Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
....Φίλε μου μαλλούρα έχεις...σαν να μην ειχες ποτέ πρόβλημα....ειδα και το νήμα σου και μονο συγχαρητήρια έχω να πω στον Dr Τυρκαλά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που σου έδωσε...πραγματικα top class...κάνεις τις βουτιές σου με αλλον αέρα πλεον....Αεράτε βλέπω είσαι στις επάλξεις ακόμα.
Χαχαχαχα..
Keep going....
Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλα τα παιδιά όσα έχουν απομείνει ακόμα(αναμενόμενο)και να έχουν πολλά μαλλιά με σωστές επιλογές σε σωστούς επαγγελματίες και σωστούς ανθρώπους πάνω από όλα.
Αλλιώς μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
Χαχαχα..
Σε ευχαριστώ φίλε μου.....Φίλε μου μαλλούρα έχεις...σαν να μην ειχες ποτέ πρόβλημα....ειδα και το νήμα σου και μονο συγχαρητήρια έχω να πω στον Dr Τυρκαλά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που σου έδωσε...πραγματικα top class...κάνεις τις βουτιές σου με αλλον αέρα πλεον....
...Σίγουρα το ψάχνω ναι φιλε μου...σημασία έχει να κανεις την έρευνα σου και να καταλάβεις πόσα μοσχεύματα χρειάζεσαι για να έχεις επαρκή κάλυψη...Γιατι λες οτι το συγκεκριμένο φόρουμ ειναι πλεον μαζικοποίηση? Εννοείς οτι διάφορα μέλη πέφτουν θύματα του επιθετικού μάρκετινγ από κάποιες κλινικές με το να λες οτι πάνε σαν πρόβατα σε σφαγή???Σε ευχαριστώ φίλε μου.
Να σου πω εγώ εσένα συγχαρητήρια αφού είχες το κουράγιο να δεις το νήμα μου.
Είσαι από τις φωτεινές εξαιρέσεις αν και νέο μέλος όπως βλέπω που κάνει αυτόν τον κόπο.
Οι περισσότεροι είναι πρόβατα σε σφαγή που ακολουθούν το ρεύμα και κάνουν ότι τους πει ο εκάστοτε τυχάρπαστος γιατρός που νομίζει ότι έμαθε περισσότερα από εμάς που φάγαμε τη ζωή μας σε αυτό το κομμάτι επειδή απλά σπούδασε ιατρική.
Το συγκεκριμένο φόρουμ πλέον έτσι είναι(μαζικοποίηση)και δεν αποτελεί εξαίρεση.
Κάποτε ήταν.
Ο Dr Τιρκαλάς είναι μια φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το πεδίο τόσο ως άνθρωπος όσο και σαν γιατρός για τις ικανότητες του.
Πολλά τέτοια αποτελέσματα σαν το δικό μου.
Όποιος έχει όρεξη διαβάζει-μαθαίνει-αξιολογεί σωστά-κάνει την βέλτιστη επιλογή για τον εαυτό του και στο τέλος σαν φυσικό επακόλουθο παίρνει αυτό που του αξίζει.
Είναι απλό επακόλουθο που διαχωρίζει τους μέτριους από τους καλούς τους πολύ καλούς και τους άριστους.
Διάλεξε που θέλεις να ανήκεις.
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχΑεράτε βλέπω είσαι στις επάλξεις ακόμα.
Χαχαχαχα..
Keep going....
Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλα τα παιδιά όσα έχουν απομείνει ακόμα(αναμενόμενο)και να έχουν πολλά μαλλιά με σωστές επιλογές σε σωστούς επαγγελματίες και σωστούς ανθρώπους πάνω από όλα.
Χαχαχα..
Ειμαι σιγουρος οτι γοογλαρες τον homo erectus, και θα σ πω αλλη μια να γοογλαρεις το γραβιτονιο, οσο δλδ ζυγιζει ολος ο εγκεφαλος σου! Ορθιο βοδι!Ποιον κόσμο να αφήσω ήσυχο εγώ ρε ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΑ???? ...Σε εμένα το λες που δεν έχω προτείνει ποτέ σε κανέναν ούτε γιατρό ούτε κλινική?? Κοιμισμενε κακομοίρη..
Που θα με πεις εσύ εμένα ελβετικό τυρί..εγώ irl φωτό έβαζα με βρεγμένο μαλλί κάτω από λάμπα ρε κακομοίρη και ήμουν και είμαι πένα...
Ηλίθιε που έμπαινες στο νήμα του άλλου που κατέστρεψε τη δοτρια με το στριπ ο άλλος ο δικός σου,και έλεγες εσύ για την άριστη διαχείριση δοτριας που κάνει ο γιατρός..μπαγλαμά...
Εμφανίστηκες πουλάκι μου??Αεράτε βλέπω είσαι στις επάλξεις ακόμα.
Χαχαχαχα..
Keep going....
Χαχαχα..
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχ
Αχχαχαχααχαχαχαχαχαχ
Ο Βλα(χ)φο εβγαλε φωτο κομμενη κ ραμμενη να φαίνεται η φρατζα του π πηγε για 4.500 τθ στη φροντλαιν κ πρεπει να μπηκαν καπου στα 3000+.... Το ορθιο βοδι παει ΠΑΛΙ να εξαπατησει!!!! Π εκανε τη μμ τζαμπε κ οταν του ειπα να ανοιχτουν οι τραπεζικοι μας λογαριασμοι να δουμε αν την εκανε κανεις τζαμπα, εξαφανιστηκε (οποιος θελει ας ανατρεξει σε αλλα νηματα θα τα βρει ΟΛΑ)
Ειμαι σιγουρος οτι γοογλαρες τον homo erectus, και θα σ πω αλλη μια να γοογλαρεις το γραβιτονιο, οσο δλδ ζυγιζει ολος ο εγκεφαλος σου! Ορθιο βοδι!
Π εκθειαζες τον αλλον(!!) σα νεο αστερι στις μμ , τις τιμες του, τον επαγγελματισμο του(ενα χαρτι χειρογραφο για τις λαθος μετρησεις κ το θανατο των αδυναμων τθ με το να καρφωνει σ αυτα τα νεα τθ), το προσωπικο(με 2 ατομα κ με το ενα να κανει τη γραμματεια), ρε ουυτστ!! Ελβετικο κεφαλοτυρο.
Αστο σ λεω, ενα καλο ψαξιμο σε παλια νηματα θα τα δουμε ολα!!! Π και ΕΣΥ ειχες εξαφανιστει για διαστημα με τα απο αποκαλυψεις για ειδικοτητες κ.ά....αιντε φελλε!!!
Αλλα ειστε ΤΟΣΟ ΖΩΑ και τα δυο σας π νομιζετε οτι κανω προμοσιον τον γιατρο Αναστασακη, ενω εσας εκθετω μ αυτα π λετε κ ανεβαζετε....
Dhi no2 άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Λίγα μοσχεύματα κτλ κτλ , πήγα μια βόλταΓια Ελλάδα Seneca
Ίδια φτωχά αποτελέσματα με τη dhi. Ακόμη και αυτά που ανεβάζει η ίδια εταιρεία εδώ μέσα.Για Ελλάδα Seneca
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετά από 2 1/2 χρόνια είπα να μπω να δω που βρίσκεται αυτό το έρημο το φόρουμ.Εμφανίστηκες πουλάκι μου??
Είπες θα κουρευτείς αλλά σε βλέπω ακουρευτο ακόμα......![]()
Χαιρετίζω τον φίλο Βλάφο μετά από χρόνια. Ελπίζω να είσαι καλά αγορίνα. Το μαλλί πάντως έχει πάει αλλού και χαίρομαι. Τα φιλιά μου και στον τυπάρα Oreo.Μετά από 2 1/2 χρόνια είπα να μπω να δω που βρίσκεται αυτό το έρημο το φόρουμ.
Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν εδώ μέσα.
Απόλαυση να βλέπεις στις διακοπές το "Τόλμη και γοητεία" με τους ίδιους αγέρωχους πρωταγωνιστές.
Και στην κορυφή τον Μπλέικ Κάρινγκτον.
Άντε και καλη σύνταξη.
Μαλλί ακούρευτο παραμένει αλλά το παλεύω να τα ξυρίσω..
Γειά σου LegwgΧαιρετίζω τον φίλο Βλάφο μετά από χρόνια. Ελπίζω να είσαι καλά αγορίνα. Το μαλλί πάντως έχει πάει αλλού και χαίρομαι. Τα φιλιά μου και στον τυπάρα Oreo.