Παρακράτηση νερού

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Μία (εκνευρεστική για μένα) ανεπιθύμητη ενέργεια του Rogaine, είναι η παρακράτηση νερού.
Τί κάνει δηλαδή; Αναγκάζει τον οργανισμό σου να κρατάει νερό.
Βασικά σαν ενέργεια δεν είναι κάτι κακό (απ'όσο έχω διαβάσει), αλλά σου κρατάει νερό και στο πρόσωπο σου.
Έτσι σε κάνει να φαίνεσαι σαν πρησμένος (αλλιώς και puffy face, δείτε την spears στο τέλος).
Μπορείτε να το αποφύγετε με τρεις τρόπους:
-Τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά (σας κάνει και αλλού καλό)
-Καταναλώνετε βιταμίνη C και σίδηρο ή τροφές που τα περιέχουν (μπορεί και εκεί να οφείλεται, όχι αποκλειστικά στη Rogaine)
-Πίνετε πάνω από 4 λίτρα νερό ημερησίως (ειδικά αυτό είναι must). Θα αναγκάσει το σώμα σας να αποβάλει το περριτό νερό.

Normal
britney-spears-original-photo.jpg

Puffy
britney-spears-march-2008-picture-2.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Παρακράτηση νερού

και αυτη η παρενεργεια ειναι μονιμη δλδ αμα περνεις για 5 χρονια regaine θα εισαι ετσι πρισμενος??

Άκης

Administrator

Δεν το έχω διαβάσει να σου πω την αλήθεια, αλλά όσο θα παίρνεις την μινοξιδίλη, το ποιο πιθανό είναι να σου κρατά το νερό.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οχι μολις σταματησεις την μινοξιδιλη αν αυτη ευθυνεται για την παρακρατηση
θα φυγει η παρακρατηση
και γενικα ακομη οτι και αν παρεις ο οργανισμος σου επανερχεται στα αρχικα επιπεδα οταν το διακοψεις

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καμια σχεση με την φωτο που βλεπεις
δεν ξερω τι στα κομματια πηρε και φαινεται ετσι

αλλα ουτε με και deca durabolin δεν πρηζεται το προσωπο ετσι
και οταν κοβεις την deca σιγα σιγα επαναφερεσαι

παντως φοβασαι υπερβολικα ,,,
μια πολυ μικρη παρακρατηση θα εχεις
σιγα την ποσοτητα 2ml ειναι ,,,

Georgex6

Well-Known Member

παιδια εχω και εγω αυτο το προβλημα και επβαρυνεται ιδιαιτερα τις ημερες των γιορτων οπου δεν προσεχω και πολυ τη διατροφη μου και τρωω γλυκα και αλλα λιπαρα καταλαβαινεται με συνεπεια ενα αντιαισθητικο αποτελεσμα γενικα πρεπει να προσεχω πολυ τη διατροφη...
μονο οταν γυρναω απο προπονηση η απο αγωνα και εχω χασει πολλα υγρα φενεται το προσωπο μου εντελως στεγνο
τωρα δεν ξερω αν οφειλεται αποκλειστικα και μονο στο regaine η αν και αυτο επιβαρυνει την κατασταση παντως ειναι εκνευριστικο οπως λεει και ο ακης

Άκης

Administrator

Έχω ξαναγράψει ότι όταν έκοψα την μινοξ για 2-3 ημέρες, μου είπαν γνωστοί μου ότι αδυνάτισα στο πρόσωπο (!!!).
Πάντως παρατήρησα ότι με τον αφρό μου κρατάει περισσότερο νερό, ή ιδέα μου είναι.

Επίσης, έκανα κάποια τεστ χωρίς ή με χρήση μινοξ το πρωί και παίρνοντας τις ίδιες ποσότητες σε υγρά και φαγητό, έβλεπα διαφορά στην συχνότητα ούρησης (το δοκίμασα αρκετές ημέρες για να βεβαιωθώ).

Εμένα, παρατήρησα σε γενικές γραμμές ότι με επιρεάζει η μινοξ, όσο αφορά στην παρακράτηση νερού. Και δεν είμαι και ο μόνος, πλην του Georgex6 το έχω διαβάσει πολλές φορές.
Μάλιστα, πολλοί τραβούσαν πριν και μετά photos από το πρόσωπο τους για να βεβαιωθούν.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σε μενα δεν πρήστηκε σχεδον καθολου το προσωπω και χρησιμοποιω πολυ καιρο τωρα
λιγο με του κυκλους κατω απο τα ματια ενα ψιλο προβληματακι
αλλα ειναι πολυ μικρο για να ανησυχω
αν πιεις περισσοτερο νερο καθε μερα θα ελαχιστοποιησεις παρα πολυ την παρακρατηση

Άκης

Administrator

Οι μαύροι κύκλοι είναι και αυτοί σημάδι της μινοξ.
Επίσης, με αυτό που λες 2mg, εννοείς την ποσότητα μινοξ που λαμβάνουμε;
Μην ξεχνάς ότι και η φιναστερίδη σε 0.5mg μπορεί να εμφανίσει αντενδείξεις.
Αν έχεις αλεργία στην μινοξ, θα σου το εμφανίσει πιστεύω και σε μικρή δοσολογία.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι συμφωνω ακη αλλα ποσο να περασει στο αιμα πολυ λιγο
εμενα οι κυκλοι ειναι πολυ κατι που πρεπει να το παρατηρησεις απο πολυ κοντα για να το καταλαβεις ειναι μικρο το κακο που λενε

αλλα σε αυτο που λες δεν μπορω παρα να συμφνωνησω οτι αν εισαι αλλεργικος τοτε και η μικρη ποσοτητα μπορει να σε πειραξει

αλλα αν εισαι αλλεργικος θα σου αποφερει πολυ χειροτερα αποτελεσματα απο ενα μικρο πρησσημο η κατι μικρα μαυρα κυκλακια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member

παρακράτηση δεν έχω παρουσιάσει μαυρους κύκλους όμως ναι..ίσως και λίγο ανεπιθυμητη τριχοφυϊα λίγο πάνω απο τα μάγουλα.πρέπει να βρεις τη καταλληλη δοσολογία ημέρας,εχω ξαναγράψει ότι είχα κάνει παλιοτερα αλογιστη χρήση μινοξ και ειχα βγάλει έντονες άσπρες τρίχες στ αυτιά και μεγάλους μαυρους κύκλους.πλεον βαζω regain 5% μια φορά την ημέρα το απογευμα όταν γυρναω απ τη δουλειά και όλα οκ μεχρι στιγμής.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και μια φορα την μερα εχει δειξει σε παρα πολους πολυ καλα αποτελεσματα
εξξαλου και εγω μια φορα βαζω γιατι εχω και μια λοσιον για dht
γενικα οποιοι εχουν 2 λοσιον μια φορα την μερα απο την καθεμια βαζουν

nikos76

Member

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι όταν χρησημοποιώ regain πέρνω κιλά πιο εύκολα...είχα αρχίσει να υποπτεύτομαι ότι κάτι παίζει αλλά δεν ήμουνα σίγουρος.Μάλιστα βλέπω το σώμα μου σαν να ''νερουλιάζει''....Επίσης παρατηρώ τα μάτια μου πιο κουρασμένα και πρησμένα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ολα αυτα που λες γινοντα σε μικρο βαθμο ελαχιστο που δεν μπορεις να το καταλαβεις καν
εκτος απο τα ματια που ειναι πιο ευκολα να το καταλαβει καποιος

τωρα αν σου βαλει το ρεγκειν κιλα θα ελεγα οχι ισως γραμμαρια

για να δεις το σωμα σου να νερουλιαζει οπως λες θα πρεπει να προσεχεις την διατροφη σου
και τι συμπληρωμα παιρνεις η μινοξιδιλη ειναι απιθανο να σου νερουλιαζει το σωμα σου σε τετοιες ποσοτητες που την παιρνεις

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κάνω μινοξιδίλη 2,5 χρόνια τώρα και εκτός από τις "σακούλες" στα μάτια δεν έχω αυξήσει γραμμάριο το βάρος μου ;)

cool11

Well-Known Member

Eγω δυστυχως δειχνω 'πιο χοντρος' στα χαρακτηριστικα του προσωπου...
Δηλαδη, ή μαλλία θα έχω, ή λεπτός θα δείχνω???
Δεν μπορω και τα 2?

Πινω και πολυ νερο, να βοηθησω την κατασταση οσο μπορω...

Δεν μπορουμε να αποβαλλουμε το νερο της παρακρατησης με καποιο τροπο?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

βράσε μία ποσότητα τσάι/χαμομήλι και βάλε να το έχεις στο ψυγείο - κομπρέσες καθημερινά ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα