Μινοξ-Φινα

LoverBoy

Well-Known Member
Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το σωστότερο όλων είναι το oral για πιο δυνατά αποτελέσματα απ' ότι έχω καταλάβει. Ωστόσο, σε υγρή μορφή προτείνεις αυτό το σκεύασμα που είναι 2 σε 1 ή ξεχωριστη φίνα και ξεχωριστή μινο;
Να σαι καλά αδερφέ! Όπως είπες η οραλ είναι η καλύτερη μορφή! Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μαζί σε ένα σκεύασμα κάθε άλλο είναι καλύτερα και στην χρήση τους!Αν λοιπόν θέλεις να παίξεις με τοπικές λύσεις είναι πολύ καλή επιλογή το Fagron!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giwrgos90

New Member
Να σαι καλά αδερφέ! Όπως είπες η οραλ είναι η καλύτερη μορφή! Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μαζί σε ένα σκεύασμα κάθε άλλο είναι καλύτερα και στην χρήση τους!Αν λοιπόν θέλεις να παίξεις με τοπικές λύσεις είναι πολύ καλή επιλογή το Fagron!
Θέλει από δερματολόγο χαρτί; Ή είναι σαν το regaine; Επίσης δοσολογία και χρήση; Πρωί βράδυ; Καθημερινά; Υπάρχει και κάποιο σαμπουάν σαν έξτρα βοήθεια;

LoverBoy

Well-Known Member
Θέλει από δερματολόγο χαρτί; Ή είναι σαν το regaine; Επίσης δοσολογία και χρήση; Πρωί βράδυ; Καθημερινά; Υπάρχει και κάποιο σαμπουάν σαν έξτρα βοήθεια;
Βάζεις κάθε βράδυ και είσαι τζετ! Όχι δεν θέλει συνταγή!Αν θέλεις σαμπουάν για έξτρα βοήθεια πάρε ένα κατά της τριχόπτωσης για συχνή χρήση! Έχει και η apivitta κάτι καλά αλλά και η ducray

tsskrss

New Member
Καλησπέρα! Θα τον τελευταιο χρόνο λαμβάνω κάψουλες φιναστερίδης 1mg και τους τελευταίους μήνες οραλ μινοξιδίλη. Θα ηθελα να ρωτήσω σχετικά με τον στρατό τι παίζει και αν επίτρέπονται οι κάψουλες τέτοιων ειδών φαρμάκων η αν στα παίρνουν. και τι χρειαζεται να κάνω η να πω για να μην μου τα παρουν. ευχαριστω!

bullean

New Member
Για πληρότητα, σου απαντώ και εδώ (πέραν του άλλου νήματος):

Αγαπητέ tsskrss να σου παραθέσω την άποψή μου, για το τι ίσχυε μέχρι το α' μισό του 2024.

TL;DR: Όσον αφορά ΣΞ, λάθρα τα περνάς. Όσον αφορά ΠΑ και ΠΝ, μάλλον αδύνατο.

• Όσον αφορά ΣΞ, στα ΚΕΝ είναι κάπως φλου η φάση στο θέμα ελέγχου σακβουαγιάζ. Δεν θα σου αδειάσουν τα πράγματα πάνω σε τραπέζι και να αρχίσουν να ανοίγουν τσαντάκια και νεσεσέρ ψάχνοντας τι έχει το κάθε τι. Άρα, μπορείς να περάσεις στο ντούκου (λάθρα) τα δισκία μίνο/φίνα, βάζοντας τα μέσα σε κανένα ζευγάρι καλτσών (έτσι πέρασα στην παρουσίασή μου Augmentin και Depon). Αν στην γραπτή ερώτηση: "Λαμβάνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή;" τους το αποκαλύψεις αμέσως θα σου τα ζητήσουν να τους τα παραδώσεις και με το γεγονός ότι είναι γαληνικό σκεύασμα και όχι εμπορικώς διαθέσιμο φάρμακο, 100% θα σου τα κατασχέσουν. Εδώ, για να τους τεστάρω, απάντησα γραπτά ότι παίρνω συμπλήρωμα μαγνησίου, το στέλεχος γιατρός (και όχι οι οπλίτες) μουλάρωσε και μου ζήτησε το γυάλινο μπουκαλάκι της Solgar (ήταν με τη ζελατίνη του και τη ταινία ασφαλείας του) και μου είπε ότι πρέπει να το κρατήσουν αν δεν έχω κάποια γνωμάτευση. Εκεί τους είπα: "Αααα ξέχασα, έχω γνωμάτευση ιδιώτη παθολόγου για υπομαγνησιαιμία" τους την επέδειξα και έτσι μου το επέστρεψε (αφού μου τα έψαλλε ότι τους ταλαιπωρώ και γιατί δεν το είπα από την αρχή). Σκέψου τώρα τόση ιστορία για το μαγνήσιο... Ειδικά αν δεν περάσεις την πύλη του στρατοπέδου την ημέρα που παρουσιάζεσαι από τις 08:00 και μπεις κατά τις 10:00, που θα έχει πλακώσει κόσμος και θα έχουν κουραστεί θα είσαι ακόμα πιο safe. Πόσο δε μάλλον, αν παρουσιαστείς στα 5άστερα ξενοδοχεία Καλαμάτας - Λαμίας, ή στο 3άστερο της Σπάρτης... τώρα αν παρουσιάζεσαι Αυλώνα ή Θλήβα που έχουν αρκετή καραβανίλα, ίσως να 'ναι πιο strict η φάση. Λιτόχωρο, πάντως, που παρουσιάστηκα ακριβώς έτσι ήταν τα πράγματα.
Μετά τα ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ με ΦΠ για τη μονάδα σου δεν θα ψαχτεί τίποτα, ακόμα και στο ακριτικό Πεντάγωνο στα σύνορα Παπάγου - Ψυχικού κι αν υπηρετήσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μιλάω για μινοξιδίλη/φιναστερίδη. Σε οποιαδήποτε ανυποψίαστη στιγμή μπορεί να δεις στέλεχος της Στρατονομίας μαζί με γερμανικό ποιμενικό να περνάει στους θαλάμους οπλιτών για έλεγχο (προφανώς όχι μινοξιδίλης/φιναστερίδης) όπως και να ζητηθεί από στέλεχος να σου γίνει drug test (πας στο ιατρείο, βγαίνει έξω ο γιατρός και περιμένουν μέχρι να σου έρθει να δώσεις ούρα).
Από τα παραπάνω, ΕΞΑΙΡΩ ό,τι αφορά τους ΥΕΑ (μέρος των οποίων εκπαιδεύεται στην Κρήτη) και την ΕΛΔΥΚ, που ΔΕΝ γνωρίζω τι συμβαίνει.

• Όσον αφορά ΠΑ με παρουσίαση αποκλειστικά στην Τρίπολη, πιο αυστηρά (τέντα... για να μπαίνεις και σιγά σιγά στην στρατιτωτική αργκό) τα πράγματα. Υπό την παρουσία γερμανικού ποιμενικού κατά την παρουσίαση, το συνεργείο έχει διαταγή να ελέγξει τα προσωπικά αντικείμενα των οπλιτών που παρουσιάζονται. Εκεί, τώρα είναι πού θα πέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι θα σου βγάλουν από τις αποσκευές ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Θα σου κατασχέσουν depon, σπρέι κάθε είδους (π.χ. αποσμητικό, για ακάρεα), μωρομάντηλα (!) ακόμα και σαμπουάν που δεν είναι σε διάφανα μπουκάλια, ώστε να φαίνεται το περιεχόμενό τους.

• Όσον αφορά ΠΝ με παρουσίαση αποκλειστικά στον Πόρο, τέρμα τέντα τα πράγματα, δεν περνάς τίποτα. Σε περνούν από ανιχνευτή μετάλλων και κατάσχουν το οτιδήποτε που δεν προβλέπεται.

BTW: Καλή πρακτική είναι να γράφεις στο ένα από τα 2 θέματα ή ιδανικά άνοιξε καινούργιο, γιατί το καπηλευόμαστε, ενώ ο νηματοθέτης δεν αναφέρεται στο "ΦΑ και στρατιωτική θητεία".

Τελευταία επεξεργασία:

TheodosisK

Active Member
Mια και μιλάτε για ιδιαίτερες περιπτώσεις, τι γίνεται με τα ταξίδια; Μπορούμε να κουβαλάμε στη χειραποσκευη μπουκαλάκι μινοξιδίλης ή θα μας το κατασχέσουν;

LoverBoy

Well-Known Member
Mια και μιλάτε για ιδιαίτερες περιπτώσεις, τι γίνεται με τα ταξίδια; Μπορούμε να κουβαλάμε στη χειραποσκευη μπουκαλάκι μινοξιδίλης ή θα μας το κατασχέσουν;
μέχρι 100ml ναι εγώ είχα πάρει τον αφρό μαζί μου και δεν μου δημιουργήθηκε πρόβλημα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα