Παρακαλω τις αποψης σας για την κυρια κ@τεριν@ κ@λογιανν@

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Leone είπε:
Φιλαρακι τωρα ειδα το θεμα.Εχω κανει εγω στη συγκεκριμενη γιατρο.Αποτελεσμα αποτυχια σκετη...Και το κορυφαιο απο ολα οταν επαθα τρελο shockloss και εφυγε ολο το μαλλι μου ειπε οτι δυστυχως μαλλον εισαι ατυχος και το γονιδιο σε χτυπησε τωρα.Ευτυχως δοξα το θεο επανηλθε αλλα μπροστα το hairline ειναι για το πουτ..ο.Αφυσικη φορα τριχων και κατι σαν μαλλι κουκλας.

εχεις φωτογραφίες από τη μτμ σου;
 

Leone

Active Member
Ειχα αναρτησει στο θεμα εφτασε η ωρα για Αμερικη μερια στις μεταμοσχευσεις φιλε.Ενδεικτικα ανεβαζω μια τωρα.
 

Συνημμένα

  • P1000172.JPG
    P1000172.JPG
    3 MB · Προβολές: 190

Leone

Active Member
Ειναι πολυ κακη δουλεια και να σου πω οτι εχω σπαταλησει για αυτο το χαλι 2000 μοσχευματα.Ευτυχως το υπολοιπο μαλλι ειναι μια χαρα και οπως με διαβεβαιωσε και ο Dr Μichalis που με ειδε απο κοντα εχω ακομα πολυ καλη δοτρια.Ας τα βλεπουν αυτα καποια παιδια που δεν εχουν παει ακομα για μεταμοσχευση μπας και γλυτωσουν απο τους ψευτες-χασαπηδες που για μερικα ευρω καταστρεφουν ζωες.
 

malloumpas

New Member
Είναι κακή πράγματι αλλά υπάρχουν και χειρότερες. το θέμα είναι να έχεις δότρια. Αν πας σε ενα σοβαρό γιατρό φτιάχνεται το θέμα. Γενικά είναι λάθος η φορά από ότι βλέπω, διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Αλλά εντάξει φτιάχνεται, εξάλλου ο γιατρός που αναφέρεις στην Κύπρο έχει δείξει πολύ καλά αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ.
 

Flosk

Well-Known Member
Μικρο προβλημα εχεις και φτιαχνεται σιγουρα. Αν δεν εισαι και μικρος δεν εχεις να φοβηθεις τπτ.
Τελικα θα πας Αμερικη ή Γεωργιου?
 

Leone

Active Member
Ελεγα παλαιοτερα για Αμερικη αλλα το κοστος για 1500 μοσχευματα ειναι πολυ μεγαλο.Μιλαμε για περιπου 8000 ευρω.Ενω με τα μισα λεφτα τη κανω στο Δρ Μιχαλη.Και απο τη στιγμη που ακουγονται θετικα σχολια καταληγω εκει σιγουρα.


Ελεγα παλαιοτερα για Αμερικη αλλα το κοστος για 1500 μοσχευματα ειναι πολυ μεγαλο.Μιλαμε για περιπου 8000 ευρω.Ενω με τα μισα λεφτα τη κανω στο Δρ Μιχαλη.Και απο τη στιγμη που ακουγονται θετικα σχολια καταληγω εκει σιγουρα.Ηλικιακα ειμαι 32 και το προβλημα ειναι στη hairline και κανα δυο δακτυλα προς τα μεσα στους κροταφους.
 

krhtikos21

Member
φίλε η Κύπρος για τα λεφτά που δίνεις κάνεις εφάμιλλη μμ με χασον και ραχαλ. εγω σου λέω άντε να να ναι λίγο καλύτεροι οι υπερατλαντικές κλινικές αλλά είναι τόσο το λίγο καλύτερο με τ κόστος που πραγματικά δεν σηκώνει περαιτέρω ανάλυση.
 

malloumpas

New Member
Και εγώ θεωρώ ότι τα χρήματα που ζητούν οι κορυφαίοι στον κόσμο είναι πολλά. Για παραδειγμα τιμές 5 Euro το graft είναι εξωπραγματικές για FUE. Ενα σπίτι το μήνα αγοράζουν με 2 επεμβάσεις κάθε μέρα ο καθένας, ας γίνονταν λίγο φθηνότεροι.
 

Leone

Active Member
Αυτα σκεφτομαι και εγω παιδια,ειναι υπερβολικα τα ποσα που ζητανε,και ειδικα για εμας σε αυτη δυσκολο περιοδο που περναμε.Οποτε στη συναντηση που ειχα με το Dr Μιχαλη καταληξαμε για αρχες Μαιου λογω επαγγελματικων μου υποχρεωσεων αυτη τη περιοδο.Ειμαι ποδοσφαιριστης και δεν εχω χρονο να μεσολαβησει διαστημα επουλωσης της ληπτριας,ωστε να ειμαι σιγουρος.Για αυτο επελεξα τον Μαιο.Το μονο που με προβληματιζει κατι που μου τονισε και ο ιδιος ο γιατρος (ο οποιος ομως με διαβεβαιωσε οτι θα υπαρξει αισθητη βελτιωση μεν σε αυτο το χαλι) ειναι οτι η περιοχη αυτη της hairline εχει δουλευτει 4 φορες με αποτελεσμα το δερμα να ειναι σκληρο.Θα ηταν πολυ καλυτερο οπως μου ειπε και ο γιατρος να ηταν παρθενα η περιοχη.Αυτος ειναι ο κυριος προβληματισμος μου οσον αφορα το ποσοστο βιωσιμοτητας των μοσχευματων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
έχω διαβάσει για repairs σε φόρουμ τριχόπτωσης μετά από περισσότερες επεμβάσεις από τη δική σου και χωρίς πρόβλημα. Μην ανησυχείς. Και δεν είναι και τόσο τραγική η δουλειά που σου έκανε αυτή. Είναι κακή μεν αλλά δεν είναι τραγική.
 

malloumpas

New Member
Leone είπε:
Αυτα σκεφτομαι και εγω παιδια,ειναι υπερβολικα τα ποσα που ζητανε,και ειδικα για εμας σε αυτη δυσκολο περιοδο που περναμε.

Πρέπει να μειώσουν τις τιμές τους και άλλο, κατά τη γνώμη μου. Τα κέρδη τους είναι μεγάλα ήδη με λίγα λειτουργικά έξοδα
 
Μπλουζα