Νιτρικο οξυ και γυμναστηριο

SfiNa

New Member
weznem είπε:
εγω σου δινω το λογο μου οτι αμα ερθεις θα με βρεις στα ζαρουχλεικα..μονο πυ θα εχεις ετοιμες καρτες,μην ανοιγεις το στομα σου,οσο λιγοτερο μιλας τοσο καλυτερο ειναι στην προκειμενη περιπτωση,μην γινεις γνωστος πανελλαδικα για το μυαλο που διαθετεις και τον μοναδικο τροπο αντιληψης των πραγματων που διαθετεις..

http://imageshack.us/photo/my-images/145/16410n.jpg/

τώρα κατάλαβα γιατί δεν λες μέρος-τηλ μιση μερίδα :muahaha:




http://imageshack.us/photo/my-images/585/20125.jpg/
σου παει το κοκαλακι καλε σικαααααααααααααααα :jumping::jumping::jumping:




http://imageshack.us/photo/my-images/802/20127.jpg/
τι νύχια είναι αυτά ρε ταμτάκο? ένα τουμπερλέκι σου λείπει και έφυγες για τα πανηγύρια :muahaha: δεν πρέπει να σε βολεύουνε και στις κάμψης με 2 δάχτυλα e :14m::part:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
δικιο εχεις σε ολα ελα εδω να τα πουμε αμοιβαδα μου..να με κανεις ντα,ειμαι ευκολη λεια..
στειλε μου το τηλεφωνοπ σου σε πμ και θα σε παρω εγω να σου δωσω τα στοιχεια μου..να δω ποσο μαγκας εισαι..
τελος η συζητηση.αν θες στειλε πμ το τηλεφωνο σου αλλιως κατσε πισω απο το pc kai πιπιλα μας τ αυτακια με αρλουμπες
 

gianniskritikos2

Active Member
wezn εχεις τα δικια σου αλλα και καποιο αδικο ρε σι διοτι αμα δεν μπεις στον χορο δεν χορευεις... ο οποιος διποτε δεν εχει ασχολιθει με γυμναστιριο το ειδιο με εσενα λεει ειναι αποψη και μαλιστα πολυ λογικη το γυμναστιριο σε δυναμονει χωρις τεχνικη.. οταν ξεκινισα σηκωνα 40 κιλα μπαρα τωρα 120 εχω πανο απο την διπλασια δυναμη... τεχνικη δεν εχω μπορει να με διρει καποιος με τεχνικη 50 κιλα αλλα οχι ενας χωρις τεχνικη 50 κιλα διοτι μια να φαει με τοση δυναμη που εχω εφιγε κατο λιποθιμος ετσι... και επανελαμβανω το θεμα δεν ειναι το ξυλο αλλα η εμφανιση σαφος προτιμαω να εχω ενα σωμα καλογυμνασμενο με καποιο καλο ογκο οχι γομαρι και γραμμωση παρα να ειμαι 50 κιλα και να δερνω διοτι αμα δεν μπω σε ξυλο ο αλλος δεν ξερει οτι δερνω και θα λεει δες τον κοκαλιαρι... σαν παιδι στο δημοτικο ειναι.. και ετσι ειναι... το καλογυμνασμενο σωμα διχνει αντρισμο... διχνει ομορφια....[attachment=4772] ο συγκεκριμενος δεν ειναι τουμπανος ειναι γραμμομενος με καλο ογκο στον οποιο δεν μιαζει κοκαλιαρης μονο καλο στηθος δεν εχει και δεν θελω σχολιο γιαυτο διοτι οποιος ξερει απο γυμναστικη αναμφισβητιτα θα πει οτι δεν εχει στυθος για το ολο σωμα που εχει αλλα και παλι ειναι super δεν νομιζω να ειπαρχει κοπελα που να μην τις αρεσει το σωμα του και αν ναι ειναι εξερεση... αλλο το ωραιο σωμα που χτυζεται απο βαροι και αλλο το κανω πολεμικη τεχνη για να δειρο δεν εισαι ηλιθιος αν θες να εχεις ωραιο σωμα και πιστεψε με ο αναδιοτης μεσα στο φαρμακο ειναι
 

Συνημμένα

  • tumblr_m688b3e0791qfao1bo1_500[1].jpg
    tumblr_m688b3e0791qfao1bo1_500[1].jpg
    42.5 KB · Προβολές: 107

gianniskritikos2

Active Member
μπορει ο μπρουζ λεε να τον δερνει αλλα διπλα του μιαζει οδοντογλιφιδα που να τον φισιξεις θα τον παρει ο αερας ασχετα το τι μπορει να κανει... εμφανισιακα και μονο εμενα δεν με κανει να θελω να γινω μπρουζ λεε ... το ασχιμο με το γυμναστιριο ειναι οτι ολοι θελουν να γινουν τουμπανα και το κανουν σε βαθμο ασχημο μπενεις σε μαγαζια και βλεπεις 100 πιθικια ολοι ειναι ολοιδιοι ιδια σωματα ολοι σφηχτες με λιπος απο πανο απο τους μυες εχει χαλασει η ενοια γυμναστιριο... πλεων ολοι γινοντε γοριλες και οχι καλογυμνασμενοι .. παλεβουν να φτασουν αρνολντ κολεμαν κατλερ με σσυμπηρωματα τα οποια δεν μπορουν να το καταφερουν και γεμιζουν υγρα λιπος γαι ασχημα πριξηματα για να το καταφερουν... στο οποιο αν και ο αρνολντ για καποιους ηταν πολυ ογκοδεις ο τυπος ειχε το καλυτερο σωμα που ειπηρξε ποτε καλυγραμο στο σωστο ογκο για την τελειωτιτα ο τυπος ηταν το απολυτο τελειο... και δεν ιεναι μαλακια στο κεφαλι να ασχολισε με το να εχεις ενα τετοιο σωμα..


[attachment=4773]
 

Συνημμένα

  • arnold-schwarzenegger-commercials-1.png
    arnold-schwarzenegger-commercials-1.png
    2.4 MB · Προβολές: 92

weznem

Well-Known Member
φιλε γιαννη πηγαινα γυμναστηριο δεν μιλαω ετσι..το πες και μονος σου δειχνει ωραιο σωμα δυνατο..το δειχνει με το τι ειναι εχει μεγαλη διαφορα..εγω δεν ειπα οτι δεν χρειαζονται τα βαρη ειμαι σαφης..δεν κανεις τιποτα μονο με βαρη.. θα δωσω ενα παραδειγμα να γινω κατανοητος
ας υποθεσουμε οτι εσυ σηκωνεις 120 κιλα στην μπαρα και εγω δεν τα σηκωνω.. αλλα εγω κανω κρικους και σηκωνω το σωμα μου σε 90 μοιρες απο το εδαφος μπορω και ελεγχω το σωμα μου το ισσοροπω και το σηκων με την δυναμω των ωμων μου κυριως.. ποιος ειναι ποιο δυνατος εσυ η εγω? η γυμναστικη δεν ειναι μοο βαρη ειναι το ενα κομματι υπαρχουν αλλα 4 κομματια..
 

gianniskritikos2

Active Member
[attachment=4774]
 

Συνημμένα

  • Arnold_Schwarzenegger_439.jpg
    Arnold_Schwarzenegger_439.jpg
    52.9 KB · Προβολές: 73
  • 388960_10151033282750105_261314600104_21881519_1589700891_n.jpg
    388960_10151033282750105_261314600104_21881519_1589700891_n.jpg
    82.5 KB · Προβολές: 71

weznem

Well-Known Member
μον που δεν ηταν δικο του το σωμα αλλα της ντοπας και το πληρωσε με την καρδια του..και ειναι τυχερος που ο καρκινος δεν χτυπησε ακομα την πορτα..
επισης η ουσια μετραει δεν μπαινω στην λογικη τι ειναι ωραιο αλλα τι ειναι χρησιμο..και ξερω οτι ο μπρους λι με την γυμναστικη που εφαρμοζε αποδεικνυε τηνανωτεροτητα του σωματος του εναντι σε ντουλαπες διοτι ηταν 2λεπτα μανο ορθιοι μπροστα του..αν ηθελε,οποτε λαθος η γυμναστικη τους και στην πραξη δεν ειναι χρησιμη
 

gianniskritikos2

Active Member
ειμαι ποιο δυνατος απο σενα στο στηθος.. στα τριικεφαλα εσυ εισαι ποιο δυνατος ραχιεους γλουτους.. και και ... και εχεις καλυτερο ελενχο διοτι η ασκησεις που λες ελενχεις ολο το σωμα και το γυμναζεις ολο η μπαρα στηθους σε γυμναζει στυθος και λθγο τρικεφαλα πες... αλλα κανοντας αλλες ασκησεις εγω θα εχω ποιο πολυ δυναμη απο σενα με βαροι... διοτι οταν εγω σηκωνο με ραχιεους λεμε τωρα ετσι... το σωμα μου και αλλα 20 κιλα σε πλακες καθαρα βγαινει κανα 40ρι... ενω εσενα στις ασκησεις σου το βαρος μυραζετε απλα εσυ εχεις καλυτερο ελενχω δεν διαφονο αλλο το τι διχνεις και αλλο το τι εισαι απλα εδω δεν παμε για να δερνουμε.. προσπαθουμε να εχουμε μια καλυτερη εμφανιση να νιωθουμε καλυτερα με τον εαυτο μας.. το να γυμναζεσαι γενικα καλο ειναι το να κανεις βαροι σωστα παλι καλο ειναι το να κανεις καποια πολεμικη τεχνη καλο ειναι ολα για καποιο αλο στοχο ομως ο καθενας στοχευει εκει που θελει απλα πλεων εχει καταντησει αιδια τα περισσοτερα γυμνασμενα σωματα ειναι απεσια χειροτερα και απο τα αγυμναστα ετσι οπως εχει γινει το bodybuilding ο καθε ενας κανει λαθος τις ασκησεις περνει οτι σημπηρωμα του κατεβει στο κεφαλι και προχωραει περνοντας ανασα και ανιγοντας τα χερια λες και ειναι 140 κιλα μυες και αυτο ειναι αντιεσθητικο εχουμε γεμισει σφιχτες πλεων δεν λεμε φτιαχνω σωμα αλλα γινομε σφιχτης αυτο ειναι ασχημο... η ενοια του τωρα στο γυμναστηριο για ογκο δεν μαρεσει:(


ακριβως αυτο πλεων βλεπεις ντουλαπες παλια δεν ελεγες ντουλαπες ουτε ντουκι ουτε φουσκας πλεων αυτα λεμε παλια η λεξη ηταν μπρατσαρας! πλεων δεν ειπαρχουν μπρατσαραδες αλλα μπαλονια ...


[attachment=4776][attachment=4777]εγω εδω δεν βλεπω καμια ντουλαπα βλεπω καλογυμνασμενα σωματα οχι οπως στην σημερον εποχη...
 

Συνημμένα

  • 267451_10150710609240105_261314600104_19452909_8305768_n.jpg
    267451_10150710609240105_261314600104_19452909_8305768_n.jpg
    99.6 KB · Προβολές: 18
  • 335065271.jpg
    335065271.jpg
    78.3 KB · Προβολές: 15

weznem

Well-Known Member
ας αρκεστουμε για να μην χαθουμε στα βασικα ερωτηματα που ειναι οσβαρα..γιατι γυμναζεσε,τι θελεις να πετυχεις,γυμναζομαι σωστα. αυτα ειναι τα στοιχεια μας,αν γυμναζεται καποιος μονο για την εικονα ειναι ηλιθιος οποτε δεν χρειαζεται να συζηταμε,αν γυμναζεσαι για αλλους λογους,αντιλαμβανετε οτι δεν αρκουν τα βαρη..θες ασκησης ταχυδυναμης,ευλυγισιας κτλ... σαφως και σε μια αλλη συχνοτητα απο εναν επαγγελματια..


και το πιο βασικο να μαθεις ναανπνεεςι σωστα να ελεγχεις την αναπνοη σου..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Το ερώτημα στην αρχή ήταν αν βοηθάει το νιτρικό στην προπόνηση με βάρη.
Εσύ τώρα weznem έχεις πάει αλλού τη συζήτηση και προσπαθείς να πείσεις ότι τα βάρη σαν προπόνηση δεν λένε. Πρώτον τι σχέση έχει το έναν με το άλλο και δεύτερον κάθε είδος προπόνησης κρίνεται ως προς τον στόχο που έχει κάποιος.
Για μυική ενδυνάμωση, για γράμμωση, για δύναμη, για ενέργεια, για αυτοάμυνα κ.α. έχει διαφορετικά στυλ προπόνησης ή και συνδυασμό αυτών.
Μιλάς σαν να έχεις εμπάθεια με το bodybuilding, απλά να ξέρεις σχεδόν σε όλα τα αθλήματα και σε αυτό με τους κρίκους που ανέφερες τα βάρη παίζουν μεγάλο ρόλο.
 

weznem

Well-Known Member
οχι μεγαλο ρολο τονμεγαλυτερο ρολο παιζει η ισσοροπια σωματος..
ειναι λαθος να απομονωνεις μια περιοχη το σωμα λειτουργει σαν ενιαιος μηχανισμος οχι αποκωμενος ..οταν δινεις μπουνια απαιτει μια κινηση περιστροφικη του σωματος σου απαιτει την ενεργεια πολλων μυικων ομαδων.. γι αυτο και η ενοργανη ειναι ηπιο πληρης γυμναστικη εχω φιλο που κανει ενοργανη και εχω φιλο που παει γυμναστηριο χρονια με τα συμπληρωματα του,.. δεν θες να σου πω το χασματους ενος και του αλλου..και ο ενοργανακιας δεν εχει κανει ΠΟΤΕ βαρη.. ειναιενα 1.70 75 κιλα και ο αλλος 1.85 90 κιλα.. ο πρωτος εχει γυμνασμενα τα παντα σε πληρη φορμα και ο αλλος κοροιδευει τον εαυτο του.. αν πας εοργανη θα δεις την διαφορα.


οταν παμε για ρακετες βλεπεις πτι εκρηξη εχει ο ενας και τι ο αλλος τι ειναι ικανο να κανει και να προσαρμοστει το σωμα του αντωνη και τι του γιαννη..χαωδης διαφορα..ΧΑΩΔΗΣ.. τον βλεπω να κανει τουμπες στον αερα και τροχους και ελεγχει το σωμα του πληρως..αν μπεις μπροστα του ξαφνικα θα πηδηξει και θα σε αποφυγει ειναι γυμνασμενος για να ανταπελεθει σε οποιαδηποτε κατασταση.. ποσο πιο απλα να στο πω.. η ενοργανη ειναι η πιο πληρης γυμναστικη του ανθρωπου.οποιος δεν το καλταβαινει κακο του κεφαλιου του..
 

gianniskritikos2

Active Member
ρε wezn με την λογικη του οτι ασχολουμε μονο με το γυμ για την εμφανιση που δεν το κανουμε μονο για αυτο αλα και μονο γιαυτο να το καναμε γιατι πρεπει καποιος αμα το κανει γιαυτο και μονο ν αειναι ηλιθιος? με την ιδια λογικη τα μαλλια που τα προσεχουμε ολοι εδωμεσα ειναι για εμφανιση αρα ειμαστε ολοι ηλιθιοι? το σωμα ειναι το 80% της εμφανισης σου το ιδιο προσωπο οταν στην μια περιπτωση ειναι χοντρος στην αλλη λεπτος στην αλλη εχει στραβα ποδια στην αλλη ειναι τελειως αγυμναστος στην αλλη ειναι καλογυμνασμενος στην αλλη ειναι μετριος στην αλλη τουμπανος περνει αλλες μορφες γινεται αλλος ανθροπως οση σημασια βαζεις στο μαλλι για την εμφανισει αλλη τοση αλλα και περισσοτερη εχει το σωμα στην εμφανιση.. αρα δεν ειναι ηλιθιος οποιος γυμναζεται για να εχει καλυτερη εμφανιση
 

SfiNa

New Member
τζάμπα ασχολείστε μάγκες δεν βλέπετε ότι δεν κατάλαβε καν τι συζητάμε ? έχει κολλήσει με το μπαλέτο και με επιχειρήματα του στιλ πάμε για ρακέτες... θηλυπρεπής καταστασεις, ελλάδα 2013...
 

gianniskritikos2

Active Member
και οντως ξεφιγαμε απο το θεμα .... το νιτρικο εγω για αρχαριο που απλα γυμναζεται δεν το προτεινω αμα ασχολιησε και θες να δεις αποτελεσμα παρτο η λογικη δεν μου φτανει ο χρονος και ειμαι κουρασμενος δεν αρκει για να παρεις νιτρικο φιλε... το νιτρικο ειναι σχεδιασμενο γι ανα σου δωσει πριξηματα δυναμη αντοχη εκρηξη δεν ειναι μονο για να σε κραταει ορθιο τι θες να κανεις με το σωμα σου ? σκεψου και κρινε
 

Turbobox

New Member
weznem είπε:
οχι μεγαλο ρολο τονμεγαλυτερο ρολο παιζει η ισσοροπια σωματος..
ειναι λαθος να απομονωνεις μια περιοχη το σωμα λειτουργει σαν ενιαιος μηχανισμος οχι αποκωμενος ..οταν δινεις μπουνια απαιτει μια κινηση περιστροφικη του σωματος σου απαιτει την ενεργεια πολλων μυικων ομαδων.. γι αυτο και η ενοργανη ειναι ηπιο πληρης γυμναστικη εχω φιλο που κανει ενοργανη και εχω φιλο που παει γυμναστηριο χρονια με τα συμπληρωματα του,.. δεν θες να σου πω το χασματους ενος και του αλλου..και ο ενοργανακιας δεν εχει κανει ΠΟΤΕ βαρη.. ειναιενα 1.70 75 κιλα και ο αλλος 1.85 90 κιλα.. ο πρωτος εχει γυμνασμενα τα παντα σε πληρη φορμα και ο αλλος κοροιδευει τον εαυτο του.. αν πας εοργανη θα δεις την διαφορα.

Το πρόβλημα σου με τα βάρη ποιο είναι δεν μπορώ να καταλάβω. Λες σωστό είναι να γυμνάζεις όλο το σώμα, με το bodyduilding τι γυμνάζεις; Δε γυμνάζεις όλο το σώμα;
Μετά μου συγκρίνεις έναν με που έχει κάνει ενόργανη με έναν που κάνει βάρη αλλά και πάλι δεν ορίζεις ως προς ποιόν στόχο.
 

Turbobox

New Member
weznem είπε:
αμα μπαινει στην λογικη να σηωθεις να αφιερωσεις χρονο κοπο ασκηση ιδρωτα για να εχεις απλα ωραιο σωμα εισαι <ηλιθιος> το να το κανεις γιατι θελεις να εισαι σε καλη φορμα να εχεις αντοχη να μην κουραζεσαι για υγεια και χιλους λογους ειναι σωστο το ωραιο σωμα ειναι δευτερευουσης σημασιας οχι οσκοπος, για οσους εχουν το μυαλο στην θεση τους..

Εντάξει πιο ρατσιστής πεθαίνεις. Το να θέλει δηλαδή κάποιος να έχει ωραίο σώμα είναι για σένα ηλίθιος ε;Το ίδιο θα πει κάποιος με το κόλλημα που έχεις φάει κι εσύ με το μαλλί κι ασχολείσαι με το αν έχει φύγει μια τρίχα από την 36 μοίρα της δεξιοκρανιακής πλευράς.
Ένα από τα σημάδια της ψυχικής υγείας είναι να ασχολείται κάποιος με τον εαυτό του, να τον καλλωπίζει και να τον φροντίζει. Αντίθετα αυτοί που είναι χάλια ψυχολογικά κι έχουν παραιτηθεί , δεν τους νοιάζει ας γίνουν και 200 κιλά ας είναι και απεριποίοιτοι και ότι να είναι.
Σε είχα για σκεπτομένο ρε συ weznem...
 

Turbobox

New Member
Εντάξει τ΄αφήνω εδώ γιατί δε θέλω να πω πράγματα που μετά θα μετανιώσω...
 

gianniskritikos2

Active Member
wezn θημασε τι ειχες πει? οτι το μαλλι αναλογος πως το φτιαχνεις και σε τι σημειο ειναι η χαιρλινε κριβεις τις ατελειες? ετσι αν δενε χεις τελεια αρμονια και τελεις χαρακτηριστικα η καραφλα σε χαλαει οτι και να κανεις? ε λοιπον ακριβως το ιδιο κανει και το σωμα... οταν ενας ειναι τελειως απο φαστα και μαλλι το σωμα για να ειναι γοητευτικος ειναι περιττο ασχετα αν θα γινοταν ακομα ποιο ωραιος του ειναι περιτο αν βεβεαι εχει ενα καλο σωμα σε αναλογιες οχι χοντρος ουτε κοκαλιαρης να ναι νορμαλ.. οταν ομως δεν εχει τελειο προσωπο εχει ατελειες ακομα και αν εχει καραφλα το σωμα ερχετε να σε καλυψει γινεσε πεδαρος με ωραιο κορμι παλικαρι.. καλυπτεσε αν οχι τελειως λογο ατελιας καλυπτεσε το ιδιο και το μαλλι αν εισαι ασχημος το μαλλι σε καλυπτει αλλα οχι τελειως το να χαπακονετε κανεις να βαζει 3 τοπικα σοτ κεφαλι και να εχει ανχος καθε εμρα για την εμφανιση του ειναι θυσιες οπως ειναι και η γυμναστικη το να πας στο γυμναστιριο να ιδωσεις για την εμφανιση σου ... στο οποιο επανελαμβανω δεν ειναι μονο για θερμα εμφανισιακο αλλα και να ηταν στην ιδια κατηγορια με τα μαλλια εντασετε... δεν καταλαβαινω γιατι το βλεπεις τοσο κακο?


και οντως ο καθε ενας εχει αλες αποψεις μεγαλωσε αλλιως εζησε αλλιως δεν νομιζω να μπορει κανεις να κανει πληση εγγεφαλου στον αλλο σε τετοια θεματα ολοκλιροι αντρες ειμαστε την γνωμη μας την εχουμε...
 
Μπλουζα