Ξούρα και τέλος το μαρτύριο???σκέψεις και απόψεις..

MariosOik

Active Member
Ότι και να λέμε είναι λίγο..ότι να ναι πραγματικά.για ποιον danceworld μιλάς?? Είσαι με τα καλά σου??ο dance είναι πολύ δυνατός στο μαλλί..δεν το συζητάμε καθόλου αυτό..από εσένα όμως είναι ένα norwood πάνω για πλάκα..είσαι norwood 0 και κάθεσαι και μας λες ότι είναι καλύτερος ο dance από εσένα?χαλαρωσε ρε Μαριε..κάποιες τρίχες μπροστά ίσα που,έχουν λιγακι λεπτυνει..ούτε καν η hairline.απλα κάποιες τρίχες..και κάθεσαι και μας λες ότι είναι καλύτερος ο dance??εσύ αν δεν είναι το μαλλι σου δηλαδή όπως το παιδί του cvial που το είχε βάλει φωτό και ήταν τα μαλλιά του μέχρι τα φρύδια που λέει ο λόγος νομίζεις ότι είναι πρόβλημα..του παιδιού ήταν έτσι τα μαλλιά επειδή είναι 14-15 χρόνων..εσύ πας στα 30 και είναι σχεδόν έτσι..επειδή είναι σχεδόν και δεν είναι ακριβώς έτσι,πίνεις ότι πίνετε,σκεφτεσαι χειρουργεία κτλ..ψαξου σε ψυχολόγο γιατί το πρόβλημα είναι βαθύ και όχι στα μαλλιά.και εμείς έχουμε τρέλα με τα μαλλιά για αυτό και είμαστε στο φορουμ και έχουμε διαβάσει τόσα πράγματα για χρόνια η εχει κάνει ο καθένας ότι έχει κάνει..αλλά είμαστε και λογικοί.δεν λέμε ασυναρτησίες..στα 30 δεν γίνεται να έχεις μαλλί 15χρονου..και αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα,φυσικό είναι και τίποτα άλλο..
Ο χρόνος θα δείξει αν είναι φυσικό ή αν κάνω θεραπεία τσάμπα. Μέσα από τη καρδιά μου προφανώς και εύχομαι να έχεις δίκιο. Όσο για το ψυχολογικό, συμφώνησα και το ψάχνω, δεν είπα κάτι άλλο. Από την πρώτη στιγμή για πολλούς λόγους ακόμα και αν είμαι αγύριστο κεφάλι προσπαθώ να κάνω αυτά που λες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα δεν είναι ούτε τι θα σου πω εγώ ούτε κανένας άλλος..όλα τα παιδιά σου λένε ότι λες ότι να ναι,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα μαλλιά και εσύ επιμένεις να λες τα δικά σου..ψάχνεις το κεφάλι ,κάνεις ανασκαφές κάτω από λάμπες ,κάτω από τον ήλιο για να βρεις κάτι και επειδή βλέπεις κάτι απειροελάχιστο λες έχω πρόβλημα ,να κάνω χειρουργείο..που είναι απόλυτα λογικό να δεις..τον bob marley αν εβαζες σε τέτοιες συνθηκες θα έβλεπες κάτι σαν μικρή αραιωση..παίρνεις φιναστεριδη,μινοξιδιλη,βιταμινες ,ρίχνεις τοπικ κτλ..τραγικό.θα πάρεις και ντουταστεριδη αν χρειαστεί είπες κάπου αλλού νομίζω σε άλλο νήμα αν δεν κάνω λάθος..και συνεχίζεις να λες αν είναι φυσικό και ο χρόνος θα δείξει κτλ..ποιο να είναι φυσικό ρε μαν?το μαλλι σου είναι παιδικό,σχολιαροπαιδου..πραγματικά έχει ξεφύγει η κατασταση..στο έχω ξαναπεί ,όσοι δουλεύετε σε κλαμπακια κτλ ειστε οι περισσότεροι ,όχι όλοι ,ψωνισμενοι και θέλετε να μοιαζετε με μοντέλα κτλ..αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση..μόνο που αυτά που βλέπετε στην t.v είναι σχεδόν όλα ψεύτικα με τοπικ κτλ..εσύ θες να είσαι αυτό που βλέπεις με τα μοντέλα,ηθοποιούς κτλ αλλά χωρίς τπτ ψεύτικο,χωρίς τοπικ κτλ..τραγικο,μάζεψε φίλε το μυαλό σου γιατί θα είσαι μόνιμα στεναχωρημένος στη ζωή σου.φιλικα στα λέω εντελως
 

MariosOik

Active Member
Φιλαράκι μου, ούτε ψηλός είμαι, ούτε πχ μπορεί να έχω ωραία μύτη αλλά δεν έχω κόμπλεξ γι αυτά. Το μαλλί όταν δεν μπορείς σε ένα 6μηνο να κάνεις το style που ήθελες και βλέπες κενά ή γυαλίζεις σε φώτα που δεν γυάλιζες, πως να το κανουμε τωρα, είναι κάτι που σε ενοχλεί γιατί αλλάζει και φοβάσαι την εξέλιξη. Ο χρόνος θα δείξει εννοώ είναι κατά πόσο έχω ΑΓΑ γιατί όπως μου τα λέτε η μικρή αραίωση που έχω μπορεί να οφείλεται στην περιπέτεια που είχα με την υγεία μου και έχασα 20 κιλά σε ένα μήνα. Αν είναι έτσι θα επανέλθω, αλλιώς η ΑΓΑ είναι απρόβλεπτη και υπάρχει οικογενειακό ιστορικό πολύ έντονο, δεν μπορείς να ξέρεις. Όσο για τα κλαμπάκια, ήταν ένα χόμπι που τελείωσε, άντε έλα Αθήνα να πιούμε να μου βάλεις και μυαλό:D:p
 

vag25

Well-Known Member
Θα συμφωνησω με Αερατο και οπως σου εχω πει και εγω...Δωσε τα λεφτα σε ψυχολογο και οχι σε τοπικ και μλκιες. Αν σου κατσει καλη περιπτωση ψυχολογου θα λυσεις το προβλημα σου και θα αποδεχτεις τον εαυτο σου. Αρχισε το οσο πιο συντομα γινεται για να προστατευτεις. Αυτη ειναι η καλυτερη προληψη για εσενα και μπορει και για το μαλλι σου.
Η κακη ψυχολογια σιγουρα αυξανει την φλεγμονη δεν την μειωνει. Τουλαχιστον σε μενα αυτο συμβαινει.
 

MariosOik

Active Member
Μάριε καλά στα λέει ο αεράτος ,
δέν έχεις πρόβλημα , ψάχνεις να βρείς πρόβλημα!...
Πάμε για καφέ όποτε θέλετε κάπου με ήλιο, τότε πείτε μου βρε παιδιά. Κατά τ άλλα ναι το μεγαλοποιώ, όχι όμως ότι δεν υπάρχει μικρή αραίωση. Αυτό δεν είπα κάτι άλλο, καλά τα λέει ο @aeratos28
 

aeratos28

Just aeratos
Αυτά κάνετε παλιόπαιδα..πίνετε και μ@λ@κιες ..τρεντουλες.!τι τα θες ρε τα ποτα..??προσοχη στην υγεία και μακρυά από ποτά κτλ κτλ..το πιο εύστοχο ήταν αυτό που είπε ο stripar ..ψάχνεις να βρεις πρόβλημα..τπτ άλλο.παμε στον ήλιο λέει και θα δείτε..οποίος να πάει στον ήλιο θα φαίνεται πιο αραιός από ότι είναι..έχεις πραγματικά μεγάλο πρόβλημα εσωτερικό..δεν υπάρχει εύκολα σωτηρία για σένα να ξερεις
 

vag25

Well-Known Member
Οκ επετρεψε στον εαυτο σου να ευχαριστηθει το ΤΩΡΑ που δεν εχεις τιποτα που να φαινεται ασχημα και αν αν αν αν...
το επανεξεταζεις τοτε.
 

MariosOik

Active Member
@aeratos28 μ αρέσει που μιλάμε τόσο καιρό και είσαι ήρεμος και δεν μου τα χώνεις, αλλά δημόσια δεν είχες θέμα:p @vag25 συμφωνώ σε όλα, τοπίκ 2-3 ψεκασμούς βάζω γιατί γίνομαι χάλια με τον ιδρώτα και λαδώνουν τα μαλλιά, δεν είπα ότι καλύπτω μεγάλης έκτασης πρόβλημα, με το ψυχολογικό συμφωνώ.
 

aeratos28

Just aeratos
Κράξιμο δεν έχεις φάει..ότι σου έχω πει και inbox λέω και εδώ..τπτ διαφορετικο..κανονικά έπρεπε να φας μεγάλο κράξιμο και να τελειώνει η ιστορία.αλλα όσο και αν φαίνομαι απότομος εδώ στο φόρουμ,στην πραγματικότητα είμαι το ακριβώς αντίθετο..εδώ μ'αρεσει να τρολαρω ,για χαβαλε το κάνω..όλο συμφωνείς και συμφωνείς λες ,αλλά το λες όμως..τπτ άλλο..το ψυχολογικό το δικό σου μεγάλε προσπαθείς να μας περάσεις συνεχώς..προσπαθείς να μας πείσεις για το ανύπαρκτο πρόβλημα σου..ελάτε να με δείτε κόντρα στον ήλιο λες,κάτω από κάνα προβολέα κτλ..και ο dance σε είδε και σου είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και εσύ λες τα δικά σου..πάλι μιλάς για ήλιους,ρίχνω τοπικ λες αλλά δεν καλύπτω μεγάλης έκτασης πρόβλημα..συνεχίζεις τα ίδια να λες ακάθεκτος..δεν υπάρχει καν πρόβλημα..ούτε μεγάλης έκτασης,ούτε μικρής ούτε τπτ..anyway,δεν θα κάτσει κανείς να σου γεμισει το μυαλό ..αν εσύ θες να νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα κάντο.
 

MariosOik

Active Member
Δράκους δεν κυνηγάω, το μικρό πρόβλημα θα στο επιβεβαιώσει ο @danceworld_2001 το οποίο αφορά χερλάιν και α ζώνη γενικότερα. Και επαναλαμβάνω, όταν το μαλλί χάνει πυκνότητα σε σχέση με 6 μήνες πριν, μεγάλο ή μικρό αποτελεί διαφοροποίηση. Το ξέρουμε @aeratos28 ότι είσαι γαμώ τα παιδιά και δεν χαιδεύεις αυτιά, δεν χρειάζεται καν να το λες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ποιος είπε ότι είμαι γαμω τα παιδιά ρε??χαχαχα ούτε καν..ρώτα για μένα στο φόρουμ να δεις κράξιμο που θα φάω..απλά ότι γενικά σαν άνθρωπος στην καθημερινότητα μου δεν είμαι απότομος..δεν είπα ότι είμαι γαμω τα παιδιά ..σε καμία περίπτωση,ούτε εννοησα κάτι τέτοιο ρε.
 

MariosOik

Active Member
Ποιος είπε ότι είμαι γαμω τα παιδιά ρε??χαχαχα ούτε καν..ρώτα για μένα στο φόρουμ να δεις κράξιμο που θα φάω..απλά ότι γενικά σαν άνθρωπος στην καθημερινότητα μου δεν είμαι απότομος..δεν είπα ότι είμαι γαμω τα παιδιά ..σε καμία περίπτωση,ούτε εννοησα κάτι τέτοιο ρε.
Άμα σε ήξεραν λίγο περισσότερο θα καταλάβαιναν. Όσο για το θεματάκι σου είπα όταν μπει ο @danceworld_2001 θα στο επιβεβαιώσει ότι ναι μεν είμαι υπερβολικός αλλά δεν κυνηγάω και δράκους. Εγώ πάντως στον dance κλίμακα nw δεν διέκρινα.
 

Stripar

Established Member
το μικρό πρόβλημα θα στο επιβεβαιώσει ο @danceworld_2001 το οποίο αφορά χερλάιν και α ζώνη γενικότερα.
Όσο για το θεματάκι σου είπα όταν μπει ο @danceworld_2001 θα στο επιβεβαιώσει

Μάριε Μα Τί λες?...
ο dance τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα της συνάντησής σας και την άποψή του για την περίπτωσή σου μερικά posts παραπάνω...

(Στο επισυνάπτω παρακάτω)
 

Stripar

Established Member
Χθες γνώρισα απο κοντά τον Μάριο, ο οποίος ειναι πάρα πολύ καλό παιδί και γενικά ωραίο τυπάκι και με σκλάβωσε με την ευγένεια του, ήρθε στα μέρη μου, κέρασε και καφέ, έφερε μέχρι και δώρο για τον μπέμπη μου. Μάριε σε ευχαριστώ και εγώ και η σύζυγος και ο μικρός!! Ο Μάριος ήρθε χωρίς τόπικ και λακ και πραγματικά πρόβλημα δεν έχει. Το μαλλί του ειναι τούρλα και σε πολύ κοντό κούρεμα. Σε όποια κλινική και να πάει για μμ θα τον πετάξουν έξω. Δεν μπόρεσα να διακρίνω κανένα αρχόμενο ή σε εξέλιξη μοτίβο αραίωσης που να ταξινομείται σε nw ή σε διάχυση. Υπάρχουν 1-2 περιοχές που πρέπει να σκάψεις να για να βρεις μια απειροελάχιστη διαφορά στην πυκνότητα σε σχέση με το υπόλοιπο κεφάλι που ίσως και γενετήσιο ή απο το χτένισμα και την φορά των τριχών. Η hairline έχει μια απειροελάχιστη ανομοιογένεια που και πάλι δεν συνιστά κλασικό μοτίβο αραίωσης, και αναρωτιέμαι μήπως και αδίκως κάνει θεραπεία. Μάριε είσαι αγχώδης και τελειομανής, σταμάτα να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη και ζήσε την ζωή, πάλεψε του εσωτερικούς σου δαίμονες, κάνεις ήδη οτι καλύτερο μπορείς με επιτυχία και δεν αραιώσεις άλλο, και αν γίνει ποτέ, με την καλή σου δότρια σε έναν καλό γιατρό κάνεις μια μμ και είσαι κομπλέ. Με τον καφέ μας κυρίως ψυχοθεραπεία σου έκανα γιατί ουσιαστικό πρόβλημα στο μαλλί δεν έχεις και ειναι όλα παιχνίδια του μυαλού. Είδες και απο κοντά ένα μμ κεφάλι για να δεις πως ειναι και νομίζω είσαι οκ σε όλα σου!! Οτι άλλο χρειαστείς είμαι εδώ, και εγώ και όλα τα παιδιά του φόρουμ και πάνω απο όλα χαλάρωσε και ζήσε την ζωή χωρίς καθρέπτες!!
 

MariosOik

Active Member
Το ξέρω εννοείται, θα καταλάβεις τι εννοώ, υπάρχει μια απώλεια πυκνότητας τα είπαμε και από κοντά απλά δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο μοτίβο είναι λίγο περίεργο, θα καταλάβεις τι εννοώ όταν δει τα μηνύματα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ για πράγματα που θα πει πιο εμπεριστατωμένα εκείνος. Επαναλαμβάνω δεν αντιλέγω ότι έχω μεγαλοποιήσει το πρόβλημα, αλλά υπάρχει σαφής διαφορά με ένα 6μηνο πριν. Ξέρω και θυμάμαι τον εαυτό μου γιατί πάντα με το μαλλί ήμουν και είμαι ψείρας. Προς Θεού για καφέ ήμασταν δεν θα με έψαχνε σε καφετέρια ο άνθρωπος και εφόσον βγήκα έξω χτένισα τα μαλλιά μου να είμαι οκ, δεν βγήκα στο δρόμο αναδεικνύοντας το πρόβλημα.
 

aeratos28

Just aeratos
Mετα από σκάψιμο οπως είπε ο dance,σε 1-2 σημεία υπάρχει μια απειροελάχιστη διάφορα από τα υπόλοιπα μαλλιά του ειπε ,αυτός λέει για διαφορα πυκνότητας..χτενιστηκα και βγήκα έξω ,δεν βγήκα έτσι ώστε να αναδεικνύετε το προβλημα λεει..καταλαβαίνεις stripar ότι ακάθεκτος απλά συνεχίζει να λέει αυτά που λέει..δεν έχουν καμία σημασία τα λόγια που του λένε όλοι..σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα..εντελώς όμως.! Δεν ξέρω ,εγώ σηκώνω τα χέρια..καλή συνέχεια να εχετε
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε aerate σε ευχαριστώ για τις θερμές σου ευχές. Και εσένα ξανά Μάριε. Εγω προτείνω μην το κουβεντιάζεται άλλο το θέμα, Μαριε μακριά απο καθρέπτες και ζήσε την ζωή σου. Κάνεις θεραπεία μπαρούτι που θα σε κρατήσει για πολλά χρόνια, ρίχνε και λίγο τόπικ αφού δεν θες να φαίνεται δέρμα και ξέχνα όλα τα άλλα είσαι θεός!! Το μαλλί σου ειναι αξιοζήλευτο!!
 

Serifis

Active Member
Εντάξει ρε παιδιά, σε λίγο θα πούμε πως ο Μάριος δεν έχει καν μικρές ενδείξεις ΑΓΑ. Μην ξεχνάτε πως παίρνει 6 χρόνια φίνα, δεν είναι παρθένο κεφάλι από θεραπείες ούτε είναι και μεγάλος. Απλά βαράει φρίκες γιατί έβλεπε στα δικά του μάτια πως πέφτει, έστω και ελάχιστα. Μερικές φορές ξεχνάμε για τους άλλους όπως και με τον εαυτό μας πως το πιο δύσκολο κομμάτι με την ΑΓΑ είναι το αύριο και σε πολλές περιπτώσεις από εκεί που είσαι καλά πέφτεις απότομα. Μην εστιάζετε στο παρόν, ότι δηλαδή: Εντάξει είσαι ρε, δεν θα έχεις πρόβλημα (εδω μέσα επίσης το nwd5 ζηλεύει το 3άρι και το 3άρι το 2άρι...). Γι'αυτό λοιπόν τρελένεται, γιατί ίσως φαντάζονταν πως ξεκινάει η κατηφόρα για αυτόν και προσπαθεί να βρει ένα κωλοπάτερν. Από την άλλη βέβαια είναι υπερβολικός, γιατί το πράγμα το τραβάει όσο δεν πάει πάνω στο ψάξιμό του και αυτός και βλέπει στον καθρέφτη φανταστικά Norwood στο κεφάλι του. Λίγο μέτρο ρε Μάριε!
 

MariosOik

Active Member
Πρώτον σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας...! Δεύτερον όταν βάζω 2-3 ψεκασμούς τοπίκ προφανώς σημαίνει μικρό πρόβλημα...! Τρίτον με έχετε δει με ξυρισμένο κεφάλι και πόσο λεπτή και μαύρη τρίχα έχω. Ο @Stripar σε πολύ κοντό μαλλί που έχει από τις περισσότερες γνώσεις διέκρινε τότε ελαφριά διάχυτη. Φώτο πάλι δεν θα μπω στη διαδιακασία να δείξω, ότι υπάρχει λέπτυνση και θέμα στους κροτάφους και α ζώνη μικρό τα έχουμε πει σε άλλα νήματα και τα έχετε δει. Όμως ναι οι φώτο και ο ήλιος τα μεγαλοποιούν. Απόψεις μελών λέω δείτε τα νήματα. Από και και πέρα όμως το σταματάω εδώ. Η κακή ποιότητα μαλλιού δεν οφείλεται πάντα στην ΑΓΑ αλλα και στο τρελα λιπαρο δερμα μου, το λευκό δέρμα, την σκούρα μαύρη λεπτή τρίχα κτλ. Επειδή όμως μου έχετε μάθει 5 πράγματα και ειδικά εσύ @aeratos28 θα σου πω οτι για κάποιον που δεν ασχολούνταν με το μαλλί μέχρι τον Φλεβάρη και ίσα ίσα έκανε πειράματα με σταιλ, για καποιον που επαιρνε φινα και δεν ηξερε τι ηταν και υπηρχαν παλιοτερα και διακοπες μηνων(ειπα και στον dance οτι ειχε υπαρξει διαστημα 6 μηνων προ 3ετιας που την σταματησα γιατι δεν εδινα σημασια) το να είναι σε ένα σημείο κρόταφο και α ζώνη πιο διάχυτος και το να λείπουν 100 μονότριχα από την χερλάιν κάνει σε κάποιες συνθήκες μπαμ. Πώς να το κάνουμε τώρα ρε παιδιά? Υπάρχει κληρονομικότητα nw7, ναι αγχώνομαι παραπάνω και ναι προφανώς είναι ψυχολογικό γιατί ακόμα και με τοπίκ δέρμα φαίνεται αλλά δεν δίνω σημασία. Από κει και πέρα όμως αεράτε εσύ μου είχες πει ότι έχω ένα θεματάκι κράουν μικρό, ο Τάσος ότι μάλλον είμαι δίκορφος και ο dance ότι είμαι μπόμπα(οι απόψεις διύστανται λοιπόν ανάλογα με τις φώτο). Νομίζω ότι στο φόρουμ βάσει φώτο κρίνουμε τους πάντες όμως. Το λήγω εδώ, είμαι ευγνώμων σε εσάς που ευχαρίστησα παραπάνω και γενικά στο φόρουμ γιατί η ψυχολογία μου από προχθές ανέβηκε κατακόρυφα. Θα επιμείνω όμως σε κάτι. Θα άλλαζα τα μαλλιά μου με του @danceworld_2001 τί να κάνουμε τώρα? Είναι βούρτσα και με λίγα γκραφτς πίσω έχει και κλειστό κράουν μην τον ματιάσω τον άνθρωπο. Η άποψή μου αυτή θα έπρεπε να σας χαροποιεί γιατί δείχνει ότι βγαίνουν κάποιες φορές πλέον απίστευτα αποτελέσματα. Αυτά, σας ευχαριστώ όλους και θα λάβω μία μία τις συμβουλές σας. Στον στρατό ίσως σας ταλαιπωρήσω λίγο. Υγεία σε όλους εύχομαι.
 
Μπλουζα