Stripar
Established Member
@aerate τί προσπαθείς τώρα να κάνεις εσύ?
Αν εσύ δέν καταλαβαίνεις τί γράφει εδώ...δέν σου φταίω εγώ!
Τί δέν καταλαβαίνεις?...
Έτσι όπως το έθεσε ο Poseidonas και έτσι όπως το ισχυρίζεσαι και εσύ , είναι σαν να λές ότι είναι μεγαλύτερο ρίσκο να πάει κάποιος στο εξωτερικό...
Αν εσύ δέν καταλαβαίνεις τί γράφει εδώ...δέν σου φταίω εγώ!
και δε μου λες συντροφε και αμα η πρωτη και μοναδικη που θα κανει στο εξωτερικο δε παει καλα οπου εχει συμβει παρα πολλες φορες εδω στο φορουμ ποιος θα φερει πισω τα grafts απο τον αλλο κοσμο??
Και σου απαντάω εγώ αεράτε...στην Ελλάδα γυρνάνε λεφτά ή Grafts πίσω?ρε άνθρωπε μην ψαχνεσαι για παρεξήγηση..διάβασες πρώτα τι έχει γραφτεί καλά.?παρακολούθησε τη κουβέντα για να καταλάβεις.λέμε με τον cvial την περίπτωση που πας έξω και σου χωνουν 3500-4000 grafts και δεν πάει καλά.ότι ούτε λεφτά γυρνάνε αλλά περισσότερο από όλα χάνονται και τα grafts..και συμφωνουμε ολοι..δεν είπε κανείς ότι εδώ γυρνάνε τα χαμένα grafts..με το να μην διαβάζεις την κουβέντα καταλαβαίνεις αλλά πράγματα τελείως και λες άκυρα πράγματα..εσύ ρε φιλέ πρόσεχε λίγο τι γραφείς γιατί παραποιεις εν αγνοια σου αυτά που λέμε.
Τί δέν καταλαβαίνεις?...
Έτσι όπως το έθεσε ο Poseidonas και έτσι όπως το ισχυρίζεσαι και εσύ , είναι σαν να λές ότι είναι μεγαλύτερο ρίσκο να πάει κάποιος στο εξωτερικό...
Τελευταία επεξεργασία: