Νέο προϊόν !!!!

Typhoon

Member
Απ: Νέο προϊόν !!!!

Φίλε από εκεί που έκανες παραγγελία να το δοκιμάσεις τώρα προσφέρεις δωρεάν δοκιμή προϊόντος??

Και να είναι το καλύτερο του κόσμου δυστυχώς χάνεις το παιχνίδι με τον τρόπο σου...

Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι (για άλλο λόγο βέβαια)... Once a cheater...always a cheater...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikgeorga είπε:
Ναι παιδιά δίκιο έχετε. Εγώ ήμουν. οι φωτογραφίες είναι αληθινές. έχει κανένας να μου αντιτάξει οτι το προϊόν δουλεύει¨
Ο kiame το έχει χρησιμοποιήσει και έχει δει αποτέλεσμα.
Το προϊόν δουλευει με μελέτες in-vivo και in-vitro.
Αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι οτι είναι χάλια το Renokin, προκαλώ να το δοκιμάσουν 5 απο εσάς για 4 μήνες, 2 μπουκάλια ο καθένας και να ποστάρει φωτογραφίες.
Να σας στείλω τα δείγματα δωρεάν και να βγείτε μετά τους 4 μήνες και να με θάψετε αν δεν δουλεύει!

Τι λέτε??????

Το αν δουλεύει κάποιο προιόν θα το κρίνει ο καθένας μας ξεχωριστά, και όχι ένα άτομο με παραπάνω από έναν λογαριασμούς. Για να έχεις και δείγματα δωρεάν σημένει ότι έχεις άμεση σχέση με το προιόν και απλά μπήκες εδώ για το συμφέρον σου. Απαγορεύετε η εσκεμένη διαφήμιση προιόντων / υπηρεσιών καθώς και η δημιουργία δεύτερου λογαριασμού με σκοπό την παραπλάνηση των μελών. Ο λογαριασμός σου και ο λογαριασμός του kiame αποκλείονται. 7SFGSFG

sito

Active Member

Fenimore είπε:
Ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήταν άδικο να μην αναφέρω και τον sito . Τους είχα περάσει από τα φίλτρα εχθές το μεσημέρι και δεν βρήκα κάτι, και το βράδυ η αναφορά μηνύματος του sito με έκανε να τους ξαναφιλτράρω και έτυχε σε κοντινή ώρα από την αναφορά του post τους να μπλέξουν τα ip τους και να τους βρώ.
Τα συγχαρητήρια πρώτα στον φίλο sito και μετά σε εμένα.
Τους έχω δώσει διορία μέχρι το απόγευμα να μας απαντήσουν αν θέλουν / θέλει...

Ευχαριστω παιδια!

Με κάνετε και ντρέπομαι :kiss2 :D

Georgex6

Well-Known Member

nikgeorga είπε:
Edit από Fenimore: Το παρόν μήνυμα δημοσιεύτηκε από μέλος με διπλό λογαριασμό που ήθελε να διαφημίση το προιόν Renokin για δικό του συμφέρον. Τα λεγόμενά του δεν είναι αξιόπιστα και ούτε αντιπροσωπεύουν αληθινή εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου προιόντος.

Ναι παιδιά δίκιο έχετε. Εγώ ήμουν. οι φωτογραφίες είναι αληθινές. έχει κανένας να μου αντιτάξει οτι το προϊόν δουλεύει¨
Ο kiame το έχει χρησιμοποιήσει και έχει δει αποτέλεσμα.
Το προϊόν δουλευει με μελέτες in-vivo και in-vitro.
Αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι οτι είναι χάλια το Renokin, προκαλώ να το δοκιμάσουν 5 απο εσάς για 4 μήνες, 2 μπουκάλια ο καθένας και να ποστάρει φωτογραφίες.
Να σας στείλω τα δείγματα δωρεάν και να βγείτε μετά τους 4 μήνες και να με θάψετε αν δεν δουλεύει!

Τι λέτε??????
φιλε αυτο που λες επρεπε να βγεις και να το δηλωσεις απο την αρχη και θα το δοκιμαζαμε δε θα ειχαμε κανενα προβλημα
τωρα απλα τη πατησες :-*

Μπλουζα