ΞΕΚΙΝΑΩ...λιγο help απο τους εμπειρους plz

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Para_Trixa

New Member
Λοιπον παιδια καλησπερα για αλλη μια φορα!
Ειμαι 21 χρονων,με λενε Στελιο blah blah blah blah blah
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ 8ΕΡΑΠΕΙΑ-->http://img22.imageshack.us/img22/5425/dsc00426ls.jpg

Και τωρα χαρη σε αυτο το υπεροχο forum 8α 3εκινησω 8εραπεια:
Proscar 1/5 per day-Regaine 5%-Fungoral creme 2%(2 φορες/βδομαδα)-k ενα shampoo με aloe vera που συζητειτε με πολυ καλα λογια στο forum ως κα8ημερινη χρηση

Ειναι η καλυτερη 8εραπεια για αρχη κ για την περιπτωση μου,μού λενε...
ΑΝ καποιος διαφωνει,plz ας μου το πει πριν πας φαρμακειο :)

ΤΩΡΑ!...τι 8ελω απο εσας??
(λιγο βαρετο να μου απαντησετε,γιατι το κανετε συνεχεια σε πολλους newbies σαν εμενα,αλλα ειναι η τελευταια φορα...i promise 8))

8α ι8ελα να 3ερω απλα:Πώς κανω την 8εραπεια την οποια προανεφερα πιο πανω....
Εννοωντας,:
Ποσους ψεκασμους Regaine?-Μετα ή πριν και ποση ωρα απο το μπανιο-Ποσες φορες τη μερα?-8α χρειαστω να κανω 2 μπανια? Κανει να κοιμη8ω με αυτο στο κεφαλι μου?

Proscar μετα ή πριν το μεσημεριανο?

Κρεμα fungoral 2%- 2 φορες τη βδομαδα? ή Fungoral Shampoo 3 τη βδομαδα? Κ αν κρεμα..πριν ή μετα το μπανιο?Μασαζ ή απλο apply? Κανει να κοιμη8ω με αυτην στο κεφαλι μου?

Κ το κα8ημερινο μου shampoo να ειναι aloe vera ή Τgel για λιπαρα μαλλια?

Αυτα τα ολιγα ::)

8α εκτιμησω οσους με βοη8ησουν αμμεσα απαντωντας λεπτομερειακα στις ερωτησεις μου,γιατι την εχω πραγματικα αναγκη την 8εραπεια αυτη..το συντομοτερο μιας κ μπαινω στρατο σε 5 μηνες

Ευχαριστω πολυ ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

msc

New Member
Απ: ΞΕΚΙΝΑΩ...λιγο help απο τους εμπειρους plz

Λοιπον το οτι η φιναστεριδη βοηθαει στην τριχοπτωση ειναι γνωστο και αποδεδειγμενο.Το οτι ειμαστε μ*****ς και την παιρνουμε το ξερουμε η πρεπει να παθουμε κατι για να το καταλαβουμε???? Καλα ειστε σοβαροι οτι παιρνετε φαρμακο και μαλιστα σε μορφη χαπιου και δεν θα εχετε καποιο προβλημα ???Και τι φαρμακο κιολας φαρμακο που παιρνουμε για να μειωσουμε τις αντρικες ορμονες.Και λεω παιρνουμε γιατι το επαιρνα για 4 μηνες και ξερω τι παρενεργειες εχει, οποιος θελει ας ψαξει στο φορουμ να επιβεβαιωσει μεσα απο τα μηνυματα και τις ερωτησεις μου αν επαιρνα, συνολικα εβαλα στον οργανισμο μου ενα κουτι προσκαρ αλλα ειπα τερμα .Το καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε τοσο απελπισμενοι που αμα δουμε ενα καλο αποτελεσμα δεν σκεφτομαστε το κοστος και ακολουθουμε σαν τα προβατα την ιδια θεραπεια.Αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και δυστυχως οι περισσοτεροι και οχι οι λιγοτεροι εχουν παρενεργειες (το 2% της μερκ μπορει να ειναι και 102% πραγματικα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο).Μετα απο 5 χρονια που η φινα δεν θα δουλευει και θα σας πεσουν τα μαλλια αλλα για να σας σηκωθει θα θελετε γρυλο τι θα λετε?Και καραφλας και ανικανος?????????Χώρια οτι μπορει να παθετε και οποιαδηποτε αρρωστια στον διαβητη οπως προστατιτιδα και να τρεχετε στους γιατρους για αρκετο διαστημα.
Το οτι ειμαστε ανδρες το οφειλουμε στον προστατη και πρεπει να τον ''φροντιζουμε'' και να τον ''προσεχουμε''
Με το να χρησιμοποιουμε φινα ή ντουτα ή παλμετο ή οτι αλλο αντιανδρογονο θελετε μειωνουμε τον προστατη μας αρα μειωνουμε και τον ανδρισμο μας και αυτο ισχυει για ολους ειτε εχουμε ειτε δεν εχουμε παρενεργειες
Οποιος θελει να ειναι ''λιγοτερο ανδρας'' ας ειναι αλλα δεν ειναι αναγκη να προτεινει το ιδιο και σε αλλους και μαλιστα σε νεαρα ατομα που μπαινουν σε αυτο το φορουμ
Με ποιο δικαιωμα εγινε καποιος εμπειρικα γιατρος και εχει φτασει σε σημειο να κανει διαγνωσεις και να προτεινει θεραπειες μεσα απο το ιντερνετ , σε ατομα που εχουν προβλημα τριχοπτωσης αλλα κυριως προβλημα ψυχολογιας και τα παρασερνει σε λαθος κατευθυνση π.χ παρε λιγη φινα και ειναι σαν να λεει φαε μια τσιχλα.
Γιατι δεν ειναι μικρο πραγμα να παιρνεις φινα ή την οποια φινα(ντουτα κλπ) καταληγεις πρεζακι κυριολεκτικα και ερμαιο μιας βιομηχανιας που θελει να σου τα παρει και μαλιστα χοντρα...
Και οποιος πει τι προτεινω αντι για φινα ,ντουτα ,παλμετο ,σπιρο η οτι αλλο τελοσπαντων δεν προτινω τπτ που να παρει η ευχη, δεν ειναι αναγκη να προτινω κατι γιατι οτι και να προτεινω ειναι παρωδικο.
Τερμα τα φαρμακα και τα γιατροσοφια απο τους ''γιατρους'' του ιντερνετ .

Βγειτε εξω διασκεδαστε, πιειτε, μεθυστε, καντε φιλους ,φιλες ,ζηστε τι ζωη σας στο κοκκινο και μη ζειτε μια ζωη με το φοβο της τριχοπτωσης

Αντιμετωπιστε ολες τις καταστασεις αντρικια και μην κρυβεστε πισω απο την οποια ''φινα'' ετσι στερειτε απο τον εαυτο σας τη χαρα τη ζωης αυτο δεν ειναι ζωη ειναι ενα ψεμα και οι ψευτες τον πρωτο χρονο χαιρονται..................

takis7

New Member

εγω πολλα δεν ξερω.θελω ομως να παρατηρησεις αν θα εχεις ταχυκαρδια με την μινιξιδιλη,στο λεω γιατι ειχα εγω γι αυτο και δεν τη συνεχιζω.απ οτι διαβαζω ομως εδω στο φορουμ η πλειοψιφια δεν αναφερει να ειχε ταχυκαρδια :)

antpit

New Member

msc είπε:
Λοιπον το οτι η φιναστεριδη βοηθαει στην τριχοπτωση ειναι γνωστο και αποδεδειγμενο.Το οτι ειμαστε μ*****ς και την παιρνουμε το ξερουμε η πρεπει να παθουμε κατι για να το καταλαβουμε???? Καλα ειστε σοβαροι οτι παιρνετε φαρμακο και μαλιστα σε μορφη χαπιου και δεν θα εχετε καποιο προβλημα ???Και τι φαρμακο κιολας φαρμακο που παιρνουμε για να μειωσουμε τις αντρικες ορμονες.Και λεω παιρνουμε γιατι το επαιρνα για 4 μηνες και ξερω τι παρενεργειες εχει, οποιος θελει ας ψαξει στο φορουμ να επιβεβαιωσει μεσα απο τα μηνυματα και τις ερωτησεις μου αν επαιρνα, συνολικα εβαλα στον οργανισμο μου ενα κουτι προσκαρ αλλα ειπα τερμα .Το καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε τοσο απελπισμενοι που αμα δουμε ενα καλο αποτελεσμα δεν σκεφτομαστε το κοστος και ακολουθουμε σαν τα προβατα την ιδια θεραπεια.Αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και δυστυχως οι περισσοτεροι και οχι οι λιγοτεροι εχουν παρενεργειες (το 2% της μερκ μπορει να ειναι και 102% πραγματικα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο).Μετα απο 5 χρονια που η φινα δεν θα δουλευει και θα σας πεσουν τα μαλλια αλλα για να σας σηκωθει θα θελετε γρυλο τι θα λετε?Και καραφλας και ανικανος?????????Χώρια οτι μπορει να παθετε και οποιαδηποτε αρρωστια στον διαβητη οπως προστατιτιδα και να τρεχετε στους γιατρους για αρκετο διαστημα.
Το οτι ειμαστε ανδρες το οφειλουμε στον προστατη και πρεπει να τον ''φροντιζουμε'' και να τον ''προσεχουμε''
Με το να χρησιμοποιουμε φινα ή ντουτα ή παλμετο ή οτι αλλο αντιανδρογονο θελετε μειωνουμε τον προστατη μας αρα μειωνουμε και τον ανδρισμο μας και αυτο ισχυει για ολους ειτε εχουμε ειτε δεν εχουμε παρενεργειες
Οποιος θελει να ειναι ''λιγοτερο ανδρας'' ας ειναι αλλα δεν ειναι αναγκη να προτεινει το ιδιο και σε αλλους και μαλιστα σε νεαρα ατομα που μπαινουν σε αυτο το φορουμ
Με ποιο δικαιωμα εγινε καποιος εμπειρικα γιατρος και εχει φτασει σε σημειο να κανει διαγνωσεις και να προτεινει θεραπειες μεσα απο το ιντερνετ , σε ατομα που εχουν προβλημα τριχοπτωσης αλλα κυριως προβλημα ψυχολογιας και τα παρασερνει σε λαθος κατευθυνση π.χ παρε λιγη φινα και ειναι σαν να λεει φαε μια τσιχλα.
Γιατι δεν ειναι μικρο πραγμα να παιρνεις φινα ή την οποια φινα(ντουτα κλπ) καταληγεις πρεζακι κυριολεκτικα και ερμαιο μιας βιομηχανιας που θελει να σου τα παρει και μαλιστα χοντρα...
Και οποιος πει τι προτεινω αντι για φινα ,ντουτα ,παλμετο ,σπιρο η οτι αλλο τελοσπαντων δεν προτινω τπτ που να παρει η ευχη, δεν ειναι αναγκη να προτινω κατι γιατι οτι και να προτεινω ειναι παρωδικο.
Τερμα τα φαρμακα και τα γιατροσοφια απο τους ''γιατρους'' του ιντερνετ .

Βγειτε εξω διασκεδαστε, πιειτε, μεθυστε, καντε φιλους ,φιλες ,ζηστε τι ζωη σας στο κοκκινο και μη ζειτε μια ζωη με το φοβο της τριχοπτωσης

Αντιμετωπιστε ολες τις καταστασεις αντρικια και μην κρυβεστε πισω απο την οποια ''φινα'' ετσι στερειτε απο τον εαυτο σας τη χαρα τη ζωης αυτο δεν ειναι ζωη ειναι ενα ψεμα και οι ψευτες τον πρωτο χρονο χαιρονται..................

Φιλε μου....ποσο δικιο μπορει να εχεις?!?!?ΠΟΣΟ ?!?!. :worshipper.... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Να ξεπερασουμε το ψυχολογικο.......
Παντως αμα με ρωτησεις...προτιμώ καραφλα και να....γ....ω παρα με μαλια και να μη γ...μω!!! 8)

Panos1982

Well-Known Member

καταρχην μην τσακωνεστε ρε παιδια...δε χρειαζεται.....!!!!!
κατα δευτερον εχει δικιο ο σκεπτικιστης........msc λες και κανεις σταυροφορια......εχεισ κανει κοπι πειστ ενα κατεβατο σε ολα τα θεματα....οκ το ειδαμε....!!!! θες να βοηθησεις με αυτο που γραφεις αλλα δε το γραφεις πολυ σωστα.......τεσπα....δε θα κρινω αυτα που γραφεις γιατι δεν εχω το χρονο κιολας.......αλλα θα οσυ πω το εξης.....

msc είπε:
το επαιρνα για 4 μηνες και ξερω τι παρενεργειες εχει,

το οτι ειχες εσυ παρενεργειες........δε σημαινει οτι εχουν ολοι......απλα κι ωραια.....
οποιος εχει παρενεργειες.....οπως εσυ ας πουμε,......ας το σταματησει.....οποιος δεν εχει....και του συντηρει τα μαλλια.....και ειναι μια χαρα.....ςα το συνεχισει......
Υπαρχουν ατομα που το χρησιμοποιουν για 10ετια και εχουν ακομα τα μαλλια τους......
και δεν εχουν παρενεργειες......οπως και υπαρχουν ατομα που ειχαν παρενεργειες απ τις πρωτες 5-10 μερες...τυχερα ειναι αυτα.....
βλεπεις πως αντιδρας στο φαρμακο......και κρινεις αν σου κανει η οχι.....

Δεν τσακωνομαι με κανεναν πραγματικα. Απλα δεν μπορω να αφηνω ανακριβειες και τρομολαγνικες κορωνες αναπαντητες να δημιουργουνε εντυπωσεις. :)

Panos1982

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
Δεν τσακωνομαι με κανεναν πραγματικα. Απλα δεν μπορω να αφηνω ανακριβειες και τρομολαγνικες κορωνες αναπαντητες να δημιουργουνε εντυπωσεις. :)

και πολυ καλα κανεις.....!!!!

το θεμα ειναι να εισαι ψυχραιμος και να σκεφτεσαι παντα σωστα και ακεραια........
στην συγκεκριμενη περιπτωση ο msc προφανος εχει πανικοβληθει-φοβηθει απ οτι εγινε και γι αυτο γραφει αυτα που γραφει με τον τροπο που τα γραφει......αυτο το καταλαβαινει ευκολα ενας που διαβαζει το γραπτο του.......οποτε και δικαιολογω αυτο το ξεσπασμα......
αλλα εχει διαφορα το να δικαιολογω το ξεσπασμα με το να συμφωνω με αυτα που λεει......
ετσι για να μην παρεξηγουμαστε!!!!!

danceworld_2001

Well-Known Member

ελατε ρε κάντε μπαν τον χαβαλέ αυτό, δεν βλέπετε οτι ειναι επικίνδυνα ηλίθιος και απλά θέλει να τρομάξει κόσμο μπας και κόψουν την φίνα και αυξηθούν οι πελάτες στις εταιρείες μεταμόσχευσης.

Panos1982

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
ελατε ρε κάντε μπαν τον χαβαλέ αυτό, δεν βλέπετε οτι ειναι επικίνδυνα ηλίθιος και απλά θέλει να τρομάξει κόσμο μπας και κόψουν την φίνα και αυξηθούν οι πελάτες στις εταιρείες μεταμόσχευσης.

δε νομιζω οτι συμβαινει αυτο που λες.......και ουτε χρειαζεται να βριζεις καποιον.......
απλα το παιδι εχει παρενεργειες και προσπαθει να προειδοποιησει τους υπολοιπους αλλα δε το κανει με το σωστο τροπο.......και λεει ανακριβειες οπως ειπε κ ο σκεπτικιστης.......

danceworld_2001

Well-Known Member

φίλε Πάνο αν έχει παρενέργειες, να γράψει στην αντίστοιχη ενότητα, και να μας πει και τι παρανέργειες είχε μιας και δεν τις αναφέρει. Συγγνώμη αν παραφέρθηκα αλλά πραγματικά οργίζομαι όταν βλέπω κολλημένα άτομα που κάνουν χωρίς γνώση και στοιχεία σταυροφορίες έναντι σε κάτι που πραγματικά δουλεύει και μέσα σε σχετικά ασφαλή όρια. Όσο για τα κίνητρα που λες, ποτέ μην λές ποτέ. Θα έχεις διαβάσει την ιστορία μου και θα ξέρεις πως θα μπορούσα να έχω κάθε λόγο να βρίζω την φίνα μιας και έβγαλα παρανέργειες. Βρίζω εμένα που έκανα λάθος χρήση. Θα έβριζα τον οργανισμό μου αν δεν την άντεχε και έπρεπε να την κόψω. Τα success stories είναι τόσα πολλά που δεν μπορεί να σχολιαστεί έτσι.

Panos1982 είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=2189.msg39918#msg39918 date=1285063472]

δε νομιζω οτι συμβαινει αυτο που λες.......και ουτε χρειαζεται να βριζεις καποιον.......
απλα το παιδι εχει παρενεργειες και προσπαθει να προειδοποιησει τους υπολοιπους αλλα δε το κανει με το σωστο τροπο.......και λεει ανακριβειες οπως ειπε κ ο σκεπτικιστης.......
[/quote]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Para_Trixa

New Member

Kαλα ρε παιδια συγνωμη...
Ειναι τοσο δυσκολο αυτο που ζητησα να μου απαντησετε??
Μπαινετε κ γραφετε ο,τι ναναι σε ο,τι ναναι posts..
Λετε ολα αυτα με την ψυχολογια κ τις παρενεργειες να μην τα εχω σκεφτει?

Εχω παρει μια αποφαση κ ι8ελα μια βοη8εια,κ ο κα8ενας μπηκε κ εγραφε ο,τι ναναι....
3ανα λοιπον απο την αρχη..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗ8ΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ?

ευχαριστω.

KOSTASMAST

New Member

Φιλε παρα τριχα ακου
Πρωι 6 ψεκασιες regain,βραδυ 6 ψεκασιες regain,λουσιμο με fungoral καθε 3 μερες (αυστηρα).Τωρα για την φινα οτι ωρα θες αρκει να την παιρνεις καθε μερα την ιδια ωρα

giannis1991

Well-Known Member

Para_Trixa είπε:
Λοιπον παιδια καλησπερα για αλλη μια φορα!
Ειμαι 21 χρονων,με λενε Στελιο blah blah blah blah blah
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ 8ΕΡΑΠΕΙΑ-->http://img22.imageshack.us/img22/5425/dsc00426ls.jpg

Proscar 1/5 per day-Regaine 5%-Fungoral creme 2%(2 φορες/βδομαδα)-k ενα shampoo με aloe vera που συζητειτε με πολυ καλα λογια στο forum ως κα8ημερινη χρηση

ΤΩΡΑ!...τι 8ελω απο εσας??
(λιγο βαρετο να μου απαντησετε,γιατι το κανετε συνεχεια σε πολλους newbies σαν εμενα,αλλα ειναι η τελευταια φορα...i promise 8))

8α ι8ελα να 3ερω απλα:Πώς κανω την 8εραπεια την οποια προανεφερα πιο πανω....
Εννοωντας,:
Ποσους ψεκασμους Regaine?-Μετα ή πριν και ποση ωρα απο το μπανιο-Ποσες φορες τη μερα?-8α χρειαστω να κανω 2 μπανια? Κανει να κοιμη8ω με αυτο στο κεφαλι μου?

Κρεμα fungoral 2%- 2 φορες τη βδομαδα? ή Fungoral Shampoo 3 τη βδομαδα? Κ αν κρεμα..πριν ή μετα το μπανιο?Μασαζ ή απλο apply? Κανει να κοιμη8ω με αυτην στο κεφαλι μου?

Αυτα τα ολιγα ::)

8α εκτιμησω οσους με βοη8ησουν αμμεσα απαντωντας λεπτομερειακα στις ερωτησεις μου,γιατι την εχω πραγματικα αναγκη την 8εραπεια αυτη..το συντομοτερο μιας κ μπαινω στρατο σε 5 μηνες

Ευχαριστω πολυ ;D

θα φαμε και ξυλο :D
λοιπον στελιο....οι ψεκασμοι στο ριγκειν πρεπει να ειναι 6 καθε φορα....επισης πρεπει να το χρησιμοποιεις 2 φορες τη μερα δηλαδη ανα 12ωρο....να το αφηνεις για κανα 3ωρο και μετα αν θες να λουζεσαι......παντως το λουσιμο το καθημερινο ειναι υποχρεωτικο....(καλυτερα ομως 1 φορα και οχι 2)να κοιμηθεις με αυτο ναι κανει...δεν υπαρχει προβλημα....το προσκαρ δεν ειναι υποχρεωτικο να το παιρνεις με φαγητο.....το λεει και στις οδηγιες.....

οσο για το σαμπουαν ή την κρεμα σου εχω πει την αποψη μου.....την κρεμα να την βαζεις το βραδυ να την αφηνεις και το πρωι να λουζεσαι.....απλωσε τη απλα...δε χρειαζεται κανα εντονο μασαζ....

για καθημερινο σαμπουαν καλυτερα παρε αυτο με την αλοη....

KOSTASMAST

New Member

Για το σαμπουαν τις υπολοιπες μερες χρησιμοποιησε οποιο θες..Ετσι και αλλιως δεν εχει και μεγαλη διαφορα..Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τις υπολοιπες dercos vichy για την τριχοπτωση

Para_Trixa

New Member

Ευχαριστω πολυ παιδια...δλδ ουτε στο ragaine 8ελει μασαζ?
αρα συνολο 12 πσεκασιες την ημερα στα σημεια αραιωσης?

giannis1991

Well-Known Member

Para_Trixa είπε:

ναι συνολο 12...6+6....
το ριγκειν απλα θα ψεκαζεις στην περιοχη και θα το απλωνεις σε ολη την επιφανεια που θες....

Para_Trixa

New Member

giannis13 είπε:
[quote author=Para_Trixa link=topic=2189.msg39935#msg39935 date=1285075917]

ναι συνολο 12...6+6....
το ριγκειν απλα θα ψεκαζεις στην περιοχη και θα το απλωνεις σε ολη την επιφανεια που θες....
[/quote]

Κατσε,κατσε...αμα 8ελω να ψεκαζω καραφλα κ κροταφους,τι να κανω?
να κανω 2 ψεκασιες στον κα8ε κροταφο κ 2 στην καραφλα?

Άκης

Administrator

Para_Trixa είπε:

Είναι η μέγιστη θεραπεία. Σαν σαμπουάν μπορείς να πάρεις και φουνγκοραλ, αντί για την κρέμα.

Para_Trixa είπε:
2 φορές την ημέρα max (με μια φορά για οικονομία).Αμέσως μετά το μπάνιο, αφού στεγνώσεις καλά με πετσέτα τα μαλλιά. Μπορείς μετά από κανένα 3ωρο να τα ξεπλύνεις με λίγο νερό, δεν χρειάζεται να κάνεις μπάνιο πάλι. Μπορείς να κοιμηθείς άνετα.

Para_Trixa είπε:
Το πρωί που θα ξυπνήσεις είναι το καλύτερο. Δεν παίζει ρόλο το πότε θα φας για να πάρεις το χάπι.

Para_Trixa είπε:
Ότι σε βολεύει. Σαμπουάν είναι ποιο άνετο στην εφαρμογή, δεν διαφέρει σε "λειτουργία". Αν πάρεις κρέμα, μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Κάνει να κοιμηθείς, ναι.
Πολύ ύπνο παρατηρώ ή ιδέα μου είναι ; :p

Para_Trixa είπε:
Αν είναι "αγνό" με αλόη και όχι 99% χημικά και 1% αλόη, τότε πάρε αυτό. Αλλιώς το TGEL.

Para_Trixa είπε:
Κατσε,κατσε...αμα 8ελω να ψεκαζω καραφλα κ κροταφους,τι να κανω?
να κανω 2 ψεκασιες στον κα8ε κροταφο κ 2 στην καραφλα?
Δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ αν πέσει μια ψεκασιά παραπάνω σε έναν κρόταφο. Και αν βάλεις 9 αντί για 8 παράδειγμα, δεν χάλασε ο κόσμος. Απλά μην το παρακάνεις. Βάλε από 2 σε διάφορα σημεία μέχρι να φτάσεις την μάξ ποσότητα και μετά κάνε μασάζ μέχρι να στεγνώσει.
Μην το ψάχνεις τόσο λεπτομερώς, δεν έχει νόημα.

Para_Trixa είπε:
Τι ολίγα, μας πέθανες ;D
Πλάκα κάνω, καλό αποτέλεσμα με την θεραπεία σου.

Para_Trixa είπε:
8α εκτιμησω οσους με βοη8ησουν αμμεσα απαντωντας λεπτομερειακα στις ερωτησεις μου,γιατι την εχω πραγματικα αναγκη την 8εραπεια αυτη
Οκ. Τα σουβλάκια θα τα στείλεις τώρα να περιμένω ; :)

Para_Trixa

New Member

AKH προσκυνω,Ακη αγαπω
οοο οοο οοο
στον εναν κ μοναδικο ΠΡΩΗΝ καραφλο 8εο!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα