις κλινικες στις οποιες αναφερομαστε σε αυτο το νημα ξερουμε οτι οντως ετσι συμβαινει;

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν υπαρχει ειδικοτητα ιατρος μμ μαλλιων. Για να κανουν ομως τομες και αλλες παρεμφερεις πραξεις πρεπει να εχουν πτυχιο ιατρικης. Ολοι οι γιατροι αυτοι ερχονται απο αλλες ειδικοτητες και εκπαιδευονται στο αντικειμενο. Πχ ο Μιχαλης μου ειχε πει ειχε τελειωσει παθολογια αν θυμαμαι καλα, επιασε δουλεια στην hdc το 1997 η και νωριτερα και εκπαιδευτηκε πανω στο κομματι απο bisanga και cole μεχρι που εγινε αρχιατρος εκει και το 2011 ιδιωτευσε. Ο δε Χασον που τον ξερει πολυ καλα ο Μιχαλης, αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πως ηταν καρδιολογος. Και για τον Μπισανγκα κατι μου ειχε πει αλλα μου διαφευγει.

andy.k

Active member
Στη θεση σου Αντη, θα συναντιομουν σε καποιο consultation απο κοντα με τον οποιοδηποτε Χ.Ψ ιατρο ειχα μια Α επαφη με email , να επιβεβαιωθει ο αριθμος των γραφτς και αν χρειαζεται συνδυασμο fue/strip.Να γινει μια πιο σωστη εκτιμηση δλδ της καταστασης. Γενικα αλλη εκτιμηση απο κοντα αλλη απο φωτο σιγουρα... Επισης θεωρω οτι θα μπορουσε πχ να γινει τμηματικα...δλδ πχ 3000 γραφτς προσθια περιοχη και πιο μετα crown και Γ,Δ ζωνες (εκτος και αν ηθελες να δουλευτουν ολες οι περιοχες μαζι)...ρωταω για να καταλαβω πιο καλα την περιπτωση σου βλεπωντας και τις φωτο σου.... αυτα τα περιπου 4500 grafts σου ειχε πει περιοχη κατανομης ακριβως δλδ ζωνες που θα δουλευε ? Εξ' οσων καταλαβα, προτιμησες επιλογη με πιο λιγα γραφτς για πυκνοτητα 40 πανω-κατω στη hairline και πιο αραιη πυκνοτητα σε πιο πισω τοποθετηση, και με τη 2η να φθασεις σε πιο καλη πυκνοτητα σε οποια σημεια χρειαζεται λαμβανομενης υποψην και της συνεχισης πιθανης ΑΑ? Εχω μια διαφορετικη αποψη σε προσεγγιση στο θεμα μ/μ (οχι κατ'αναγκην επιθετικη), απλα 2006 grafts δουλευοντας ολο το κεφαλι μου φαινεται σταγονα στο νερο.

Ταζ ή περιοχή που δουλευτηκε είναι max 80-85cm2...και είχε κ αρκετά μαλλιά μαμα, θεωρω ότι αυτά που μπηκαν ήταν όχι σταγόνα στον ωκεανό όπως μάλλον εννοούσες, θεωρω ότι με τα υπάρχοντα μαλλιά αν δε παθω σοκ λος θα δώσουν μια τελική πυκνότητα περίπου 40 gts /cm2...ανμπαθω σοκ λος θα πέσει στα 25-30 (οκ δε θα πέσουν κ όλες υποθέτω) και θα χρειαστω κ την δεύτερη σύντομα σίγουρα...

andy.k

Active member
Μακαρι Αντη να εχω αδικο-λαθος...

Σε κάθε περίπτωση φιλε είτε εχω εγω δίκιο είτε εσύ με ενδιαφερει πρωτίστως να φυτρώσουν όσο το δυνατόν περισσοτερα κ από εκεί κ πέρα βλέπουμε τι φτάνει κ τι όχι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Ελλάδα Cvial..
Και γω ξέρω πως ο Μαρας ειναι αθλητιατρος Dance. Στην Κύπρο στάνταρ παίζουν γιατροί με άλλες ειδικότητες όπως και ο Γκο..ας Ελλάδα και άλλοι απλώς αναρωτιέμαι αν στις κλινικές που έχουν πολλούς γιατρούς όπως στην D*I ή Bk ή του Β ειναι όλοι γιατροί;;;

Flosk

Well-Known Member
Και αν δεν ειναι μήπως ειναι παράνομο; Πρόσφατα έμαθα πως η Me.i J...se δεν είχε καν άδεια λειτουργίας. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι..

dimitris50423

Well-Known Member
στην Ελλαδα flosk ειναι νομιμο οι βοηθοι να ειναι αποκλειστικα ή ιατροι ή νοσηλευτριες. καμια αλλη ειδικοτητα. το ειχα ρωτησει.
ο βεκρης αν δεν κανω λαθος ειναι πλαστικος χειρουργος.

tasos33

Well-Known Member
Andy η μτμ αναμεσα σε ηδη μτμ μαλλια δεν αποκλείει το shock loss ακόμα κ αν δεν υπαρχουν μαλλιά μαμά,
Ταζ ή περιοχή που δουλευτηκε είναι max 80-85cm2...και είχε κ αρκετά μαλλιά μαμα, θεωρω ότι αυτά που μπηκαν ήταν όχι σταγόνα στον ωκεανό όπως μάλλον εννοούσες, θεωρω ότι με τα υπάρχοντα μαλλιά αν δε παθω σοκ λος θα δώσουν μια τελική πυκνότητα περίπου 40 gts /cm2...ανμπαθω σοκ λος θα πέσει στα 25-30 (οκ δε θα πέσουν κ όλες υποθέτω) και θα χρειαστω κ την δεύτερη σύντομα σίγουρα...

paulo

Active Member
Εχω δικό μου νήμα αλλα θα ήθελα να γράψω που ειναι σχετικό με αυτό το νήμα .
Είχα την πληροφορία οτι ένας παλιός γνωστός μου που μένει στην Γερμανία έκανε μεταμόσχευση στην Τουρκία ,το περνώ τηλ πριν μια ωρα και μου λέει την κλινική και το ποσό πλήρωσε καθώς και τα grafts που έβαλε (3800) ,μου στέλνει φωτογραφίες πως ήταν και πως έγινε βέβαια οπως διάβασα εδώ η φωτογραφίες λίγο δείχνουν πυκνωτέρα τα μαλλιά ,το αποτέλεσμα ειναι πολύ αξιοπρεπές σε σχέση με τα χρηματα .
Πήγε αδιάβαστος και δεν ήξερε τίποτα σε σχέση με τις μεταμοσχεύσεις και η κλινική ειναι εντελώς άγνωστη ,η μεταμόσχευση έγινε το 2013.
Η τιμη ειναι πολύ ξεφτίλα και κάνουνε την ίδια τιμη σε όσα grafts βάλεις σε μια μεταμόσχευση ,φυσικά δεν πρόκειται να εμπιστευτώ τέτοια κλινική αλλα αν επιτρεπόταν να βάλω τα στοιχεία (site) να το δείτε

crossfire

Well-Known Member
Μάλλον θα είναι ο Maral ή η κλινική transest....
Πάμφθηνα,μισές τιμές από Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου εισιτηρίων και διαμονής ....
Στυλακι Β@@ρη όμως.....δυο τρία χειρουργια την ημέρα με κάτι κοριτσάκια.....super market. δηλαδή.....
Ο Maral επιβλέπει ....,

Τα αποτελέσματα όμως αξιοπρεπέστατα....μεγάλες πυκνότητες με υψηλή φύτρωση....
Εννοείται κλάσεις ανώτερα από Ελλάδα και με μισή τιμή.
Για όσους θεωρούν βουνό την ξενιτιά λόγω χρημάτων

paulo

Active Member
Ναι αυτός ειναι και έτσι οπως το λες μια γυναικα την κάνει όχι ο ίδιος .
Εχω φωτογραφίες αλλα δεν ξέρω πως να κρύψω το πρόσωπο του ,μου τις έστειλε μέσω viper .
Αν μπορέσω αύριο το βράδυ να τις καμουφλάρω στο πρόσωπο καλά θα ανεβάσω .
Δηλαδή οταν βλέπεις τόσο φθηνές μεταμοσχεύσεις και συνάμα πολύ ακριβές το πρώτο που θα κανείς ειναι να απορρίψεις το φθηνό γιατι έτσι περνεις εντύπωση απο παντού .

andy.k

Active member
Andy η μτμ αναμεσα σε ηδη μτμ μαλλια δεν αποκλείει το shock loss ακόμα κ αν δεν υπαρχουν μαλλιά μαμά,

Δεν είπα πως στη δεύτερη μμ αν μπεις μεταξύ των προηγούμενων μεταμοσχευμενων δεν υπάρχει κίνδυνος, απλά είναι
μεγαλύτερος ο κίνδυνος στην
πρώτη μμ, όταν δλδ πας για
πύκνωση στα υπάρχοντα
μαμά μαλλιά...δεν αρκεί μόνο
να μη πληγωσεις τα μαμα
grafts σε αυτή την
περίπτωση(στην οποία
υπάγεται κ ή δική μου μμ πριν
3 μήνες) μπορεί να χάσεις
μαμα μαλλιά κ για άλλους
λόγους. Και γι αυτό κ δε
περιμένω να πιάσω 40 grafts /
cm2 σαν τελικη πυκνοτητα
παντου...αν σε κάποια σημεία
παθω μεγαλο σοκ λος ακόμα
και με απόλυτη φυτρωση θα
έχω φτωχό αποτέλεσμα...και κατ επέκταση αν δω ότι χρειάζεται να διορθωσω κάτι θα παω σε δεύτερη μμ, στην οποία πλέον θα κοιτάξω να επιτευχθεί κ όσο μεγαλύτερη ομοιογενεια...θα δειξει

mikegad

Well-Known Member
Μάλλον θα είναι ο Maral ή η κλινική transest....
Πάμφθηνα,μισές τιμές από Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου εισιτηρίων και διαμονής ....
Στυλακι Β@@ρη όμως.....δυο τρία χειρουργια την ημέρα με κάτι κοριτσάκια.....super market. δηλαδή.....
Ο Maral επιβλέπει ....,

Τα αποτελέσματα όμως αξιοπρεπέστατα....μεγάλες πυκνότητες με υψηλή φύτρωση....
Εννοείται κλάσεις ανώτερα από Ελλάδα και με μισή τιμή.
Για όσους θεωρούν βουνό την ξενιτιά λόγω χρημάτων
Νομίζω πως η κλινική του Maral δεν συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά ,όλα τα άλλα είναι μέσα στην τιμή.
Αλλά και πάλι οι τιμές δεν παίζονται σε σχέση με Ελλάδα και όντως με πολύ καλύτερες πυκνότητες.

Στην Κωνσταντινούπολη έχει δεκάδες (μην πω εκατοντάδες) κλινικές και πολλές από αυτές συμπεριλαμβάνουν και τα αεροπορικά και σε τιμές ακόμα χαμηλότερες από του Maral (τουλάχιστον παλιότερα που το έψαχνα).Μιλάμε για απόλυτη ξεφτύλα οι τιμές...θυμάμαι και με 1000€ για μερικές χιλιάδες grafts.
Απλά ο Maral έχει γίνει ψιλογνωστός πλέον και θεωρείται πολύ καλό value for money

Μπλουζα