Vukodlak είπε:
οπως τα λεμε εσεις το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ειδε καμια διαφορα ΑΠΟΛΥΤΩΣ, καλα το regrowth 2 λευκες τριχες δεν το θεωρω επιτυχια αν το shed σε εχει πατησει κατω!!
Αν αυτο με τις 2 λευκές τρίχες το διάβασες στο δικό μου θέμα που το έχω γράψει, δεν εννοώ ότι βγήκαν regrowth 2 λευκές τρίχες!!!. Αυτο φυσικά θα ήταν τραγελαφικο. Απλά ανέφερα αυτές τις 2 λευκές ως
σημείο αναφοράς για το που ήταν ο κρόταφος πριν, και που πήγε μετά θεραπείας, επειδή οι 2 φωτό του πριν και του μετα είχαν λίγο διαφορετική οπτική γωνία, και δεν μπορούσε να διακρίνει ο χρήστης που με ρώτησε τότε.
Vukodlak είπε:
Α και @Fenimore οσο για τις παρενεργειες ναι για αυξηση βαρους ναι το εχω ακουσει αλλα για libido οχι θα το εχω στα υποψιν μην φαμε κανα ακυρο και απο εκει!Ωραιος για την θεραπεια σου ευτυχως και χαιρομαι το προλαβες νωρις το θεμα και εισαι πολυ κομπλε συντηρηση και βγες εξω το καψεις!!
Οι παρενέργειες που μου έδωσε ήταν διαφορετικές από την πλειοψηφία των χρηστών. Δεν είχα πχ τα κλασικά κατακράτηση υγρών, και μαυρους κύκλους στα μάτια.
Δεν θα έλεγα ότι είμαι κομπλε, ειδικά μετά το τέλος της μινοξιδίλης έχασα ένα απ΄οτα πιο δυνατά (για την θεραπεία μου) όπλα, και αναγκαστικά έχασα και έδαφος. Κάνω τώρα περίεργα styling για να κρύβω το αραίωμα και κάτι ψιλο-γίνετε...