gkast
Active Member
Φίλε hope το πιο εύκολο πράγμα είναι να σου πούμε οτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ..Παιδιά οι συμβουλές/γνώμες σας είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και τις ακούω με προσοχή.
Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ούτε σκέφτομαι να πάρω φινα κτλ. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει τώρα είναι να βελτιώσω μια αντιαισθητική εικόνα γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα ξαναγίνω ούτε όπως πριν 10 χρόνια.
Δεν έχω επίσης την διάθεση αλλά ούτε και τα λεφτά για εξωτερικό ή πολλά μοσχεύματα (Thanks Soralteno αλλά είναι too much για εμένα να μπω σε μια τόσο μεγάλη περιπέτεια). Γνωρίζω ότι στην καλύτερη θα κάνω μια "πυκνότερη καράφλα".
Poseidonas έχει λογικότατη βάση αυτό που λες για το strip και την σταδιακή αραίωση. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά όμως θέλουν φροντίδα. Ίσως η απώλεια να ωφελείται και σε δική μου κακή περιποίηση τους. Δυστυχώς τώρα το καταλαβαίνω. Από τα 21 μου μέχρι τα 27 μου (με διάλλειμα 1,5 χρόνο τον στρατό) δούλευα σε μπαρ. Δηλ. απίστευτη κάπνα (συν ότι κάπνιζα και έπινα πολύ και προσωπικά). Άρα μια παράμετρος είναι και αυτή. Τα θεώρησα "μαμίσια" αλλά δεν είναι έτσι. Από ότι διάβασα τελευταία η τρίχα είναι ένα πολύπλοκο όργανο και αυτό... Συνεπώς έβαλα και εγώ το χεράκι μου αρκετά. Επίσης οι μολύνσεις τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να οφείλονταν στην κάπνα και τον κακό αερισμό του εργασιακού περιβάλλοντος (δεν λουζόμουν ποτέ μετά την δουλειά, αλλά το πρωί γιατί γύριζα αργά και βαριόμουν απίστευτα).
Αυτό βασικά που σκεφτόμουν είναι ότι ίσως διορθώνοντας λίγο την κάκιστη hairline και πυκνώνοντας λίγο την καράφλα θα έχω μια "πυκνότερη και φυσιολογικότερη καράφλα" λιγότερο αντιαισθητική και περισσότερο φυσική που στο κοντό κούρεμα <5mm θα δείχνει μια φυσιολογικότερη εικόνα ψιλοκαραφλής περιοχής. Μαλλιά αρκετά ξέρω ότι δεν μπορώ να ξαναέχω και ούτε θέλω να μπω σε μια τέτοια δαπανηρή και επίπονη σωματικά και ψυχολογικά διαδικασία.
Το ερώτημα μου είναι FUE στο strip και τέλος ή και λίγα τθ πάνω? Και επίσης που μπορώ να πάω στην Ελλάδα (μόνο) για κάτι τέτοιο που θα μου κάνουν καλή δουλειά? (βασική ερώτηση που δεν την έκανα από την αρχή).
Επίσης το τελευταίο διάστημα έχω κάνει μια μικροέρευνα internet και έχω πάει επίσης και σε έναν πλαστικό του κέντρου (Hilton - Βε**ής - Ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν πρώτη εικόνα) που μου είπε 3.600 ευρώ για FUE στο strip και 2.000 περίπου πάνω για μια φυσικότερη εικόνα αλλά πολύ αραιή (μου το είπε ξεκάθαρα από την αρχή). Δουλειές του δεν ζήτησα να δω. Πήγα συστημένος από φίλο δερματολόγο (να πω ότι είμαι στον χώρο του φαρμακευτικού marketing 15 χρόνια τώρα και αναγνωρίζω την γλώσσα των γιατρών πολύ καλά).
Σας ευχαριστώ
Νομίζω όμως οτι πολύς κόσμος .....μπορεί να είναι στην δικιά σου κατάσταση και να θέλει να μάθει εαν υπάρχει ελπίδα...
Απο την στιγμή που θέλεις να ¨βελτιώσεις ¨την εικόνα σου σίγουρα είναι ένα στοιχημα γαι την κλινική που θα σε αναλάβει.
Για μένα πρέπει να κάνεις ένα συνδιασμό hair tattoo και μοσχευμάτων 25grafts/cm2 .