Para_Trixa
New Member
Λοιπον παιδια καλησπερα για αλλη μια φορα!
Ειμαι 21 χρονων,με λενε Στελιο blah blah blah blah blah
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ 8ΕΡΑΠΕΙΑ-->http://img22.imageshack.us/img22/5425/dsc00426ls.jpg
Και τωρα χαρη σε αυτο το υπεροχο forum 8α 3εκινησω 8εραπεια:
Proscar 1/5 per day-Regaine 5%-Fungoral creme 2%(2 φορες/βδομαδα)-k ενα shampoo με aloe vera που συζητειτε με πολυ καλα λογια στο forum ως κα8ημερινη χρηση
Ειναι η καλυτερη 8εραπεια για αρχη κ για την περιπτωση μου,μού λενε...
ΑΝ καποιος διαφωνει,plz ας μου το πει πριν πας φαρμακειο
ΤΩΡΑ!...τι 8ελω απο εσας??
(λιγο βαρετο να μου απαντησετε,γιατι το κανετε συνεχεια σε πολλους newbies σαν εμενα,αλλα ειναι η τελευταια φορα...i promise 8))
8α ι8ελα να 3ερω απλα:Πώς κανω την 8εραπεια την οποια προανεφερα πιο πανω....
Εννοωντας,:
Ποσους ψεκασμους Regaine?-Μετα ή πριν και ποση ωρα απο το μπανιο-Ποσες φορες τη μερα?-8α χρειαστω να κανω 2 μπανια? Κανει να κοιμη8ω με αυτο στο κεφαλι μου?
Proscar μετα ή πριν το μεσημεριανο?
Κρεμα fungoral 2%- 2 φορες τη βδομαδα? ή Fungoral Shampoo 3 τη βδομαδα? Κ αν κρεμα..πριν ή μετα το μπανιο?Μασαζ ή απλο apply? Κανει να κοιμη8ω με αυτην στο κεφαλι μου?
Κ το κα8ημερινο μου shampoo να ειναι aloe vera ή Τgel για λιπαρα μαλλια?
Αυτα τα ολιγα :
8α εκτιμησω οσους με βοη8ησουν αμμεσα απαντωντας λεπτομερειακα στις ερωτησεις μου,γιατι την εχω πραγματικα αναγκη την 8εραπεια αυτη..το συντομοτερο μιας κ μπαινω στρατο σε 5 μηνες
Ευχαριστω πολυ ;D
Ειμαι 21 χρονων,με λενε Στελιο blah blah blah blah blah
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ 8ΕΡΑΠΕΙΑ-->http://img22.imageshack.us/img22/5425/dsc00426ls.jpg
Και τωρα χαρη σε αυτο το υπεροχο forum 8α 3εκινησω 8εραπεια:
Proscar 1/5 per day-Regaine 5%-Fungoral creme 2%(2 φορες/βδομαδα)-k ενα shampoo με aloe vera που συζητειτε με πολυ καλα λογια στο forum ως κα8ημερινη χρηση
Ειναι η καλυτερη 8εραπεια για αρχη κ για την περιπτωση μου,μού λενε...
ΑΝ καποιος διαφωνει,plz ας μου το πει πριν πας φαρμακειο
ΤΩΡΑ!...τι 8ελω απο εσας??
(λιγο βαρετο να μου απαντησετε,γιατι το κανετε συνεχεια σε πολλους newbies σαν εμενα,αλλα ειναι η τελευταια φορα...i promise 8))
8α ι8ελα να 3ερω απλα:Πώς κανω την 8εραπεια την οποια προανεφερα πιο πανω....
Εννοωντας,:
Ποσους ψεκασμους Regaine?-Μετα ή πριν και ποση ωρα απο το μπανιο-Ποσες φορες τη μερα?-8α χρειαστω να κανω 2 μπανια? Κανει να κοιμη8ω με αυτο στο κεφαλι μου?
Proscar μετα ή πριν το μεσημεριανο?
Κρεμα fungoral 2%- 2 φορες τη βδομαδα? ή Fungoral Shampoo 3 τη βδομαδα? Κ αν κρεμα..πριν ή μετα το μπανιο?Μασαζ ή απλο apply? Κανει να κοιμη8ω με αυτην στο κεφαλι μου?
Κ το κα8ημερινο μου shampoo να ειναι aloe vera ή Τgel για λιπαρα μαλλια?
Αυτα τα ολιγα :
8α εκτιμησω οσους με βοη8ησουν αμμεσα απαντωντας λεπτομερειακα στις ερωτησεις μου,γιατι την εχω πραγματικα αναγκη την 8εραπεια αυτη..το συντομοτερο μιας κ μπαινω στρατο σε 5 μηνες
Ευχαριστω πολυ ;D