mikegad
Well-Known Member
Με τον καλό λόγο είσαι πάντα!!Νικολα απο καραφλο παραλυτο κορακι εγινες ανθρωπος.
Με τον καλό λόγο είσαι πάντα!!Νικολα απο καραφλο παραλυτο κορακι εγινες ανθρωπος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με τον καλό λόγο είσαι πάντα!!χαχαχαχαχα
Ευχαριστω πυρος! ναι ειναι καλο αποτελεσμα, οι φωτο ειναι κανονικα στην προηγουμενη σελιδα του νηματος κ ανοιγουν κανονικα, αυτες ειναι αντιγραφα.
Και ξυρισμένο από ξυρισμένο έχει τεράστια διαφορά κατα την γνώμη μου.βλεποντας τις εικονες πριν-μετα του νικολα σκευτομαι ολους αυτους που λενε
''α μωρε ξυρισετα,απλως τριχες ειναι,το ξυρισμενο σου παει καλυτερα...''
κ αλλα τετοια γραφικα
Ευχαριστω flosk!Νικολα χρονια πολλα και να χαιρεσαι τα μαλλακια σου. Φαινεται πολυ καλο το αποτελεσμα!
Νομιζω οτι αν γινει οπως το προγραμματιζω θα ειναι καλυτεραΝικολα απο καραφλο παραλυτο κορακι εγινες ανθρωπος.
Πιστευω εισαι απο τα καλυτερα αποτελεσματα και ξεπερναει το δικο μου φυσικα.
Οσο για το crown μην βιαζεσαι,σε περνει ακομη να περιμενεις 2-3 χρονια.
Ευχαριστω! θα στο ζητουσα.. με προλαβεςΚύριοι σταματήστε εδώ. Δεν σας φταίει δε τίποτα το νήμα του Νικόλα. Τα περιττά σχόλια θα διαγραφούν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστω! θα στο ζητουσα.. με προλαβες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καμιά άφωτο εδώ καμιά ενημέρωση? Που χάθηκες φίλος?
Τα καλύτερα αποτελέσματα κρύβονται βλέπω,
Εμ φυσικά όταν ξεμπερδεύεις τι ανάγκη έχεις.
Τζον δεν ξεμπερδεψα, ηξερα απο την αρχη οτι θα χρειαστω δυο επεμβασεις, ελπιζω το Νοεμβρη να ειναι καταλληλες οι συνθηκες για να τελειωνω και με αυτην την ιστορια. Θα ακολουθησει ενημερωση απο συναντησεις μου με κλινικες, οσες μπορω οπως στην πρωτη κ θα κανω παρουσιαση προσφεροντας οτι καλυτερο, ζωτικης σημασιας στο φορουμΚαμιά άφωτο εδώ καμιά ενημέρωση? Που χάθηκες φίλος?
Τα καλύτερα αποτελέσματα κρύβονται βλέπω,
Εμ φυσικά όταν ξεμπερδεύεις τι ανάγκη έχεις.
Τζον δεν ξεμπερδεψα, ηξερα απο την αρχη οτι θα χρειαστω δυο επεμβασεις, ελπιζω το Νοεμβρη να ειναι καταλληλες οι συνθηκες για να τελειωνω και με αυτην την ιστορια. Θα ακολουθησει ενημερωση απο συναντησεις μου με κλινικες, οσες μπορω οπως στην πρωτη κ θα κανω παρουσιαση προσφεροντας οτι καλυτερο, ζωτικης σημασιας στο φορουμ
Αυτο ακριβως Γιαννη, δεν ειναι μονο το θεμα της επιλογης, η hdc παραμενει κορυφαια επιλογη, αλλα κ το θεμα της γνωσης ωστε να εχω κ παλι μια προσωπικη αλλα κ σφαιρικη αποψη ως υποψηφιος για να πετυχω ξανα οτι καλυτερο κ οικονομικοτερο μπορω!Ξέρω ότι τα ψάχνεις πολύ και ασχολείσαι, ελπίζω να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα.