Πλάνο για την τριχόπτωση

aeratos28

Just aeratos
Αυτό σου είπα,μια σωστή και δυνατή δοτρια.
Ετσι αδερφέ. Εξασφαλίζουμε το αύριο για να έχουμε πάντα τίμιο μαλλάκι. Πλάνο θέλει και υπομονή. Η δότρια δε παραμένει απλά ίδια με τη φιναστερίδη αλλά παχαίνει κι όλας την τρίχα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Αξίζει λοιπόν απευθείας avodart Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή;
κανείς δεν πάει απευθείας σε ντουταστερίδη. Η σωστή πρακτική ειναι να ξεκινάς ομαλά για να δώσεις χρόνο στο σώμα σου να συνηθίσει τη νέα κατάσταση με την αλλαγή των ορμονών σου για να μειώσεις τις πιθανότητες για παρενέργειες. Ξεκίνα με 3 φορές την εβδομάδα 1 mg φινα για 2 εβδομάδες, μετά άλλες 2 εβδομάδες πάρε 5 φορές την εβδομάδα από 1 mg και στο τέλος του 1ου μήνα προχώρα σε καθημερινή λήψη φίνας 1 mg 7/7. Μπορείς να το πας και πιο ομαλά και να μπεις κατά τον 2ο μήνα στην καθημερινή λήψη 1 mg. Όπου θα συνεχίσεις για ένα χρόνο σε αυτή την δοσολογία.
 

Kostas97

Well-Known Member
Εδω υπαρχουν ενδιαφερουσες ποαρατηρησεις-γραφημα.
 

dim d

Well-Known Member
τα φαρμακα τα παμε γραμμικα. Δεν παμε απο το τιποτα σε ντουντα.. εγω εκανα 1,5 χρονια φινα πριν την ντουντα. Δεν θεωρω πως το καθε μερα ειναι απραιτητο, μενει πολυ παραπανω στους ιστους. Απο παρενεργειες κανενας πονος, μειωση ογκου η υφης στο σπερμα. Δεν εχω σταθερη σχεση αλλα οσες φορες ετυχε κατι, δεν ειδα καμια διαφορα.
 
Μπλουζα