Μμ το 1996. σκέψεις και συμβουλές για επόμενα βήματα...

gkast

Active Member
Παιδιά οι συμβουλές/γνώμες σας είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και τις ακούω με προσοχή.

Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ούτε σκέφτομαι να πάρω φινα κτλ. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει τώρα είναι να βελτιώσω μια αντιαισθητική εικόνα γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα ξαναγίνω ούτε όπως πριν 10 χρόνια.

Δεν έχω επίσης την διάθεση αλλά ούτε και τα λεφτά για εξωτερικό ή πολλά μοσχεύματα (Thanks Soralteno αλλά είναι too much για εμένα να μπω σε μια τόσο μεγάλη περιπέτεια). Γνωρίζω ότι στην καλύτερη θα κάνω μια "πυκνότερη καράφλα".

Poseidonas έχει λογικότατη βάση αυτό που λες για το strip και την σταδιακή αραίωση. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά όμως θέλουν φροντίδα. Ίσως η απώλεια να ωφελείται και σε δική μου κακή περιποίηση τους. Δυστυχώς τώρα το καταλαβαίνω. Από τα 21 μου μέχρι τα 27 μου (με διάλλειμα 1,5 χρόνο τον στρατό) δούλευα σε μπαρ. Δηλ. απίστευτη κάπνα (συν ότι κάπνιζα και έπινα πολύ και προσωπικά). Άρα μια παράμετρος είναι και αυτή. Τα θεώρησα "μαμίσια" αλλά δεν είναι έτσι. Από ότι διάβασα τελευταία η τρίχα είναι ένα πολύπλοκο όργανο και αυτό... Συνεπώς έβαλα και εγώ το χεράκι μου αρκετά. Επίσης οι μολύνσεις τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να οφείλονταν στην κάπνα και τον κακό αερισμό του εργασιακού περιβάλλοντος (δεν λουζόμουν ποτέ μετά την δουλειά, αλλά το πρωί γιατί γύριζα αργά και βαριόμουν απίστευτα).

Αυτό βασικά που σκεφτόμουν είναι ότι ίσως διορθώνοντας λίγο την κάκιστη hairline και πυκνώνοντας λίγο την καράφλα θα έχω μια "πυκνότερη και φυσιολογικότερη καράφλα" λιγότερο αντιαισθητική και περισσότερο φυσική που στο κοντό κούρεμα <5mm θα δείχνει μια φυσιολογικότερη εικόνα ψιλοκαραφλής περιοχής. Μαλλιά αρκετά ξέρω ότι δεν μπορώ να ξαναέχω και ούτε θέλω να μπω σε μια τέτοια δαπανηρή και επίπονη σωματικά και ψυχολογικά διαδικασία.

Το ερώτημα μου είναι FUE στο strip και τέλος ή και λίγα τθ πάνω? Και επίσης που μπορώ να πάω στην Ελλάδα (μόνο) για κάτι τέτοιο που θα μου κάνουν καλή δουλειά? (βασική ερώτηση που δεν την έκανα από την αρχή).

Επίσης το τελευταίο διάστημα έχω κάνει μια μικροέρευνα internet και έχω πάει επίσης και σε έναν πλαστικό του κέντρου (Hilton - Βε**ής - Ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν πρώτη εικόνα) που μου είπε 3.600 ευρώ για FUE στο strip και 2.000 περίπου πάνω για μια φυσικότερη εικόνα αλλά πολύ αραιή (μου το είπε ξεκάθαρα από την αρχή). Δουλειές του δεν ζήτησα να δω. Πήγα συστημένος από φίλο δερματολόγο (να πω ότι είμαι στον χώρο του φαρμακευτικού marketing 15 χρόνια τώρα και αναγνωρίζω την γλώσσα των γιατρών πολύ καλά).

Σας ευχαριστώ
Φίλε hope το πιο εύκολο πράγμα είναι να σου πούμε οτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ..
Νομίζω όμως οτι πολύς κόσμος .....μπορεί να είναι στην δικιά σου κατάσταση και να θέλει να μάθει εαν υπάρχει ελπίδα...
Απο την στιγμή που θέλεις να ¨βελτιώσεις ¨την εικόνα σου σίγουρα είναι ένα στοιχημα γαι την κλινική που θα σε αναλάβει.
Για μένα πρέπει να κάνεις ένα συνδιασμό hair tattoo και μοσχευμάτων 25grafts/cm2 .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Aδερφε δεν φταιει η καπνα απο απο το μαγαζι που δουλευες, ουτε οτι δεν λουζοσουν το βραδυ παρα μονο το πρωι οταν ξυπναγες.
Το θεμα μονιμης βιωσιμοτητας των μοσχευματων μας απασχολει ολους εδω μεσα
Πληρωνουμε πολλα για να βαζουμε τριχες που θα παραμενουν για λιγα χρονια

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακου καλα τι θα κανεις.
Αυτη την στιγμη τιποτα !!!
Θα μπαινεις στο Φορουμ, στο θρεντ των μεταμοσχευσεων που τα παιδια παρουσιαζουν φωτογραφιες με την εξελιξη τους.
Θα διαβαζεις τα ποσταρισματα, θα ενημερωνεσαι και θα κρατας μικρο καλαθι για ολα !!!

Μετα απο λιγους μηνες και αφου μονος σου θα εχεις ολοκληρωμενη εικονα για ολα οσα μπορεις να κανεις, τοτε θα λαβεις την αποφαση σου. Εμπειρικα σου λεω οτι οι τιμες για μ/μ στο εξωτερικο δεν ειναι ακριβοτερες απο αυτες στην Ελλαδα. Πρεπει πρωτα να ωριμασει στον εαυτο σου, αυτο που εσυ θελεις πραγματικα και θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα. Μην αφηνεις κανεναν να σε επηρεασει παρα μονο να σε ενημερωνει. Καλη τυχη σου ευχομαι !!!

petrospap

Active Member
τι γωνια ειναι αυτη??? δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ακομα και για το 1996...τελειως καθετη με αποτελεσμα οι τριχες να βγαινουν τελειως ορθια...μερικες εχουν ακομα και προς τα πισω γωνια...επισης μεγαλο λαθος που πηραν grafts απο τοσο ψηλα...δεν θελει μυαλο να καταλαβεις οτι τοσο ψηλα ειναι πολυ πιθανο να χτυπησει η α.α ακομα και αν δεν ειχε ιχνος αραιωσης εκεινη τη στιγμη

Stripar

Established Member
τι γωνια ειναι αυτη??? δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ακομα και για το 1996...τελειως καθετη με αποτελεσμα οι τριχες να βγαινουν τελειως ορθια...μερικες εχουν ακομα και προς τα πισω γωνια...

Άψογη η παρατήρησή σου !!!!....

Hope

Active Member
Συμφωνώ απόλυτα petrospap. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να ζητήσω ευθύνες από κανέναν πλέον γιατί απλούστατα υπέγραψα τότε...
Αν μη τι άλλο όμως είμαι μια ζωντανή δυσφήμηση για την συγκεκριμένη κλινική...

geeorgee

Active Member
φιλε γνωμη μου ειναι αν μπορεις να διαθεσεις καποια χρηματα μην αφησεις ετσι το πανω μερος.Αν δεν ειχες κανει ηδη μεταμοσχευση θα σου ελεγα ριξε ξουρα οπως εισαι και μη ξαναμπεις στο forum αλλα...
Δε μιλαω για πυκνοτητες βεβαια ειδικα αφου οπως ειπες δεν εισαι διατεθειμενος να ασχοληθεις και πολυ...απλα να δωσεις λιγο πιο φυσικο αποτελεσμα ειδικα σε hairline μαζι με tatoo.πιστευω οτι μπορεις να βελτιωθεις σε σχεση με το πως εισαι τωρα.
Μια αλλη σκεψη ειναι τουλαχιστον να σου αφαιρεσουν μοσχευματα που εχουν μπει λαθος αλλα μη το αφησεις ετσι.Κανε κανενα consultation
η εστω στειλε τιποτα φωτογραφιες σε κανεναν καλο γιατρο του εξωτερικου να παρεις γνωμες.
Ξεχνα τον γιατρο που ειπες απτο hilton...
Απο ελλαδα το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να πας στην DHI και να τους ρωτησεις την καλυτερη τιμη
που μπορουν να σου δωσουν για να επανορθωσουν καπως για το εγκλημα που σου εκαναν.Αν η προσφορα τους ειναι αξιολογη και σε καλυπτει τοτε προχωρα αλλιως φυγε για εξω τουλαχιστον για κυπρο και απο εκει και περα αναλογα το budjet σου
ψαχνεσαι και για ακομα παραεξω.

Hope

Active Member
soralteno ούτε θυμάμαι ούτε επίσης έχω κρατήσει αντίγραφα. Σίγουρα όμως θα υπήρχαν κάποια κείμενα περί συναίνεσης στην ιατρική πράξη και αποποίησης ευθυνών. Και εγώ αν είχα επιχείρηση το ίδιο θα έκανα. Λογικό. Το αποτέλεσμα (αισθητικά και σε χρόνο ζωής μοσχευμάτων-ψηλά το strip) είναι το θέμα μου που δυστυχώς το παντρεύτηκα.

Δεν θέλω να μετατρέψω την συζήτηση μας όμως σε "δικαστήριο". Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Για αυτό θα παρακαλούσα να μη επανέλθω στο συγκεκριμένο θέμα παρά μόνο στο από εδώ και μετά...

Hope

Active Member
geeorgee το έχω σκεφτεί και εγώ να ξαναπάω στην ίδια κλινική. Μπορεί και να κλείσω κάποιο consultation. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα μπορέσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου αν ακούσω καμιά μλκ.
Είναι μια σκέψη μου όμως και αυτή καθώς έχω διαβάσει εδώ μέσα και θετικά σχόλια από πελάτες τους για τα τελευταία χρόνια.

Ακούω τα πάντα με προσοχή και διαβάζω όσο μπορώ το forum.

Με βλέπω ότι θα πάω μόνο σε λύση επιδιόρθωσης και μόνο, ούτε πυκνότητες ούτε τέτοια ουτοπικά για την περίπτωση μου. Θέλω μόνο μια φυσικότερη hairline καράφλας και την δυνατότητα να μπορώ να τα κουρέψω πολύ κοντά (FUE στο strip). Απλά πρέπει να βρω την καταλληλότερη λύση για να μην τραβάω πάλι τα ανύπαρκτα μαλλιά μου.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Αυτό που σου έγραψε ο @geeorgee είναι σωστό κάνε όσα περισσότερα consultation μπορείς (με φωτό και face to face skype) και ρώτα τα πάντα, τι ενδείκνυται τι όχι και γιατί, πάρε τιμές και απόψεις και συγκέντρωσε τα όλα σε ένα αρχείο κειμένου. Μετά έλα εδώ να τα συζητήσουμε.
Σε γενικές γραμμές είσαι δύσκολη περίπτωση αλλά όχι αδύνατη.

tropheus

Well-Known Member
1. Κάνω FUE στην ουλή και τα κουρεύω ακόμα ποιο κοντά για πάντα (5 mm περίπου όπως μου είπε πρόσφατα ένας πλαστικός του χώρου) και δεν ξανασχολούμαι ποτέ ξανά.

Και FUE να κάνεις στο strip (ακόμα και αν έχεις 100% φύτρωση) δεν είμαι σίγουρος ότι αν τα κόψεις τόσο κοντά δε θα φαίνεται "κάτι παράξενο".

2. Προχωράω σε επόμενο βήμα. FUE σε ουλή και πάνω για την εξασφάλιση μιας πολύ μικρής πυκνότητας (2.500 τθ απο καλή δότρια) και την διόρθωση σε χάραξη και γωνία αντιαισθητικής hairline. Αυτό θα μου επιστέψει μια αξιοπρεπέστερη και φυςικοτερη εμφάνιση σε κοντό κούρεμα (5 με 10 mm). Πατάω στην γη και δεν περιμένω μαγικά...

Έχεις 2500grafts διαθέσιμα; Αμφιβάλλω.

3. Κάτι άλλο που δεν το έχω σκεφτεί...

Μην πας για SMP. To SMP είναι μια καλή λύση όταν έχεις υψηλότερες πυκνότητες ή το πας για ξύρισμα το οποίο δεν μπορείς να κάνεις λόγο ουλής.

Εμένα η τελική μου πρόταση (αν θέλεις να κάνεις οπωσδήποτε κάτι) είναι να βγάλεις τα grafts που έχουν λάθος κατεύθυνση να μη χαραμίσεις grafts για την ουλή και με τα όποια διαθέσιμα graft να προσπαθήσεις να αποκτήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να προσπαθήσεις να χτύσεις hairline με σαφήνεια γιατί και πάλι δε θα έχεις φυσικό αποτέλεσμα...

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Και FUE να κάνεις στο strip (ακόμα και αν έχεις 100% φύτρωση) δεν είμαι σίγουρος ότι αν τα κόψεις τόσο κοντά δε θα φαίνεται "κάτι παράξενο".

Έχεις 2500grafts διαθέσιμα; Αμφιβάλλω.

Μην πας για SMP. To SMP είναι μια καλή λύση όταν έχεις υψηλότερες πυκνότητες ή το πας για ξύρισμα το οποίο δεν μπορείς να κάνεις λόγο ουλής.

Εμένα η τελική μου πρόταση (αν θέλεις να κάνεις οπωσδήποτε κάτι) είναι να βγάλεις τα grafts που έχουν λάθος κατεύθυνση να μη χαραμίσεις grafts για την ουλή και με τα όποια διαθέσιμα graft να προσπαθήσεις να αποκτήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να προσπαθήσεις να χτύσεις hairline με σαφήνεια γιατί και πάλι δε θα έχεις φυσικό αποτέλεσμα...

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

1) Mπορει να κανει FUE στην STRIP (ειναι μικρη η τομη) και αν δεν ειναι ικανοποημενος απο την εμφανιση στην ξουρα να κανει καπακι repair 2η FUE ή SMP.

2) Δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα οτι ΔΕΝ εχει 2500 μοσχευματα απο τις φωτογραφιες που εχει ποσταρει.
Το πιθανοτερο ειναι οτι τα εχει, ποσο μαλλον απο την στιγμη που φαινεται οτι τα πτερυγια του στα ακρα ειναι ψηλα.

3) Για ξυρισμα το παει ο Φιλος... το SMP ειναι μια καλη λυση αλλα να ψαξει να ενημερωθει καλα πρωτα !!!
Γιατι του λες να βγαλει τα grafts και να μην προσπαθησει να χτισει Hairline ?
Στις φωτογραφιες του φιλου σου Stripa, που εμφανιζουν αποτελεσμα επεμβασης του Ενρτογαν σε περιπτωση σαν του Φιλου καταφερε του πηρε 5.000 μοσχευματα και του εφτασε το μαλλι μεχρι το μπιφτεκι...
εκει εγινε δηλαδη και ο Φιλος δεν μπορει ουτε Hairline να χτισει ?

Τελευταία επεξεργασία:

tropheus

Well-Known Member
1) Mπορει να κανει FUE στην STRIP (ειναι μικρη η τομη) και αν δεν ειναι ικανοποημενος απο την εμφανιση στην ξουρα να κανει καπακι repair 2η FUE ή SMP.

2) Δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα οτι ΔΕΝ εχει 2500 μοσχευματα απο τις φωτογραφιες που εχει ποσταρει.
Το πιθανοτερο ειναι οτι τα εχει, ποσο μαλλον απο την στιγμη που φαινεται οτι τα πτερυγια του στα ακρα ειναι ψηλα.

3) Για ξυρισμα το παει ο Φιλος... το SMP ειναι μια καλη λυση αλλα να ψαξει να ενημερωθει καλα πρωτα !!!
Γιατι του λες να βγαλει τα grafts και να μην προσπαθησει να χτισει Hairline ?
Στις φωτογραφιες του φιλου σου Stripa, που εμφανιζουν αποτελεσμα επεμβασης του Ενρτογαν σε περιπτωση σαν του Φιλου καταφερε του πηρε 5.000 μοσχευματα και του εφτασε το μαλλι μεχρι το μπιφτεκι...
εκει εγινε δηλαδη και ο Φιλος δεν μπορει ουτε Hairline να χτισει ?

Σίγουρα μόνο από φωτογραφίες δε μπορεί να είναι κανένας σίγουρος για πυκνότητες. Κρίνω από αυτό που βλέπω.
Το όλο σκεπτικό μου στηρίζεται στο γεγονός ότι κατ' εμέ ο αγαπητός Hope δεν έχει 2500grafts ακόμα και αν τα πλάγια είναι ψηλά με δεδομένο ότι στο πιο κρίσιμο σημείο υπάρχει ουλή η οποία αν κρίνω από αυτά που έκανε η D*I εκείνη την εποχή πρέπει να είναι και αρκετά μεγάλη. Επιπλέον τα μαλλάκια του χαμηλά προς το σβέρκο είναι πολύ αραιά και δεν μπορούν να ληφθούν grafts από εκεί.
Βασιζόμενος λοιπόν στην υπόθεση των λίγων διαθέσιμων grafts, μια hairline απαιτεί περίπου 1200 grafts οπότε για να μπορέσει να παρουσιάσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και όχι μια γυμνή εμπρόσθια γραμμή θα πρέπει να αναζητήσει και grafts από γένια (ώστε να μπουν μοσχεύματα και πιο πίσω από τη hairline) και δεν ξέρω κατά πόσο είναι διαθέσιμος να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Δημήτρη, δε θυμάμαι την περίπτωση του Erdogan που αναφέρεις...

Hope

Active Member
παιδιά ευτυχώς η τομή δεν είναι πολύ μεγάλη. Στις φωτο το κούρεμα μου στον σβέρκο χαμηλά είναι 5mm με σβήσιμο προς το strip στα 0,8 με 1,0 για να μην φαίνεται. Γενικά έχω μέτρια+ δότρια αλλά με το μειονέκτημα της εξαιρετικά λεπτής τρίχας (από την νιότη μου έτσι).

Δημητρης38

Active Member
Σίγουρα μόνο από φωτογραφίες δε μπορεί να είναι κανένας σίγουρος για πυκνότητες. Κρίνω από αυτό που βλέπω.
Το όλο σκεπτικό μου στηρίζεται στο γεγονός ότι κατ' εμέ ο αγαπητός Hope δεν έχει 2500grafts ακόμα και αν τα πλάγια είναι ψηλά με δεδομένο ότι στο πιο κρίσιμο σημείο υπάρχει ουλή η οποία αν κρίνω από αυτά που έκανε η D*I εκείνη την εποχή πρέπει να είναι και αρκετά μεγάλη. Επιπλέον τα μαλλάκια του χαμηλά προς το σβέρκο είναι πολύ αραιά και δεν μπορούν να ληφθούν grafts από εκεί.
Βασιζόμενος λοιπόν στην υπόθεση των λίγων διαθέσιμων grafts, μια hairline απαιτεί περίπου 1200 grafts οπότε για να μπορέσει να παρουσιάσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και όχι μια γυμνή εμπρόσθια γραμμή θα πρέπει να αναζητήσει και grafts από γένια (ώστε να μπουν μοσχεύματα και πιο πίσω από τη hairline) και δεν ξέρω κατά πόσο είναι διαθέσιμος να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Δημήτρη, δε θυμάμαι την περίπτωση του Erdogan που αναφέρεις...

Εσυ πιστευεις οτι η εικονα του ειναι χειροτερη απο την επεμβαση των 5.000 μοσχευματων που κανει παραθεση στην ιστοσελιδα του ο Erdogan ? Αν πιστεψουμε το παρακατω περιστατικο που υποστηριζει ο φιλος σου ο Στριπας τοτε ο αγαπητος μας φιλος εχει ελπιδες οχι μονο για την hairline του, αλλα για πυκνωση μεχρι το μπιφτεκι. Και εννοειται οτι ΔΕΝ θα βγαλει κανενα απο τα μοσχευματα που πληρωσε για να τοποθετησει !!!

Η Κυπριακη Κλινικη του Γεροξουρα που του πηρε σιγουρα πανω απο 3.000 μοσχευματα (δεν θυμαμαι το νουμερο ακριβως-βαριεμαι να ψαξω) ειχε να αντιμετωπισει καλυτερη περιπτωση δηλαδη ?

http://www.international-hairlossforum.com/topic945-15.html

%CE%9C%CE%BC-%CF%84%CE%BF-1996-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.9880
file-22.jpg
file-32.jpg
file-6.jpg
file-40.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Hope

Active Member
Δημητρης38 τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αλλά αυτό το εγχείρημα θέλει πολλά ψυχικά και οικονομικά αποθέματα...
Θα ξεκινήσω consultation από το νέο έτος και ίδωμεν...

@όλους
Αν θα μου λέγατε να πάω σε 3 κλινικές/ιατρούς ποιους θα συνιστούσατε για την περίπτωση μου? (Ευρώπη μόνο)
Αποφάσισα ότι 1 θα κάνω σίγουρα εκεί που έκανα την 1η μόνο και μόνο (όπως είπε και ο geeorgee) για να δω πόσα θα μου ζητήσουν για να επανορθώσουν την "ζημιά" και τι έχουν να πουν περί αυτού (κυρίως από περιέργεια).

Στείλτε έστω και σε pm σας παρακαλώ.

Δημητρης38

Active Member
Δημητρης38 τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αλλά αυτό το εγχείρημα θέλει πολλά ψυχικά και οικονομικά αποθέματα...
Θα ξεκινήσω consultation από το νέο έτος και ίδωμεν...

@όλους
Αν θα μου λέγατε να πάω σε 3 κλινικές/ιατρούς ποιους θα συνιστούσατε για την περίπτωση μου? (Ευρώπη μόνο)
Αποφάσισα ότι 1 θα κάνω σίγουρα εκεί που έκανα την 1η μόνο και μόνο (όπως είπε και ο geeorgee) για να δω πόσα θα μου ζητήσουν για να επανορθώσουν την "ζημιά" και τι έχουν να πουν περί αυτού (κυρίως από περιέργεια).

Στείλτε έστω και σε pm σας παρακαλώ.

Σου ειπα, θα τσεκαρεις ποσταρισματα θα το ψαχνεις και θα ενημερωνεσαι... αφου πρωτα περιμενεις μερικους μηνες να σχηματισεις ολοκληρωμενη αποψη. Δεν εχεις μεγαλη αποθηκη μοσχευματων οποτε θα πρεπει να εισαι πολυ προσεχτικος για τις επομενες κινησεις σου !!!

Εφυγα εγω απο εδω...σου ευχομαι καλη τυχη !!!

Stripar

Established Member
Για την "Ιστορία"...

Post #227
Εδώ:
http://www.hairlossgr.com/threads/links-με-αξιολογες-μεταμοσχευσεις.8835/page-12#post-1350

Η προσπάθεια ΑΥΤΟΎ που υπονομεύει τον συγκεκριμένο γιατρό (όπως και όλους τους άλλους αξιόλογους) με το συγκεκριμένο παράδειγμα και τα πικρόχολα σχόλιά του...
και έπειτα έρχεται σήμερα ( με το συγκεκριμένο παράδειγμα που ΕΚΡΑΖΕ ο ίδιος πριν μήνες) και να το χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα αναφοράς για τον χρήστη @Hope
και να τον υποστηρίζει !!!

Άλλα και άλλα !!!
2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Για την "Ιστορία"...

Post #227
Εδώ:
http://www.hairlossgr.com/threads/links-με-αξιολογες-μεταμοσχευσεις.8835/page-12#post-1350

Η προσπάθεια ΑΥΤΟΎ που υπονομεύει τον συγκεκριμένο γιατρό (όπως και όλους τους άλλους αξιόλογους) με το συγκεκριμένο παράδειγμα και τα πικρόχολα σχόλιά του...
και έπειτα έρχεται σήμερα ( με το συγκεκριμένο παράδειγμα που ΕΚΡΑΖΕ ο ίδιος πριν μήνες) και να το χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα αναφοράς για τον χρήστη @Hope
και να τον υποστηρίζει !!!

Άλλα και άλλα !!!
Προβολή συνημμένου 7465

Δεν τον υποστηριζω πουθενα βρε Τρο*** !!!
Τον Τροφεα ρωτησα να μας πει την γνωμη του για το πως αυτος βρηκε τα 5000 μοσχευματα σε περιστατικο ιδιο με του φιλου μας και στον φιλο λεει να πληρωσει για να βγαλει τα μοσχευματα που του βαλανε. Αλλα εισαι τοσο ΜΑΛ***** που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να μου κανεις προσωπικες επιθεσεις παραποιωντας την αληθεια.
Αλλα ο Τροφεας δεν εκφερει γνωμη για τον Γιατρο που πλασσαρεις, αφηνει το καταχαζο σκυλακι του, που κανει τον διαδικτυακό πλασιε, να γαυγιζει στο Φορουμ ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

gkast

Active Member
Άψογη η παρατήρησή σου !!!!....
Δεν τον υποστηριζω πουθενα βρε Τρομπα !!!
Τον Τροφεα ρωτησα να μας πει την γνωμη του για το πως αυτος βρηκε τα 5000 μοσχευματα σε περιστατικο ιδιο με του φιλου μας. Αλλα εισαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να μου κανεις προσωπικες επιθεσεις παραποιωντας την αληθεια. Αλλα ο Τροφεας δεν εκφερει γνωμη αφηνει το καταχαζο σκυλακι του να γαυγιζει στο Φορουμ ...
Σε ευχαριστουμε πολύ που αναβαθμίζεις το forum με τις γνώσεις σου .....
Έλειπε ένα τέτοιο μέλος στο forum ....:)

Μπλουζα