Πρόβλημα αραίωσης.(photos)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris85

Member
Διαβαζω στο φορουμ οτι σε 2 μηνες που καποιος βαζει μινοξιδιλη καποιος δεν εχει αποτελεσματα αλλα το μονο που εχει ειναι να του πέφτουν οι αρχικές τρίχες.
Αρα εμενα ο δερματολογος τι μου λεει βαλε μινοξιδιλη μονο για 2 μηνες? Και μου λεει οτι δεν εχω Α.Α.
Αν δεν εχω α.α. (δειτε τις φωτογραφιες μου ) γιατι μου εδωσε μινοξιδιλη?
Ρε παιδες γραψτε μια γνωμη στο προβλημα μου.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Κοίταξε man, η αγωγή που σου έδωσε ο doctor ειναι κλασική αγωγή των δερματολογων για οποιοδήποτε πρόβλημα αραίωσης. Αν ο ίδιος κρίνει οτι δεν έχεις ΑΑ τότε προφανως σου έδωσε αυτα τα φάρμακα για να βοηθήσει την επανεκφυση που πιθανώς θα έρθει (αφου δεν ειναι ΑΑ).
 

aris85

Member
Γεια σου Soralteno! Εδω στο forum διαβαζω πως αν αρχισεις μινοξιδιλη μεσα στους πρωτους 2 μηνες σου ρίχνει τα μαλλια και μετα αρχιζει σιγα σιγα να σου βγαζει τα νεα δυνατοτερα. Αν εγω βαζω για 2 μηνες οπως μου ειπε ο δερματολογος και πέσουν τα μαλλια μου και μετα σταματησω θα εχω κανει μια τρυπα στο νερο γιατι θα ειμαι πιο αραιωμενος απο τωρα. Αυτο δεν θελω.. Εχω καταλαβει κατι λαθος?
Υστερα διαβαζω οτι αν παρεις μινοξιδιλη και την σταματησεις ειναι σαν να μην πηρες.. τοτε γιατι μου ειπε για 2 μηνες μονο? Υπαρχει περιπτωση η μινοξιδιλη να λειτουργει αλλιως σε αυτους που δεν εχουν Α.Α. και τα οποια αποτελεσματα να παραμένουν και μετα?
 

aris85

Member
Γεια σας ...... οπως ειπα και πιο πανω διαβαζω οτι αν παρεις μινοξιδιλη και την σταματησεις ειναι σαν να μην πηρες.. τοτε γιατι μου ειπε για 2 μηνες μονο? Υπαρχει περιπτωση η μινοξιδιλη να λειτουργει αλλιως σε αυτους που δεν εχουν Α.Α. και τα οποια αποτελεσματα να παραμένουν και μετα?

Αρα λεω να μην μπλεξω με μινοξιδιλη και να κανω καμια αλλη θεραπεια πιο φυσικη. Αφου λεει ο δερματολογος δεν εχω A.A (θα παω και σε ενα ακομα για να ειμαστε σιγουροι).

Τωρα βαζω σαμπουαν frezyderm hairforce για τρεις φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες epicrin. (κανω καθε μερα μπανιο) . Παραλληλα εχω κανα μηνα που παιρνω και ω3 της now απο iherb.

Σκεφτομαι να κανω τα εξης... Συνεχιζω κανονικα τα ω3 και...
Nα βαζω to frezyderm 3 φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες μερες να αγορασω αυτο το σαμπουαν https://www.desertessence.com/store/tea-tree-replenishing-shampoo-therapeutic που ειδα απο τα reviews του φιλου Soralteno ή μηπως θα ηταν καλυτερο να βαλω καποιο σαμπουαν βιοτινης ( http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Thickening-Shampoo-14-fl-oz-414-ml/3477#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=avalon&rc=91&sr=null&ic=1 )?

Επιπλεον λεω τις περιοδους που υπαρχει τριχοπτωση εποχιακη (2 φορες τον χρονο για 2 μηνες) να παιρνω βιταμινες για τα μαλλια. Ο δερματολογος τωρα που πηγα μου ειπε να παρω τις epicrin... ειναι καλες ή να παρω τις solgar hair skin nails που διαβασα εδω στο φορουμ ή να παρω καμια τετοια http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Plus-120-Veggie-Caps/42190 που παλι διαβασα εδω στο φορουμ. ?

Τελος θα μπορουσα να βαλω και καποια λοσιον σαν αμπουλες .. αλλα δεν ξερω ποιες ειναι καλες και δοκιμασμενες. Μηπως μπορείτε να μου πειτε καμια?

Γενικα καποιο εμπειρο μελος του φορουμ μηπως θα μπορουσε να δει τις φωτογραφιες μου/περιπτωση μου και με γνώμονα οτι δεν εχω Α.Α. να μου προτεινει καποια προιοντα (σαμπουαν , λοσιον , βιταμινες) που βαση τις εμπειριας του ισως με βοηθησουν?
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Όλοι οι δερματολόγοι εχεις δεν έχεις ΑΑ θα σου πουν να πάρεις για δυο-τρεις μήνες minox, μην ρωτάς γιατι αυτοί ξέρουν.
Το αν εχεις στους τρεις μήνες shedding δεν ειναι καταστροφή αφου θα βγουν καινούργιες τρίχες είτε συνεχίσεις είτε οχι τη minox.
Ξεκινά τώρα την αγωγή του γιατρού και στο μέλλον βλεπεις, δεν χρειάζεται να ψαχτεις εναλλακτικά απο τώρα.
Επίσης διαφωνώ με τη διάγνωση, έχεις ΑΑ αλλα ειναι ακόμα πολυ αρχη, ίσα που φαινεται.
 

aris85

Member
Soralteno είπε:
Όλοι οι δερματολόγοι εχεις δεν έχεις ΑΑ θα σου πουν να πάρεις για δυο-τρεις μήνες minox, μην ρωτάς γιατι αυτοί ξέρουν.
Το αν εχεις στους τρεις μήνες shedding δεν ειναι καταστροφή αφου θα βγουν καινούργιες τρίχες είτε συνεχίσεις είτε οχι τη minox.
Ξεκινά τώρα την αγωγή του γιατρού και στο μέλλον βλεπεις, δεν χρειάζεται να ψαχτεις εναλλακτικά απο τώρα.

Λες δηλαδη να κανω οτι μου ειπε ο γιατρος ε? To θεμα ειναι οτι αν κανω αυτη την θεραπεια με την μινοξιδιλη για 2 μηνες θα ωφεληθώ σε κατι ? Θελω να πω οτι αφου θα ειναι μονο για 2 μηνες μετα οι τριχες που θα ξαναβγουν απο το shedding θα ειναι πιο γερες ? θα εχω δηλαδη καποια θετικα αποτελεσματα που θα μεινουν και μετα την διακοπη της θεραπειας? Αλλιως πιο το νοημα να μου δωσουν για 2 μηνες κατι και μετα να ειμαι παλι στα ιδια ή και χειρότερα?

Αν ειναι επειδη ειναι διμηνη η θεραπεια λεω να την αρχισω σεπτεμβριο ,ωστε να πιασω τους μηνες σεπτεμβριο και οκτωβριο που υπαρχει η εποχιακη τριχοπτωση... γιατι αν αρχισω τωρα η θεραπεια θα τελειωσει μεσα σεπτεμβριου και μετα θα εχω και την εποχιακη τριχοπτωση. Ποια η γνωμη σου πανω σε αυτο?

κατι αλλο ο δερματολογος μου ειπε απο σαμπουαν να παρω το pilfood (ειναι καλο?) , τωρα βαζω 3 φορες την εβδομαδα το frezyderm hairforce που ειναι dht blocker , να μην το βαζω οταν θα κανω την θεραπεια ? να βαζω μονο pilfood? (για το epicrin που βαζω τωρα στις υπολοιπες μερες δεν σχολιαζω γιατι εχει zinc και διαβασα οτι δεν κανει σε συνδιασμο με την μινοξιδιλη)

Soralteno είπε:
Επίσης διαφωνώ με τη διάγνωση, έχεις ΑΑ αλλα ειναι ακόμα πολυ αρχη, ίσα που φαινεται.

Τελος απο που βλεπεις οτι εχω Α.Α? Γενικα εχω μια αραιωση σε ολα τα πανω , ειδικα τα μπροστα (οσο παει προς την κορυφη πυκνωνουν πιο πολυ ) αλλα χωρις να ειναι ας πουμε μονο κροταφους.. ειναι παντου. Αν εχω Α.Α και δεδομενου οτι ειμαι 29 παρα 3-4 μηνες παει να πει οτι μεχρι τα 40 θα ειμαι εντελώς φαλακρος? Γενικα εχω αποφασισει οτι φινα δεν θα παρω ποτε + μινοξιδιλη δυσκολα να βαλω σε μακροχρονια βαση.. ετσι για 2 μηνες το πολυ , γιατι και αυτη δημιουργεί προβληματα. (αν μπορουσα θα απεφευγα και αυτους τους 2 μηνες)

Παντως λεω να παω και σε ενα ακομα δερματολογο να δουμε τι θα μου πει κ αυτος.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
aris85 είπε:
Λες δηλαδη να κανω οτι μου ειπε ο γιατρος ε? Ναί To θεμα ειναι οτι αν κανω αυτη την θεραπεια με την μινοξιδιλη για 2 μηνες θα ωφεληθώ σε κατι ? Θα έχουν ενα boost τα μαλλιά, αλλα γενικώς παρηγοριά στον άρρωστο. Θελω να πω οτι αφου θα ειναι μονο για 2 μηνες μετα οι τριχες που θα ξαναβγουν απο το shedding θα ειναι πιο γερες ? Ναί, θεωρητικά. θα εχω δηλαδη καποια θετικα αποτελεσματα που θα μεινουν και μετα την διακοπη της θεραπειας? Ναι και Όχι, με το χρόνο παίζουμε. Αλλιως πιο το νοημα να μου δωσουν για 2 μηνες κατι και μετα να ειμαι παλι στα ιδια ή και χειρότερα? κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί, λεφτά τους δίνεις.

Αν ειναι επειδη ειναι διμηνη η θεραπεια λεω να την αρχισω σεπτεμβριο ,ωστε να πιασω τους μηνες σεπτεμβριο και οκτωβριο που υπαρχει η εποχιακη τριχοπτωση... γιατι αν αρχισω τωρα η θεραπεια θα τελειωσει μεσα σεπτεμβριου και μετα θα εχω και την εποχιακη τριχοπτωση. Ποια η γνωμη σου πανω σε αυτο? Ναι, συμφωνώ, ξεκίνα Οκτώβρη καλύτερα.

κατι αλλο ο δερματολογος μου ειπε απο σαμπουαν να παρω το pilfood (ειναι καλο?) Είναι καλό στο άδειασμα της τσέπης, τωρα βαζω 3 φορες την εβδομαδα το frezyderm hairforce που ειναι dht blocker π@π@ρια είναι, να μην το βαζω οταν θα κανω την θεραπεια ? δεν παίζει κανένα ρόλο, κάνε οτι θές. να βαζω μονο pilfood? βλέπε προηγούμενη απάντηση (για το epicrin που βαζω τωρα στις υπολοιπες μερες δεν σχολιαζω γιατι εχει zinc και διαβασα οτι δεν κανει σε συνδιασμο με την μινοξιδιλη) αν αφήσεις τη minox κανα 4ωρο και λουστείς μετά, κανένα προβλημα
[/color]

Τελος απο που βλεπεις οτι εχω Α.Α? Γενικα εχω μια αραιωση σε ολα τα πανω , ειδικα τα μπροστα (οσο παει προς την κορυφη πυκνωνουν πιο πολυ ) αλλα χωρις να ειναι ας πουμε μονο κροταφους.. ειναι παντου. Δεν υπάρχει μόνο ένα pattern AA, μπορεί να αραιώνουν σχεδόν όλα τα πάνω ταυτόχρονα. Αν εχω Α.Α και δεδομενου οτι ειμαι 29 παρα 3-4 μηνες παει να πει οτι μεχρι τα 40 θα ειμαι εντελώς φαλακρος? Δεν πάει να πεί τίποτα, μπορεί να μείνεις όπως είσαι για πάντα. Γενικα εχω αποφασισει οτι φινα δεν θα παρω ποτε + μινοξιδιλη δυσκολα να βαλω σε μακροχρονια βαση.. ετσι για 2 μηνες το πολυ , γιατι και αυτη δημιουργεί προβληματα. (αν μπορουσα θα απεφευγα και αυτους τους 2 μηνες)

Παντως λεω να παω και σε ενα ακομα δερματολογο να δουμε τι θα μου πει κ αυτος. Πάρε γνώμες και δές.
 

petrospap

Active Member
και γω οπως σε ειχα πει πιο πανω για α.α με φαινεται...πανε παρε και μια δευτερη γνωμη και βλεπεις...και η μινοξ αν δεν εχεις α.α κακο δεν θα σε κανει...οτι πεσει απτο shedding θα ξαναβγει αν δεν ειναι επηρεασμενο απο α.α
 

aris85

Member
Ωραια Soralteno ευχαριστω που με βοηθησες και μου απαντησες σε ολα ενα -ενα!!!!
Ευχαριστω για τον χρονο σου και εσενα petrospap.
Θα παω και σε ενα ακομα δερματολογο και θα σας γραψω νεα.. παντω την διμηνη αυτη θεραπεια θα την κανω οπως μου ειπε και ο Soralteno πιο αργα για να πιασω και την εποχιακη αραιωση.
Βεβαια να δουμε τι θα πει και τι θα δωσει και ο δευτερος δερματολογος που θα παω !!
Ευχαριστω και καλο μεσημερι.
 

aris85

Member
Να ρωτησω και κατι ακομα τι εξετασεις αιματος πρεπει να κανω ωστε να δουμε αν το προβλημα οφείλεται πουθενα αλλου? πχ έλλειψη σιδηρου ή καποιας βιταμινης ή ορμόνης ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
θα μπορουσε να οφειλεται σε θυροειδη...θα υπαρχουν και αλλες εξετασεις αλλα δεν ξερω
 
Μπλουζα