Νέος στη Mino

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Vukodlak

New Member
Εχθες το βραδυ μολις πηρα το regaine και ειμαι αρκετα επιφιλακτικος στη χρηση του εδω που εφτασα δεν εχω και αλλη επιλογη πλεον περα απο ketoconazole shampoo 2% !!θα ηθελα να ρωτησω αν ξεκινησω με μια φορα χρηση τη μερα θα δω καποια διαφορα η να μπω αμεσως στο ψητο 2 φορες τη μερα!!!btw 2.5 nw!!!εννοειται πως ολη η θεραπεια ειναι το shampoo ket και η μινο τπτ αλλο!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Με 2 φορές την μέρα πέρνεις το maximum του αποτελέσματος που θα σου δώσει. Με 1 φορά την μέρα θα έχεις λιγότερο καλό αποτέλεσμα.

Vukodlak

New Member
Αγαπητε φιλε μετα απο μια ωρα κοιταζωντας το κουτι και κλησεις σε φιλους χωρις μαλλι αποφασισα να το βαλω 6 τσαφ οπως λεει η δοσολογια!!Πιστευεις οτι με μια δοση τη μερα και shampoo κετοκοναζολης 2% θα δω καποιο αποτελεσμα? κ μετα αν ειναι αυξανω στο 2 φορες τη μερα αν κ ειναι κουραστικο

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Αγαπητε φιλε μετα απο μια ωρα κοιταζωντας το κουτι και κλησεις σε φιλους χωρις μαλλι αποφασισα να το βαλω 6 τσαφ οπως λεει η δοσολογια!!Πιστευεις οτι με μια δοση τη μερα και shampoo κετοκοναζολης 2% θα δω καποιο αποτελεσμα? κ μετα αν ειναι αυξανω στο 2 φορες τη μερα αν κ ειναι κουραστικο

pfffff ρε guys πόσες φορές πρέπει να το πούμε... ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΑ! Τόσο δύσκολο είναι?

Η γνώμη μου είναι πως αν θες να ξεκινήσεις μινοξιδίλη να την ξεκινήσεις σωστά. Να δεις δηλαδή με την κανονική δοσολογία τι μπορεί να σου δώσει και τι όχι.

Πχ αν βάζεις 1 ml την μέρα... θα λες... μου δούλεψε? Δεν μου δούλεψε? Βλέπω κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος... Ή δεν βλέπω τίποτα... μήπως να την σταματήσω? Πρώτα χρησιμοποιούμε κάτι κανονικά, και μετά ξεκινάμε προερετικά τους πειραματισμούς.

Vukodlak

New Member
[amquote]
Fenimore είπε:
Vukodlak είπε:

pfffff ρε guys πόσες φορές πρέπει να το πούμε... ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΑ! Τόσο δύσκολο είναι?

Η γνώμη μου είναι πως αν θες να ξεκινήσεις μινοξιδίλη να την ξεκινήσεις σωστά. Να δεις δηλαδή με την κανονική δοσολογία τι μπορεί να σου δώσει και τι όχι.

Πχ αν βάζεις 1 ml την μέρα... θα λες... μου δούλεψε? Δεν μου δούλεψε? Βλέπω κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος... Ή δεν βλέπω τίποτα... μήπως να την σταματήσω? Πρώτα χρησιμοποιούμε κάτι κανονικά, και μετά ξεκινάμε προερετικά τους πειραματισμούς.
[/amquote]

Διακεκομενα ελπιζω να εννοεις αυτο!!:huh: Τεσπα φοβαμαι τις παρενεργειες οπως πονοι στο στηθος και τετοια μην ερθει κανα ταμπλας απο το πουθενα!!μινο και κετοκοναζολη μου καθεται πολυ βαρυ να σου πω την αληθεια!!κ προβληματιζομαι που βλεπω αλλους να λενε παρε ελευθερα φινα και τετοια λες και ειναι depon κ δοκιμαζουν οτιδηποτε δεν τους κατηγορω!!αλλα εγω δεν το κανω
:hrsml:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Διακεκομενα ελπιζω να εννοεις αυτο!!:huh: Τεσπα φοβαμαι τις παρενεργειες οπως πονοι στο στηθος και τετοια μην ερθει κανα ταμπλας απο το πουθενα!!μινο και κετοκοναζολη μου καθεται πολυ βαρυ να σου πω την αληθεια!!κ προβληματιζομαι που βλεπω αλλους να λενε παρε ελευθερα φινα και τετοια λες και ειναι depon κ δοκιμαζουν οτιδηποτε δεν τους κατηγορω!!αλλα εγω δεν το κανω
:hrsml:

Αν είναι να ανυσυχείς τόσο πολύ απλά μην την ξεκινήσεις, πήγενε σε πιο light growth stimulant όπως το tricomin http://www.hairlossgr.com/tricomin (φυσικά μην περιμένεις αποτελέσματα σαν της μινοξιδίλης).

ΥΓ. Όταν λέω διακεκομμένα εννοώ όταν το "και" το γράφεις "κ" , το "καλά" το γράφεις "κλ" , το "μου" να το γράφεις "μ" το "δεν" το γράφεις "δν".

Ένας από τους λόγους της απαγόρευσης των greeklish έγινε για να διαβάζονται καλύτερα τα άρθρα. Δεν έχει νόημα να γράφουμε Ελληνικά και να τα γράφουμε διακεκομμένα.

Vukodlak

New Member
Οκ για τις διακεκομενες απλα η κακια συνηθεια!!!καλη φαση και το tricomin για τους φοβικους!!!κατι τελευταιο το ketokonazole 2% 2 η 3 φορες την εβδομαδα θα κανει δουλεια σαν DHT blocker η τσαμπα το περνω? η ακομα αν εχει να συστησεις κατι αλλο low κατα προτιμηση!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Οκ για τις διακεκομενες απλα η κακια συνηθεια!!!καλη φαση και το tricomin για τους φοβικους!!!κατι τελευταιο το ketokonazole 2% 2 η 3 φορες την εβδομαδα θα κανει δουλεια σαν DHT blocker η τσαμπα το περνω? η ακομα αν εχει να συστησεις κατι αλλο low κατα προτιμηση!!

Η ketoconazole δεν είναι για όλους, άλλοι αναφέρουν καλά λόγια, ενώ άλλοι αρνητικά. Από μόνο του ως σαμπουάν δεν μπορεί να εππηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα, είναι για συνδιαστική θεραπεία. Low σε άλλη ουσία δεν νομίζω ότι υπάρχει... Στο ίδιο μπορείς να αγοράσεις και με 1% αντί για 2. Αλλά μην το φοβάσε, σαμπουάν είναι...

Vukodlak

New Member
Σε ευχαριστω πολυ!!Τελικα σκεφτηκα να τελειωσω το 2% μιας και το εχω αφου δεν ειναι και τοσο "βαρυ" και θα παρω μετα το 1% για καθε μερα και στην λογικη ακουγετε καλυτερα να υπαρχει καθε μερα ενα DHT blocker παρα 2-3 φορες την εβδομαδα!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Σε ευχαριστω πολυ!!Τελικα σκεφτηκα να τελειωσω το 2% μιας και το εχω αφου δεν ειναι και τοσο "βαρυ" και θα παρω μετα το 1% για καθε μερα και στην λογικη ακουγετε καλυτερα να υπαρχει καθε μερα ενα DHT blocker παρα 2-3 φορες την εβδομαδα!!

Όχι, ίδια χρήση όπως το 2% γίνετε και με το ένα (2 - 3 λουσίματα την εβδομάδα).

Vukodlak

New Member
10 μερες χρησης minoxidil οι 10 τελικα χειροτερες μερες της ζωης μου αποτελεσματα FAIL!!100 τριχες καθε μερα στο λουσιμο οι κροταφοι ηταν που ηταν πεθαμενοι τους τελειωσε και αυτους και αρχιζει και τρωει τα μαλλια πιο μεσα στο κεντρο οπως και στο κλασσικο τσουλουφακι μπροστα!!!η καραφλα σε παταει κατω σε τελειωνει στα 23 και ερχεται η minoxidil και σου δινει μια και σε πεθαινει!!Μπραβο στους καραγκιοζηδες που την ανακαληψαν και στους καθυστεριμενους δερματολογους που τη συστηνουν!!καλυτερα να πεσουν τα μαλλια στην ωρα τους παρα να στα φαει i minoxidil μεσα σε 10 μερες και να μην σωζεται τιποτα μετα!!!για εμενα να μην τη αρχισει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ αυτη την καταστροφικη ΦΟΛΑ!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
10 μερες χρησης minoxidil οι 10 τελικα χειροτερες μερες της ζωης μου αποτελεσματα FAIL!!100 τριχες καθε μερα στο λουσιμο οι κροταφοι ηταν που ηταν πεθαμενοι τους τελειωσε και αυτους και αρχιζει και τρωει τα μαλλια πιο μεσα στο κεντρο οπως και στο κλασσικο τσουλουφακι μπροστα!!!η καραφλα σε παταει κατω σε τελειωνει στα 23 και ερχεται η minoxidil και σου δινει μια και σε πεθαινει!!Μπραβο στους καραγκιοζηδες που την ανακαληψαν και στους καθυστεριμενους δερματολογους που τη συστηνουν!!καλυτερα να πεσουν τα μαλλια στην ωρα τους παρα να στα φαει i minoxidil μεσα σε 10 μερες και να μην σωζεται τιποτα μετα!!!για εμενα να μην τη αρχισει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ αυτη την καταστροφικη ΦΟΛΑ!!!

shedding

Vukodlak

New Member
Ναι περιμενα το shed να φυγει καμια τριχα κανενα απολυτως προβλημα αλλα οχι να καραφλιασουμε εντελως αυτα ειναι ανικουστα πραγματα!!τοτε το φαρμακο ειναι σαν τις εκπτωσεις εχεις ολα τα μαλλια σου στην αρχη 10 μερες μετα τη θεραπεια στα ριχνει ολα 4 μηνες μετα σου δινει 50 απο τις 800 τριχες (και αν!!!) που εχασες και εσυ νομιζεις οτι εισαι κερδισμενος μια κοροιδια δηλαδη ατελειωτη!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Ναι περιμενα το shed να φυγει καμια τριχα κανενα απολυτως προβλημα αλλα οχι να καραφλιασουμε εντελως αυτα ειναι ανικουστα πραγματα!!τοτε το φαρμακο ειναι σαν τις εκπτωσεις εχεις ολα τα μαλλια σου στην αρχη 10 μερες μετα τη θεραπεια στα ριχνει ολα 4 μηνες μετα σου δινει 50 απο τις 800 τριχες (και αν!!!) που εχασες και εσυ νομιζεις οτι εισαι κερδισμενος μια κοροιδια δηλαδη ατελειωτη!!

Δεν υποστηρίζω την μινοξιδλίλη φίλε, το αντίθετο, την σταμάτησα λόγο παρενεργειών όπως έχω αναφέρει και ο καθένας πιστεύω πως πρέπει να είναι επιφυλακτικός με την χρήση της αλλά το σωστό πρέπει να λέγετε. Η μίνοξ δίνει πολύ δυνατό regrowth, και το shedding βγάζει τις διπλάσιες τρίχες από οσες χάνεις, οχι λιγότερες...

Βλέπω εναν μονιμο αρνητισμο απο εσένα όλη την ώρα απο την αρχη που μπήκες, φαίνεται ότι είσαι άτομο που δεν έχει καθόλου μα καθόλου υπομονή... θα σε συμβούλευα να κάτσεις να διαβάσεις το φόρουμ... Η άγνια σου ως νεο μέλος που έχεις αυτην την στιγμή μαζί με τον θυμό σου δεν θα σου βγουν σε καλό... και για την θεραπεία σου και για το ιδιο το φορουμ.

Vukodlak

New Member
Fenimore είπε:
Vukodlak είπε:

Δεν υποστηρίζω την μινοξιδλίλη φίλε, το αντίθετο, την σταμάτησα λόγο παρενεργειών όπως έχω αναφέρει και ο καθένας πιστεύω πως πρέπει να είναι επιφυλακτικός με την χρήση της αλλά το σωστό πρέπει να λέγετε. Η μίνοξ δίνει πολύ δυνατό regrowth, και το shedding βγάζει τις διπλάσιες τρίχες από οσες χάνεις, οχι λιγότερες...

Βλέπω εναν μονιμο αρνητισμο απο εσένα όλη την ώρα απο την αρχη που μπήκες, φαίνεται ότι είσαι άτομο που δεν έχει καθόλου μα καθόλου υπομονή... θα σε συμβούλευα να κάτσεις να διαβάσεις το φόρουμ... Η άγνια σου ως νεο μέλος που έχεις αυτην την στιγμή μαζί με τον θυμό σου δεν θα σου βγουν σε καλό... και για την θεραπεία σου και για το ιδιο το φορουμ.

Τι παρενεργειες ειχες και τι εννοεις με το επιφυλακτικος?το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι δεν εχω οχι κοκκινιλα...αλλα ουτε σπιρακι το παραμικρο!!Πιστευεις τουλαχιστον οτι οι τριχες που την εκαναν αερας θα ξαναβγουν?!!

σωστα και τα 2 αρνητισμος υπαρχει αλλα δεν υπαρχει υπομονη δεν μου αρεσει να κρύβομαι!ειλικρινα εχω διαβασει το forum απειρες φορες τους τελευταιους μηνες οσο και να μην το πιστεψεις.τα συμπερασματα? γενικα κανεις δεν δινει μια ξεκαθαρη απαντηση για την θεραπεια του? και λογικο το βλεπω οταν βαζει 100 πραγματα στο κεφαλι του +χαπια αντε να καταλαβει τι επιασε και τι οχι!εγω μονο με μινο για την ωρα μπορω να πω και αν ερωτηθω να μην τη παρει κανενας προσωπικη αποψη εννοειται!!καλυτερα να μου πεσουν τα μαλλια σε 2 χρονια παρα σε 10 μερες και με την αμφιβολια αν θα ξαναβγουν εννοειται!!!Εχω διαβασει σε ξενα φορουμ 20 μερες μινο καταστρεπτικα αποτελεσματα και μη αναστρεψιμα!!ΚΑΛΟ το shed ΑΝ εβγαιναν παλι οι τριχες που επεσαν...στην περιπτωση μου το βλεπω χλομο απλα με κατεστρεψε.Αν καποιος ειχε το ιδιο αποτελεσμα ας το πει παρακαλω!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Τι παρενεργειες ειχες και τι εννοεις με το επιφυλακτικος?το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι δεν εχω οχι κοκκινιλα...αλλα ουτε σπιρακι το παραμικρο!!Πιστευεις τουλαχιστον οτι οι τριχες που την εκαναν αερας θα ξαναβγουν?!!

σωστα και τα 2 αρνητισμος υπαρχει αλλα δεν υπαρχει υπομονη δεν μου αρεσει να κρύβομαι!ειλικρινα εχω διαβασει το forum απειρες φορες τους τελευταιους μηνες οσο και να μην το πιστεψεις.τα συμπερασματα? γενικα κανεις δεν δινει μια ξεκαθαρη απαντηση για την θεραπεια του? και λογικο το βλεπω οταν βαζει 100 πραγματα στο κεφαλι του +χαπια αντε να καταλαβει τι επιασε και τι οχι!εγω μονο με μινο για την ωρα μπορω να πω και αν ερωτηθω να μην τη παρει κανενας προσωπικη αποψη εννοειται!!καλυτερα να μου πεσουν τα μαλλια σε 2 χρονια παρα σε 10 μερες και με την αμφιβολια αν θα ξαναβγουν εννοειται!!!Εχω διαβασει σε ξενα φορουμ 20 μερες μινο καταστρεπτικα αποτελεσματα και μη αναστρεψιμα!!ΚΑΛΟ το shed ΑΝ εβγαιναν παλι οι τριχες που επεσαν...στην περιπτωση μου το βλεπω χλομο απλα με κατεστρεψε.Αν καποιος ειχε το ιδιο αποτελεσμα ας το πει παρακαλω!!!

Εδώ τα γράφω αναλυτικά για την θεραπεία μου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2891.html

Είδες που σου λέω ότι έχεις άγνοια? Βλέπεις εσύ να χάνεις τριχες τώρα και τρελένεσε. Όταν πέφτει η τρίχα είτε από shedding είτε από μόνη της δεν σημένει ότι δεν ξαναβγένει, ο θύλακας από κάτω είναι ζωντανός, έτσι γίνετε στην ΑΑ, πέφτει η τρίχα και η επόμενη που βγένει είναι πιο αδυναμη και λεπτή... και η επόμενη που θα βγει στην θεση της ακομα πιο λεπτη και αδύναμη κ.ο.κ Με τις θεραπείες και το shedding γινετε το αντίθετο, πέφτει η παλιά αδύναμη τρίχα και στην θέση της βγένει νέα πιο δυνατή και παχιά και η επόμενη το ιδιο. Αν ήταν με ένα shedding (είτε θεραπείας - είτε εποχιακό) να καραφλιάζαμε, τώρα κανένας μας δεν θα είχε μαλλιά.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Fenimore είπε:
Vukodlak είπε:

Φίλε μου καλημέρα, διάβασα όλα αυτά που είπες. Σύμφωνα με παγκόσμιες μελέτες και με εκατ. χρήστες ανα τον κόσμο + το δικό μας φόρουμ αυτό είναι ένα φαινόμενο "καλό" αν θες της μινοξ.. κατα 99% είναι απόπτωση και τα λατρευτά σου τριχοθυλάκια θα αρχίσουν να παράγουν νέες, παχύτερες, και πιο δυνατές τρίχες από πριν..επίσης και πιο πολλές από ότι είπε ο φίλος Fenimore λόγο ότι έχεις ήδη πολλές τρίχες που είναι πααρα πολύ λεπτές και σου δημιουργούν αραίωση.. αυτες λοιπόν θα πάρουν μπρος στα τουρμπο! Θέλω να σου πω πως και εγώ πριν 3 μέρες ξεκίνησα θεραπεία με τοπική σπιρονολακτόνη και έχω πάρει και μινοξ αλλά δεν την άρχισα ακόμα λόγο διαφόρων θεμάτων χρόνου κλπ.. όμως δεν φοβάμαι όσο εσύ γιατί ξέρω ότι το shedding είναι καλό σημάδι.. και μετά το άδειασμα έρχεται στο 2πλάσιο η πύκνωση. Θέλει υπομονή φίλε μου και επιμονή, με το να τρομοκρατείσαι και να τρομοκρατείς και τους γύρω σου δεν κάνεις τίποτα.. Χειρότερα για εσένα είναι! Καταλαβαίνω πως νιώθεις.. έτσι θα νιώσω και εγώ μόλις ξεκινήσω και κάνω shedding... όμως θα περιμένω και θα είμαι υπομονετικός γιατί ξέρω πως έρχονται καλύτερες μέρες για τα μαλλάκια μου.. βρες λίγο την ελπίδα μέσα σου, μην την χάνεις τώρα.. και εγώ δεν είμαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση εδώ και καιρό με την τριχόπτωση.. όμως τώρα που είναι νωρίς πρέπει να το παλέψουμε για να καταφέρουμε κάτι όμορφο για εμάς. Μην ξεχνάς δεν είσαι μόνος σε αυτόν τον αγώνα.. είμαι και εγώ μαζί σου, και ο Fenimore και πολλοί άλλοι! Μην στεναχωριέσαι θα δεις που θα βγάλεις πιο πυκνα και δυνατα μαλλιά από πριν! Καλή επιτυχία σε όλα αδερφέ! :wink:

Vukodlak

New Member
Δεν διαφωνω με κανενα απο τους 2 ως προς το shed το ηξερα απο την αρχη αλλα οχι πια αυτο το πραγμα αμα ειναι μεχρι να τελειωσει το shed να ειμαι nw5 απο 3 δεν λεει κατι!!Και ρε παιδια δεν εχω δει καποιο ποστ να εχει τοσο ενθαρυντικα αποτελεσματα οπως τα λεμε εσεις το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ειδε καμια διαφορα ΑΠΟΛΥΤΩΣ, καλα το regrowth 2 λευκες τριχες δεν το θεωρω επιτυχια αν το shed σε εχει πατησει κατω!!το περισσοτερο που περιμενω απο την μινο πλεον ειναι να μου δωσει το shed πισω τουλαχιστον και ακομα το βαζω μονο 12 μερες δεν θελω να σκεφτομαι τα αποτελεσματα στο 2μηνο ΞΕΦΩΤΟ!!

Α και @Fenimore οσο για τις παρενεργειες ναι για αυξηση βαρους ναι το εχω ακουσει αλλα για libido οχι θα το εχω στα υποψιν μην φαμε κανα ακυρο και απο εκει!Ωραιος για την θεραπεια σου ευτυχως και χαιρομαι το προλαβες νωρις το θεμα και εισαι πολυ κομπλε συντηρηση και βγες εξω το καψεις!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
οπως τα λεμε εσεις το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ειδε καμια διαφορα ΑΠΟΛΥΤΩΣ, καλα το regrowth 2 λευκες τριχες δεν το θεωρω επιτυχια αν το shed σε εχει πατησει κατω!!

Αν αυτο με τις 2 λευκές τρίχες το διάβασες στο δικό μου θέμα που το έχω γράψει, δεν εννοώ ότι βγήκαν regrowth 2 λευκές τρίχες!!!. Αυτο φυσικά θα ήταν τραγελαφικο. Απλά ανέφερα αυτές τις 2 λευκές ως σημείο αναφοράς για το που ήταν ο κρόταφος πριν, και που πήγε μετά θεραπείας, επειδή οι 2 φωτό του πριν και του μετα είχαν λίγο διαφορετική οπτική γωνία, και δεν μπορούσε να διακρίνει ο χρήστης που με ρώτησε τότε.

Vukodlak είπε:
Α και @Fenimore οσο για τις παρενεργειες ναι για αυξηση βαρους ναι το εχω ακουσει αλλα για libido οχι θα το εχω στα υποψιν μην φαμε κανα ακυρο και απο εκει!Ωραιος για την θεραπεια σου ευτυχως και χαιρομαι το προλαβες νωρις το θεμα και εισαι πολυ κομπλε συντηρηση και βγες εξω το καψεις!!

Οι παρενέργειες που μου έδωσε ήταν διαφορετικές από την πλειοψηφία των χρηστών. Δεν είχα πχ τα κλασικά κατακράτηση υγρών, και μαυρους κύκλους στα μάτια.
Δεν θα έλεγα ότι είμαι κομπλε, ειδικά μετά το τέλος της μινοξιδίλης έχασα ένα απ΄οτα πιο δυνατά (για την θεραπεία μου) όπλα, και αναγκαστικά έχασα και έδαφος. Κάνω τώρα περίεργα styling για να κρύβω το αραίωμα και κάτι ψιλο-γίνετε...

Vukodlak

New Member
Fenimore είπε:
Vukodlak είπε:
οπως τα λεμε εσεις το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ειδε καμια διαφορα ΑΠΟΛΥΤΩΣ, καλα το regrowth 2 λευκες τριχες δεν το θεωρω επιτυχια αν το shed σε εχει πατησει κατω!!

Αν αυτο με τις 2 λευκές τρίχες το διάβασες στο δικό μου θέμα που το έχω γράψει, δεν εννοώ ότι βγήκαν regrowth 2 λευκές τρίχες!!!. Αυτο φυσικά θα ήταν τραγελαφικο. Απλά ανέφερα αυτές τις 2 λευκές ως σημείο αναφοράς για το που ήταν ο κρόταφος πριν, και που πήγε μετά θεραπείας, επειδή οι 2 φωτό του πριν και του μετα είχαν λίγο διαφορετική οπτική γωνία, και δεν μπορούσε να διακρίνει ο χρήστης που με ρώτησε τότε.

Vukodlak είπε:

Οι παρενέργειες που μου έδωσε ήταν διαφορετικές από την πλειοψηφία των χρηστών. Δεν είχα πχ τα κλασικά κατακράτηση υγρών, και μαυρους κύκλους στα μάτια.
Δεν θα έλεγα ότι είμαι κομπλε, ειδικά μετά το τέλος της μινοξιδίλης έχασα ένα απ΄οτα πιο δυνατά (για την θεραπεία μου) όπλα, και αναγκαστικά έχασα και έδαφος. Κάνω τώρα περίεργα styling για να κρύβω το αραίωμα και κάτι ψιλο-γίνετε...

Οχι καμια σχεση με το ποστ σου για τις λευκες τριχες ειναι γενικο επειδη αυτο βλεπουν ολοι και χαιρονται οτι κατι εγινε!!!Το θεμα ειναι να παρεις πισω το shed να παχυνει και να μειωθει λιγο η τριχοπτωση ουτε μια τριχα regrowth δεν ζηταω απο τη μινο αλλα απο οτι βλεπω με τις τριχες στο χερι θα μεινω και ουτε καν εκεινες τις ψευτολευκες!!!

και σε αλλα ποστ που διαβασα οντως αν η μινο σου κανει πραγματικη ΔΟΥΛΕΙΑ ειναι πολυ καλο οπλο οπως αναφερεις και οταν το σταματισεις ερχονται τα ασχημα!!οσο για τα styling πραγματικα δεν θελω να ξερω τι κανει ο καθενας για να κρυψει το προβλημα γιατι με στεναχωρει επειδη το ιδιο παλευω και ολοι μας φυσικα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα