Νέα θεραπεία από γιατρό

JimKan1

Well-Known Member
Μονιμες παρενεργειες δεν υφιστανται, ή τουλαχιστον κατι τετοιο τοσα χρονια δεν εχει αναφερθει επισημα πουθενα. Καμια επιστημονικη τεκμηριωση του προβληματος, π.χ. με εξετασεις που αποδεικνυουν οτι οντως κατι υπολειτουργει.
Τι εννοεις που αποδυκνειουν οτι κατι υπολειτουργει; δεν εχουν βρεθει τα αιτια για ολες τις ανθρωπινες παθησεις, εννοεις οτι για τις παθησεις που δεν εχουν βρεθει τα αιτια ειναι στο μυαλο μας;

Οσον αφορα τις μονιμες παρενεργειες απο την φινα και αν εχουν αναφερθει επισημα μπορεις να ριξεις μια ματια στα παρακατω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Thanos92

Active Member
Σιγουρα δεν ειναι ηπιο, ακομα και για Σ.Δ. αν δεις τον αλγοριθμο δεν ειναι στις πρωτες επιλογες. Περισσοτερο παιζει σε πιτυριαση στο σωμα πλεον.
Οπως και να χει ομως ειναι απο τις λιγες ουσιες που τουλαχιστον εχουν και μια βιβλιογραφια. Αρα αν καποιος θελει οπωσδηποτε σαμπουαν τριχοπτωσης, το δοκιμαζει. Και τα καφεινης φαινεται να βοηθουν. Βεβαια τιποτα απο αυτα δεν ειναι σαν τη φιναστεριδη και τη μινοξιδιλη.
Εγώ έχω ένα μίξ ξηροδερμίας και Σ.Δ αλλα επειδή έχω σγουρό μαλλί, αν βάλω 3 φορές την εβδομάδα κετο, το μαλλι μου σε ένα μήνα θα είναι σαν σήρμα. Παλιά που το έβαζα ανα διαστήματα είχα θέμα και πολλές φορές μου αφυδάτωνε τόσο το τριχωτό που έκανε πιο έντονη την ξηροδερμία. Ίσως για μία φορά την εβδομάδα να το ξανα αρχίσω, αλλά δεν ξέρω αν 1 φορά είναι αρκετη για να βοηθήσει στη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Kostas97

Well-Known Member
Τι εννοεις που αποδυκνειουν οτι κατι υπολειτουργει; δεν εχουν βρεθει τα αιτια για ολες τις ανθρωπινες παθησεις, εννοεις οτι για τις παθησεις που δεν εχουν βρεθει τα αιτια ειναι στο μυαλο μας;

Οσον αφορα τις μονιμες παρενεργειες απο την φινα και αν εχουν αναφερθει επισημα μπορεις να ριξεις μια ματια στα παρακατω

Ολες οι αναφορες ειναι long term/persistent adverse side effects.
Ολες οι αναφορες αφορουν αυτο-εξεταση. Για εμενα δεν εχει καμια επιστημονικη τεκμηριωση ολο αυτο.
Βεβαια ο καθενας μπορει να το πιστευει ελευθερα.

Vdupa

Well-Known Member

Θα κρατησω την τελευταια που ειναι το 2020 και μιλάει για την συνολική εικόνα.

Studies to date cannot refute or confirm this syndrome as a nosological entity.
If it actually exists, it seems to occur in susceptible people, even if exposed to small doses and for short periods, and symptoms may persist for long periods.

Το οτι γίνονται ερευνες για το θεμα, δεν σημαινει οτι εχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.
Να θυμίσω οτι στα control group (δηλαδη σε αυτα που δεν παιρνουν το χαπι) βγαζουν σεξουαλικες παρενεργειες μεχρι και γυναικομαστία.

JimKan1

Well-Known Member
Θα κρατησω την τελευταια που ειναι το 2020 και μιλάει για την συνολική εικόνα.

Studies to date cannot refute or confirm this syndrome as a nosological entity.
If it actually exists, it seems to occur in susceptible people, even if exposed to small doses and for short periods, and symptoms may persist for long periods.

Το οτι γίνονται ερευνες για το θεμα, δεν σημαινει οτι εχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.
Να θυμίσω οτι στα control group (δηλαδη σε αυτα που δεν παιρνουν το χαπι) βγαζουν σεξουαλικες παρενεργειες μεχρι και γυναικομαστία.
το αν ειναι πραγματικη η οχι ειναι αλλη συζητηση, το ζητημα ειναι αν υπαρχει επισημη αναφορα, ανοιγοντας το δευτερο λινκ μπορεις να δεις αυτο εδω.

1689283506634.png

Μπλουζα