Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

Stripar

Established Member
@aerate τί προσπαθείς τώρα να κάνεις εσύ?
Αν εσύ δέν καταλαβαίνεις τί γράφει εδώ...δέν σου φταίω εγώ!
και δε μου λες συντροφε και αμα η πρωτη και μοναδικη που θα κανει στο εξωτερικο δε παει καλα οπου εχει συμβει παρα πολλες φορες εδω στο φορουμ ποιος θα φερει πισω τα grafts απο τον αλλο κοσμο??
ρε άνθρωπε μην ψαχνεσαι για παρεξήγηση..διάβασες πρώτα τι έχει γραφτεί καλά.?παρακολούθησε τη κουβέντα για να καταλάβεις.λέμε με τον cvial την περίπτωση που πας έξω και σου χωνουν 3500-4000 grafts και δεν πάει καλά.ότι ούτε λεφτά γυρνάνε αλλά περισσότερο από όλα χάνονται και τα grafts..και συμφωνουμε ολοι..δεν είπε κανείς ότι εδώ γυρνάνε τα χαμένα grafts..με το να μην διαβάζεις την κουβέντα καταλαβαίνεις αλλά πράγματα τελείως και λες άκυρα πράγματα..εσύ ρε φιλέ πρόσεχε λίγο τι γραφείς γιατί παραποιεις εν αγνοια σου αυτά που λέμε.
Και σου απαντάω εγώ αεράτε...στην Ελλάδα γυρνάνε λεφτά ή Grafts πίσω?

Τί δέν καταλαβαίνεις?...

Έτσι όπως το έθεσε ο Poseidonas και έτσι όπως το ισχυρίζεσαι και εσύ , είναι σαν να λές ότι είναι μεγαλύτερο ρίσκο να πάει κάποιος στο εξωτερικό...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
μου λες τώρα ότι άλλο κόσμο ο poseidonas εννοεί ας πούμε το εξωτερικό,αν το πιστεύεις αυτό που λες,μιλάμε ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης..και μην το πάρεις σαν προσβολή.δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο φιλε..ή συζήτηση που είχαμε με cvial είναι ξεκάθαρη.συμφώνησαν οι περισσότεροι ότι το να πας και να βάλεις όπως είπε χαρακτηριστικά πάνω από 45% της δοτριας σου με την μια είναι παρά πολύ επικυνδινο..και οτι αν χάσεις τα grafts από την αρχή δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μετά.ούτε εδώ δεν γυρνάει κανείς λεφτά και grafts.αλλά τουλάχιστον δεν σου ξηλώνουν δοτρια απ την αρχή και 15000€ ...αυτό ήταν.που μπερδευεσαι?μήπως είναι λάθος αυτό?

Stripar

Established Member
Αστο Αεράτε...
θα απαντήσω στο Andy που του χρωστάω μια απάντηση

Stripar συγκρίσεις τα αποτελέσματα της Ελλάδας εκείνη την περίοδο με τα αντίστοιχα σημερινά? Δεν έχω εικόνα από τέτοια αποτελέσματα, της εποχής εκείνης εννοώ, ωστόσο αν ήταν από κλινικές τύπου laser line κλπ οκ...δεκτό...έχω ακούσει...θεωρεις όμως ότι δεν είναι ούτε καν αποδεκτή ή κατάσταση στην ελληνικές κλινικές του σήμερα? Τα αποτελέσματα δλδ των τελευταίων 3-4 ετών τα οποία έχουν παρουσιαστεί έδω στο φορούμ τα θεωρεις τραγικά? Για dhi μιλάω γτ οκ από Βεκρη το ένα αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αλλά δε μένω σ αυτό...μπορεί να είναι τυχαίο... Της dhi όμως τα θεωρεις άθλια? Δλδ αντίστοιχα της προηγούμενης δεκαετίας από κλινικές σφαγεία?

Όχι andy , την περίοδο εκείνη έσφαζαν κεφάλια και δέν μιλάμε μόνο για laserline ή Berman K*rd
Και D*I κρατούσε και αυτή μπαλντά ...σήμερα δέν είναι έτσι.
H Dhi έχει σαφώς βελτιωθεί , και δέν είναι λίγες οι φορές που το έχω πεί δημόσια.
Μεγάλο μέρος στην βελτίωση αυτή την οφείλει και στο παλιό μέλος n094 όπου ασχολείθηκε με το Quality Assurance της κλινικής
και σήμερα βλέπετε μερικά καλά αποτελέσματα με μέτριες πυκνότητες όμως!.

Το όλο θέμα είναι ότι η Ελλάδα έχει κάνει κάποια βήματα προόδου , μικρά όμως.
Η διαφορά είναι ότι σήμερα γίνεται Fue & όχι strip συνεπώς αυτό μειώνει την δυσαρέσκεια όπως καταλαβαίνεις.
Δέν μου αρέσει να εξεισώνουν και να οριοποιούν τα πράγματα όπως έκαναν πρίν ,
δηλ. ότι στο εξωτερικό (Αμερική , Καναδά , Τουρκία,Ευρώπη)υπάρχουν κακά αποτελέσματα και εκεί χάνονται περιουσίες.
Όχι ότι δέν υπάρχουν και εκεί κακά αποτελέσματα , αλλά είναι το 1% , προσωπικά εγώ που ξέρω σχεδόν όλα τα μέλη (όχι όλα) που πήγαν στο εξωτερικό
το 95% είναι ευχαριστημένοι.
Στην Ελλάδα απλά συμβιβάζονται , και βέβαια μιλάμε για τελειώς διαφορετικές μτχ ώς προς το καλλιτεχνικό κομμάτι και πυκνοτήτων.
Βέβαια μιλάμε , και για άλλα λεφτά.

Τέλος Andy είναι έυκολο εσύ, ο Aeratos και ο κάθε ένας να απορεί και να λέει μα γιατί ?...δέν είναι άσχημα τα αποτελέσματα στην Ελλάδα...
Εξαρτάται τα κριτήρια του καθενός και πόσο έχει ανοίξει το "μάτι" του και πόσο απαιτητικός είναι.Γιατί άν είναι η Ελλάδα ΔΕΝ τον καλύβει...
Επιπλέον εγώ επειδή έχω δεί αρκετά περιστατικά στο forum απο παλιά , και αρκετά απο κοντά , άτομα που να φοράνε περούκες , άλλα που να έχουν ψυχολογικά προβλήματα και άλλα με αυτοκτονικές τάσεις (χωρίς υπερβολή)...δέν μου είναι εύκολο να ξεχάσω το παρελθόν των Ελληνικών κλινικών.

Για αυτό και προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και ακριβείς σε αυτά που γράφω
και δέν ικανοποιούμαι και εύκολα με αυτά που βλέπω στην Ελλάδα όταν έχουνε περάσει 5 χρόνια τώρα και έχουμε ανέβει μισό σκαλοπάτι...

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
με όλα αυτα μιας και είμαι ακόμα μέσα συμφωνώ και εγώ..αλλά το κακό ρε συ είναι ότι δεν δέχεσαι ότι τα σφαξιματα δεν έπεζαν μόνο εδώ..το ίδιο ήταν και έξω και είναι όπως είναι ακόμα και εδώ..δεν βγαινουν ολοι τελειοι..και στο εξωτερικό δεν είναι το 1%.. πολύ απλό είναι κάποιος να γράψει bad results of hair transplant στο google και να το διαπιστώσει αυτό..παρα παρα πολλά αποτυχημένα κεφάλια..εντελώς διαλυμένα,να τα λυπασαι.εκεί νομίζεις ή περούκα και τα φυτοφάρμακα δεν τα έχουν καθημερινότητα??είναι και λιποψυχοι εντελώς..άστα είναι μεγάλη κουβέντα..έχω συναντήσει και εγώ αποτυχίες και επιτυχίες από παντού..

Stripar

Established Member
Αερατε αυτό που δέν θυμάσαι ή δέν ξέρεις είναι ότι όλες αυτές οι κλινικές έμαθαν στα κεφάλια του κοσμάκι...

Και αυτό που δέν σπουδαιολογείτε πολλοί είναι ότι μπορεί ο Βεκρής να γίνει NO1 στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια...

όμως θα έχειγίνει αφού πρώτα θα έχει μάθει και αυτός και οι γιατρίνες του στα κεφάλια των μελλών ,
μιάς και τα Pen τα δίνει με ευκολία όπου να ναι , και χωρίς απαραίτητα το αποτέλεσμα να είναι και το ουυαου.

Και η ιστορία επαναλαμβάνετε...

aeratos28

Just aeratos
το ότι τα δίνει με ευκολία δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο.δεν φαντάζομαι ότι θέλει να εκτεθεί..αλλά στην ουσία με βρίσκεις σύμφωνο ότι δεν πρέπει να δίνεται το pen έτσι αβερτα..αλλά stripar όλοι στα κεφάλια του κοσμακι έχουν μάθει.δεν συμβαίνει εδώ αυτό,αλλά παγκοσμίος..έχεις την εντύπωση ότι rahal,lorenzo,hasson και σία έμαθαν κάπου αλλού?? αν ναι νομίζω χρειάζεται να βγούμε από τα ροζ συννεφάκια σιγά σιγα

Stripar

Established Member
Επειδή μάλλον δέν ξέρεις (δέν είναι ντροπή)...

Υπάρχουν ειδικές κλινικές στο εξωτερικό που με αδρά αμοιβή οι γιατροί εκπεδεύονται πρώτα σε εκμαγεία και έπειτα σε ασθενείς !!!

Πρόχειρα μία απο τις πολλές κλινικές που υπάρχουν παγκόσμια , στην γείτονα χώρα:
http://www.hairtransplant-trainingcenter.com/doctors/dr-oezgur-oeztan/

Ααα και οι ασθενείς ΔΕΝ πληρώνουν τίποτα για την μτχ , σε αντίθεση με το Βεκρή που πληρώνεις κιόλας για να σου κάνει μτχ η εκπαιδευόμενη.

Τί να λέμε τώρα...

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ντροπή δεν είναι τίποτα πλέον στις μέρες μας stripar..,oποτε φαντάσου τι χρήμα έχει πεσει εδώ στην Ελλαδα για να εκπαιδευτούν μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χώρου πλέον..ξέρεις για ποιους μιλάμε..και ξερεις που εχει γινει αυτο.κοιτα δεν ξέρω αν είναι οι κοπέλες εκπαιδευομενες εκεί στον βεκρη..δεν νομίζω να είναι εκπαιδευόμενες και να κάνουν τόσες επεμβάσεις..για το τζάμπα που λες όταν πας να βάλεις μαλλιά και πας σε κλινική εκπαίδευσης ιατρών ειναι πολύ λογικό να μην πληρώσεις..διότι εγγύηση 0..! αλλο κλινικη εκπαιδευσης ιατρων αλλο κλινικη με εκπαιδευομενους.βασικά αν ψαχνεσαι και εδώ γίνεται με σχεδόν μηδενικά λεφτά.όταν πήγα για consultation στη dhi μου προτάθηκε και εννοείται πως ποτέ δεν μου πέρασε ούτε σαν ιδέα να μου την κάνει μία εκπαιδευομενη τη επέμβαση..το κόστος θα είναι πάνω από 50% λιγότερο σε όσα grafts και αν ήθελα..εκει μπαινει και εγγυηση απο την εταιρια για πληρη αποκατασταση σε οσα δεν βγουν,να σε φτιαξουν με κανονικο γιατρο..αχταρμας δηλαδη..να το χεσω αν μου αδιασει το κεφαλι για να φτιαξω 2 κροταφους..κάτι παρεμφερείς με αυτό που λες και εσύ είναι αυτό.anyway και εκεί που λες στο κεφάλι του κοσμακι έμαθαν.πόσοι θα έχουν γίνει σαν Καραγκιόζηδες.άστα να πανε

akishellas3

Well-Known Member
μισο ρε παιδια τι τσακωνεστε ? Αφου ημαστε 3 ατομα εν εξελιξη...για να δουμε τα αποτελεσματα για τον β.κρη ...οποτε θα δειξει .

dimitris50423

Well-Known Member
Ααα και οι ασθενείς ΔΕΝ πληρώνουν τίποτα για την μτχ , σε αντίθεση με το Βεκρή που πληρώνεις κιόλας για να σου κάνει μτχ η εκπαιδευόμενη.

σχεδον ολοι οσοι καναμε στον βεκρη τη μερα που καναμε την επεμβαση μας εκαναν μεταμοσχευση και αλλα 2 ατομα.. συνολο δηλαδη 3 μεταμοσχευσεις τη μερα :eek:. και εχω ακουσει και απο τα υπολοιπα παιδια πολλους απο εξωτερικο και εγω την ιδια μερα με 2 ξενους εκανα.
δεν νομιζω οτι περιμενουν να μαθουν τωρα σε κεφαλια.. το οτι δεν ειχε καμια παρουσια η κλινικη στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν ειχαν και δουλεια.

Για αυτο με τα megasessions των 4000-5000 γκραφτς οντως ειναι ενα ρισκο οπου και να κανεις την επεμβαση σου αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο. η δοτρια δεν ειναι ανεξαντλητη..
οι κλινικες στην Ελλαδα κατα τη γνωμη μου δεν εχουν καμια σχεση με το πως ηταν πριν 10 χρονια. και δεν εχουν ανεβει μισο σκαλοπατι οπως διαβασα απο καποιον αλλα 10 σκαλοπατια οχι γιατι εφτασαν στην κορυφη του κοσμου απλα γιατι πριν απο 10 χρονια ηταν πολυ χαμηλα.:)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Αφου ημαστε 3 ατομα εν εξελιξη...για να δουμε τα αποτελεσματα για τον β.κρη ...οποτε θα δειξει .

Ακη δεν ειναι 3 τα μελη εν εξελιξη αλλα 5 αν βαλεις και εμενα που το αποτελεσμα μου σε πολυ μεγαλο βαθμο εχει διαμορφωθει αλλα ειμαι ακομα στους 9,5 μηνες και το pilotaki.
ηταν και ο laroisio και ο valandis που δυστυχως τα παρατησαν..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
καλα κανω αντε παρε το μπουλο τωρα...

να ντρεπεσαι εσυ ρε κωλοτουμπα...και για τα παιδια που εστειλες στον ραχαλ και τους πηρες στο λαιμο σου...
μεχρι και ο cvial καταλαβε τι εγραψα....στον τας
κλαρινογιατρε....

15 μέρες στον Ποσειδώνα για απρεπή γλώσσα και 4 μέρες στον Δημήτρη38 για επιδοκιμασία χρήσης απρεπούς γλώσσας (στο πρώτο σχόλιο του Ποσειδώνα). Να το ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά, δεν με ενδιαφέρει τι γράφετε και τι λέτε, γιατί σίγουρα θα υπάρχει αντίλογος έστω και έντονος. Χρήση όμως τέτοιων εκφράσεων θα τιμωρείται. Αν ο Ποσειδώνας ήταν νέο μέλος όπως ο Έκτορας η ποινή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έκανε like σε ανεπίτρεπτο υβριστικό σχόλιο για αυτο και πήρε μόνο 4 μέρες. Δημητρη σε κάθε μπαν κρίνεται και η προϊστορία και επίσης η συμπεριφορά. Τι πάει να πει έκανε απλώς like, όταν κάποιος βρίζει κάποιον άλλο και εσύ επικροτείς τι είναι αυτό; Ειναι σαν να τον βρίζεις και εσύ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
Καποιες απο τις τοποθετησεις των φιλων στριπαρ & αερατου με καλυψαν ως προς την ερωτηση που μου εκανε ο φιλος Ποσειδων περι του ρισκου για εξω σε big session σε μια και μοναδικη συνεδρια... οποτε δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω... γενικα ενα σχολιο... σιγουρα εχει κανει βηματα προοδου η Ελλαδα στον τομεα των μ/μ, μενει να κανει αρκετα για να μειωσει το gap απο τις κλινικες του εξωτερικου. Καλο μαρκετινγκ (αναγκαιο) γινεται και το διαπιστωνουμε ολοι. Χρειαζεται ποιοτικη αναβαθμιση και των ιστοσελιδων με την παρουσιαση των αποτελεσματων, πιο σοβαρα consultations (ατομικο&οικογενειακο ιστορικο) και διαχειριση δοτριας ωστε να μην περισσεουν κατα το χειρουργειο γραφτς και να γινεται διασκορπισμος (εγινε και αναφερθηκε απο το μελος που προεβει σε μ/μ). Ολοι αγαπαμε τη χωρα μας και θελουμε να προοδευσει και να μας τα ακουμπανε ζεστα-ζεστα και οι ξενοι και εμεις στις εδω κλινικες στο θεμα μ/μ... Δεν υπαρχει ξενομανια στο θεμα αυτο... απλα οσα μελη ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα, ειχαν πολυ υψηλες προσδοκιες (μεγαλη πυκνοτητα-αισθητικη-φυσικοτητα), ηθελαν να μειωσουν το ρισκο μιας αποτυχημενες μ/μ επελεξαν εξωτερικο βαση της λογικης (παραδειγματα αποτυχημενων υπαρχουν σε ολο τον κοσμο απο ολες τις κλινικες σε διαφορετικα ποσοστα-οπου υπαρχει ο ανθρωπινος παραγοντας αναποφευκτα θα υπαρχουν και ανθρωπινα λαθη). Στο φορουμ υπαρχει μια καλη βαση δεδομενων με περιστατικα , ενας αναγνωστης που εχει ορεξη, δεν τα θελει ολα στρωμενα στο τραπεζι και ευκολα, κανει την αναζητηση του, κραταει τις σημειωσεις, μπορει ενα περιπου να υπολογισει τί χρειαζεται, ποσα θα του στοιχισει, γνωριζει οτι υπαρχει καποιο ρισκο (αλλου μικρου,αλλου μετριο, αλλου υψηλο), ζηταει απο μελη να τα συναντησει να δει απο κοντα αποτελεσματα, κανει επαφες με κλινικες και καταληγει στην αποφαση του...

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Ταζ ο Γεωργίου ίσως κάνει σοβαρά cons, δε θα διαφώνησω, δεν τον είδα άλλωστε τον άνθρωπο σε συναντηση πριν κάνω μμ, ωστόσο τον απερριψα γτ σε επικοινωνία με mail που είχαμε μου πρότεινε strip κ fue συνδιαστικα...οι κλινικές
Τουρκίας , Ισπανίας ,Αμερικής,
Καναδά κ άλλου, σίγουρα
εφόσον κανεις ή κάνουν
ολόκληρο ταξίδι για να σε δουν,
το θεωρω αυτονόητο να κάνουν
σοβαρό consultations. Άλλωστε
σε κάποιους το χρεώνεσαι
κιόλας... Ωστόσο εγω για την hdc
θα πω, που συναντήθηκα με
εκπρόσωπο...δε το ελεγες
σοβαρη συζήτηση αυτό οκ...ούτε
ιστορικό αναλυσαμε(όχι
οικογενειακό, ούτε καν της
δικής μου τριχόπτωσης απ όσο
θυμαμαι), ούτε πολλά πολλά πυκνοτητες σε δοτρια, μέτρηση τρίχας κα. Τα grafts μόνο μου
είπαν θες 3000 για μπροστά
μόνο, μου φάνηκαν
πολλά και τα grafts κ τα
χρήματα, με χάλασε που δεν
δεχόντουσαν καν συζήτηση για
να βαλουμε στο crown κάποια
μοσχεύματα κ έφυγα...και όλα
αυτά χωρίς να λάβω εξήγηση
γιατί πχ δε μπορούμε να πάμε
πιο συντηρητικά μπροστά κ να
μπούμε κ πίσω...Γενικά μου
είπαν τι θέλουν να κάνουν
αυτοί( και ποσά ευρω θέλουν να
βγάλουν προφανώς) και το δικό
μου το θελω( που δεν ήταν κάτι
παράλογο νομιζω) δε
συζητήθηκε καν...Ειλικρινά απ
όσους πήγα ή dhi έκανε την
καλύτερη ανάλυση με διάφορα...φυσικά δε πήγα ούτε στο lorenzo ούτε στον koray, ουτε σε πιο μακρινους προορισμους. εκεί προφανώς
και θα γινόταν πληρέστερες συζητήσεις...αν φυσικά ήμουν κ εγω διαβασμενος...αλλά ακόμα και αδιαβαστος να ήμουν θα μου εξηγούσαν τουλάχιστον για ποιο λόγο γίνεται ή δε γίνεται κάτι που ίσως εγω θελω...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για την HDC συμφωνώ απολύτως και το εχω γράψει παλαιότερα. Χάνει πολυ λόγω Φ., δεν λέω καλό παιδί, αλλα δεν είναι δυνατόν να μην μπορεις να κάνεις consultation έστω για 10' με τον γιατρό. Επειδή πήγα κυπρό για αυτο τον λόγο (consultation) ξενέρωσα όταν δεν είδα τον γιατρό και ούτε καν ασχολήθηκα ξανά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
με εκπροσωπους διαφωνω και εγω σε συναντησεις απο οποιαδηποτε εταιρεια... συνεννοηση μπουζουκι.... πιο καλα αμεσα με το ιατρο ! Τωρα για την περιπτωση σου Αντη.. ποια εξηγηση σου εδωσε (αν εδωσε) για αποφαση συνδυασμο fue-strip ? Επισης απο καποιες φωτο σου σελ.1 προεπεμβατικες με μεγαλο μαλλι ηθελα να σε ρωτησω ειναι η 1η επεμβαση μ/μ που κανεις σωστα ? εχεις σκοπο και για 2η ?

danceworld_2001

Well-Known Member
Ακομη συζηταμε τα αυτονοητα; Οτι εκτος Ελλαδας πετυχαινεις μεγαλυτερες πυκνοτητες με καλυτερη διαχειριση της δοτριας, ρεαλισμο και σχεδιασμο τοπ; Οπως επισης οτι δινεις παραπανω λεφτα εξω που ομως στο long term αν κανεις Ελλαδα και θες επαναληπτικη, το φθηνο το πληρωνεις ακριβο. Και καθε δευτερη μμ παει χειροτερα γιατι η ληπτρια σκληραινει και διπλη ταλαιπωρια. Ειναι κοινη παραδοχη οτι ολοι οι γιατροι ΠΑΝΤΟΥ εχουν αποτυχιες, παντου ολοι, το θεμα ειναι ολα στατιστικη και τι εμπειρια κουβαλαν και τι success rate εχουν. Τα λεφτα ειναι παρα πολλα συμφωνω, οπως και τα θελω του καθενος. Αλλος εχει lada και γουσταρει, αλλος εχει m3 και δεν του αρκει. Ολα ειναι θεμα επιλογης. Δεν εχετε λεφτα; Καντε Ελλαδα, κρατηστε ομως χαμηλες προσδοκιες. Εχετε; Πηγαιντε στον τοπ του εξωτερικου. Εγω απλα θα κλεισω λεγοντας πως συμμετεχοντας προσφατως στα ραντεβου του Μιχαλη, ειδα ατομα εκτος φορουμ που ηταν πολυ δυσκολα περιστατικα και απολυτα ευχαριστημενοι και εκλειναν και νεα session, οπως και ατομα απο Ελληνικα σφαγεια που τα λυπηθηκε η ψυχη μου, και ειχε απο ολα τα καφενεια ο μπαξες. Ας μην πω περισσοτερα.

Μπλουζα