Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε flosk δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα δεν πιστευω οτι ειμαστε κωλολαός. Το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι παντα!!! Δηλαδή αν υπήρχε ΚΡΑΤΟΣ να σε προστατεύει σε τετοιες επεμβάσεις και οχι μόνο δεν θα υπήρχαν απατεώνες γύρω μας.Flosk είπε:Το τι απατεωνια υπαρχει γυρω μας δεν μπορει να το χωρεσει ο νους μου. Καθε μερα αντιλαμβανομαι περισσοτερο με ζωντανα παραδειγματα τι αλητεια υπαρχει εκει εξω και ποσο κωλολαος ειμαστε τελικα!
Φιλε μου καλυτερα να περιμενεις και να ψαχτεις πολυ καλα πριν αποφασισεις τι θα κανεις..
giwrgos athina είπε:μαλιστα στο τελος μ ειπε και το κορυφαιο πως ηταν μαθητρια του dr bissangra...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Leone είπε:Φιλαρακι τωρα ειδα το θεμα.Εχω κανει εγω στη συγκεκριμενη γιατρο.Αποτελεσμα αποτυχια σκετη...Και το κορυφαιο απο ολα οταν επαθα τρελο shockloss και εφυγε ολο το μαλλι μου ειπε οτι δυστυχως μαλλον εισαι ατυχος και το γονιδιο σε χτυπησε τωρα.Ευτυχως δοξα το θεο επανηλθε αλλα μπροστα το hairline ειναι για το πουτ..ο.Αφυσικη φορα τριχων και κατι σαν μαλλι κουκλας.
ViaZwTinLina είπε:Αμα σε καθε απατεωνια υπηρχε και τιμορια θα ειμασταν τρομερος λαος. Εχω σκεφτει να παω σε γιατρους με ενα τυπου συμβολαιο υπογεγραμενο απο δικηγορο και απο μενα που να λεει οτι αμα δεν πετυχει η ΜΜ να ειναι υποχρεωμενος να μου επιστρεψει το ποσο που κατεβαλα x2, θα ηθελα να δω ποσοι θα το υπεγραφαν.
Μα ρε γιανναρε εγω λεω να σου ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ τα λεφτα οχι να ξαναπληρωσεις οχαοχαοχοαχοα!Γιάννης7 είπε:ViaZwTinLina είπε:Αμα σε καθε απατεωνια υπηρχε και τιμορια θα ειμασταν τρομερος λαος. Εχω σκεφτει να παω σε γιατρους με ενα τυπου συμβολαιο υπογεγραμενο απο δικηγορο και απο μενα που να λεει οτι αμα δεν πετυχει η ΜΜ να ειναι υποχρεωμενος να μου επιστρεψει το ποσο που κατεβαλα x2, θα ηθελα να δω ποσοι θα το υπεγραφαν.
Φιλε μου σε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν το βλέπω εγω σαν τιμωρία αυτο! Πληρώνεις για κατι συγκεκριμένο, αν αυτο δεν το παρεις, δεν εισαι υποχρεωμένος ΕΣΥ να ξαναπληρώσεις για το ίδιο πραγμα. Φαντάσου οτι δινεις καποια σχέδια σε ενα μηχανικό να σου φτιάξει το σπιτι και αυτος σου φτιάχνει αλλο!! Τι θα κανεις? Θα τον ξαναπληρώσεις να σου φτιάξει αυτο που ΈΠΡΕΠΕ? Είναι πολύ απλά τα πραγματα και γενικά στη ζωή ειναι απλά ή τελος παντων ετσι τα βλέπω εγω.
Αλλοι ειναι αυτοί που μας κανουν κανουν τη ζωή δύσκολη γιατί ειναι λ@μόγια του κερ@τά
γιωργο τοτε το αποτελεσμα ηταν πολυ "καλο" κυριως φωτογραφικα διοτι ειχα κανει μια πυκνωση στο μπροστινο μεροσ και επειδη ειχα και μαλια καμποσα δεν φαινοτανε το χαλι τους,επειτα η φωτογραφια του μετα,ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ απο τοπριν και ετσι φαινοτανε πιο τουμπανο,η καλογιαννη τοτε δεν ηταν εκει,μετα πηγε εκει ετσι μου ειπε οταν την εκραξα και εφυγε πηγε στην skoyras med(ασχετο με μεταμοσχευσεις)αλλα και απο κει εφυγε η την φυγανεgiwrgos athina είπε:τασο ειχες τοσο καλο αποτελεσμα ωστε να σε δειξει η γιατρος στην τηλεωραση?απο τι καταλαβα η γιατρος δουλευε και στην b.k. αλλα δεν θα σε χειρουργησε αυτη προφανως οταν εκανες την μεταμοσχευση σωστα?οτι ειναι κουκλαρα παντως ειναι εγω για αυτο πηγα στο consulation που μου προτεινε
ρε ουξ τελειωμενη............κ@ριολ@ViaZwTinLina είπε:krhtikos21 είπε:ποια είναι αυτή? δεν την έχω ξανά ακούσει......
αν θες πες μας τι έχεις ακούσει γ αυτήν και από που?
σου είπε τιμές και τρόπο μεταμόσχευσης?
http://www.youtube.com/watch?v=EBGiDcCPOz0 /// http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/58752/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1 μονο με την D*I εχω επικοινωνησει πριν 3 χρονια αλλα δεν προχωρησα γιατι κατι μου ελεγε να μην το κανω και μετα βρηκα αυτο το Forum.