Νεα μεταμόσχευση και ερωτήματα

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη επιτυχια Δημητρη. Μακαρι να παρεις το αποτελεσμα που θελεις. Προς το παρον δεν εχουμε εικονα της καταστασης. Βγαλε καμια φωτο και πριν το κουρεμα στην κλινικη.
Η τομη απο το στριπ σου πως ειναι; σκεφτεσαι να βαλεις κανενα μοσχευμα κ εκει; πιθανο να στο προτεινουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris 11

Member
Εύχαριστω Δημήτρη για τις ευχες σου,να σου πω την αλήθεια ήθελα να το ζητήσω αυτό ,να μου βάλουν κανα μόσχευμα στην τομή μου γιατί σε πολύ χαμηλο κούρεμα με μηχανή φαίνεται και με ενοχλει.Πριν πάω στην κλινική θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω ,είμαι εξαρτημενος με το toppik και η μόνη στιγμή που δεν το έχω είναι το βράδυ πριν πέσω για ύπνο,μόνο τότε η νωρίς το πρωί πρέπει να ασχοληθώ να βγάλω φωτογραφιες γιατί όλη την άλλη μέρα είμαι στην δουλειά μου ,τελικά θα κάνω πεζοναυτικο κούρεμα ,άρα και από εκείνες τις φωτογραφίες θα έχετε εικόνα.

tasos33

Well-Known Member
επειδή σε αυτήν την κλινική ολους τους βλέπουν ιδανικούς για μμ για δικο σου καλό ανέβασε καμια καλη φωτο πριν πας,να ακούσιες και πεντε απόψεις ,δε ξέρεις μπορεί να είναι και σωτήριες και να γλυτωσεις το σπίτι σου απο πολλαπλά επιτοίχια βαθουλώματα,....

Υσ...πάντως με όλα αυτά τα κορίτσια δε θα ηταν άσχημη μια πλοουτσοπ

Συνημμένα

• tmp_6602-received_1233505126731773-345599614.jpeg
    tmp_6602-received_1233505126731773-345599614.jpeg
    42.4 KB · Προβολές: 63

tol

Well-Known Member
Φιλαρακια Γιαννη και Τασο, βαλτε για λιγο τα πιστολια στη θηκη!!!! (lol)
Μην αρχισετε να πυροβολειτε απο τωρα. Ας μην αποθαρρυνουμε τον Δημητρη για το ρισκο που πηρε.

Θα εχει πολυ ενδιαφερον η περιπτωση του Δημητρη και ειναι κριμα να μην την παρακολουθησουμε μεχρι τελους.
Ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, επειδη εχει ηδη μια τομη απο strip και ειμαι πολυ περιεργος να δω πώς θα λειτουργησει το "μοτερακι" του Βεκρη σε μια περιοχη που δεν ειναι "παρθενα". Αδιαμφισβητητα αυξανει ο βαθμος δυσκολιας, ειδικα αν κανει και πεζοναυτικο κουρεμα, περιοριζοντας ετσι τη διαθεσιμη δοτρια περιοχη.

Ειναι ευκαιρια να δοκιμαστει η συγκεκριμενη κλινικη "σε βαθια νερα" και οχι επι του ασφαλους σε ακαλλιεργητα χωραφια (ελευθερο και ανετο οργωμα...... το πιασατε το υπονοουμενο; lol).

Επειδη εχω αναλογη εμπειρια απο dhi (τομη strip και δυο fue με πεζοναυτικο κουρεμα), γνωριζω οτι ο βαθμος δυσκολιας ειναι αυξημενος, αφου περιοριζεται η δοτρια. Η διαφορα εγκειται στο γεγονος οτι στην περιπτωση μου η εξαγωγη ηταν manual. Ευκαιρια να δουμε πώς θα λειτουργησει και το μοτερακι.

Φιλε Δημητρη, σου ευχομαι να εχεις ενα καλο αποτελεσμα στο δυσκολο εγχειρημα σου.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Tol το πώς δουλεύουν στον βεκρή δεν έχει να κάνει με την manual η την motorised..απλά με την motorised τα κορίτσια βγάζουν άνετα 2500grafts μέσα σε μία συνέδρια..το θέμα είναι ότι κάνουν εξαγωγή από ένα σημείο,το τετράγωνο που λέμε..ειδικά σε περιστατικά μιας συνεδρίας είναι δεδομένο το τετράγωνο..και manual να δούλευαν πάλι τετράγωνο θα σου άφηναν πίσω..απλά θα το έκαναν σε 2 συνεδρίες γιατί θα καθυστερούσε η εξαγωγή των grafts..το πλάνο που έχουν είναι αυτό..δουλεύουν το φιλέτο ..τι manual τι motorised.!

tol

Well-Known Member
Φιλε aerate, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι με την τομη που θα υπαρχει στο κεντρο της δοτριας (στο κεντρο του γνωστου τετραγωνου) θα δυσκολευτουν να βγαλουν 2500 grafts σε μια συνεδρια.

Αλλο να δουλευει το μοτερακι ανενοχλητο σε παρθενα περιοχη και αλλο να υπαρχει "εμποδιο".
Επισης, αφου ο φιλος θα κανει πεζοναυτικο, λογικα θα ειναι κατω απο την τομη, για να μην φαινεται (στην παρομοια περιπτωση μου αυτο εγινε, δηλαδη η εξαγωγη των grafts εγινε κατω απο την τομη. Το πεζοναυτικο κουρεμα ξεκινουσε απο την τομη και κατω. Εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος του πεζοναυτικου, να μην υπαρχει εμφανης διαφορα στο μαλλι και να μπορεις να επιστρεψεις πολυ γρηγορα στη δουλεια, οπως εγω στο πανεπιστημιο που σε 10 μερες δε φαινοταν απολυτως τιποτα). Επισης με το πεζοναυτικο στη ληπτρια υπαρχει μαλλι που σιγουρα εμποδιζει την ορατοτητα του γιατρου στην τοποθετηση των grafts.

Αρα, η εκταση της δοτριας περιοριζεται αρκετα, η ληπτρια δεν ειναι "ελευθερο τοπιο" και αυξανει κατακορυφα ο βαθμος δυσκολιας. Ας δουμε λοιπον "ποσα απιδια χωραει ο σακος" και τι μπορει να καταφερει ο Βεκρης σε αυτη την περιπτωση.

aeratos28

Just aeratos
Κανένα θέμα δεν θα έχουν..αδιάφορη είναι η τομή..θα ανέβουν λίγο πιο πάνω και θα κατέβουν λίγο πιο κάτω και μία χαρά θα δουλέψουν το τετράγωνο..εξάλλου το strip σιγά το μεγάλο πάχος που έχει..1ποντο υπόθεση είναι..απλά θα το μοιράσουν πανω-κατω και τέλος.

dimitris 11

Member
Να σας βοηθήσω σε κάτι,συμφωνώ με τον aerato,η τομή μου είναι χαμηλά και μου το ανάφεραν και στην Dhi και στον Βεκρή,δεν παίζει να πάνε κάτω από αυτήν ,σίγουρα θα πανε πάνω από αυτήν.

dimitris 11

Member
Μην αρχισετε να πυροβολειτε απο τωρα. Ας μην αποθαρρυνουμε τον Δημητρη για το ρισκο που πηρε.

Θα εχει πολυ ενδιαφερον η περιπτωση του Δημητρη και ειναι κριμα να μην την παρακολουθησουμε μεχρι τελους.
Ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, επειδη εχει ηδη μια τομη απο strip και ειμαι πολυ περιεργος να δω πώς θα λειτουργησει το "μοτερακι" του Βεκρη σε μια περιοχη που δεν ειναι "παρθενα". Αδιαμφισβητητα αυξανει ο βαθμος δυσκολιας, ειδικα αν κανει και πεζοναυτικο κουρεμα, περιοριζοντας ετσι τη διαθεσιμη δοτρια περιοχη.

Ειναι ευκαιρια να δοκιμαστει η συγκεκριμενη κλινικη "σε βαθια νερα" και οχι επι του ασφαλους σε ακαλλιεργητα χωραφια (ελευθερο και ανετο οργωμα...... το πιασατε το υπονοουμενο; lol).

Επειδη εχω αναλογη εμπειρια απο dhi (τομη strip και δυο fue με πεζοναυτικο κουρεμα), γνωριζω οτι ο βαθμος δυσκολιας ειναι αυξημενος, αφου περιοριζεται η δοτρια. Η διαφορα εγκειται στο γεγονος οτι στην περιπτωση μου η εξαγωγη ηταν manual. Ευκαιρια να δουμε πώς θα λειτουργησει και το μοτερακι.

Φιλε Δημητρη, σου ευχομαι να εχεις ενα καλο αποτελεσμα στο δυσκολο εγχειρημα σου.
Ευχαριστώ για τις ευχες σου tol.Ρισκο είναι οπου και να πας ...εδώ διάβασα για ένα παιδι από το forum που πήγε εξωτερικό σε έναν τοπ γιατρο και είχε δραματική κατάληξη,μιλάμε για ένα παιδί που όταν τον είδα απορισα γιατί πήγε για μεταμόσχευση και πήγε και για μεγάλο αριθμό grafts ,οι παλιότεροι ξέρουν το παράδειγμα που ανέφερα.Για μένα μετά την ενημέρωση που είχα από κάποια παιδιά που έκαναν στην dhi μεγαλύτερο ρίσκο ήταν να πάω εκεί ,η επιλογή μου ήταν να πάω εκεί που σύμφωνα με την γνώμη μου θα είχα τις καλύτερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα ,το αποτέλεσμα θα δείξει....

bruno1989

Active Member
Bruno-φητης.... Τυφλά να χει ο παισιος,το χεις αγόρι μου λέμε,τι να λέμε τα παντά ολα
Καλη επιτυχία Δημήτρη, ευχομεθα η επιλογή σου να είναι η σωστη,βέβαια μου είχες γράψει πως μετα την dhi θα ανεβαζες φωτο αλλά φωτο δεν είδαμε.
ε μα γιατί εσύ δεν το είχες προβλέψει? υπάρχει μια κινητικότητα για την εν λόγω κλινική τελευταία.

dimitris 11

Member
Μην ξεχάσω κάτι πολύ σημαντικό,όταν είπα στην dhi ότι σκέφτομαι να πάω στον Βεκρή ,προς τιμήν τους ,τα διευθυντικά στελέχη δεν τον κατηγόρησαν στιγμή ,μου ανέφεραν ότι ανήκε παλιότερα στο δυναμικό της Dhi και αποχώρησε για να κάνει την δίκη του κλινική.Αυτο το διάβασα και από ένα άλλο παιδί στο forum ,ότι επίσης από την dhi δεν έθιξαν την ποιότητα του κύριου ανταγωνιστή τους ,δείγμα που φανερώνει και την ποιότητα των ανθρώπων στην dhi αλλά και την ποιότητα του Βεκρή σαν γιατρό.Αρα αφήστε τα πιστόλια παιδιά ......αν δεν τα βγάζουν οι ίδιοι οι ανταγωνιστες δεν χρειάζεται να τα βγάζουν οι υπόλοιποι.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Τολ επειδή και εγώ είμαι με στριπ απο παλιά και μονο στην ιδέα οτι θα του πάρουν απο το κλασσικό τετράγωνο και η τομή θα είναι πιο ευδιάκριτη ακόμα και μεγαλυτερο μήκος τριχών λογω αραιωσης της ,με κανει και ανατριχιαζω

dimitris 11

Member
Τασο όσοι είναι με strip δεν κάνουν fue??Εσυ έχεις κάνει strip και είσαι οκ πια;Αλλά δεν νομίζω να είσαι οκ με την κατάσταση σου γιατί διάβασα βάζεις τοπικ,ίσως φοβάσαι αυτό που ανέφερες ,αν σε φοβίζει αυτό τότε καλά κανείς και μην προχωράς σε fue.Εν το μεταξύ είναι σαν να ανατριχιάζεις και με τον τολ γιατί μετά από στριπ είπε έκανε 2 fue

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Έχω κανει μόνο στριπ το 2008,εκανα πύκνωση μπροστά με 800 graft, ηταν μια λάθος επιλογή απο πολλές απόψεις, πλεον δεν είμαι οκ με το αποτέλεσμα μου γιατί έχουν πεσει πολλά απο τα δικά μου

dimitris 11

Member
Να σου αναφέρω ότι είμαι μια περίπτωση παρόμοια με σένα αλλά δεν έκανα την πύκνωση μπροστά ,μετά από strip και αφού έχασα τα δικά μου μαλλιά πάω τώρα να κάνω μια fue με περίπου 2500grafts

Μπλουζα