καπα αυτο με τις δοσεις το δοκιμασα κι εγω...εβαζα 1ml καθε δυο μερες με σκοπο να εχω ΜΗΔΕΝ παρενεργειες κα ιαπο κει κα ιπερα ο,τι παρω απο τριχες...μετα απο 3-4 μηνες οντως εβγαλα μαλλι και καλη ποσοτητα κιολας κα ιτο προσωπο ηταν οκ οποτε λεω εδω ειμαστε...πριν δυο βδομαδες επανηλθαν οι μαυροι κυκλοι αλλα ειπα απο μεσα μου ''θα ναι απο αυπνιες,ξενυχτια'' αν και ηταν λιγο πιο εντονοι απο πριν...τιποτα μια ββομαδα μετα ψιλοπρηξιμο και ταλαιπωρημενο/ρητιδιασμενο δερμα+ τριχουλες πανω απο τα μαγουλα παρ ολο τη γυμναστικη που δεν εχω σταματησει καθολου.δηλαδη η διαφορα που ειδα με τις αραιες δοσεις ειναι οτι βγαζεις μεν μαλλι αλλα τις παρεν. δε τις γλυτωνεις απλα τις τρεναρεις....τωρα εχω 15 μερες χωρις μινοξ και επανηλθε το προσωπο χωρις να εχω χασει τις τριχες της κεφαλης που εβγαλα αλλα σιγα σιγα θα φυγουν κι αυτες δυστυχως(γι αυτο ηθελα να δουλεψει το vpa :madd:
τιποτα τη μινοξ μαγκες 7-8 χρονια που ασχολουμαι την εχω ξεκινησει και σταματησει 5-6 φορες γιατι μια λυπαμαι τις τριχες και πλακωνομαι στις δοσεις να βγαλω μαλλι και μια μετα απο 5-6 μηνες λυπαμαι το προσωπο και σταματαω...εχω πραγματικα τεραστια διαφορα στο προσωπο με και χωρις μινοξ γιατι εχω λιγο babyface οποτε οταν σκανε μυτη ρυτιδες κτλ κανει μπαμ,φαινομαι σα κουρασμενος γερος...
για βαρος που αναφερθηκε δεν εχω παρατηρησει κατι γιατι γενικα δε τσεκαρω το σωμα συχνα ενω το προσωπο το βλεπω καθε μερα πεντε και δεκα φορες(πλυσιμο δοντια,να ριξεις νερο,να κοιταχτεις πριν βγεις εξω μην εχεις τιποτα στη μαπα κτλ) οποτε ειναι μεγαλη χαλαστρα να βλεπεις τη μαπα σου σκ@τα τη στιγμη που περιποιησε τον εαυτο σου με γυμναστικη,διατροφη κτλ...