Φιλε aerate, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι με την τομη που θα υπαρχει στο κεντρο της δοτριας (στο κεντρο του γνωστου τετραγωνου) θα δυσκολευτουν να βγαλουν 2500 grafts σε μια συνεδρια.
Αλλο να δουλευει το μοτερακι ανενοχλητο σε παρθενα περιοχη και αλλο να υπαρχει "εμποδιο".
Επισης, αφου ο φιλος θα κανει πεζοναυτικο, λογικα θα ειναι κατω απο την τομη, για να μην φαινεται (στην παρομοια περιπτωση μου αυτο εγινε, δηλαδη η εξαγωγη των grafts εγινε κατω απο την τομη. Το πεζοναυτικο κουρεμα ξεκινουσε απο την τομη και κατω. Εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος του πεζοναυτικου, να μην υπαρχει εμφανης διαφορα στο μαλλι και να μπορεις να επιστρεψεις πολυ γρηγορα στη δουλεια, οπως εγω στο πανεπιστημιο που σε 10 μερες δε φαινοταν απολυτως τιποτα). Επισης με το πεζοναυτικο στη ληπτρια υπαρχει μαλλι που σιγουρα εμποδιζει την ορατοτητα του γιατρου στην τοποθετηση των grafts.
Αρα, η εκταση της δοτριας περιοριζεται αρκετα, η ληπτρια δεν ειναι "ελευθερο τοπιο" και αυξανει κατακορυφα ο βαθμος δυσκολιας. Ας δουμε λοιπον "ποσα απιδια χωραει ο σακος" και τι μπορει να καταφερει ο Βεκρης σε αυτη την περιπτωση.