Πρόβλημα αραίωσης.(photos)

Bouklas

Well-Known Member
aris85 είπε:
Γεια σου Boukla και ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! Γενικα οταν ξεκλέβω χρονο διαβαζω στο φορουμ διαφορα πραγματα και μαθαίνω ολο κ περισσοτερα δεδομενα. Ευχαριστω για την απαντηση σου γιατι η αποψη εμπειρων ατομων που εχουν δοκιμασει διαφορα πραγματα κατακαιρους ειναι πολυ σημαντικη για εναν αρχάριο σαν εμενα που δεν εχει ιδεα και μπορει να χαθει αναμεσα στις επιλογες.
Στο crown που λες ειναι το μονο που δεν με ανησυχεί γιατι απο μικρος ετσι ήμουν , εχω δηλαδη δυο κορυφες και οχι μια και φαινεται ετσι . Αυτο που πραγματικα με ανησυχει ειναι ολο το πανω μερos του κεφαλιου , αν δεις ετσι απο κοντα τις φωτογραφιες εχει κενα που φαίνεται το δερμα , παλια δεν ειχα. Παλια τα εβαζα ζελε και τα σηκωνα και δεν ειχα τιποτα , οχι οπως ειανι τωρα που τα εχω και χτενισμενα προς τα κατω για να μην το μαλλι κανει πολλα χωρίσματα.

Να ηξερα για το σαμπουαν αυτο που μου εδειξες να το αγοραζα πριν λιγες μερες που εκανα παραγγελία κατι ω3 απο iherb.
Για την ωρα το μονο άρχισα να κανω ειναι ω3 και αυτο με τα δυο σαμπουαν.
Το johnsons baby ειναι σαμπουαν που δεν εχει βλαβερα συστατικα ? Νομιζα οτι ολα τα σαμπουαν που ειναι στο σουπερ μαρκετ δεν ειναι καλα ... ( γι'αυτο και τα εσκασα για το επικριν κ το αλλο....αλλιως σιγα μην τα αγοραζα χαχα)
Επειδη εχω και ενα φυτικο σαμπουαν της apivita και επειδη βλεπω οτι καθε μερα λουσιμο με τοσο δυνατα σαμπουαν , οπως μου λες κ εσυ δεν κανει... σκεφτηκα μηπως να βαζω την πρωτη μερα apivita ( οταν τελειωσει το απιβιτα καποιο απο αυτα που μου λες)... την αλλη μερα epicrin ,την αλλη μερα παλι apivita , την αλλη freezyderm και παλι απο την αρχη. Θα τα λουζω παλι καθε μερα αλλα θα βαζω αναμεσα στο freezyderm k epicrin ενα νορμαλ ,απλο φυτικο σαμπουαν. Δεν ξερω.... ειμαι σε σκεψη γι'αυτο. τι λετε? Μηπως μετα δεν θα εχω τα θετικα των epicrin και freezyderm που λενε οτι εχουν?
Επιπλεον σκεφτομια να παω και σε καποιον δερματολογο οχι για να μου πει τιποτα καινουργιο (λογικα μινοξιδιλη θα μου δωσει) αλλα για να με δει και να μου πει λιγο αν οντως ειναι Α.Α ή γενικα οτι ξερει απο την εμπειρια του.
Δηλαδη ακομα δεν ειαμι σιγουρος για το αν θα αρχίσω καποια θεραπεια , δεν θελω να εχω επιπτωσεις στην υγεια. Για φινα ειδικα μετα απο αυτα που διαβασα μαλλον το αποκλείω.
Σε καθε περιπτωση θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες για το προβλημα μου και για τα σαμπουαν που αναγραφω.
Ευχαριστω ξανα φιλε boukla, ειδα και την επεμβαση που εκανες! Σουπερ αποτελέσματα!!!
Να είσαι καλά φιλε μου ευχαριστώ ότι καλύτερο και για εσένα. :)
Εγώ θα στο ξαναπώ, δεν έχεις πρόβλημα είσαι πολύ καλά!
Ίσως δεν έχεις την μεγάλη πυκνότητα που είχες κάποτε και για αυτό σου φαίνεται σαν πρόβλημα! Για εμενα που σε βλέπω στο είπα είσαι τέλεια.
Το johnsons υποτίθεται πως είναι για τα μωρά, ένα αθώο και απαλό σαμπουάν ας πούμε για καθημερινή χρήση. Τώρα τι να πω το συνεχίζω γιατί μου τελειωσε το άλλο. E ναι σίγουρα τα φαρμακευτικά είναι πολύ καλύτερα από αυτά των super market. Απλώς δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με το θέμα σαμπουάν μιας και προσφέρουν ελάχιστα πράγματα. Εδώ είχα διαβάσει ότι σε 1 θεραπεία τύπου φιναστερίδης+μινοξιδίλης αυτά σε βοηθάνε μονο κατά 2%.
Για μένα πάρε ένα απαλό για καθημερινή χρήση, αν οικονομικά είσαι ok και δεν έχεις θέμα πάρε από τα φαρμακευτικά. Στην θεραπεία που θα κανεις δώσε έμφαση όχι στο σαμπουάν.
Φιναστερίδη δεν θα σου πρότεινα είτε νιώσεις παρενέργειες είτε όχι, για μένα η φίνα είναι ένα ρίσκο που δεν ξέρεις πως θα σε πάει.

Μέχρι στιγμής κάνω ότι βλέπεις στην υπογραφή μου, τριχόπτωση μεγάλη δεν είχα ποτε από την μέρα που έκανα μεταμόσχευση (το πολύ 20-25 τρίχες την ημερα).
Το τελευταίο καιρό έχουν συμβεί κάποια πράγματα, για 3 εβδομάδες περίπου είχα διπλάσια και παραπάνω τριχόπτωση ενώ εδώ και 4-5 μέρες βλέπω αισθητή μείωση. Περιμένω να δω τι θα συμβεί, ξέρω πως η μινοξιδίλη δεν κρατάει για πολύ, η βιοτίνη είναι ένα απλό συμπλήρωμα, το jojoba επίσης είναι βοηθητικό, οποτε για να δούμε θα κάνουν δουλειά τα Ω3? :D
Έχω σκοπό να τα συνεχίσω για 6 μήνες αφού τα πήρα και εκεί θα βγάλω καλύτερη άποψη. Στο γυμναστήριο βάζω σε 2 εβδομάδες πρωτεινη και έτσι και δω πάλι μείωση της τριχόπτωσης έως και εξαφάνιση της αυτό ήταν τέλος θα περνώ για μια ζωή. Δεν ξέρω πως αλλα 2 φορες μου έκανε δουλειά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris85

Member
Bouklas ευχαριστω για την απαντηση σου , αυτο που λες για την πρωτεινη στο γυμναστηριο ισως ειναι γιατι σου δίνει ποιοτικοτερες πρωτεινες απο την διατροφη ή ισως εχει το σκευασμα και καποιες επιπλεον βιταμινες κτλ κτλ.
Γενικα για την ωρα μαλλον δεν θα κανω καποια θεραπεια. θα παρω τα ω3 και τα σαμπουαν που εχω. Ισως στο μελλον δοκιμασω κ την βιοτινη που λες και το jojoba και ισως παω και για μια γνωμη σε καποιον δερματολογο. Απο εκει κ περα αν δω οτι δεν υπαρχει καλυτέρευση λογικα θα κανω καποια θεραπεια.
Παντως απο τις φωτογραφιες σου που εχω δει εισαι φουλ τριχα , δεν βλεπω να εχεις καποιο προβλημα!
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
trixas94 είπε:
MIKES οσοι εχουν ΑΑ θα κανουν σιγουρα φαλακρα η μπορει σε καποιους ανθρωπους να σταματατισει σε καποιος σημειο η αραιωση (ερωτηση)

Αυτο δεν μπορει κανεις να το πει με σιγουρια.Κατα 90% ομως οσοι εχαναν μαλλια πριν τα 30 λογικα πανε για καραφλα αργα η γρηγορα.
 

trixas94

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
trixas94 είπε:
MIKES οσοι εχουν ΑΑ θα κανουν σιγουρα φαλακρα η μπορει σε καποιους ανθρωπους να σταματατισει σε καποιος σημειο η αραιωση (ερωτηση)

Αυτο δεν μπορει κανεις να το πει με σιγουρια.Κατα 90% ομως οσοι εχαναν μαλλια πριν τα 30 λογικα πανε για καραφλα αργα η γρηγορα.

εγω πιστευω οτι αυτο το παιδι μπορει να μην αραιωσει τοσο πολυ για ραφλα
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ολα παιζουν.Ειναι καποιοι που χανουν μαλλια πολυ αποτομα σε συντομο διαστημα και καποιοι που χανουν αργα.Το καλυτερο ειναι να ριξει καποιος ματια σε συγγενικα του προσωπα αλλα και παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
 

Άκης

Administrator
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία με σηκωμένα τα μαλλιά; Και να είναι η λήψη της 3/4, από μπροστά και πάνω.
 

aris85

Member
Γεια σου Ακη!!
Οταν λες 3/4 τι εννοεις? Εννοεις απο μπροστα κ πανω? απο μετωπο ας πουμε κ πανω?

Τα μαλλια μου δεν κρατιούνται σηκωμένα , εχουν μια φυσικη φορα προς τα κατω .
Να βγαλω μια που με το ενα χερι να σηκωνω οσο μπορω τα μπροστα και μια που να ειναι απο το μετωπο κ πανω? Να εχω φλας?
 

aris85

Member
εκανα μια νεα προσπαθεια φωτογραφησης , πειτε γνωμη! (δειτε ξανα και τις αρχικες)

με φλας και macro:

gquk.jpg

eups.jpg

2vsf.jpg

or4t.jpg

mpoh.jpg


χωρις φλας :

wphg.jpg

owfv.jpg

g234.jpg

isxf.jpg

jq0o.jpg
 

Άκης

Administrator
Αν και ήμουν ντεμί, αν έχεις δηλαδή ΑΑ ή όχι (και είναι κάποιο άλλο είδος αλωπεκίας), από την τελευταία εικόνα σου (http://imageshack.com/a/img822/2022/jq0o.jpg) παρατήρησα ότι το πιο πιθανό είναι να έχεις ΑΑ.

Το σκέφτεσαι για την φίνα;
 

aris85

Member
στην τελευταια φωτογραφια τι βλεπεις και λες για ΑΑ? Απο τους κροτάφους?
Πως τα βλεπεις τα πραγματα γενικα? υπαρχει ελπιδα για να υπαρξει καλυτερευση? Για φινα δεν το σκεφτομαι με αυτα που διαβασα!!! Λεω να παω σε ενα δερματολογο , δεν ξερω.


Απο ποια αλλη αιτια μπορει να υπαρχει το προβλημα εκτος απο AA?
 

Bouklas

Well-Known Member
Φιλε Άρη έχεις πολύ ωραίο μαλλί, ούτε αραίωση βλέπω, ούτε ανοιχτούς κροτάφους ούτε τίποτα! :14m:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
Φαίνεται δέρμα αλλα επειδη έχεις πολυ ξανθο μαλλι δεν διακρίνεται εύκολα..αν μπορείς σήκωσε το μαλλι σου και βάλε λακ να κρατήσει και βγάλε φωτο
 

aris85

Member
Γεια σου Βoukla!! To μελος Ακης γιατι ειπε οτι εχω προβλημα και αν σκεφτομαι για φινα? Εχω μπερδευτει και εγω χαχα , θα παω κ σε ενα δερματολογο να δουμε.
Ποιος αλλος παραγοντας μετα την AA συντελεί στην αραίωση ? Ας πουμε για γυναικες ξερω οτι ειναι ο σιδηρος.

Petrospap δεν μπορω να βαλω λακ ,νιωθω οτι θα καταστρέψω τα μαλλια μου. Τι ακριβως θελει να κοιταξεις οταν σηκωθουν? Κροταφους ή γενικα για αραιωση? Ρωταω μπας και μπορεσω να βγαλω καμια πιο στοχευμενη φωτογραφια με αλλη μεθοδο απο λακ.
 

petrospap

Active Member
με σηκωμενα τα μαλλια εννοω να βγαλεις φωτο απο πανω για να δουμε ποσο αραια ειναι...γιατι οταν ειναι κατω το ενα ειναι πανω στο αλλο και αν δεν εχεις μεγαλο προβλημα δεν φαινεται και δεν μπορουμε να καταλαβουμε...αλλα και απο αυτες τις φωτο που εδωσες φαινεται ενα μικρο προβλημα...εισαι και ξανθος οποτε εισαι τυχεροςς
 

aris85

Member
A μαλιστα , τωρα καταλαβα.
Αμα ειναι... πιο αργα που θα τα λουσω θα προσπαθησω να τα στεγνώσω σηκωμενα (αν και η τριχα μου ειναι πολυ προς τα κατω) και θα βγαλω. Σε μερικες εβδομαδες λεω να τα κουρεψω στο 1 εκατοστό και αρα εκει ισως να φαίνεται πιο καλα.
 

aris85

Member
Θα βαλω νεες φωτογραφιες οταν τα κουρεψω πιο κοντα. Θα σας εχω και νεα απο δερματολογο.
 

vag25

Well-Known Member
Aυτος ειχε μικρο προβλημα και ειδε μικρη διαφορα με μινοξ.
Τιποτα το εντυπωσιακο.
 

aris85

Member
Τον πυκνωσε παρα πολυ ομως φιλε vag25.
Απλα διαβασα αυτα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5119.html και έπεσε η αισιοδοξία μου.
Ειναι δυνατον 2014 να μην εχουν βγαλει τιποτα καινουργιο εκτος της fina kai μινοξιδίλης? και αυτα τυχαια τα βρηκαν οτι κανουν κ για τα μαλλια και άρχισαν να τα δίνουν .
Τουλαχιστον θα επρεπε η επιστημη να ειχε φτασει στο σημειο να μπορει να παρει 10 καλες τριχες σου απο αυτες που δεν πέφτουν και να τις κλονοποιησει σε χιλιαδες και ωστε μετα να τις βαλει στις φαλακρες περιοχες.. οχι να ψαχνουμε τριχες,..... τεσπα
 

aris85

Member
Λοιπον σας εχω νεοτερα! Πηγα σε δερματολογο για μια αποψη.

Του ειπα οτι το ολο θεμα... με εξέτασε , ειδε το κεφαλι μου κτλ και μου ειπε οτι αν μπορουμε να πουμε κατι ειναι οτι βλεπει μια ελαφριά αραίωση μονο στο πανω μερος του κεφαλιου. Οτι τα μαλλια μου στα πλαϊνά εχουν εχουν λιγο διαφορετικη ποιότητα τριχας , οτι στην κορυφη μου ειναι ιδια ποιοτητα τριχας με τα πλαινα και οτι ειναι ανεπηρέαστη (που οντως ετσι ειναι γιατι την θυμαμαι απο παλια ) και στην συνεχεια απο εκει κ περα το αλλο πανω μερος των μαλλιων μου διαφοροποιείται λιγο και εχει μια μικρη ένδειξη αραιωσης. Μου ειπε οτι οι κροταφοι μου ειναι οκ και οτι ολα δειχνουν οτι μαλλον ΔΕΝ εχω ανδρογενης αλωπεκια γιατι δεν χανω απο κορυφη ή κροταφους αλλα γενικα εχω αραίωση σε ολο το πανω μερος.

Μου ειπε:

-Να παρω ενα alexan 5% 60ml και μια λοσιον Bioclin Phydrium 60ml και ο φαρμακοποιός να τα κανει μειξη σε ενα νεο μπουκαλακι.
Και να βαζω απο αυτα 1ml το πρωι και 1ml το βραδυ σε ολη την επιφανεια πανω που εχω το θεμα. Ολο αυτο για 2 μηνες.
- παραλληλα να παρω για 1 μηνα βιταμινες για μαλλια της epicrin.
- τελος να βαζω σαμπουαν της pil-food


Ερωτηματα μου:
1) Εγω που δεν εχω ανδρογενη αλωπεκεια οταν βαλω την μινοξιδιλη πχ για 2 μηνες οπως μου λεει ο γιατρος και δω καποια αποτελεσματα θα τα διατηρησω και αφου σταματησω την χρηση μινοξιδιλης ή οχι?
2) Αν σταματησω την μινοξιδιλη και μετα απο καποιο καιρο την ξαναρχισω θα εχω καποιες παρενεργειες ή αν αρχισω μινοξιδιλη πρεπει να την βαζω μια ζωη? Συγκεκριμενα σκεφτομαι αυτη την θεραπεια που ειναι δίμηνη και ας πουμε τονωτικη να την βαζω μια φορα τον χρονο τον σεπτεμβριο -οκτωβριο που εχουμε την εποχιακη τριχοπτωση.
3) Αν κανω για 2 μηνες αυτη την θεραπεια υπαρχει ενδεχομενο μετα να δημιουργησω προβλημα και στα υγιη μαλλια μου ή γενικα καποιο αλλο θεμα. Φοβαμαι μην παω για μαλλι και βγω κουρεμενος στο τελος ανοίγοντας αλλα προβληματα...


Αυτα...
 
Μπλουζα