Νέο προϊόν !!!!

kiame

New Member
Edit από Fenimore: Το παρόν μήνυμα δημοσιεύτηκε από μέλος με διπλό λογαριασμό που ήθελε να διαφημίση το προιόν Renokin για δικό του συμφέρον. Τα λεγόμενά του δεν είναι αξιόπιστα και ούτε αντιπροσωπεύουν αληθινή εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου προιόντος.

Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και 3 μήνες χρησιμοποιώ το RENOKIN και έχω δει σημαντική βελτίωση στα μαλλιά μου (στην πυκνότητα και σε νέες τρίχες ) . Έχει άλλος τέτοια εμπειρία με το συγκεκριμένο SPRAY?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Νέο προϊόν !!!!

καλωσόρισες και καλή συνέχεια. έχει ξαναφερθεί το συγκεκριμένο εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2226.0.html .

Αν θες βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το αποτέλεσμα.

MANKAR

Active Member

καλως μας βρηκες φιλαρακο και καλη συνεχεια!!!σχετικα με το προ'ι'ον δεν γνωριζω κατι!!!μας λες λιγο τι συστατικα αποτελειτε???

kos1987

New Member

Ενδιαφερον... στη σελιδα τους ισχυριζονται: it is reported that peptides in RENOKIN have effects on generating placode to make new hair follicle from epidermal area of scalp. ???
Τελικα οι κορεατες μπαινουν δυναμικα στο χωρο!!!

kiame

New Member

Edit από Fenimore: Το παρόν μήνυμα δημοσιεύτηκε από μέλος με διπλό λογαριασμό που ήθελε να διαφημίση το προιόν Renokin για δικό του συμφέρον. Τα λεγόμενά του δεν είναι αξιόπιστα και ούτε αντιπροσωπεύουν αληθινή εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου προιόντος.

Καλησπέρα σε όλους.
έχω επισυνάψει την φωτογραφία μου. Νομίζω το έκανα καλά, είναι η πρώτη μου φορά.
Μου το σύστησε ο φαρμακοποιός μου ως νέο προϊόν που μόλις είχε έρθει στην ελληνική αγορά.
εδώ και τρεις μήνες έχω δει βελτίωση στο κεφάλι μου, τόσο στην πυκνότητα όσο και στην υφή της τρίχας.
Το χνούδι βλέπω οτι γίνεται τρίχα και δεν φοβάμαι πια να αγγίξω το μαλλί μου.

Μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει της vichy το decros και της labo το crescina.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kiame είπε:
Καλησπέρα σε όλους.
έχω επισυνάψει την φωτογραφία μου. Νομίζω το έκανα καλά, είναι η πρώτη μου φορά.
Μου το σύστησε ο φαρμακοποιός μου ως νέο προϊόν που μόλις είχε έρθει στην ελληνική αγορά.
εδώ και τρεις μήνες έχω δει βελτίωση στο κεφάλι μου, τόσο στην πυκνότητα όσο και στην υφή της τρίχας.
Το χνούδι βλέπω οτι γίνεται τρίχα και δεν φοβάμαι πια να αγγίξω το μαλλί μου.

Μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει της vichy το decros και της labo το crescina.

Αυτή η φώτο είναι του αποτελέσματος? Έιχες βγάλει καμιά φωτό πριν αρχίσεις το συγκεκριμένο? Για να δούμε διαφορές δηλαδή...

kiame

New Member

Αυτή είναι 3 βδομάδες που το ξεκίνησα.
Είναι πιο μακρύ το μαλλί μου αλλά βλέπεις οτι έχω μόνο χνούδι στο κέντρο!
Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να μας πει?
Το χρησιμοποιώ 3 μήνες. Δεν μπορεί να με έκανε πειραματόζωο ο φαρμακοποιός?
Κανένας άλλος. ποτέ?????

dim74

Member

http://www.renokin.com/index.php?pgname=home/sub_faqs_2 φιλε μου γιαυτο το προιον γραφεις?κυκλοφορει στην ελλαδα?ποσο κανει?

athinaios76

New Member

διάβασα ότι βγαίνει και σε shampoo και σε λοσιόν. το θέμα είναι υπάρχει σε όλα τα φαρμακεία? οποιος ξέρει ας μας πει πιο πολλές πληροφορίες.τιμή πχ και εάν κάποιος χρησιμοποιεί και το shampoo και την λοσιόν. α και κάτι άλλο. εάν υπάρχει στα φαρμακεία λογικά θα έχει και έγκριση εοφ.παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος φίλος εάν ξέρει περισσότερα.thanks.

edit: greeklish --> Ελληνικά
Γράφε μόνο στα Ελληνικά, είναι κανόνας του φόρουμ. Fenimore

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

το renokin ειναι περσινο θεμα,σαν θεωρια ειναι καλο αλλα στα ξενα φορουμς που το δοκιμασανε μετα απο καποιους μηνες το θαψανε, τωρα αμα εσενα σε βοηθαει συνεχισε το μεχρι να φτασεις στο χρονο
ευχαριστουμε για τις φωτο αμα θες συνεχισε να ανεβαζεις
υ.γ. πες μας ποσο το πηρες?

kiame

New Member

http://www.renokin.com/index.php?pgname=home/sub_faqs_2 φιλε μου γιαυτο το προιον γραφεις?κυκλοφορει στην ελλαδα?ποσο κανει?

Ναι γι΄αυτό μιλάω. Εγώ το πήρα 62 Ευρώ αλλά έχω χαμηλότερο ΦΠΑ (Ρόδος). Για 2 μήνες καλά δεν είναι? σε σχέση με το crescina είναι πολύ οικονομικότερο και χωρίς αυτό το ανυπόφορο τσούξιμο και την κοκκινίλα!

Στο μπουκάλι δεν γράφει για ΕΟΦ αλλά για να κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να έχει?

Για σαμπουάν και conditioner δεν ξέρω!

nikgeorga

New Member

Ο δερματολόγος μου,μου ειχε γραψει το σαμπουαν,πηγα το πηρα
αλλά δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα;αποψε θα το χρησιμοποιησω και
αυριο θα σας πω!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kiame είπε:

Ναι γι΄αυτό μιλάω. Εγώ το πήρα 62 Ευρώ αλλά έχω χαμηλότερο ΦΠΑ (Ρόδος). Για 2 μήνες καλά δεν είναι? σε σχέση με το crescina είναι πολύ οικονομικότερο και χωρίς αυτό το ανυπόφορο τσούξιμο και την κοκκινίλα!

Στο μπουκάλι δεν γράφει για ΕΟΦ αλλά για να κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να έχει?

Για σαμπουάν και conditioner δεν ξέρω!

nikgeorga είπε:
Ο δερματολόγος μου,μου ειχε γραψει το σαμπουαν,πηγα το πηρα
αλλά δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα;αποψε θα το χρησιμοποιησω και
αυριο θα σας πω!

@kiame @nikgeorga το ip σας βρέθηκε να είναι το ίδιο σε χρονική διαφορά 20 λεπτών. Αν αναλογιστούμε το Post του nikgeorga απο τον Μαιο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2925.msg52388.html#msg52388 που και τοτε ειχε πει για το renokin πάλι συν τον διάλογο σας από πάνω ή είστε το ίδιο άτομο ή είστε 2 διαδορετικοί γνωστοί που εδώ το παίζεται άγνωστοι. Συν την εμφάνιση τρίτου νέου λογαριασμού για αναφορά στο renokin. Παρακαλώ εξηγηθήτε.

danceworld_2001

Well-Known Member

Serlock Feni μπράβο... προφανώς ο τύπος ήρθε να προωθήσει το προϊόν γιατί προφανώς βγάζει κάποιο κέρδος. Αλλά πραγματικά το αποτελέσματα μας έδειξε, που απο nw8 πήγε nw 7,99?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

SHOOTER είπε:
+ 1000000000000000000000000 για το φενι.

danceworld_2001 είπε:
Serlock Feni μπράβο... προφανώς ο τύπος ήρθε να προωθήσει το προϊόν γιατί προφανώς βγάζει κάποιο κέρδος. Αλλά πραγματικά το αποτελέσματα μας έδειξε, που απο nw8 πήγε nw 7,99?

Ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήταν άδικο να μην αναφέρω και τον sito . Τους είχα περάσει από τα φίλτρα εχθές το μεσημέρι και δεν βρήκα κάτι, και το βράδυ η αναφορά μηνύματος του sito με έκανε να τους ξαναφιλτράρω και έτυχε σε κοντινή ώρα από την αναφορά του post τους να μπλέξουν τα ip τους και να τους βρώ.
Τα συγχαρητήρια πρώτα στον φίλο sito και μετά σε εμένα.
Τους έχω δώσει διορία μέχρι το απόγευμα να μας απαντήσουν αν θέλουν / θέλει...

nikgeorga

New Member

Ναι παιδιά δίκιο έχετε. Εγώ ήμουν. οι φωτογραφίες είναι αληθινές. έχει κανένας να μου αντιτάξει οτι το προϊόν δουλεύει¨
Ο kiame το έχει χρησιμοποιήσει και έχει δει αποτέλεσμα.
Το προϊόν δουλευει με μελέτες in-vivo και in-vitro.
Αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι οτι είναι χάλια το Renokin, προκαλώ να το δοκιμάσουν 5 απο εσάς για 4 μήνες, 2 μπουκάλια ο καθένας και να ποστάρει φωτογραφίες.
Να σας στείλω τα δείγματα δωρεάν και να βγείτε μετά τους 4 μήνες και να με θάψετε αν δεν δουλεύει!

Τι λέτε??????

Μπλουζα