με εκπροσωπους διαφωνω και εγω σε συναντησεις απο οποιαδηποτε εταιρεια... συνεννοηση μπουζουκι.... πιο καλα αμεσα με το ιατρο ! Τωρα για την περιπτωση σου Αντη.. ποια εξηγηση σου εδωσε (αν εδωσε)ήθελα να αποφαση συνδυασμο fue-strip ? Επισης απο καποιες φωτο σου σελ.1 προεπεμβατικες με μεγαλο μαλλι ηθελα να σε ρωτησω ειναι η 1η επεμβαση μ/μ που κανεις σωστα ? εχεις σκοπο και για 2η ?
Ο λόγος για την strip + fue ,
αν θυμαμαι καλα ήταν πως
εκτιμούσε ο doc(από φωτός
πάντα) ότι χρειάζομαι
περίπου 4500gts(δεν
αντιλεγω, ιδίως στις
πυκνότητες που δουλεύει ο
Γεωργίου μπορεί να βγαιναν
κάπου εκεί)...ωστόσο πολύ πιθανόν ο ανθρωπος να νόμισε πως εγω θελω να γίνω ΤΕΖΑ σε όλο το κεφάλι με τη μια, να πιάσω παντού 60gts/cm2...εγω δεν ήθελα να
πιάσω παντού 60, ήθελα να
πιάσω 40 μαζί με τα μαμά
μαλλιά που εχω, να δω κατά
ποσό θα διορθωθεί ή εικονα
μου, ποσο και που θα προχωρησει η ΑΑ και αν και όταν ηθελα να κάνω
διορθωτικό επιπρόσθετα στο
μέλλον...να το πω με απλά
λόγια, εγω ήθελα να
συνεφερω όλο το κεφάλι, και
ο Γεωργίου ήθελε να
τουμπανιασει όλο το
κεφάλι...ή πρώτη προσέγγιση
απαιτουσε 3000€ και 2000-
2500gts εδώ Ελλάδα, χωρίς να
περιμενω απίστευτα αποτελέσματα, και αλλά τόσα πιθανώς μελλοντικά για πύκνωση, ενώ ή δευτερη προσσεγιση απαιτούσε 10000€ περιπου κ 4500gts
μονομιάς τα οποία φυσικά με
manual fue σε 2 μέρες δε
βγαινουν οπότε μπήκε στο
παιχνιδι και το strip...φυσικά
strip δεν ηθελα ούτε κ διέθετα 10000€...δεύτερη μμ δεν ειχα σκοπό να κάνω ως πλάνο αρχικό με την έννοια να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σε 2 μμ διαδοχικές...Ήξερα πως θα χρειαστω ισως μελλοντικά λόγω πιθανης αν οχι βεβαιης εξέλιξης της ΑΑ...Απλά πλέον μπαίνει στο μυαλό μου κ το σενάριο ότι ΑΝ δε μείνω ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα(δλδ αν ακόμα και με φουλ φυτρωση αποδειχτούν λίγα τα grafts/τριχες που εβαλα) τότε ίσως κατόπιν οπως έχω πει piros results χωθω ξανά σε σύντομο διάστημα...πάντως εξ αρχης θεωρούσαν ότι θα χρειαστεί να επεμβω 2-3 φορες γτ ειχα και δικά μου μαλλιά στα σημεία που μπήκα, τα οποία μελλοντικά πιθανώς( μάλλον σίγουρα αν κρινω από κληρονομικότητα θα πέσουν). Με κριτηριο το χειρότερο σενάριο με βαση την κληρονομικότητα λοιπόν προτιμησα τη συντηρητική οδό...