Supermario158
Active Member
καλη φυτρωση θελει λιγο υπομονη τισ πρωτεσ μερεσ μην ξεχνασ το ψεκασμα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να είσαι καλακαλη φυτρωση θελει λιγο υπομονη τισ πρωτεσ μερεσ μην ξεχνασ το ψεκασμα!
Πολύ καλή διαχείρηση δότριας απο τον dr.Φώτη Παπαδόπουλο!Στο ύψος που έχει γίνει η ΜΜ δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος στον ύπνο!Ένα μαξιλάρι σκληρό θέλεις για να μη βυθίζεται μέσα το κεφάλι!ΦΩΤΟ μετά από αφαίρεση γάζας και λούσιμο δότριας
και το ψέκασμα...συνεχίζεται !!!!!!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!Πολύ καλή διαχείρηση δότριας απο τον dr.Φώτη Παπαδόπουλο!Στο ύψος που έχει γίνει η ΜΜ δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος στον ύπνο!Ένα μαξιλάρι σκληρό θέλεις για να μη βυθίζεται μέσα το κεφάλι!
Θα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα φίλε μου!Να το χαίρεσαι και ψέκασμα κάθε μισή ώρα!
Με την λοσιόν κάτω θέλει 3-4 φορές νομίζω μέσα στην μέρα!Σε ευχαριστώ πολύ!
Όσο για το ψέκασμα έχω λιώσει!
Δε μου έφτανε το ψέκασμα πάνω άρχισε και το ψέκασμα με την λοσιόν στο κάτω μέρος! Όλη μέρα ψέκασμα!
xαχαχαχαΚαλή επιτυχία φίλε μου.
Γιατί δεν ξύρισες όλο το κεφάλι και έγινες playmobil;
η αλήθεια είναι πως δεν έχω άποψη πάνω σε αυτόκακο πατερν εξαγωγης
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προς το παρόν όλα καλά! Σήμερα θα κάνουμε και το πρώτο λούσιμο στην λυτριαΕγώ ξυπνούσα και το βράδυ!Τέτοια τρέλλα με είχε πιάσει!Αλλά δεν χρειάζεται!Μόνο κατα την διάρκεια της ημέρας!Άντε και το πάσχα θα κάνεις όντως Ανάσταση!!!!
Καλημέρα φίλε μου!Σαφώς και μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητες σου απλά δεν θέλει βάρη τις πρώτες μέρες!Εγώ έβαζα καπελάκι για να μη τα χτυπάει ο ήλιος και μια χαρά με πήγε!Λούσιμο το πρώτο 10 ήμερο νομίζω είναι πρωί βράδυ αν θυμάμαι καλά!Να πάρεις και το σαμπουάν έξτρα απαλό της κλινικής για τα πρώτα λουσίματα!Είναι πολύ καλό!Προς το παρόν όλα καλά! Σήμερα θα κάνουμε και το πρώτο λούσιμο στην λυτρια
Θα ήθελα να τους ρωτήσω αν τουλάχιστον τις πρώτες μέρες θα μπορώ να βγω τουλάχιστον για ένα περπάτημα γιατί δεν την παλεύω μέσα στο σπίτι συνέχεια! Αν και από την άλλη θα μπορώ να περιμένω ορισμένες μέρες αλλά ένα ελαφρύ περπάτημα μπορεί να επηρεάσει την φυτρώση;
Σε λίγη ώρα θα είμαι εκεί και θα τους ρωτήσω κι από κοντά βέβαια
Ναι τις πρώτες μέρες είναι πρωί βράδυ από ότι με ενημέρωσαν κι εκείνη!Καλημέρα φίλε μου!Σαφώς και μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητες σου απλά δεν θέλει βάρη τις πρώτες μέρες!Εγώ έβαζα καπελάκι για να μη τα χτυπάει ο ήλιος και μια χαρά με πήγε!Λούσιμο το πρώτο 10 ήμερο νομίζω είναι πρωί βράδυ αν θυμάμαι καλά!Να πάρεις και το σαμπουάν έξτρα απαλό της κλινικής για τα πρώτα λουσίματα!Είναι πολύ καλό!
Όσο για το καπέλο μιας και δεν έχω καπέλο αρκετά ανοιχτό σκεφτόμουν μήπως φόραγαν κουκούλα ιδιαίτερα τώρα που κάνει κρύο ή να την αποφύγω τελείως και απλά να καθίσω στο σπίτι μου;Καλημέρα φίλε μου!Σαφώς και μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητες σου απλά δεν θέλει βάρη τις πρώτες μέρες!Εγώ έβαζα καπελάκι για να μη τα χτυπάει ο ήλιος και μια χαρά με πήγε!Λούσιμο το πρώτο 10 ήμερο νομίζω είναι πρωί βράδυ αν θυμάμαι καλά!Να πάρεις και το σαμπουάν έξτρα απαλό της κλινικής για τα πρώτα λουσίματα!Είναι πολύ καλό!
Ποτε δεν φορας κουκουλα η σκούφο.Όσο για το καπέλο μιας και δεν έχω καπέλο αρκετά ανοιχτό σκεφτόμουν μήπως φόραγαν κουκούλα ιδιαίτερα τώρα που κάνει κρύο ή να την αποφύγω τελείως και απλά να καθίσω στο σπίτι μου;