Ξούρα και τέλος το μαρτύριο???σκέψεις και απόψεις..

athenian

Well-Known Member
Η μαλακια που κάνουμε οι περισσότεροι γενικά στη ζωή μας είναι ότι προσπερνάμε τα θετικά ως δεδομένα και κολλάμε σε ένα δύο αρνητικά τα οποία τα μεγαλοποιουμε κιόλας. Δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά. Αν το αποδεχτούμε ίσως μπορέσουμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον βελτιώσουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MariosOik

Active Member
Η μαλακια που κάνουμε οι περισσότεροι γενικά στη ζωή μας είναι ότι προσπερνάμε τα θετικά ως δεδομένα και κολλάμε σε ένα δύο αρνητικά τα οποία τα μεγαλοποιουμε κιόλας. Δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά. Αν το αποδεχτούμε ίσως μπορέσουμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον βελτιώσουμε.
Δεν με πήρες από τα μούτρα, ίσα ίσα μου έδειξες ότι το πρόβλημά μου δεν είναι μεγάλο και αντιμετωπίσιμο ώστε να μην σκάω. Μερικές φορές μια παρακίνηση με λίγο πιο επιθετικό τρόπο βοηθάει...! Να σαι καλά...!

dimitris50423

Well-Known Member
Για αυτη την πολυ κακη ψυχολογια μηπως μπορει να ευθυνεται η φινα; το εχω ακουσει αυτο απο χρηστες φινας για την ψυχολογια και ο john john το ειχε αναφερει.
Και πως ξεκοβεις τωρα μετα απο 6 χρονια χρησης; ελπιζω να βρεις τον εαυτο σου και θα σου προτεινα να πας σε εναν καλο ενδοκρινολογο να του πεις τι παιρνεις και να σε συμβουλευσει πως θα βγεις απο αυτο. Μονο με οδηγιες ιατρου για το τι θα κανεις. Και επισης να του πεις και για την ψυχολογια σου. Και οτι αλλο βλεπεις στον εαυτο σου που δεν θεωρεις φυσιολογικο

naruto

Well-Known Member
Φιλε Μαριε σε νιωθω παρα πολυ μιας κ ειμαστε συνομηλικοι και με παρομοιου βαθμου αραιωση.
Τον χρονο που εχω σπαταλισει τα τελευταια χροννια σκεπτομενος τα μαλλια,αν το ειχα αξιοποιησει αλλου θα μπορουσα απο το να παρω πτυχιο αστροφυσικης,μεχρι και να φτιαξω κ σωμα bodybuilder:p
Σκεψου θετικα ομως,εισαι απο τους τυχερους που δεν τους πειραζει η φινα.
Εγω απο τις εικονες δεν βλεπω καμμια αραιωση.
Πηγαινε κανε και μια τριχοσκοπηση στην DHI ομως,τωρα που εισαι και κοντοκουρεμενος να σου που ΑΝ και σε ποια σημεια αραιωνεις.Τζαμπα ειναι.Πολλες φορες το μυαλο παιζει υπουλα παιχνιδεια και φανταζετε πραγματα που δεν υπαρχουν.15 χρονων ημουν και σπαταλησα ενα καλοκαιρι κλαιγοντας επειδη νομιζα πως καραφλιαζω απο το πολυ ζελε στο μαλλι,μεχρι που πηγα σε ειδικο,μου ειπε οτι ειμαι κομπλε στο μαλλι και συνηλθα.

Δημητρη αυτο για τη φινα δεν ισχυει γιατι το παιδι μια χαρα ηταν,μεχρι που ειδε την αραιωση.Η αναθεματισμενη η α.α. ειναι που του χαλαει την ψυχολογια οχι η φινα.Εγω προσωπικα μετα απο 6 μηνες χρησης μικρης δοσης φινας ειμαι καλυτερα ψυχολογικα απο ποτε γιατι το μαλλι εχει καλυτερεψει και εχω παρει τα πανω μου.Ακομα και σεξουαλικα ειμαι καλυτερα απο πριν,πιο ενεργος και με μεγαλυτερη ορεξη.Πριν ημουν ενα βημα πριν τα ψυχοφαρμακα,τωρα ειμαι καλυτερα απο ποτε οπως ειπα.Και ολα αυτα για τις κωλοτριχες.Ή το εχεις το μικροβιο ή δεν το εχεις...

dimitris50423

Well-Known Member
Οπως και να εχει καλο ειναι μετα απο 6 χρονια χρησης φινας να παει σε ενα. Καλο ενδοκρινολογο να του δωσει να κανει εναν ελεγχο με αιματολογικες εξετασεις.
Να σε ρωτησω και κατι ακομη; αυτα τα εξι χρονια κανεις αιματολογικες εξετασεις τουλαχιστον καθε χρονο; ειναι πολυ σημαντικο να ελεγχεις τις τρανσαμινασες οι οποιες ειναι η sgot sgpt γgt. Ολα τα φαρμακα μπορει να επηρρεασουν το ηπαρ και οσοι κανουν χρονια χρηση πρεπει ανα τακτα χρονικα διαστηματα να κανουν σχετικες εξετασεις.

vag25

Well-Known Member
Kαι να σε συμπληρωσω οσο περισσοτερο το πετυχαιναμε αυτο τοσο θα μας βοηθαγε στο μαλλι σαν αποτελεσμα...

Καρατσεκαρισμενο.

MariosOik

Active Member
@naruto φίλε μου σε ευχαριστώ που πάντα απαντάς στα θέματά μου και ξέρω ότι με νιώθεις. Δημήτρη μου σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έχω επισκευθεί και ενδοκρινολόγο και ανδρολόγο. Σπερματόγραμμα κομπλε, ψιλαφιση κομπλε, μονο τη εξεταση αιματος για τον προστατη psa εκκρεμει να κανω αν και δεν εχω δειγμα συγκρισης γιατι δεν εχω ξανακανει. Όσον αφορά τη διάθεση είναι αυτό που λέει ο @naruto πριν μαθω για παρενεργειες και πριν ξεκινησει η αραιωση ουτε που μου περναγε απο το μυαλο οτι εχω θεμα με την λιμπιντο. Πολλες φορες το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια. Τι να πω, μετα απο 2 μήνες τουλαχιστον μινοξ(δεν ειχα βαλει ποτε ξανα παρα πριν χρονια για 10 μερες) εκει που εχανα χαλαρα καμια 50αρια τριχες τη μερα, πλεον ζητημα ειναι αν στο καθημερινο λουσιμο χανω 10 και οχι απο τις πασχουσες περιοχες ενω οταν απλωνω τον αφρο δεν μου μενει πλεον ουτε μια στο χερι. Την χρησιμοποιω μονο καθε βραδυ και λουζομαι πρωι γιατι μου κανει χαλια την τριχα μου. Ελπιζω στην επανεκφυση, ισως επειδη παιρνω χρονια φινα, να κανει δουλεια και σ αυτο τι να πω. Και παλι σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. Απο το φορουμ πολλες φορες μορφωνομαστε και αυτο ποναει αλλα εγω προσωπικα χαρις ενα μελος τον @tasos33 εσωσα την τσεπη μου(και το κεφαλι μου πιθανοτατα) σε μεγαλο βαθμο απο συγκεκριμενη εταιρεια. Αναφορικα με την αραιωση @naruto dhi, bg, ahc, hdc και Αναστασακης μου ειπαν οτι δεν εχω προβλημα σημαντικο αν και προσωπικα περα απο τον κο Φιουρη της hdc που μου εκανε μαθημα ψυχολογιας απο το τηλεφωνο(ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας ανθρωπου τουλαχιστον) με κερδισε και ο κυριος Βεκρης γιατι ενω η επισκεψη χρεωνεται 100 ευρω για να σε δει προσωπικα, επειδη ειχα μαζι του μια επαφη στο fb, με πηρε πισω η γραμματεια του οταν εμαθε οτι ημουν εγω και με ειδε ανευ χρεωσης. Απλως ξαναλεω, ο καθενας το αντιλαμβανεται αλλιως το προβλημα του. Εγω ξερω οτι τωρα ανοιγουν οι κροταφοι αλλα αν η πυκνοτητα στην α ζωνη στη μεση μεινει ικανοποιητικη δεν με πειραζει. Οπως ειπε και ο Κωστας φυσιολογικο ειναι. Οσον αφορα τελος το φανταρικο δεν με απασχολει απο τη στιγμη που θα τα εχω με μηδεν σκαλα, θα βαζω μινοξ πρωι-βραδυ γιατι δεν θα με νοιαζει και θα εχω φινα μαζι μου. Το σοκ θα το παθαινα αν συνειδητοποιουσα εκει την αραιωση...! Τωρα το χω παθει... Καλη συνεχεια και καλο μηνα σε ολους...! Υ.Γ. Εχω παθει την πλακα στο ποσο κουλ ειναι πλεον οι γυναικες με το θεμα της απωλειας μαλλιων και σας μιλαω απο προσωπικη εμπειρια των τελευταιων ημερων σε αποψεις ευρους 18-32.

leas

Well-Known Member
Από τη μία έχεις απόλυτο δίκιο...! Από την άλλη όταν μέχρι τον Μάρτη έχεις πολύ καλό μαλλί, φράντζα κτλ κάνοντας 6 χρόνια χρήση φίνα χωρίς παρενέργειες, καταλαβαίνεις ότι αυτό το 3μηνο μου έπεσε πολύ βαρύ αδερφέ μου...

αγορινα λογικα επειδη ηταν το μαλλακι μακρυ δεν σου φαινοταν , δεν εχεις κατι τρομερο αφησε το να μακρυνει και ολα καλα.,
Εγω προσωπικα μετα απο 6 μηνες χρησης μικρης δοσης φινας ειμαι καλυτερα ψυχολογικα απο ποτε γιατι το μαλλι εχει καλυτερεψει και εχω παρει τα πανω μου.Ακομα και σεξουαλικα ειμαι καλυτερα απο πριν,πιο ενεργος και με μεγαλυτερη ορεξη.Πριν ημουν ενα βημα πριν τα ψυχοφαρμακα,τωρα ειμαι καλυτερα απο ποτε οπως ειπα.Και ολα αυτα για τις κωλοτριχες.Ή το εχεις το μικροβιο ή δεν το εχεις...

φίλε ναρουτο εκανες εξετασεις γενικα πριν ξεκινησεις ?Και ποσα mg fina χρησιμοποιεις.,Σε ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα αρχικα σου ειχε βγαλει παρενεργειες..

naruto

Well-Known Member
αγορινα λογικα επειδη ηταν το μαλλακι μακρυ δεν σου φαινοταν , δεν εχεις κατι τρομερο αφησε το να μακρυνει και ολα καλα.,

φίλε ναρουτο εκανες εξετασεις γενικα πριν ξεκινησεις ?Και ποσα mg fina χρησιμοποιεις.,Σε ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα αρχικα σου ειχε βγαλει παρενεργειες..

Ναι εκανα γενικες εξετασεις,και αιματολογικες και ενδοκρινολογικες .Ολα κομπλε μου τα βρηκαν,εκτος απο λιγο χαμηλη οιστραδιολη.Ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι και της στιγμης λογω αγχους-υπνου κλπ και να μην ανησυχω.
Τεστο και dht σε νορμαλ επιπεδα

Ξεκινησα με 0,5 mg φινα,και μου εβγαλε παρενεργειες μετα απο 1,5 μηνα.Καπως αραιωμενο σπερμα,αν και μπορει να ηταν και η ιδεα μου δεν ειμαι σιγουρος,και μικροπονους στα @@.
Κατεβασα στα 0,25 mg φινα και οι οποιες παρενεργειες εξαφανιστηκαν.Στο μεταξυ ξεκινησα αυστηρη υγιεινη διατροφη καθως και συστηματικη ασκηση-προπονηση που το ειχα αμελησει τα τελευταια χροννια λογω κακης ψυχολογιας.
Εδω και 2 μηνες ξαναανεβασα σε 0,5 mg χωρις παρενεργειες μεχρι τωρα.Ισως η σωστη διατροφη πλεον και η καθημερινη ασκηση να εχει συνεβαλει λιγο σε αυτο.Τα μαλλακια τωρα τελευταια ειναι καπως καλυτερα,και η ψυχολογια πλεον καθως και η σεξουαλικη διαθεση ειναι στα υψη.Χροννια ειχα να νιωσω τοσο καλα.

Και να σου πω και την αληθεια δεν με φοβιζουν οι παρενεργειες της φινας.Εξαλου ειχα να επιλεξω αναμεσα ειτε σε ψυχοφαρμακα(με τις οποιες παρενεργειες τους),ειτε σε φινα ειτε να κλειστω σε κανα μοναστηρι...

leas

Well-Known Member
Ναι εκανα γενικες εξετασεις,και αιματολογικες και ενδοκρινολογικες .Ολα κομπλε μου τα βρηκαν,εκτος απο λιγο χαμηλη οιστραδιολη.Ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι και της στιγμης λογω αγχους-υπνου κλπ και να μην ανησυχω.
Τεστο και dht σε νορμαλ επιπεδα

Ξεκινησα με 0,5 mg φινα,και μου εβγαλε παρενεργειες μετα απο 1,5 μηνα.Καπως αραιωμενο σπερμα,αν και μπορει να ηταν και η ιδεα μου δεν ειμαι σιγουρος,και μικροπονους στα @@.
Κατεβασα στα 0,25 mg φινα και οι οποιες παρενεργειες εξαφανιστηκαν.Στο μεταξυ ξεκινησα αυστηρη υγιεινη διατροφη καθως και συστηματικη ασκηση-προπονηση που το ειχα αμελησει τα τελευταια χροννια λογω κακης ψυχολογιας.
Εδω και 2 μηνες ξαναανεβασα σε 0,5 mg χωρις παρενεργειες μεχρι τωρα.Ισως η σωστη διατροφη πλεον και η καθημερινη ασκηση να εχει συνεβαλει λιγο σε αυτο.Τα μαλλακια τωρα τελευταια ειναι καπως καλυτερα,και η ψυχολογια πλεον καθως και η σεξουαλικη διαθεση ειναι στα υψη.Χροννια ειχα να νιωσω τοσο καλα.

Και να σου πω και την αληθεια δεν με φοβιζουν οι παρενεργειες της φινας.Εξαλου ειχα να επιλεξω αναμεσα ειτε σε ψυχοφαρμακα(με τις οποιες παρενεργειες τους),ειτε σε φινα ειτε να κλειστω σε κανα μοναστηρι...

Μακαρι να παει καλα φιλε .,εγω σκεφτομαι να περιμενω τον ιουνιο να δω τι θα πουν στο συνεδριο για την τοπικη φινα..καποια στιγμη πρεπει να ακολουθησω μια θεραπεια δεν παει αλλο..η ψυχολογια μου λογω και αλλων θεματων ειναι διαλυμενη..αλλα το φοβαμαι τρομερα αυτο το φαρμακο με ολα οσα εχω διαβασει και θελω να το αποφυγω αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο .,Σκεφτομαι συνεχως την ληψη αρκετα μικρης δοσης αλλα και παλι δισταζωω.,

naruto

Well-Known Member
Μακαρι να παει καλα φιλε .,εγω σκεφτομαι να περιμενω τον ιουνιο να δω τι θα πουν στο συνεδριο για την τοπικη φινα..καποια στιγμη πρεπει να ακολουθησω μια θεραπεια δεν παει αλλο..η ψυχολογια μου λογω και αλλων θεματων ειναι διαλυμενη..αλλα το φοβαμαι τρομερα αυτο το φαρμακο με ολα οσα εχω διαβασει και θελω να το αποφυγω αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο .,Σκεφτομαι συνεχως την ληψη αρκετα μικρης δοσης αλλα και παλι δισταζωω.,
Τι να σου πω ρε φιλε.Παρακολουθω κ εγω τα θεματα περι τοπικης φινας και γενικων μελλοντικων θεραπειων κ περιμενω μηπως γινει κανενα θαυμα.
Ουτε εμενα μου αρεσει η ιδεα να φαρμακωνομαστε για τριχες κ γενικα ειμαι εναντιων των φαρμακων,αλλα απο το να παθω καμμια καταθλιψη...
Μινοξ παντως επιβαλλετε να ξεκινησεις,εστω για ψιλοσυντηρηση μεχρι να δεις τι να κανεις ή να βγει κατι καλυτερο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MariosOik

Active Member
@leas εγώ αδερφέ μου αν και είδες ότι είμαι ο πλήρως αγχώδης θα σου δώσω μια συμβουλή που πιστεύω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι. Αν ξεκινήσεις φίνα με το σκεπτικό του φόβου και των παρενεργειών, λόγω άγχους 48 ώρες μετά θα νομίζεις ότι σε χτύπησαν όλες οι παρενέργειες. Και θα είναι κατά 90% παιχνίδια του μυαλού. Όπως είπε ο φίλος μου ο @naruto αν μπω στη διαδικασια αυτη τη στιγμη να διακοψω φινα πριν το στρατο ξεροντας οτι θα αφησει εκτεθειμενα οτι μου κρατησε το φαρμακο, πιστεψτε με τοτε δεν θα μπορω να λειτουργησω λογω ψυχολογιας. Έχεις μεγάλο πρόβλημα @leas έχεις ανοίξει νήμα να δω?

leas

Well-Known Member
@leas εγώ αδερφέ μου αν και είδες ότι είμαι ο πλήρως αγχώδης θα σου δώσω μια συμβουλή που πιστεύω θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι. Αν ξεκινήσεις φίνα με το σκεπτικό του φόβου και των παρενεργειών, λόγω άγχους 48 ώρες μετά θα νομίζεις ότι σε χτύπησαν όλες οι παρενέργειες. Και θα είναι κατά 90% παιχνίδια του μυαλού. Όπως είπε ο φίλος μου ο @naruto αν μπω στη διαδικασια αυτη τη στιγμη να διακοψω φινα πριν το στρατο ξεροντας οτι θα αφησει εκτεθειμενα οτι μου κρατησε το φαρμακο, πιστεψτε με τοτε δεν θα μπορω να λειτουργησω λογω ψυχολογιας. Έχεις μεγάλο πρόβλημα @leas έχεις ανοίξει νήμα να δω?

Το πιστευω αυτο με την ψυχολογια και τα παιχνιδια του μυαλου απλα μεχρι ενα σημειο γιατι υπαρχουν αρκετοι που βγαζουν παρενεργεις απο το φαρμακο.,
Δεν εχω νημα οχι ειμαι 25στα26 το θεμα που με χαλαει ειναι οτι ειναι μπροστα στο 1/3 και forelock συγκεκριμενα που δινει μεγαλο συν ανα εχεις εκει μαλλακι μπολικο, οι κροταφοι παντα ηταν μεσα δεν με ενοχλουσε αλλα τωραι το τσουλουφι ειναι αρκετα αραιο και επεκτεινεται κεντρικα μεχρι πισω στην κορυφη με λεπτες τριχες .,

MariosOik

Active Member
Το πιστευω αυτο με την ψυχολογια και τα παιχνιδια του μυαλου απλα μεχρι ενα σημειο γιατι υπαρχουν αρκετοι που βγαζουν παρενεργεις απο το φαρμακο.,
Δεν εχω νημα οχι ειμαι 25στα26 το θεμα που με χαλαει ειναι οτι ειναι μπροστα στο 1/3 και forelock συγκεκριμενα που δινει μεγαλο συν ανα εχεις εκει μαλλακι μπολικο, οι κροταφοι παντα ηταν μεσα δεν με ενοχλουσε αλλα τωραι το τσουλουφι ειναι αρκετα αραιο και επεκτεινεται κεντρικα μεχρι πισω στην κορυφη με λεπτες τριχες .,
Καλύτερα να ανοίξεις ένα νήμα να σε κατευθύνουν οι πιο έμπειροι αδερφέ μου.

nikosssss

Active Member
μονο το μαλλι του λειπει γι αυτο στα αλλα σωμα φατσα λεφτα δουλεια φημη ειναι κομπλε..

επισης ο σταθαμ και ισχυει γενικα για τους καραφλες αυτο...αμα χασεις πολυ μαλλι κ πας για ξουρα πρεπει ν αφηνεις λιγα γενια..πχ με λιγο μαλλι ξυρισμενο προσωπο ηταν μια χαρα

μολις καραφλιασε και ασπρισε λογω χειμωνα ηταν σκατα

αλλα αμα αφηνει γενια και μαυριζει λιγο τη καραφλα ειναι οκ

γενικα καταληγουμε εκει που το εχω γραψει ΠΟΛΛΕΣ φορες...η καραφλα και η ξουρα θελουν το μαυρισματακι τους

Παιδιά ο Statham απλά δε θα μπορούσε να είναι ΜΕ μαλλιά. Αν υπάρχει ένας ανθρωπος που το πάει το γλομπέ είναι αυτός. Είτε γυμνασμένος είτε αγύμναστος, είτε λεφτάς είτε φτωχός, είτε μαύρος είτε άσπρος...

MariosOik

Active Member
Θα επανέλθω με μία τελευταίο φώτο γιατί η γνώμη σας μετράει πολύ για μένα. Είναι κάτω από τη λάμπα του αυτοκινήτου τώρα και είμαι μετά από 17 ημέρες κουρέματος με την σκάλα 0. Εδώ μήπως μπορείτε να μου διατυπώσετε καλύτερα το μέγεθος του προβλήματος μιας και αυτή είναι και η τελευταία φώτο που ανεβάζω προς το παρόν γιατί κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνημμένα

• IMG_7154.JPG
    IMG_7154.JPG
    976 KB · Προβολές: 85

MariosOik

Active Member
Παιδιά ειλικρινά ξέρω ότι έχω κουράσει αλλά μέρα με τη μέρα η ψυχολογία μου γίνεται χειρότερη. Θέλω με το έμπειρο μάτι σας να μου πείτε τον βαθμό αραίωσης ώστε να ξέρω ρε παιδιά αν αξίζει πλέον τον κόπο με όλες αυτές τις θεραπείες που κάνω. Μόνο εγώ βλέπω μεγάλο πρόβλημα(οι φώτο με φλας)? Στο φως του μπάνιου, ασανσέρ, καθρέφτες αυτοκινήτου. Είναι φυσιολογική πυκνότητα αυτή? Πείτε με νευρωτικό αλλά πραγματικά προτιμώ να ξέρω το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος για να προετοιμαστώ γιατί στο φως και στο φλας φαίνεται μεγάλο. @leas @naruto @athenian @dimitris50423 @vag25 έχω κουραστεί από άλλους να μου λένε όχι δεν έχεις πρόβλημα ή ναι έχεις γιατί θα βγω τρελός στο τέλος, μια τελευταιά ειλικρινή γνώμη να ξέρω το μέγεθος του προβλήματος, που πρέπει να βάζω μίνοξ και αν καθώς μακραίνουν θα φαίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα. Τα είχα κουρέψει όλα πριν 19 μέρες με μηδέν σκάλα και από τότε κουρεύω με μηδέν τα πλαινά και μου παίρνει λίγο τις μύτες από ζώνη 2 και πίσω όπου έχω πυκνότητα. Μια τελευταία γνώμη γιατί είμαι σε μαύρα χάλια και σταματάω να κουράζω εδώ. Υ.Γ. Στη bg μου ειχαν κανει υποτιθεται μια εξεταση κοβωντας καποιες τριχες και τριμα και βαζοντας τα σε μικροσκοπιο και μου ειχε βγαλει αυτο το αποτελεσμα στην εικονα που ανεβασα(βεβαια μετα απο υποδειξεις του φορουμ δεν ξαναπηγα εκει). Ο Βεκρης απο την αλλη μου ειχα μιλησει για ανεπαισθητη εως μη εμφανη αραιωση ο οποιος με ειχε δει. Εμενα ομως με ενδιαφερει η δικη σας γνωμη που βλεπετε αντικειμενικα την κατασταση. Και παλι συγγνωμη που κουρασα.

Συνημμένα

• IMG_7259.JPG
    IMG_7259.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 65
  • IMG_7258.JPG
    IMG_7258.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 60
  • IMG_7257.JPG
    IMG_7257.JPG
    974.7 KB · Προβολές: 60
  • IMG_6281.JPG
    IMG_6281.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 57
  • IMG_7257.JPG
    IMG_7257.JPG
    974.7 KB · Προβολές: 56
  • IMG_7256.JPG
    IMG_7256.JPG
    978.5 KB · Προβολές: 52
  • IMG_3651.JPG
    IMG_3651.JPG
    489.4 KB · Προβολές: 53
  • IMG_7255.JPG
    IMG_7255.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 58
  • IMG_7251.JPG
    IMG_7251.JPG
    166.8 KB · Προβολές: 58
  • IMG_7264.JPG
    IMG_7264.JPG
    308.3 KB · Προβολές: 56

naruto

Well-Known Member
Μια ελάχιστη αραίωση σε κροταφους βλεπω.Το τσουλουφι στη μέση φαίνετε καλά .
Το τριχοριζογραμμα στη ΒΚ δεν είναι καθόλου καλο όμως .33% δυστροφικες είναι παρα πολυ,εγώ είχα 4 %.Απο που σου πήρε δείγμα ;

MariosOik

Active Member
Μια ελάχιστη αραίωση σε κροταφους βλεπω.Το τσουλουφι στη μέση φαίνετε καλά .
Το τριχοριζογραμμα στη ΒΚ δεν είναι καθόλου καλο όμως .33% δυστροφικες είναι παρα πολυ,εγώ είχα 4 %.Απο που σου πήρε δείγμα ;
Από το μακρύ τσουλούφι που είχα τότε πριν τα κοντύνω τόσο. Βέβαια μου είχε κόψει 3-5 τριχες και μετα μου ελεγε κατι για πολλαπλασιασμους και τετοια ουτε που καταλαβα. Και με την μικροκαμερα μετα η διαμετρος ηταν καλυτερη απο τους κροταφους.

Μπλουζα