Παρενέργειες από cystiphane & regaine

Stefanstef

New Member
Γεια σας,

Είμαι νέο μέλος και γράφω για πρώτη φορά γιατί θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πολυετή εμπειρία μου γύρω απο το θέμα που μας απασχολεί όλους.

Είμαι 35 ετών και παρουσίασα πρόβλημα με τριχόπτωση από τα 15 μου, γεγονός που με στεναχώρησε πάαρα πολύ. αμέσως επισκέφθηκα δερματολόγο και μου συνέστησε θεραπεία με regaine πρωί-βράδυ σε συνδυασμό με δυναμωτικά χάπια - βιταμίνες... είχε άμεσα αποτελέσματα αλλά η αραίωση είχα ηδη ξεκινήσει... για να μην πολυλογώ όλα αυτά τα χρόνια η φαλάκρα μου εξελισσόταν πολύ αργά αλλά σταθερά και η χρήση του regaine δεν ήταν ποτέ άλλοτε συστηματική αλλά έβαζα λίγο μόνο το βράδυ ή ανα δύο - τρεις ημέρες... να αναφέρω γενικά ότι είμαι αγχώδης τύπος. Μία παρένθεση να κάνω και να αναφέρω ότι ένα χρόνο στο στρατό στα 25 μου, δεν είχα χρησιμοποιήσει απολύτως τίποτα και τα μαλλιά μου ήταν τέλεια!! Δε λεώ ότι έβγαλα τρίχες αλλά ήταν "ζωντανά" και λαμπερά.

Πριν περίπου ένα χρόνο, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα νέο φάρμακο που μου το συνέστησε φίλος - φαρμακοποιός, το cystiphane. Έπαθα σοκ, για δύο όμως λόγους! Πρώτον δεν μου έπεφτε τρίχα ακόμη και να Όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα!!!!! Το δεύτερο όμως αποτέλεσμα ήταν να αδιαφορώ για τις γυναίκες και πιστέψτε με είμαι τέρμα γυναικάς (μην με παρεξηγήσει κανείς ότι το παίζω μάτσο)!! είχα δεσμό από απόσταση και στις συνευρέσεις μας δυσκολευόμουν απίστευτα να νε έρθω σε όρεξη να κάνω σεξ!! Όσον αφορά τις γυναίκες έξω απλά σταμάτησα να κοιτάζω!! Το έκοψα μαχαίρι σε περίπου 40-50 ημέρες χρήσης! Να σημειώσω ότι είχα σταματήσει αρκετό καιρό πριν τη χρήση του regaine.

Το ανέφερα στο φαρμακοποιό μου και μου λέει αποκλείεται και αυτό υποτίθεται λόγω των συστατικών του θα έπρεπε να είσαι και πιο ντούρος!!! Τέλος πάντων ξέρω τον εαυτό μου και γνώριζα πολύ καλά ότι κάτι γινόταν!!! Το είχα φυσικά προσέξει και η κοπέλα μου!

Μέσα σε 15-20 ημέρες είχα επανέλθει πλήρως όσον αφορά το σεξουαλικό και μάλιστα είχα ανέβει και ψυχολογικά ξεπερνώντας αυτό τον σκόπελο!! Σχεδόν ταυτόχρονα με τη διακοπή του γύρισα στα παλιά, δλδ στο regaine, αποφασισμένος όμως τώρα να κάνω μία σωστή θεραπεία!!!!

Χρησιμοποιούσα το regaine κάθε μέρα, πρωι-βράδυ και μάλιστα μπόλικο!!!! Σε περίπου τρεις μήνες συνεχούς χρήσεις, άρχισα να παραπονιέμαι ότι δεν ξεκουραζόμουν στον ύπνο, ένιωθα κουρασμένος συνεχώς, είχα μαύρους κύκλους και πρησμένο πρόσωπο!!! Πρώτη φορά στη ζωή μου όλα αυτά τα συμπτώματα αλλά το μαλλί είχε βελτίωση αρκετή (σε μένα... οι άλλοι ακόμη αραιωμένο το έβλεπαν!!)

Και ξαφνικά διαπιστώνω ότι σε κάποια φάση είχα αρκετές ημέρες να τον παίξω, όταν ερχόταν η κοπέλα μου να μην είμαι τόσο δυνατός στο σεξ κλπ (αναφέρω ότι δεν είχα έλλειψη όρεξης για σεξ, απλά δεν ήμουν πολύ ντούρος).

Πραγματικά αηδίασα με τον εαυτό μου που τόσα χρόνια βάζω αυτά τα δηλητήρια στο σώμα μου τα οποία μόνο έλπιδες μου πρόσφεραν και πήρα μία απόφαση!!! να τα κόψω όλα, ακόμη και τα δυναμωτικά σαμπουάν!!! έτσι διέκοψα την περίπου 6μηνη θεραπεία μαχαίρι!!! Σε περίπου 1,5μήνα το πέος μου ήταν "πέτρα", πιο φουσκομένο και μεγαλύτερο, μη φαντσατεί κανείς ότι πήρε΄πόντους αλλά ήταν αποτέλεσμα της σωστης στύσης και όλα τα άλλα συμπτώματα εξαφανίστηκαν!!

Να επισημάνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, κάνω εξετάσεις και το ξέρω, δεν καπνίζω, είμαι φυσιολογικός σε βάρος, γυμνάζομαι κλπ...

Το μόνο που με προβληματίζει ακόμη, δλδ μετά από περίπου 5 μήνες διακοπής κάθε βλακείας που έβαζα είναι ότι ακόμη νιώθω πως δεν είμαι σεξουαλικά ετοιμοπόλεμος (αίσθηση που είχα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας)... δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλλά δε νιώθω ότι είμαι τόσο παθιάρης ή ότι ανάβω τόσο εύκολα όσο πριν... δεν αναφέρομαι στη στύση... είναι άψογη... αν με καταλαβαίνει κανείς το σώμα μου δεν έχει εκείνη την "έκρηξη" όταν έρχεσαι σε επαφή, εκείνο το τρέμουλο... Έχω ακούσει ότι δεν είναι σωστό να κόβεις μαχαίρι το regaine... ξέρει κανεις??

Ξέχασα επίσης να σας γράψω οτι μετά τη διακοπή του regaine ταμαλλιά μου για 2-3 μήνες έπεφταν σαν τρελά!!! Τώρα βέβαια έχω την αίσθηση ότι έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση και εντάξει, αραιωμένα ήταν και πριν αραιωμένα και τώρα (για κάποιον παρατηρητή που δεν εχει το δικό μας κόλλημα)., έγω βλέπω απλά ότι υπάρχει μία σχετική αραίωση κυρίως στο πίσω μέρος του κεφαλιού!

Εν κατακλειδι πιστεύω ότι η μόνη θεραπεία είναι να το πάρεις απόφαση γιατί οι φρούδες ελπίδες φέρνουν τελικά έλλειψη αυτοπεποίθησης και στεναχώρια! Και φυσικά προιτιμώ να είμαι γλόμπος παρά να μην ευχαριστιέμαι το σεξ!!

Παρακαλώ αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία όσον αφορά την σεξουαλική όρεξη ας μου απαντήσει!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά όλο αυτό που λες στο προκάλεσε η μινοξιδίλη και οι βιταμίνες; Μήπως έπερνες και τίποτα άλλο εκείνη την περίοδο;
 

Stefanstef

New Member
Γεια σου Serifis, όχι μόνο μινοξιδίλη... τίποτα άλλο... απλά την έπαιρνα πρωί - βράδυ σε αρκετή ποσότητα, δλδ πάνω από έξι ψεκασμούς για συνολικά 5-6 μήνες
 

naruto

Well-Known Member
Σε forum του εξωτερικου εχω ξανακουσεις να εχει σεξουαλικες παρενεργειες η μινοξ.
Αλλα κ εσυ το παρακανες.Εβαζες κ 2 φορες την ημερα κ πολυ ποσοτητα.Εχω διαβασει οτι η μινοξ μενει στον οργανισμο 20-22 ωρες,οποτε η χρηση 2 φορες την ημερα ειναι ψιλοασκοπη,κυριως παρενεργειες μπορει να σου προκαλεσει παρα οφελος στο μαλλι.
 

Serifis

Active Member
Γεια σου Serifis, όχι μόνο μινοξιδίλη... τίποτα άλλο... απλά την έπαιρνα πρωί - βράδυ σε αρκετή ποσότητα, δλδ πάνω από έξι ψεκασμούς για συνολικά 5-6 μήνες

Όχι ότι δεν σε πιστεύω, απλά μου φαίνεται υπερβολή τα σεξουαλικά sides από την μινοξιδίλη. Εκτός αν ψέκαζες αλλού.
 

nine

Active Member
Αν λες το cystiphane biorga που ειναι κατι στρογγυλα χαπια δεν ειναι φαρμακο. Βιταμινες ειναι με b6, κυστινη, ψευδαργυρο και αργινινη. Τα παιρνω και εγω
 

Stefanstef

New Member
Έχω διαβάσει και εγώ αρκετά παρόμοια περιστατικά σε διεθνή forum όσον αφορά το regaine.... κολλητός φίλος γιατρός, μου ανέφερε ότι η μινοξιδίλη είναι αγγειοδιασταλτικό και ρίχνει την πιέση το αίμα... με αυτή τη διαδιακσία είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει επιπτώσεις στη στύση όπως έχουν και όλα τα φάρμακα για την πίεση... όσν αφορά τη διάθεση δεν εξηγείται με βάση τα γνωστά συστατικά του, συμφωνώ... πραγματικά πάντως παιδιά το καταλαβαίνω ότι δεν έχω 100% απόδοση όσον αφορά τη διάθεση!!! κάποιος μου είπε ότι μπορεί και ότι ο οργανισμός να έχει υποστεί ένα είδος "σοκ" από την απότομη διακοπή αν και μου φαίνεται υπερβολικό...
 

Stefanstef

New Member
nine δεν σου έκανε καμία παρενέργεια το cystphane? αν δεις το χάπι-βιταμίνες όπως θέλεις πεσ' το αναφέρει ότι Αναστέλλει την 5-α-αναγωγάση...
 

Stefanstef

New Member
zaxosdogkanos ναι σίγουρα το άγχος θεωρώ ότι είναι επιβαρυντικός παράγοντας για κάθε δραστηριότητα στη ζωή, κάθε ανθρώπου... και θεωρώ και τημ αραίωση των μαλλιών μου ότι προκλήθηκε πρόωρα από αυτο... όσον αφορά το σεξ όμως δεν είναι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι ή έχω αποτυχημένες προσπάθειες... μάλιστα είμαι αρκετά "δραστήριος" σε αυτό το κομμάτι με νέες συντρόφους... απλά δεν νιώθω εκείνη την "τρέλα" στο κορμί μου όταν συνευρίσκομαι με γυναίκα ή κάτι ακόμη που παρατήρησα είναι ότι όταν "τελειώνω" δεν "τυφλώνομαι" από την κ....α! νομίζω έγινα αρκετά παραστατικός!
 

zaxosdogkanos

Active Member
μηπως απλα ηταν τυχαιο?να ειχες πολλα στο μυαλο σου η' ακομα και η αλλη να ηταν αγγουρι?γιατι τετοια sides δυσκολα απο μινοξ και βιταμινες
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stefanstef

New Member
Δυστυχώς όχι zaxosdogkanos! δε ξέρω, πάντως θεωρώ ότι σίγουρα δεν μπορεί όλους μας να τους επηρεάζει το ίδιο... εγώ ας πούμε είχα σχεδόν όλες τις γνωστές παρενέργειες του regaine όπως τριχοφυία, πρηξιμο, μαύρα ματια, αϋπνίες κλπ... εσύ με proscar δεν έχεις δει κάτι, κάποια παρενέργεια?
 

zaxosdogkanos

Active Member
τιποτα.η μονη παρενεργεια που ειχα ειναι ξηροδερμια απο μινοξιδιλη.απο προσκαρ καμια απολυτως .για αυτο μου κανει εντυπωση.παντως καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,παντως μεγαλη ατυχια ρε φιλε τωρα να σου βγαζει sides η μινοξ
 

Stefanstef

New Member
zaxosdogkanos τώρα είμαι πιο ευτυχισμένος!!! τζάμπα ήλπιζα τόσα χρόνια ότι θα βγάλω μαλλιά!!! και να σου πω την έψαξα και για μεταμόσχευση αλλά είπα να πάει να γ....θει!!! το αποδέχτηκα και ό,τι θέλει ας γίνει! δίνω προτεραιότητα στο σώμα μου και στο καλό ντύσιμο , δλδ σε ένα καλό στυλ....!!! και να αναφέρω και ένα άλλο περιστατικό από το οποίο κατάλαβα πόσο κοροϊδία υπάρχει σε αυτό το θέμα: πριν χρόνια έκανα prp σε γνωστή εταιρεία, πλήρωσα ενα χιλιαρικο και την πα΄τησα σαν κανένα βλαμμένο! δεν ξέρω πάντως έχω καταλήξει ότι με το dna δεν μπορεί να τα βάλει κανένας!
 

zaxosdogkanos

Active Member
ε φιλε παιζει ρολο ομως ποτε θα σε χτυπησει η τριχοπτωση.αλλη νοοτροπια και πρωταιρεοτητες ο 20αρης αλλες ο 30αρης.αφου το πηρες χαμπαρι οτι ειναι απλα τριχες αντε να ερθει και η σειρα μας να το παρουμε αποφαση.
 

Stefanstef

New Member
ναι σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! και εγώ μέχρι πριν λίγο ούτε να το σκέφτομαι... τώρα πια βαρέθηκα, ίσως και να μη με νοιάζει τόσο...
 

aeratos28

Just aeratos
φίλε από ότι βλέπω είσαι και 35 χρόνων.δεν είσαι μεγάλος η γέρος κτλ.δεν εννοώ αυτό..και εγώ 30 είμαι..απλά έχε στο νου σου ότι είναι λογικό να αλλάζουν κάποια πράγματα στην σεξουαλική σου ζωή καθώς περνάει ο καιρός..αυτά που περιγραφεις φυσιολογικά είναι αλλά περισσότερο συμβαίνει σε μικρότερες ηλικίες μεταξύ 20-30.δεν λειτουργείς το ιδιο μία ζωή.εγώ φυσιολογικο το βρίσκω όλο αυτό.το να μην τυφλωνεσαι όπως λες..καταλαβαίνεις γενικά τι λέω έτσι?
zaxosdogkanos ναι σίγουρα το άγχος θεωρώ ότι είναι επιβαρυντικός παράγοντας για κάθε δραστηριότητα στη ζωή, κάθε ανθρώπου... και θεωρώ και τημ αραίωση των μαλλιών μου ότι προκλήθηκε πρόωρα από αυτο... όσον αφορά το σεξ όμως δεν είναι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι ή έχω αποτυχημένες προσπάθειες... μάλιστα είμαι αρκετά "δραστήριος" σε αυτό το κομμάτι με νέες συντρόφους... απλά δεν νιώθω εκείνη την "τρέλα" στο κορμί μου όταν συνευρίσκομαι με γυναίκα ή κάτι ακόμη που παρατήρησα είναι ότι όταν "τελειώνω" δεν "τυφλώνομαι" από την κ....α! νομίζω έγινα αρκετά παραστατικός!
 

Stefanstef

New Member
aeratos28 καταλαβαίνω πώς το εννοείς... σίγουρα έχουν αλλάξει πράγματα λόγω ηλικίας και το έχω αντιληφθεί χρόνια τώρα...αλλά αυτά τα οποία περιγράφω, έγιναν αρκετά ξαφνικά για αυτό και το αποδίδω εκεί... τεσπα θα το δείξει ο καιρός...

Mikegad έχεις δίκιο, θα ευχόμουν να είχα μαλλιά αλλά πλέον συνειδητοποίησα 100% ότι ποτέ πλέον δε θα έχω! κάτι είναι και αυτό! στο forum έγραψα γιατί με απασχολεί το σεξουαλικό περισσότερο...
 

Panos12

New Member
Καλησπέρα σας παιδιά...είμαι και εγώ νέος... και φοβάμαι για τις παρενέργειες που μένουν μετά από χρήση ρεγκειν και προπετσια ...είμαι σε περίεργη φάση διότι κάποιες φορές είμαι οκ άλλες όχι..αλλά γενικά είμαι πολύ άσχημα μα ψυχολογικά.:(....θα θελα να ξέρω αν κάποιος απ εσάς γνωρίζει αρκετά περί του θέματός για να γράψω με λεπτομέρειες..να είστε καλα
 
Μπλουζα