(Πιθανή) Λύση για παρενέργειες Φιναστερίδης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
ωραιος γιωργο..
αυτο το κολοφαρμακο εαν δεν ειχε τις συγκεκριμενες αντικουκου παρενεργειες
πιστευω θα ηταν το αγιο δισκοποτηρο της τριχοπτωσης...και σε αυτο ατυχοι ειμαστε...
 

Άκης

Administrator
Υπάρχουν αναφορές για χρήση 0.3mg φιναστερίδης μαζί με 1mg Melanotan II και φαίνεται ότι η χρήση της 2ης απέτρεψε τα sides της φιναστερίδης.

Στο παρακάτω video ο τύπος μιλάει για την Melanotan II γενικά.
 

GiannisTak

Active Member
χαχα ο τύπος που μιλάει είναι τουμπανο από τα στεροειδή... Πως μπορεί να ειναι πιστευτός;

Διάβασα τη συζήτηση στα πεταχτά. Αν θέλετε την αποψή μου (είμαι βιοχημικός) είναι ότι έως τώρα έχει υποτιμηθεί πολύ η σημασία της δι-υδρο-τεστοστερόνης. Δεν είναι ένα απλό παραπροϊόν της τεστοστερόνης. To μπλοκάρισμά της δεν ειναι μια αθώα και ανώδυνη διαδικασία, πιστεύω όμως οτι δεν είναι εύκολο ένα απλό φαρμακο να επηρεάσει την διαδικασία σε γονιδιακό επίπεδο προκαλώντας έτσι μόνιμες βλάβες.
 

Άκης

Administrator
Ακη τι ειναι το melanotan?
Διεγείρει την παραγωγή της μελανίνης στο δέρμα, ώστε να δείχνει μαυρισμένο . Το χρησιμοποιούν τα "τούμπανα" για να μαυρίσουν πολύ νωρίτερα του καλοκαιριού. Στα υπέρ του:
Αυθόρμητες στύσεις και αυξημένη λίμπιντο
 

tropheus

Well-Known Member
Ακη τι ειναι το melanotan?

Έχω δοκιμάσει melanotan (σιγά να μην είχα) και μάλιστα έχω μπόλικη και στο ψυγείο μου. Ανήκει στην κατηγορία των πεπτιδίων και εφαρμόζεται με ένεση ινσουλίνης. Πραγματικά αρχίζεις και μαυρίζεις μέσα σε 2-3 μέρες χωρίς να χρειάζεται να βγεις στον ήλιο. Έχει ως "παρενέργεια" αυτά που περιγράφει και ο Άκης.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι όμορφα και αγγελικά πλασμένα.
Εγώ με την πρώτη κιόλας ενεσούλα αφού έγινα κατακόκκινος για καμιά ώρα άρχισα να μαυρίζω. Το κακό όμως ήταν ότι άρχισαν να μαυρίζουν πιο γρήγορα και κάποιες σκιές από ελιές που έχω στο πρόσωπο. Και ενώ όταν με βλέπεις οι ελιές αυτές είναι τόσο αχνές που δε φαίνονται παρά μόνο αν με παρατηρήσεις με μεγάλη προσοχή μετά τη χρήση της melanotan έγιναν κατάμαυρες!!!
Το αποτέλεσμα ήταν να διακόψω άμεσα την χρήση της και μετά από καμιά 10αριά μέρες επανήλθα στα φυσιολογικά. Γνωστός μου από το γυμναστήριο μετά τη χρήση melanotan εμφάνισε φακίδες και φυσικά και αυτός διέκοψε αμέσως.
Μακρια λοιπόν...
 

welec

Member
Δεν συμφωνώ με οποιαδήποτε ορμονική παρέμβαση όσον αφορα το Πρόβλημά μας.

Δεν χρειάζονται ούτε ενέσεις Τεστοστερόνης, ούτε μείωση της Οιστραδιόλης ούτε τίποτα.

Πρέπει ο οργανισμός να έρθει μόνος του στα ίσα του. Στην δική μου περίπτωση το Σπανακι έφερε ισοστάθμιση όλων των ορμονών και της λειτουργίας του θυροειδή μου.
 

welec

Member
Μάλλον όχι. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει και για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό σε μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών.

Αν θέλεις κάτι αντίστοιχο με Φιναστερίδη φάε Σολωμό και Κόκκινη Πιπεριά. Ισως να μην έχουν τις ιδιες παρενέργειες αλλα δεν παίρνω όρκο.

Εαν τελικά πάρεις Φιναστερίδη και θέλεις να σταματήσεις λόγω προβλημάτων, σταμάτησέ την σιγα-σιγα σε περίοδο 10 ημερών και κάθε μέρα μειώνοντας την δόση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
welec εχω επηρεαστει τοσο πολυ απο ολλα αυτα τα αρνητικα που διαβαζω εδω μεσα και στο νετ για τη φινα που κατα 99% θα μου βγαλει παρενεργειες ..καταλιγο στο συμπερασμα οτι τα σεξουαλικα προβληματα που αναφερουν καποιοι ισως στους μισους να μην οφειλονται καθαρα στο φαρμακο
αλλα στη κακη ψυχολογια ...το λεω αυτο διοτι απο τοτε που ξεκινησε η σεξουαλικη μου ζωη μου εχει συμβει 2 φορες που αντιμετωπισα προβληματα λιμπιντο και στυσης εξαιτιας κακης ψυχολογιας
χωρις να εχω κανει χρηση οποιαδηποτε φαρμακευτικης αγωγης....οταν η ψυχολογια μου επανηρθε
στα φυσιολογικα επανηρθε και η σεξουαλικη μου δραστηριοτητα ...λιμπιντο καλη στυση
 

ender30

New Member
γεια σασ και απο εμενα, γραφω εδω απο το σεβασμο και μονο που εχω στο προσωπο του welec.τον οποιο δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα,μονο στο τηλ μιλαμε.

σε μια πολυ πολθ δυσκολη φαση της ζωη μου ενασ αγνωστος με βοηθησε οσο τπτ αλλο - βλεπε γιατρουσ εξετασεισ παθολογουσ ενδοκριν, ανδρολογουσ ουρολογουσ κτλ κτλ.

δυο μηνες μαγκεσ δυο μηνες πηρα αυτο το δηλητηριο κ κοντεψα να αυτοκτονησω.

ακομη βλεπω ψυχολογο..

λοιπον για να μη τα πολυλογο στουσ πρωτουσ δυο μηνεσ που ημουν σταχειροτερα μου

κακη διαθεση πλακωμα , πονουσ στο στηθοσ ,παγωμενο πεος δεν μπορουσα να κανω γυμναστικη να πιω καφε να φαω να κανω σεχ δεν ενιωθα το δερμα στο σβερκο μου κ στο λαιμο μου απιστευτο ετσι?? και πολλα αλλα τρομακτικα τπ τπτ τπτ ημουν στο 0%.. αρχισα να τρωω σπανακι .

τυχαια ειχα βρει ενα μαιλ του welec του ειχα στειλει κ μου απαντησε μετα απο αρκετο καιρο

γτ δεν το εβλεπε συχνα αυτο το μαιλ.

με δυο τρια πραγματα που μου ειπε να κανω μπηκα στον σωστο δρομο για να γινω καλα..

τους δυο πρωτοι μηνεσ δεν εκανα τπτ, δεν ηξερα τι ειχα παθει , οκτωμ/νοεμ. χαλια μαυρα

και οι εξετ, ηταν τελειεσσσ ολα τελεια οχι απλα καλα τελεια ορμονολ οκ, θυροειδης οκ,αλλεσ !!

κιομως εγω ημουν για κλαματα.

απο τον δεκεμβρη αρχισα σπανακι κ για δυο μηνεσ σχεδον ηταν το μονο που εκανα και ειδα διαφορα σε πολλα, πλεον κανς πολλα πολλα απο διατροφη γυμναστικη ξεκουραση ηρεμια μυαλλου , προσεχω τι πίνω το καθε τι.

ο γιατροσ μου το εδωσε σαν βιταμ για τα μαλλια, κ εγω κοντεψα να πεθανω

δεν με ενοιαζε τπτ ουτε η ζωη μου ουτε οι δικοι μου ουτε η δουλεια μου τπτ νεκροσ απο αισθηματα.

απο τον δεκεμβρη λοιπον κ τωρα εχουμε μαρτη , μεσα σε 3 μηνες γεματους ειμαι στο 60% με πολυ κοπο κ θυσιεσ,μπορω να κανω σεξ ακομη κ 3 φορεσ την ημερα αλλα εχω δρομο γτ οι στυσεισ δεν ειναι δυνατεσ ακομη και η ορεξη - λιμπιντο δν ειναι η ιδια παντα.η δυναμη εχει ανεβει πολυ το προσωπο εχει φτιαξει μαυροι κυκλοι εχουν χα8ει, το στηθοσ δεν εινα πρησμενο δεν ποναει ,ταχυκαρδιεσ δεν εχω πια τα χερια δεν τρεμουν,το στομαχι φτιαχνει ακομη η πεψη δεν ειναι σωστη εχει λιγο δρομο αα και η τετοια μου ειναι ζεστη κ γεματη.αλλα εχω δρομο οπωσ ειπα ακομη.

τραγικο να κυκλοφορει τετοιο σκευασμα κ να μην συ λενε τισ παρενεργιεσ ωστε να μπορεισ να διαλεξεισ.δεν ξερω γτ με πειραξε τοσο εμενα δεν ξερω αληθεια, ισωσ γτ εχω παρθενο οργανισμο , ποτε ναργωτικα ποτε τσιγαρα ποτε αναβολικα.. αγνωστο.

οπως ειπα ο welec μου εδωσε θαρρος μεσα απο τα δικα του προβληματα που ειχε και με τισ γνωσεισ του ,τι να τρωω κ τι να αποφευγω κυριος!! δεν τον ξερω οπως ειπα δεν μου εχει ζητησει ποτε χρηματα , με επαιρνε κ τηλ στισ αρχεσ μονοσ του για να δει πως ειμαι

πραγματηκα θα ειχε τρομαξει ετσι οπωσ με ακουγε.

ειμαι 30 ετων μαγκεσ ,η ζωη μου ολη ηταν η γυμναστικη το σεξ κ ο καφεσ, κ μετα απο αυτο δεν ειχα τπτ , γτ να ζουσα λοιπον οταν διαβαζα για μονιμεσ βλαβεσ κτλ … ???

αυτο ειμαι μια γευση του τι γινοταν μεσα στο μυαλλο μου.

απο εκει που μαμουσα σαν 18χρονο να νιωθω σαν 70 χρονων κωλογεροσ να πουμε κ να μη εχω αισ8ηματα.

πραγματικα ευχομαι να φοβισω μερικουσ ωστε να μην μπουν καν στην διαδικασια τησ σκεψεισ για το εαν θα παρουν η οχι !! παιζεισ με την φωτια κ με ιστους ορμονεσ νευρα κ συστηματα μου δεν τα χωραει το μικρο μασ μυαλλο. και η dht ειναι η πιο ιερη μαμημενη ορμονη που εχει ο ανδρασ !! ολα αυτη ειναι!! εγω για τριχοφαγο πηγα κ μου εδωσασ dht blocker SAW PALMETTO

ουτε να το γραφω δεν θελω…κ ουτε αμα ειχα παρει και φινα θελω να ξερω τι θα ειχα παθει

ειμαι τυχερος που δεν εχω πειραγμενα αλλα συστηματα οπως θυροειδης κ αλλα ..

ευχομαι να πηρατε ολοι ενα μαθημα απο την δικη μου ιστορια..

δεν θελω να ανοιξω σηζητηση δενε χω κατι αλλο να πω ουτε να αποδειξω να δικαιολογήσω.. ετσι ειμαι κ με τον εαυτο,, μου εγω φταιω που το πηρα κ δεν εψαξα να δω τι ειναι αυτο , αυτο δεν θα μου το συγχωρισω ποτε ποτε !!!!! κστον γιατρο δεν εχω παει ακομη γτ εαν παω ειχα πει θα τον σκοτωσω.

οπωσ περναει ο καιροσ θα μπω να ξαναγραψω τα νεα μου .

το κρατησα συντομο οσο μπουρουσα κ ευχομαι να περασα ενα μνμ, αυτοσ ειναι κ ο σκοπος μου αλλωστε.
καλη συνεχεια
 

geeorgee

Active Member
φιλε περαστικα σου ευχομαι.
Μας αποτελειωσες με αυτο το postαρισμα οι οποιες σκεψεις για φιναστεριδη αναβαλλονται
 
Τελευταία επεξεργασία:

Georgex6

Well-Known Member
φιλε αν μπορουσα να περιγραψω τα συναισθηματα που μου προκαλει η φιναστεριδη καποιες στιγμες δε θα τη βαζατε στο στομα σας κι ομως ειμαι τοσο μλκας που μπαινω στη διαδικασια και παιρνω παλι γιατι εχω θεμα με την εμφανιση και τα κωλομαλλια
και οταν κανα βραδυ με ποιανουν ασχημες σχεψεις προσπαθω να το βγαζω απο το μυαλλο μου και να λεω μην αγχωνεσαι απο τη φιναστεριδη ειναι και ομως τα συναισθηματα ειναι καποιες στιγμες πολυ δυνατα (ειδικα οταν ειμαι ξενυχτησμενος) οι κακες σκεψεις πολλαπλασιαζονται και δε μπορω να το κοντρολαρω εκει κατηγορω τον εαυτο μου που βαζω αυτο το δηλητηριο στον οργανισμο μου και τη κακη μου τυχη που εφερε στο δρομο μου αυτο το μαρτυριο
το μονο θετικο ειναι οτι οταν την εκοψα για καποιους μηνες ολα αυτα εξαφανιστηκαν και επανηλθε και η λιμπιντο
υ.γ.
μια με 2 φορες την εβδομαδα μου φτιαχνει η μανα μου σπανακοριζο δεν εχω προσεξει κατι θεαματικο επισης εχω ξεκινησει και ω3 που απο τι διαβαζω βοηθαει στη διαθεση αλλα πιστευω οτι δεν εχουν τη δυναμη ολα αυτα να περιορισουν τα της φιναστεριδης
 

welec

Member
@Georgex6
Σπανακόρυζο 1-2 φορές την εβδομάδα δεν πρόκειται να κάνει πολλά πράγματα.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορείς να τρώς Σπανάκι (που περιέχει dolichol) για να αποφεύγεις τις παρενέργειες της Φιναστερίδης ώς προληπτικό μέσο. Δυστυχώς όμως δεν μπορουμε να ξέρουμε οτι αυτό μπορεί να αποκλείσει πιθανες ΜΟΝΙΜΕΣ παρενέργειες.

@ender30 Σ'Ευχαριστώ Πολύ για τα καλά σου λόγια Φίλε.

Εδώ θα ήθελα να πω σε όλους οτι εγω ζήτησα απο τον ender30 να γράψει την εμπειρία του που είχε με το Σπανάκι, είτε αυτή ήταν θετική είτε αρνητική. Θέλω να παρακαλέσω όλους οσους έχουν δοκιμάσει την θεραπεία με το Σπανάκι για τουλάχιστον 1 μήνα να γράφουν εδω τις εμπειρίες τους απο το regimen. Εαν πραγματικά δουλεύει θα πρέπει να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες Φιναστερίδης.

Όπως είπα και στην αρχή, δεν πρέπει κανένας να περάσει αυτά που πέρασα εγω..
 
Τελευταία επεξεργασία:

welec

Member
@poseidonas77

Να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που τώρα υπάρχει η γνώση για τις πιθανές συνέπειες.

Το 1999 δεν είχαμε αυτη την γνώση, ούτε ξέραμε για γονίδια, SRD5A3 κλπ.


Εαν κάποιοι διαβάζουν το thread αυτο δεν πρέπει να ψυχοπλακώνονται γιατι πιστεύω οτι υπάρχει λύση, πολύ δε περισσότερο οταν λαμβάνω μηνύματα οπως αυτό που εχω επισυνάψει.


Screen Shot 2015-03-06 at 8.18.45.png
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Παίδες πραγματικά τρομακτικά όλα αυτά. Μακριά απο αυτό το κωλοφάρμακο πρέπει και εγώ μια μέρα να κάνω, αν και παραδόξως 10 χρόνια χρήσης και σε μεγάλες δόσεις δεν γνωρίζω τι πάει να πει παρενέργεια σε κανένα επίπεδο. Προφανώς κάποιους τους προκαλεί παρενέργειες, κάποιους δεν τους ακουμπάει, και κάποιους άλλους τους ισοπεδώνει, δεν αντιδράνε όλοι οι οργανισμοί το ίδιο.
 

Δημητρης38

Active Member
φιλε αν μπορουσα να περιγραψω τα συναισθηματα που μου προκαλει η φιναστεριδη καποιες στιγμες δε θα τη βαζατε στο στομα σας κι ομως ειμαι τοσο μλκας που μπαινω στη διαδικασια και παιρνω παλι γιατι εχω θεμα με την εμφανιση και τα κωλομαλλια
και οταν κανα βραδυ με ποιανουν ασχημες σχεψεις προσπαθω να το βγαζω απο το μυαλλο μου και να λεω μην αγχωνεσαι απο τη φιναστεριδη ειναι και ομως τα συναισθηματα ειναι καποιες στιγμες πολυ δυνατα (ειδικα οταν ειμαι ξενυχτησμενος) οι κακες σκεψεις πολλαπλασιαζονται και δε μπορω να το κοντρολαρω εκει κατηγορω τον εαυτο μου που βαζω αυτο το δηλητηριο στον οργανισμο μου και τη κακη μου τυχη που εφερε στο δρομο μου αυτο το μαρτυριο
το μονο θετικο ειναι οτι οταν την εκοψα για καποιους μηνες ολα αυτα εξαφανιστηκαν και επανηλθε και η λιμπιντο
υ.γ.
μια με 2 φορες την εβδομαδα μου φτιαχνει η μανα μου σπανακοριζο δεν εχω προσεξει κατι θεαματικο επισης εχω ξεκινησει και ω3 που απο τι διαβαζω βοηθαει στη διαθεση αλλα πιστευω οτι δεν εχουν τη δυναμη ολα αυτα να περιορισουν τα της φιναστεριδης

Μαλι σου κρατησε αρχηγε ολα αυτα τα χρονια που παιρνεις φινα ?
Την δουλεια της την εκανε ?
 
Μπλουζα