Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η αναλογια ειναι στα 15mg zinc 2mg copper..απεφευγε να τα πινεις κοντα με καφε η βιταμινη c και κοντα στο φαγητο..καλυτερα το βραδυ πριν τον υπνο..ξεκινα με 30 zinc και 4 copper..ειναι βαρυ supplementation..επισης αν εχεις θεμα με τον σιδηρο η αν παιρνεις καποιο φαρμακο δεν θα ηταν φρονιμες αυτες οι ποσοτητες..εννοειται οτι αν χρησιμοποιεις φινα καλυτερα να παρεις 15 προς 2 που ειναι και το πιο φρονιμο και στανταρΩραία. Μόλις αγόρασα αυτόν τον ψευδάργυρο και χρειαζομαι λοιπόν 4 δισκία την ημέρα (4χ15) και για να μην εχω θέμα πρεπει να παρω και χαλκο οπως αυτόν της solgar που παραθέτω. Σωστά?
Κατι αλλο χρειάζεται μήπως?
Προβολή συνημμένου 17381 Προβολή συνημμένου 17380
Ο χαλκος..ειναι ιδανικη μια αναλογια 1/10 περιπου..στα 15mg ψευδάργυρου δηλ 1mg χαλκου..στα 50 καλο θα ηταν μεχρι 4mg..αυτο γιατι η ληψη τοσο μεγαλης ποσοστητας zinc μειωνει τα επιπεδα χαλκου δραματικα
"Ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιακών και κυκλοφορικών προβλημάτων αυξάνεται όταν υπάρχει έλλειψη χαλκού, ειδικά εάν αυτή συνοδεύεται από έλλειψη σεληνίου. Αυτό συμβαίνει διότι τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξειδάση της γλουταθειόνης και υπεροξειδική δισμουτάση έχουν σ’ αυτή την περίπτωση περιορισμένη δράση, επιτρέποντας στις ελεύθερες ρίζες να δρουν ανεξέλεγκτα. Η έλλειψη χαλκού μπορεί επίσης να συμβάλλει στην αναιμία, ασθένειες των οστών, διαταραχές του νευρικού συστήματος και την απώλεια μαλλιών.."
Εεεε οχι και ετσι!!!παιρνε ενα απο το καθε χαπι πριν τον υπνο και εισαι μια χαρα..Ρε παιδιά άμα είναι ετσι να μην το παρω καλυτερα![]()
Ωραία. Μόλις αγόρασα αυτόν τον ψευδάργυρο και χρειαζομαι λοιπόν 4 δισκία την ημέρα (4χ15) και για να μην εχω θέμα πρεπει να παρω και χαλκο οπως αυτόν της solgar που παραθέτω. Σωστά?
Κατι αλλο χρειάζεται μήπως?
Προβολή συνημμένου 17381 Προβολή συνημμένου 17380
Apo ti ??εγώ χρειάστηκα 6 μήνες να επανέλθω
εγώ χρειάστηκα 6 μήνες να επανέλθω
εγώ χρειάστηκα 6 μήνες να επανέλθω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Apo ti ??
τι παρενεργειες ειχες φιλε αν επιτρεπεται;
από φίνα.
μηδενική λίμπιντο, καθόλου στήσεις, απουσία προσπερματικού (προστατικού) υγρού και τσιμπήματα στο στήθος.
Παιδιά εγώ παίρνω από πέρσι τον Ιούνιο, 1/4 του proscar καθημερινά (μου τα έγραψε ο Lorenzo πέρσι όταν πήγα για consultation).
Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό.