perisklis76
Member
Johnn σε βλέπω έτοιμο για s2000 να κάνεις το βήμα παραπάνω, στείλε μνμ πουλάω το δικό μου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Γειά σου ρε μιατα ντριφταδόρε, wankel speaking here!!
athenian είπε:danceworld_2001 είπε:Γειά σου ρε μιατα ντριφταδόρε, wankel speaking here!!
Και εγώ rx8. Μου έχει φάει μια μεταμόσχευση σε βενζίνες. Χαχα.
athenian είπε:danceworld_2001 είπε:Γειά σου ρε μιατα ντριφταδόρε, wankel speaking here!!
athenian είπε:Το μικρό. Το άλλο καίει ακόμα περισσότερο.
off topic. sorry.gkast είπε:Βγάλτου τις πινακίδες και κράτατο ....είναι σύλλεκτικόperisklis76 είπε:Παίδες αν μιλάμε για γυναίκες που ψάχνουν γάμο συμφωνώ, αλλά αν μιλάμε για μικρότερες ηλικίες που ψάχνουν γκόμενο λυπάμαι που το λέω αλλά η εμφάνιση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο άρα η ράφλα είναι μείον δυστυχώς. Υ.Γ αμάξι πουλάω και γω και καλό ( s2000)
Υ.Γ θεικό μοτερ
tropheus είπε:Flosk είπε:Δηλαδη οταν βαζουν οι κλινικες 45-50 grafts/cm2 και τελικα φυτρωνουν ολα τοτε δεν υπαρχει με τη μια 50% πυκνοτητα της αρχικης ρε Tropheus?
Ναι αν φυτρώσουν όλα αυτά τα grafts τότε θα έχεις μια πυκνότητα κοντά στο 50% της αρχικής αλλά :
Σε πόσους φύτρώνουν όλα με τη μια; Εγώ σου λέω σε ελάχιστους !!! Απλά δεν το ξέρουν γιατί δεν μπορούν να το μάθουν.Η πυκνομέτρηση δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απλή διαδικασία.
Και μη φέρνεις στο μυαλό σου μόνο τη hairline που τα ποσοστά φύτρωσης είναι (ευτυχώς) αρκετά υψηλα και συνήθως οι γιατροί δουλεύουν σε κατεξοχήν καραφλό τοπίο. Εκεί μπορείς να πας και σε λίγο πιο υψηλά ποσοστά πυκνότητας και να σου κάτσει.
Όσο όμως πιο πίσω πηγαίνεις τόσο μειώνεται το ποσοστό φύτρωσης με αποκορύφωμα το crown που εκεί τα ποσοστά φύτρωσης είναι πολύ μικρά.
Ασε που και το shock loss δεν είναι τόσο σπάνιο όσο θέλουν να το παρουσιάσουν.
Το ρισκάρεις λοιπόν;
Σε όλα αυτά λάβε και υπόψιν σου ότι :
-Ακόμα και το 50% της αρχικής πυκνότητας σε πολλούς δε δίνει πολύ καλή κάλυψη.
- Η ομοιομορφία στην τοποθέτηση πολλών μοσχευμάτων με τη μία δεν είναι καθόλου δεδομένη. Ούτε και η σωστή τους κατεύθυνση. Έτσι ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ υψηλών ποσοστών φύτρωσης βλέπεις αρκετές ατέλειες (κενάκια, λάθος κατευθύνσεις) οι οποίες ευτυχώς συνήθως δε γίνονται αντιληπτές από τρίτους.
Εγώ ακόμα και μετά από 3 μεταμοσχεύσεις βλέπω πολλά λάθη τα οποία θα ήταν πολύ λιγότερα αν είχα κινηθεί με μικρότερο πλήθος μοσχευμάτων ανά συνεδρία και φυσικά θα είχα και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά φύτρωσης. Και προσωπικά δε θα με πείραζε να κάνω και 6 και 7 συνεδρίες...
gkast είπε:athenian είπε:danceworld_2001 είπε:Γειά σου ρε μιατα ντριφταδόρε, wankel speaking here!!
Μην μιλάς πληρώνεις για 1.3 ....:snakoil: ..και ας το συπληρώνεις λαδάκι πάλι κερδισμένος είσαι.....
alean είπε:φιλε tropheus τα εχουμε ξαναπει αλλα ας τα ξαναπουμε μια φορα ακομα μιας και στο τελος 4 μηνων πλεον απ τη μ/μ δε βλεπω φως.
το θεμα μεταμοσχευση ετσι οπως υφισταται με 2-3 (υπερ)απλουστευμενες κινησεις οπως τις εχουμε ζησει οι περισσοτεροι στα ιατρεια, ειναι μια αρκετα καλοστημενη μπλοφα-κορο'ι'δια.
οσο γι αυτους που ειδαν φως εχω να πω αυτο που ειπε ο einstein για την υπαρξη ζωης στο συμπαν.
"ειναι σαν να ελπιζουμε πως αν πεταξουμε ενα σακι σπορους σε ενα χωραφι, θα φυτρωσει μονον ενας"
ε λοιπον εδω στο φορουμ εχουν φυτρωσει παραπανω απο ενας αλλα λιγοτερο απο αριθμο δυψηφιο.
και δυστυχως επειδη ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται,
ολοι ελπιζουν να ειναι μεσα σε αυτον τον μονοψηφιο αριθμο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Nick_1986 είπε:Φίλε Δημήτρη!
Πιστεύω πως ισοπεδώνεις τα πράγματα (και με ξάφνιασε που συμφωνεί μαζί σου ο tropheus)...
Όντως είχες μαζεμένες πολλές άσχημες εμπειρίες από τις μεταμοσχεύσεις σου (shock loss, μεγάλες τομές και απώλεια του 50% των μμ μαλλιών), αλλά νομίζω πως είσαι η εξαίρεση...
Εννοείται πως δεν θα γυρίσουμε το χρόνο να γίνουμε 18άρηδες με μαλλί σαν του Μπέζου, αλλά κάτι κάνουν και οι μμ...Και σίγουρα μου φαίνεται άστοχη η φράση του Einstein "ειναι σαν να ελπιζουμε πως αν πεταξουμε ενα σακι σπορους σε ενα χωραφι, θα φυτρωσει μονον ενας"...
Σίγουρα φυτρώνουν πολλοί περισσότεροι σπόροι!!!
Άλλωστε έχουμε δει μέσω των παρουσιάσεων μμ στο forum, να αλλάζουν πραγματικά όψη πολλά κεφάλια...Και πλέον με την χρήση grafts από γένια και σώμα, σουλουπώνονται αξιόλογα και μεγάλα nw...
Αυτή είναι η άποψή μου!!!![]()
danceworld_2001 είπε:Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα!! Εγώ δόξα το θεό ήμουν απο τους τυχερούς.
tropheus είπε:Πιστεύω (και γι'αυτό συμφώνησα μαζί του) ότι ο alean εννοεί πως τα πραγματικά καλά περιστατικά είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσα έχουμε δει εδώ μέσα (αλλά και από άλλα που γνωρίζουμε).
Τουλάχιστον για μένα τα καλά αποτελέσματα από όσα έχουμε δει εδώ μέσα μετριούνται στα δάκτυλα ίσως και του ενός χεριού μόνο.
Δημητρης38 είπε:Εγω παντως φιλοι μου... και σας ομιλω με παση ειλικρινια αυτη την στιγμη... κυκλοφορω στον δρομο και βλεπω ενα τσουρμο ξυρισμενους καραφλους ,με μια λωριδα... και δυο λωριδες... στην πισω οψη της κεφαλης !!
Ειναι και αυτοι ενθουσιασμενοι σαν εσας, οπως ενθουσιασμενος ημουν και εγω με τις ΜΜ που εκανα ενω ειχα μαλλια (τοσο Παπαρας ημουν ).
Τωρα ψαχνω να τα βρω αλλα για να μην σας θλιβω βλεπω κατι τριχες ορθιες εδω και εκει...σε αποσταση ενος μετρου δεν αναγνωριζονται ομως !!!
Stripar είπε:Δημητρης38 είπε:Εγω παντως φιλοι μου... και σας ομιλω με παση ειλικρινια αυτη την στιγμη... κυκλοφορω στον δρομο και βλεπω ενα τσουρμο ξυρισμενους καραφλους ,με μια λωριδα... και δυο λωριδες... στην πισω οψη της κεφαλης !!
Ειναι και αυτοι ενθουσιασμενοι σαν εσας, οπως ενθουσιασμενος ημουν και εγω με τις ΜΜ που εκανα ενω ειχα μαλλια (τοσο Παπαρας ημουν ).
Τωρα ψαχνω να τα βρω αλλα για να μην σας θλιβω βλεπω κατι τριχες ορθιες εδω και εκει...σε αποσταση ενος μετρου δεν αναγνωριζονται ομως !!!
Δημήτρη με όλο το θάρρος...
Είδα το νήμα σου για την μεταμόσχευσή σου καθώς και όλα που έχεις ανοίξει , έτσι ώστε να δώ απο πού πηγάζει αυτή η απογοήτευση , και πέρα απο τις αναφορές σου για όλα αυτά που πήγαν στραβά , υπάρχουν και πάρα πολλές υποσχέσεις ότι θα ανέβαζες φωτογραφίες για να δούμε και εμείς πόσο σε μακέλεψαν!...
Δυστυχώς φωτογραφίες εγώ δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ...αλλά πουθενά!
Καλό θα είναι όλοι μας , όταν αναφερόμαστε δυσμενός σε κλινικές καλές-κακές , να μπορούμε πέρα απο τις αναφορές μας , να αποδεικνείουμε τα γεγονότα και με φωτογραφικό υλικό , αλλιώς...
Διόρθωσέ με (άν κάπου υπάρχουν οι φωτογραφίες) άν κάνω λάθος.