Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
white210 είπε:[quote author=kapamarou link=topic=2713.msg56162#msg56162 date=1310059237]
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα με την ΑΑ,πολλες φορες δεν μπορουν να το διαγνωσουν οι δερματολογοι επειδη δεν εχουν δει το πριν
(οτι δηλαδη το μαλλι ηταν ποιο πυκνο,ποιο χοντρες οι τριχες)βλεπουνν μονο το τωρα,κυριως αν ειναι αρχικο σταδιο ειναι ακομα ποιο δυσκολη η διαγνωση.
εμεις οι ιδιοι αν βλεπουμε αραιωση,λεπτυνση τριχας,σε σχεση με προηγουμενα χρονια μπορουμε να δουμε το προβλημα.
το μαλλι που δεν εχει επηρεαστει απο την dht εχει το ιδιο παχος και την ιδια πυκνοτητα σε ολο το κεφαλι(πλαγια,πισω,πανω)
kapamarou είπε:[quote author=white210 link=topic=2713.msg56177#msg56177 date=1310113101]
[quote author=kapamarou link=topic=2713.msg56162#msg56162 date=1310059237]
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα με την ΑΑ,πολλες φορες δεν μπορουν να το διαγνωσουν οι δερματολογοι επειδη δεν εχουν δει το πριν
(οτι δηλαδη το μαλλι ηταν ποιο πυκνο,ποιο χοντρες οι τριχες)βλεπουνν μονο το τωρα,κυριως αν ειναι αρχικο σταδιο ειναι ακομα ποιο δυσκολη η διαγνωση.
εμεις οι ιδιοι αν βλεπουμε αραιωση,λεπτυνση τριχας,σε σχεση με προηγουμενα χρονια μπορουμε να δουμε το προβλημα.
το μαλλι που δεν εχει επηρεαστει απο την dht εχει το ιδιο παχος και την ιδια πυκνοτητα σε ολο το κεφαλι(πλαγια,πισω,πανω)
white210 είπε:Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί φαγούρα στα σημεία που εφαρμόζω την μινόξ.
Διάβασα σχετικά στο forum, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης με διάφορες κρέμες αλόης κ.λπ.
Αυτό που δεν έχω διευκρινήσει είναι τι προκαλεί την φαγούρα και τι μπορεί αυτή να σημαίνει.
Χρησιμοποιώ το regain 5%.
Nikos22_ είπε:[quote author=white210 link=topic=2713.msg56354#msg56354 date=1310365328]
Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί φαγούρα στα σημεία που εφαρμόζω την μινόξ.
Διάβασα σχετικά στο forum, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης με διάφορες κρέμες αλόης κ.λπ.
Αυτό που δεν έχω διευκρινήσει είναι τι προκαλεί την φαγούρα και τι μπορεί αυτή να σημαίνει.
Χρησιμοποιώ το regain 5%.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
white210 είπε:Παιδιά μια βοήθεια...
Άλλαξα το regain 5% (μετά από συμβουλή δερματολόγου) σε Regain 5% + Betnovate cut sol 0,1% + tretinoin. Μέσα σε πέντε μέρες στα σημεία που το εφαρμόζω εμφάνισα κόκκινα σημάδια (δεν είναι ακριβώς σπυράκια) που μου προκαλούν και ένα τσούξιμο. Τι λέτε; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
Απο τα χιλιαδες μελη του φορουμ, το 99,9% εχουμε χρησιμοποιησει μινοξδιλη και σχεδον ολοι εχουν χρησιμοποιησει και σκετη! Ρωτα τον γιατρο σου γιατι ΠΟΤΕ δεν δινει rogaine μονο του? (αυτο ειναι στην αμερικη, εδω εχουμε το regain). Τα επιπλεον στοιχεια το κανουν πιο αδυναμο ή καταπολεμουν τη ζαλαδα τον πονο στο στηθος και την καταρροη??giorgos hart είπε:Καλησπερα, σημερα μιλησα με τον δερματολο μου.Δε του ειχα πει οτι ξεκινησα το rogaine 5% .Του ειπα τα συμπτωματα:εντονα φαγουρα στο πανω μερος του κεφαλιου στην πασχουσα περιοχη, καταπινω κατι σαν πικρο υγρο, τρεχει ι μυτη μου σαν να ειμαι κρυομενος, ζαλη, και καποιες φορες πονος στο στηθος.Μονο που δε με εδειρε παιδια.Μου λεει σου ειπα να κανεις κατι τετοιο?Οχι του λεω το εμαθα απο ενα παιδι στο γυμν.Μου λεει, σταματας τωρα τη θεραπεια για 10 μερες περιπου να ηρεμισει το κεφαλι σου και μου εδωσε μια μιξη του rogaine με αλλα 2-3 συστατικα, τα οποια θα τα παω σημερα στον φαρμακοποιο μου.Μου ειπε οτι ΠΟΤΕ δε δινω το rogaine μονο του, παντα με αλλα στοιχεια.Προφανως παιδια ειναι πολλη δυνατο.Πληροφοριακα αυτο να το ξερετε.Μαλλον περισσοτερο κακο κανει το rogaine παρα καλο...
giorgos hart είπε:Καλησπερα, σημερα μιλησα με τον δερματολο μου.Δε του ειχα πει οτι ξεκινησα το rogaine 5% .Του ειπα τα συμπτωματα:εντονα φαγουρα στο πανω μερος του κεφαλιου στην πασχουσα περιοχη, καταπινω κατι σαν πικρο υγρο, τρεχει ι μυτη μου σαν να ειμαι κρυομενος, ζαλη, και καποιες φορες πονος στο στηθος.Μονο που δε με εδειρε παιδια.Μου λεει σου ειπα να κανεις κατι τετοιο?Οχι του λεω το εμαθα απο ενα παιδι στο γυμν.Μου λεει, σταματας τωρα τη θεραπεια για 10 μερες περιπου να ηρεμισει το κεφαλι σου και μου εδωσε μια μιξη του rogaine με αλλα 2-3 συστατικα, τα οποια θα τα παω σημερα στον φαρμακοποιο μου.Μου ειπε οτι ΠΟΤΕ δε δινω το rogaine μονο του, παντα με αλλα στοιχεια.Προφανως παιδια ειναι πολλη δυνατο.Πληροφοριακα αυτο να το ξερετε.Μαλλον περισσοτερο κακο κανει το rogaine παρα καλο...
giorgos hart είπε:Μου λεει, σταματας τωρα τη θεραπεια για 10 μερες περιπου να ηρεμισει το κεφαλι σου και μου εδωσε μια μιξη του rogaine με αλλα 2-3 συστατικα, τα οποια θα τα παω σημερα στον φαρμακοποιο μου.Μου ειπε οτι ΠΟΤΕ δε δινω το rogaine μονο του, παντα με αλλα στοιχεια.Προφανως παιδια ειναι πολλη δυνατο.Πληροφοριακα αυτο να το ξερετε.Μαλλον περισσοτερο κακο κανει το rogaine παρα καλο...
kos1987 είπε:Φενι ετοιμασε νιτρογλυκερινη...