αγορινα λογικα επειδη ηταν το μαλλακι μακρυ δεν σου φαινοταν , δεν εχεις κατι τρομερο αφησε το να μακρυνει και ολα καλα.,
φίλε ναρουτο εκανες εξετασεις γενικα πριν ξεκινησεις ?Και ποσα mg fina χρησιμοποιεις.,Σε ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα αρχικα σου ειχε βγαλει παρενεργειες..
Ναι εκανα γενικες εξετασεις,και αιματολογικες και ενδοκρινολογικες .Ολα κομπλε μου τα βρηκαν,εκτος απο λιγο χαμηλη οιστραδιολη.Ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι και της στιγμης λογω αγχους-υπνου κλπ και να μην ανησυχω.
Τεστο και dht σε νορμαλ επιπεδα
Ξεκινησα με 0,5 mg φινα,και μου εβγαλε παρενεργειες μετα απο 1,5 μηνα.Καπως αραιωμενο σπερμα,αν και μπορει να ηταν και η ιδεα μου δεν ειμαι σιγουρος,και μικροπονους στα @@.
Κατεβασα στα 0,25 mg φινα και οι οποιες παρενεργειες εξαφανιστηκαν.Στο μεταξυ ξεκινησα αυστηρη υγιεινη διατροφη καθως και συστηματικη ασκηση-προπονηση που το ειχα αμελησει τα τελευταια χροννια λογω κακης ψυχολογιας.
Εδω και 2 μηνες ξαναανεβασα σε 0,5 mg χωρις παρενεργειες μεχρι τωρα.Ισως η σωστη διατροφη πλεον και η καθημερινη ασκηση να εχει συνεβαλει λιγο σε αυτο.Τα μαλλακια τωρα τελευταια ειναι καπως καλυτερα,και η ψυχολογια πλεον καθως και η σεξουαλικη διαθεση ειναι στα υψη.Χροννια ειχα να νιωσω τοσο καλα.
Και να σου πω και την αληθεια δεν με φοβιζουν οι παρενεργειες της φινας.Εξαλου ειχα να επιλεξω αναμεσα ειτε σε ψυχοφαρμακα(με τις οποιες παρενεργειες τους),ειτε σε φινα ειτε να κλειστω σε κανα μοναστηρι...