Παρενέργειες Minoxidil 5% σε χρήση μερικών ημερών

kapa

Μέλος του προσωπικού
RedMan είπε:
Παιδιά, διαβάζω για αύξηση βάρους με τον καιρό χρήσης minox
Είναι κανόνας; Σε πόσο καιρό "φαίνεται" αυτή η παρενέργεια? Είναι ελέγξιμη; Αναστρέψιμη;
Έχω αρχίσει foam εδώ και λίγες μέρες και σκέφτομαι να το κόψω κυρίως για αυτό το λόγο
δεν ειναι κανονας,ειναι ελεγξιμο με αραιωση δοσολογιων η εφαρμογων και 100% αναστρεψιμο με την διακοπη του

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
RedMan είπε:
Παιδιά, διαβάζω για αύξηση βάρους με τον καιρό χρήσης minox
Είναι κανόνας; Σε πόσο καιρό "φαίνεται" αυτή η παρενέργεια? Είναι ελέγξιμη; Αναστρέψιμη;
Έχω αρχίσει foam εδώ και λίγες μέρες και σκέφτομαι να το κόψω κυρίως για αυτό το λόγο

Είναι γνωστή και επίσιμη παρενέργεια, το είχα πάθει κι εγώ βασικά σε έντονο βαθμό (σε σχέση με την ζωή / διατροφή που έκανα), αλλα σταμάτησε όταν έκοψα την μινοξιδίλη και μετά.
Δεν σημένει όμως ότι θα το πάθουν και όλοι, πχ η κατακράτηση υγρών στο πρόσωπο που είναι γνωστή και πολύ διαδεδομένη παρενέργεια εγώ δεν την έπαθα καθόλου. Το πρόσωπό μου ήταν τελείος στεγνό όταν ήμουν στην μινοξ.

xxxray

Member
εγώ τώρα τελευταία μετά από 6 μήνες όποτε την βάζω νοιώθω ένα μούδιασμα στα χείλια! έχει κανείς τέτοιο θέμα; τι μπορεί να σημαίνει;

mimis giova

Active Member
σασ λεω κ εγω την μικρη μ εμπειρια..βαζω πρωι σουπερ ζιχ,το βραδυ μινο την κρικλαντ..2 φορεσ φουνγοραλ την εβδομαδα κ τησ υπολοιπεσ πρασινο σαπουνι..3 μηνεσ τωρα..αρχιζω κ βλεπω τριχεσ σε πλατη κ γενικα τριχοφιεια...λιγο λιμπιντο πεσμενη...κ μια μικρη κατακρατηση υγρων την καταλαβενω γιατι παιζω μπαλα κ το πσιλοκαταλαβα..αυτα μαγκεσ..αυτα π λετε..ακουω τησ γνωμες σασ..

kapa

Μέλος του προσωπικού
εδω :22m::22m:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4119-page-2.html
εξηγω ενα τρικ πολυ φθηνο και αποτελεσματικο να περιορισετε τις παρενεργειες της μινοξ

xk

Active Member
καπα αυτο με τις δοσεις το δοκιμασα κι εγω...εβαζα 1ml καθε δυο μερες με σκοπο να εχω ΜΗΔΕΝ παρενεργειες κα ιαπο κει κα ιπερα ο,τι παρω απο τριχες...μετα απο 3-4 μηνες οντως εβγαλα μαλλι και καλη ποσοτητα κιολας κα ιτο προσωπο ηταν οκ οποτε λεω εδω ειμαστε...πριν δυο βδομαδες επανηλθαν οι μαυροι κυκλοι αλλα ειπα απο μεσα μου ''θα ναι απο αυπνιες,ξενυχτια'' αν και ηταν λιγο πιο εντονοι απο πριν...τιποτα μια ββομαδα μετα ψιλοπρηξιμο και ταλαιπωρημενο/ρητιδιασμενο δερμα+ τριχουλες πανω απο τα μαγουλα παρ ολο τη γυμναστικη που δεν εχω σταματησει καθολου.δηλαδη η διαφορα που ειδα με τις αραιες δοσεις ειναι οτι βγαζεις μεν μαλλι αλλα τις παρεν. δε τις γλυτωνεις απλα τις τρεναρεις....τωρα εχω 15 μερες χωρις μινοξ και επανηλθε το προσωπο χωρις να εχω χασει τις τριχες της κεφαλης που εβγαλα αλλα σιγα σιγα θα φυγουν κι αυτες δυστυχως(γι αυτο ηθελα να δουλεψει το vpa :madd:

τιποτα τη μινοξ μαγκες 7-8 χρονια που ασχολουμαι την εχω ξεκινησει και σταματησει 5-6 φορες γιατι μια λυπαμαι τις τριχες και πλακωνομαι στις δοσεις να βγαλω μαλλι και μια μετα απο 5-6 μηνες λυπαμαι το προσωπο και σταματαω...εχω πραγματικα τεραστια διαφορα στο προσωπο με και χωρις μινοξ γιατι εχω λιγο babyface οποτε οταν σκανε μυτη ρυτιδες κτλ κανει μπαμ,φαινομαι σα κουρασμενος γερος...

για βαρος που αναφερθηκε δεν εχω παρατηρησει κατι γιατι γενικα δε τσεκαρω το σωμα συχνα ενω το προσωπο το βλεπω καθε μερα πεντε και δεκα φορες(πλυσιμο δοντια,να ριξεις νερο,να κοιταχτεις πριν βγεις εξω μην εχεις τιποτα στη μαπα κτλ) οποτε ειναι μεγαλη χαλαστρα να βλεπεις τη μαπα σου σκ@τα τη στιγμη που περιποιησε τον εαυτο σου με γυμναστικη,διατροφη κτλ...

kapa

Μέλος του προσωπικού
xk είπε:
καπα αυτο με τις δοσεις το δοκιμασα κι εγω...εβαζα 1ml καθε δυο μερες με σκοπο να εχω ΜΗΔΕΝ παρενεργειες κα ιαπο κει κα ιπερα ο,τι παρω απο τριχες...μετα απο 3-4 μηνες οντως εβγαλα μαλλι και καλη ποσοτητα κιολας κα ιτο προσωπο ηταν οκ οποτε λεω εδω ειμαστε...πριν δυο βδομαδες επανηλθαν οι μαυροι κυκλοι αλλα ειπα απο μεσα μου ''θα ναι απο αυπνιες,ξενυχτια'' αν και ηταν λιγο πιο εντονοι απο πριν...τιποτα μια ββομαδα μετα ψιλοπρηξιμο και ταλαιπωρημενο/ρητιδιασμενο δερμα+ τριχουλες πανω απο τα μαγουλα παρ ολο τη γυμναστικη που δεν εχω σταματησει καθολου.δηλαδη η διαφορα που ειδα με τις αραιες δοσεις ειναι οτι βγαζεις μεν μαλλι αλλα τις παρεν. δε τις γλυτωνεις απλα τις τρεναρεις....τωρα εχω 15 μερες χωρις μινοξ και επανηλθε το προσωπο χωρις να εχω χασει τις τριχες της κεφαλης που εβγαλα αλλα σιγα σιγα θα φυγουν κι αυτες δυστυχως(γι αυτο ηθελα να δουλεψει το vpa :madd:

τιποτα τη μινοξ μαγκες 7-8 χρονια που ασχολουμαι την εχω ξεκινησει και σταματησει 5-6 φορες γιατι μια λυπαμαι τις τριχες και πλακωνομαι στις δοσεις να βγαλω μαλλι και μια μετα απο 5-6 μηνες λυπαμαι το προσωπο και σταματαω...εχω πραγματικα τεραστια διαφορα στο προσωπο με και χωρις μινοξ γιατι εχω λιγο babyface οποτε οταν σκανε μυτη ρυτιδες κτλ κανει μπαμ,φαινομαι σα κουρασμενος γερος...

για βαρος που αναφερθηκε δεν εχω παρατηρησει κατι γιατι γενικα δε τσεκαρω το σωμα συχνα ενω το προσωπο το βλεπω καθε μερα πεντε και δεκα φορες(πλυσιμο δοντια,να ριξεις νερο,να κοιταχτεις πριν βγεις εξω μην εχεις τιποτα στη μαπα κτλ) οποτε ειναι μεγαλη χαλαστρα να βλεπεις τη μαπα σου σκ@τα τη στιγμη που περιποιησε τον εαυτο σου με γυμναστικη,διατροφη κτλ...
στην θεση σου θα αραιωνα και αλλο την μινοξιδιλη.μια 2% θα την εκανα 1%.
η μινοξιδιλη μπορει να δωσει αποτελεσματα χωρις παρενεργειες.
εχω αναγκαστει να αλαξω τα ημερησια ml πολλες φορες,καποιες οι παρενεργειες εμανιζονταν στον τεταρτο μηνα εκει που ελεγα ολα μια χαρα,η μεθοδος της μισης δοσολογιας τελικα αποδιδει χωρις να υποχωρουν τα αποτελεσματα.
βεβαια καποια στιγμη θα χρειαστει να ξανα ανεβει η περιεκτικοτητα

kapa

Μέλος του προσωπικού
xxxray είπε:
εγώ τώρα τελευταία μετά από 6 μήνες όποτε την βάζω νοιώθω ένα μούδιασμα στα χείλια! έχει κανείς τέτοιο θέμα; τι μπορεί να σημαίνει;

Δεν είχα τέτοια παρενεργεια αλλά είναι από την μινοξ,επίσης και πρηξιμο στα χείλη αν υπάρξει είναι από το ίδιο φάρμακο

scott13

New Member
εγω τελειωσα τη θεραπεια μινοξιδιλης διαρκειας 2 μηνων (μερα παρα μερα) και περιμενω αποτελεσματα. Τωρα που την τελειωσα προσπαθω να μην τη κοψω αποτομα ετσι και τη βαζω ανα 4 μερες κ μετα ανα εβδομαδα...
Αποτελεσματα συνηθως μετα απο ποσο καιρο να περιμενω? η δοσολογια ηταν του δερματολογου και ηταν η πρωτη φορα που το χρησιμοποιησα!(μαζι με saw palmeto kai betnovate)

ΥΓ Αυτo το νεο σκευασμα της vichy το dercos Neogenic το εχει χρησιμοποιησει κανεις? εχει δει αποτελεσματα? Ρωταω διοτι πολλα υποσχεται(χωρις παρενεργειες,δεν υπαρχει δεσμευση εφ ορου ζωης οπως μινοξ,1700 τριχες σε 3 μηνες)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ ότι έχω καταλάβει, η χορήγηση μινοξιδίλης για 1 ή 2 μήνες, είναι η νέα ανακάλυψη των δερματολόγων την οποία την στηρίζουν στη δύναμη του σύμπαντος. Δηλαδή βάζεις μίνοξ για 1-2 μήνες και μετά ελπίζουν στη γνωστή θεωρία της θετικής σκέψης πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να το καταφέρουμε.

scott13

New Member
δν ξερω,ειναι σιγουρα μια πιο συντηρητικη μεθοδος μερα παρα μερα για δυο μηνες και ελπιζω να μην εθιζει το μαλλι μεσα σ αυτο το λιγο χρονικο διαστημα γιατι δεν θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο μινοξιδιλης εφ ορου ζωης. Παντως επειδη πηγα σε αρκετους δερματολογους κ πηρα αποψεις,μετα τις βλακειες που ακουσα(μεχρι κ οτι δεν εχω προβλημα μου ειπε ενας χωρις να με τσεκαρει) πηγα στον συγγρο(στον ευαγγελισμο κοντα ειναι,δωρεαν με κουπονι αλλα αρκετη ταλαιπωρια) σε εναν πολυ γνωστο και ειδικο δερματολογο, Κ εμπιστευτηκα ο,τι μου ειπε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα