Μεταμoσχεύσεις (πυκνότητα και μήκος μαλλιού)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
athenian είπε:
danceworld_2001 είπε:
Γειά σου ρε μιατα ντριφταδόρε, wankel speaking here!!

Και εγώ rx8. Μου έχει φάει μια μεταμόσχευση σε βενζίνες. Χαχα.

Μην μιλάς πληρώνεις για 1.3 ....:snakoil: ..και ας το συπληρώνεις λαδάκι πάλι κερδισμένος είσαι.....

alean

Member
gkast είπε:
perisklis76 είπε:
Παίδες αν μιλάμε για γυναίκες που ψάχνουν γάμο συμφωνώ, αλλά αν μιλάμε για μικρότερες ηλικίες που ψάχνουν γκόμενο λυπάμαι που το λέω αλλά η εμφάνιση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο άρα η ράφλα είναι μείον δυστυχώς. Υ.Γ αμάξι πουλάω και γω και καλό ( s2000)
Βγάλτου τις πινακίδες και κράτατο ....είναι σύλλεκτικό
Υ.Γ θεικό μοτερ
off topic. sorry.

ap1 'η ap2 ?

εχω με full red interior 6 χρονια. αν ειναι καλο κρατα το ή σπρωχτο πισω γερμανια για να παρεις τα λεφτα που του αξιζει. σαν τα rx7, θα ξαναπαρει την αξια που του αρμοζει αργοτερα οσο και να το γ@μησε το s2k το φορολογικο συστημα. υ.γ. ειχα καταθεσει πινακιδες 2 1/2 χρονια αλλα να μου το παρουν ξεφτιλα ας το ξεχασουν ολοι τους. μαντραδες και ιδιωτες. ;)

tropheus είπε:
Flosk είπε:
Δηλαδη οταν βαζουν οι κλινικες 45-50 grafts/cm2 και τελικα φυτρωνουν ολα τοτε δεν υπαρχει με τη μια 50% πυκνοτητα της αρχικης ρε Tropheus?

Ναι αν φυτρώσουν όλα αυτά τα grafts τότε θα έχεις μια πυκνότητα κοντά στο 50% της αρχικής αλλά :

Σε πόσους φύτρώνουν όλα με τη μια; Εγώ σου λέω σε ελάχιστους !!! Απλά δεν το ξέρουν γιατί δεν μπορούν να το μάθουν.Η πυκνομέτρηση δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απλή διαδικασία.

Και μη φέρνεις στο μυαλό σου μόνο τη hairline που τα ποσοστά φύτρωσης είναι (ευτυχώς) αρκετά υψηλα και συνήθως οι γιατροί δουλεύουν σε κατεξοχήν καραφλό τοπίο. Εκεί μπορείς να πας και σε λίγο πιο υψηλά ποσοστά πυκνότητας και να σου κάτσει.
Όσο όμως πιο πίσω πηγαίνεις τόσο μειώνεται το ποσοστό φύτρωσης με αποκορύφωμα το crown που εκεί τα ποσοστά φύτρωσης είναι πολύ μικρά.
Ασε που και το shock loss δεν είναι τόσο σπάνιο όσο θέλουν να το παρουσιάσουν.
Το ρισκάρεις λοιπόν;

Σε όλα αυτά λάβε και υπόψιν σου ότι :
-Ακόμα και το 50% της αρχικής πυκνότητας σε πολλούς δε δίνει πολύ καλή κάλυψη.
- Η ομοιομορφία στην τοποθέτηση πολλών μοσχευμάτων με τη μία δεν είναι καθόλου δεδομένη. Ούτε και η σωστή τους κατεύθυνση. Έτσι ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ υψηλών ποσοστών φύτρωσης βλέπεις αρκετές ατέλειες (κενάκια, λάθος κατευθύνσεις) οι οποίες ευτυχώς συνήθως δε γίνονται αντιληπτές από τρίτους.

Εγώ ακόμα και μετά από 3 μεταμοσχεύσεις βλέπω πολλά λάθη τα οποία θα ήταν πολύ λιγότερα αν είχα κινηθεί με μικρότερο πλήθος μοσχευμάτων ανά συνεδρία και φυσικά θα είχα και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά φύτρωσης. Και προσωπικά δε θα με πείραζε να κάνω και 6 και 7 συνεδρίες...

φιλε tropheus τα εχουμε ξαναπει αλλα ας τα ξαναπουμε μια φορα ακομα μιας και στο τελος 4 μηνων πλεον απ τη μ/μ δε βλεπω φως.

το θεμα μεταμοσχευση ετσι οπως υφισταται με 2-3 (υπερ)απλουστευμενες κινησεις οπως τις εχουμε ζησει οι περισσοτεροι στα ιατρεια, ειναι μια αρκετα καλοστημενη μπλοφα-κορο'ι'δια.

οσο γι αυτους που ειδαν φως εχω να πω αυτο που ειπε ο einstein για την υπαρξη ζωης στο συμπαν.

"ειναι σαν να ελπιζουμε πως αν πεταξουμε ενα σακι σπορους σε ενα χωραφι, θα φυτρωσει μονον ενας"

ε λοιπον εδω στο φορουμ εχουν φυτρωσει παραπανω απο ενας αλλα λιγοτερο απο αριθμο δυψηφιο.

και δυστυχως επειδη ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται,
ολοι ελπιζουν να ειναι μεσα σε αυτον τον μονοψηφιο αριθμο.

δυστυχως ομως ο μονοψηφιος ειναι πολυ μικρος για να χωρεσουμε ολοι....

gkast είπε:
athenian είπε:
danceworld_2001 είπε:
Γειά σου ρε μιατα ντριφταδόρε, wankel speaking here!!

Και εγώ rx8. Μου έχει φάει μια μεταμόσχευση σε βενζίνες. Χαχα.

Μην μιλάς πληρώνεις για 1.3 ....:snakoil: ..και ας το συπληρώνεις λαδάκι πάλι κερδισμένος είσαι.....

ολη η πισωκουνα εδω μαζευτηκε???

εσεις με τους ροτορες μονο ενα πραγμα σας σωζει. υγραεριο.
μην πω φυσικο αεριο!!!!!!

14λτ/100 χλμ το rx8 φιλε athenian? αν στο δρομο σε περνανε μεχρι και τα ποδηλατα ναι την εχεις αλλιως βαλε 25-30λτ/100 χλμ να εισαι μεσα!! :)

athenian

Well-Known Member
οχι ρε συ ποτε δεν εχει καψει τοσο.το γ@μησαμε στο οφτοπικ το θεμα.χαχα.με το υγραεριο υπαρχει θεμα με τις θερμοκρασιες.το φυσικο αεριο απλα δεν κανει γιατι θελει 80λ μπουκαλα για να σου βγαλει 20 λιτρα καυσιμο αρα δεν χωραει.

Δημητρης38

Active Member
φιλε tropheus τα εχουμε ξαναπει αλλα ας τα ξαναπουμε μια φορα ακομα μιας και στο τελος 4 μηνων πλεον απ τη μ/μ δε βλεπω φως.

το θεμα μεταμοσχευση ετσι οπως υφισταται με 2-3 (υπερ)απλουστευμενες κινησεις οπως τις εχουμε ζησει οι περισσοτεροι στα ιατρεια, ειναι μια αρκετα καλοστημενη μπλοφα-κορο'ι'δια.

οσο γι αυτους που ειδαν φως εχω να πω αυτο που ειπε ο einstein για την υπαρξη ζωης στο συμπαν.

"ειναι σαν να ελπιζουμε πως αν πεταξουμε ενα σακι σπορους σε ενα χωραφι, θα φυτρωσει μονον ενας"

ε λοιπον εδω στο φορουμ εχουν φυτρωσει παραπανω απο ενας αλλα λιγοτερο απο αριθμο δυψηφιο.

δυστυχως ομως ο μονοψηφιος ειναι πολυ μικρος για να χωρεσουμε ολοι....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alean, συμφωνα με τις κλινικες που κανουν τις ΜΜ τελικο αποτελεσμα θα εχεις σε 12 μηνες. Οποτε μην απογοητευεσαι απο τωρα ειναι νωρις ακομα.
Που την εκανες φιλε αν επιτρεπεται και ποσα μοσχευματα εβαλες ?

tropheus

Well-Known Member
alean είπε:

+1

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nick_1986

Member
Φίλε Δημήτρη!

Πιστεύω πως ισοπεδώνεις τα πράγματα (και με ξάφνιασε που συμφωνεί μαζί σου ο tropheus)...

Όντως είχες μαζεμένες πολλές άσχημες εμπειρίες από τις μεταμοσχεύσεις σου (shock loss, μεγάλες τομές και απώλεια του 50% των μμ μαλλιών), αλλά νομίζω πως είσαι η εξαίρεση...

Εννοείται πως δεν θα γυρίσουμε το χρόνο να γίνουμε 18άρηδες με μαλλί σαν του Μπέζου, αλλά κάτι κάνουν και οι μμ...Και σίγουρα μου φαίνεται άστοχη η φράση του Einstein "ειναι σαν να ελπιζουμε πως αν πεταξουμε ενα σακι σπορους σε ενα χωραφι, θα φυτρωσει μονον ενας"...

Σίγουρα φυτρώνουν πολλοί περισσότεροι σπόροι!!!

Άλλωστε έχουμε δει μέσω των παρουσιάσεων μμ στο forum, να αλλάζουν πραγματικά όψη πολλά κεφάλια...Και πλέον με την χρήση grafts από γένια και σώμα, σουλουπώνονται αξιόλογα και μεγάλα nw...

Αυτή είναι η άποψή μου!!! :)

Nick_1986 είπε:
Φίλε Δημήτρη!

Πιστεύω πως ισοπεδώνεις τα πράγματα (και με ξάφνιασε που συμφωνεί μαζί σου ο tropheus)...

Όντως είχες μαζεμένες πολλές άσχημες εμπειρίες από τις μεταμοσχεύσεις σου (shock loss, μεγάλες τομές και απώλεια του 50% των μμ μαλλιών), αλλά νομίζω πως είσαι η εξαίρεση...

Εννοείται πως δεν θα γυρίσουμε το χρόνο να γίνουμε 18άρηδες με μαλλί σαν του Μπέζου, αλλά κάτι κάνουν και οι μμ...Και σίγουρα μου φαίνεται άστοχη η φράση του Einstein "ειναι σαν να ελπιζουμε πως αν πεταξουμε ενα σακι σπορους σε ενα χωραφι, θα φυτρωσει μονον ενας"...

Σίγουρα φυτρώνουν πολλοί περισσότεροι σπόροι!!!

Άλλωστε έχουμε δει μέσω των παρουσιάσεων μμ στο forum, να αλλάζουν πραγματικά όψη πολλά κεφάλια...Και πλέον με την χρήση grafts από γένια και σώμα, σουλουπώνονται αξιόλογα και μεγάλα nw...

Αυτή είναι η άποψή μου!!! :)

Θα συμφωνήσω με το φίλο "Nick 1986".
Αlean νομίζω οτι το να τα ισοπεδώνεις ολα ειναι εντελώς ατοπο!!
Αν απο ένα τσουβάλι φύτρωναν ενα-δύο σποροι, δεν νομίζω οτι θα συζηταγαμε τώρα για μμ.

Το περιεργο ομως δεν ειναι αυτο, το οτι συμφωνεί ο τροφέας ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ :chinscratch :chinscratch :chinscratch

tropheus

Well-Known Member
Πιστεύω (και γι'αυτό συμφώνησα μαζί του) ότι ο alean εννοεί πως τα πραγματικά καλά περιστατικά είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσα έχουμε δει εδώ μέσα (αλλά και από άλλα που γνωρίζουμε).

Τουλάχιστον για μένα τα καλά αποτελέσματα από όσα έχουμε δει εδώ μέσα μετριούνται στα δάκτυλα ίσως και του ενός χεριού μόνο.

Stripar

Established Member
danceworld_2001 είπε:
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα!! Εγώ δόξα το θεό ήμουν απο τους τυχερούς.

Εσύ @dance κρίνεις εκ'του ασφαλούς και o δείκτης σύγκρισης σου είναι τα περιστατικά μέτρια-προς κακά ή τα ελάχιστα καλά του forum -των Ελληνικών κλινικών!...και να μην ξανα-αναφέρουμε του ΠΩΣ έφτασες στο σημείο να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.
Σημασία έχει τι γίνεται με την πλειοψηφία και όχι με την μειοψηφία...ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά!.

Φιλικά

tropheus είπε:
Πιστεύω (και γι'αυτό συμφώνησα μαζί του) ότι ο alean εννοεί πως τα πραγματικά καλά περιστατικά είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσα έχουμε δει εδώ μέσα (αλλά και από άλλα που γνωρίζουμε).

Τουλάχιστον για μένα τα καλά αποτελέσματα από όσα έχουμε δει εδώ μέσα μετριούνται στα δάκτυλα ίσως και του ενός χεριού μόνο.

Ο @tropheus απο την άλλη σαν ψαγμένο άτομο που είναι και ενώ έχει κάνει αρκετές μεταμοσχεύσεις σε Ελληνικές κλινικές
ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΜΟΙΑΣ ΕΤΕΙΡΕΙΑΣ-ΚΛΙΝΙΚΗΣ
Αντίθετα το μέτρο σύγκρισής του (θεωρώ) είναι με αντίστοιχα αποτελέσματα εξωτερικού και όχι με των Ελληνικών κλινικών.

Συνεπώς συγκρίνοντας έτσι , ΝΑΙ η τοποθέτησή του είναι δικαιολογημένη!

Ο Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο , και άν όλοι μας δέν πράτουμε αντίστοιχα μήν απορρίτε με τις μετριότητες που θα παίρνουμε και μήν κλαίτε έπειτα στους "ώμους" μας!.

Το βασικότερό για μένα στην Ελλάδα & στο Forum είναι να μήν μα ποιάνει ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ μετά απο την μτχ μας , και να προσπαθήσουμε απο την μεριά μας να σηκώσουμε τον πήχη , να προσπαθήσουν έτσι οι Ελληνικές κλινικές να ιοθετήσουν τεχνικές , μεθόδους προκειμένου επιτέλους να μήν μιλάμε για μειοψηφίες αλλά πλειοψηφίες και βέβαια με τιμολογιακή χρέωση Ελλαδιστάν , σε σημείο που ουδείς να μην σκέφτεται για μτχ στο εξωτερικό.

Αυτή για μένα θα είναι ΠΡΌΟΔΟΣ!...

Δέν το βλέπω όμως να έρχεται , αφενός γιατί οι περισότεροι είναι ευχαριστημένοι με την μετριότητα και αφετέρου γιατί αρκετοί , τοπικά έχουν το περιθώριο διάφορων "ελιγμών" που τους το συγχωρεί το όλο σύστημα....στην Ελλάδα ζούμε!

Συνεπώς...

Ο @ tropheus θα είναι για κάποιους υπερβολικός , εγώ Ελέφαντας , και όλοι οι άλλοι ευχαριστημένοι με την μετριότητα που κάποιοι έξυπνα ή άβουλα θα την παρουσιάζουν σαν Τελειότητα!.

Stripar

Δημητρης38

Active Member
Εγω παντως φιλοι μου... και σας ομιλω με παση ειλικρινια αυτη την στιγμη... κυκλοφορω στον δρομο και βλεπω ενα τσουρμο ξυρισμενους καραφλους ,με μια λωριδα... και δυο λωριδες... στην πισω οψη της κεφαλης !!

Ειναι και αυτοι ενθουσιασμενοι σαν εσας, οπως ενθουσιασμενος ημουν και εγω με τις ΜΜ που εκανα ενω ειχα μαλλια (τοσο Παπαρας ημουν ).
Τωρα ψαχνω να τα βρω αλλα για να μην σας θλιβω βλεπω κατι τριχες ορθιες εδω και εκει...σε αποσταση ενος μετρου δεν αναγνωριζονται ομως !!!

Stripar

Established Member
Δημητρης38 είπε:
Εγω παντως φιλοι μου... και σας ομιλω με παση ειλικρινια αυτη την στιγμη... κυκλοφορω στον δρομο και βλεπω ενα τσουρμο ξυρισμενους καραφλους ,με μια λωριδα... και δυο λωριδες... στην πισω οψη της κεφαλης !!

Ειναι και αυτοι ενθουσιασμενοι σαν εσας, οπως ενθουσιασμενος ημουν και εγω με τις ΜΜ που εκανα ενω ειχα μαλλια (τοσο Παπαρας ημουν ).
Τωρα ψαχνω να τα βρω αλλα για να μην σας θλιβω βλεπω κατι τριχες ορθιες εδω και εκει...σε αποσταση ενος μετρου δεν αναγνωριζονται ομως !!!

Δημήτρη με όλο το θάρρος...

Είδα το νήμα σου για την μεταμόσχευσή σου καθώς και όλα που έχεις ανοίξει , έτσι ώστε να δώ απο πού πηγάζει αυτή η απογοήτευση , και πέρα απο τις αναφορές σου για όλα αυτά που πήγαν στραβά , υπάρχουν και πάρα πολλές υποσχέσεις ότι θα ανέβαζες φωτογραφίες για να δούμε και εμείς πόσο σε μακέλεψαν!...

Δυστυχώς φωτογραφίες εγώ δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ...αλλά πουθενά!

Καλό θα είναι όλοι μας , όταν αναφερόμαστε δυσμενός σε κλινικές καλές-κακές , να μπορούμε πέρα απο τις αναφορές μας , να αποδεικνείουμε τα γεγονότα και με φωτογραφικό υλικό , αλλιώς...

Διόρθωσέ με (άν κάπου υπάρχουν οι φωτογραφίες) άν κάνω λάθος.

Δημητρης38

Active Member
Stripar είπε:
Δημητρης38 είπε:

Δημήτρη με όλο το θάρρος...

Είδα το νήμα σου για την μεταμόσχευσή σου καθώς και όλα που έχεις ανοίξει , έτσι ώστε να δώ απο πού πηγάζει αυτή η απογοήτευση , και πέρα απο τις αναφορές σου για όλα αυτά που πήγαν στραβά , υπάρχουν και πάρα πολλές υποσχέσεις ότι θα ανέβαζες φωτογραφίες για να δούμε και εμείς πόσο σε μακέλεψαν!...

Δυστυχώς φωτογραφίες εγώ δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ...αλλά πουθενά!

Καλό θα είναι όλοι μας , όταν αναφερόμαστε δυσμενός σε κλινικές καλές-κακές , να μπορούμε πέρα απο τις αναφορές μας , να αποδεικνείουμε τα γεγονότα και με φωτογραφικό υλικό , αλλιώς...

Διόρθωσέ με (άν κάπου υπάρχουν οι φωτογραφίες) άν κάνω λάθος.

Δηλαδη θελεις φωτογραφιες για να πειστεις οτι σου γραφω την Αληθεια ?
Δεν με ενδιαφερει η αποψη σου, εγω τις προσωπικες μου εμπειριες γραφω οποιος θελεις με πιστευει, οποιος δεν θελει... καλα να ειμαστε !!! (ελπιζω και εσυ να μην εισαι κανενας εκπροσωπος των Κλινικων που κονομανε εις βαρος ανθρωπων που η πτωση των μαλλιων τους, τους ωθει να τα σκανε χοντρα σε κομπογιαννιτες)

Τουλαχιστον αυτων που εγω επισκεφτηκα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε στιπάρ το ξέρω οτι μιλάς φιλικά και σέβομαι όσα λες και συμφωνώ στο 100%. Σίγουρα κρίνω εκ τους ασφαλούς μιας και ήμουν απο τους τυχερούς. Καταρχάς θέλω να ξεχάσουμε που έκανα την μμ. Εγώ μιλάω για αυτό που έχω στο κεφάλι μου. Ξεχνάμε ποιός το έκανε, που πότε. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει το αποτέλεσμα μόνο, ας το έκανε και η γιαγιά μου στο χωριό. Ο φίλος τροφέας έχει τον πύχη απίστευτα ψηλά σε σημειο που δεν χωράει ο νούς. Το τέλειο για τον ίδιο δεν ειναι απλά τέλειο. Νομίζω τίποτα δεν τον ικανοποιεί. Όσοι τον έχουν δει βλέπουν μαλλί τσιμέντο. Εγώ δεν καταλαβαίνω πχ γιατί θέλει να βάζει τόπικ. Δική του υπόθεση βέβαια. Ετσι οπως τα περιγράφεις φίλε τροφέα πράγματι μοιάζει σαν να διώχνουμε κάθε ελπίδα στον μελλοντικό υποψήφιο. Το ξέρουμε πως το αποτελέσματα διαφέρουν απο άτομο σε άτομο και απο γιατρό σε γιατρό, και πως ποτέ δεν θα γίνεις σαν 18χρονο ειδικά αν είσαι μεγάλο nw, όμως υπάρχουν και αξιοπρεπή αποτέλεσμα. Το δικό μου το αποκαλώ αρκούντως ικανοποιητικό και αξιοπρεπές, και για τα δικα μου δεδομένα, προσδοκίες και απαιτήσεις, είναι κομπλε. Αυτό το λέω εγώ. Οι φίλοι γνωστοί κτλ κλτ που με βλέπουν απο κοντά, λένε πολλά παραπάνω. Τους φαντάζει υπερτέλειο. Οι φωτογραφίες ίσως παραπλανούν, ωστόσο πολλάκις το έχω πει, όποιος θέλει ας με συναντήσει να βγάλει συμπέρασμα. Πάντως θα συμφωνήσω οτι στο φόρουμ τα πραγματικά καλά αποτελέσματα ειναι πολύ λίγα. Αυτό τι σημαίνει? Οτι όποιος κάνει μμ και ανήκει στον Ελληνικό πλυθησμό και είτε την κάνει εγχώρια είτε έξω, γράφει σε φόρουμ? Πιστεύουμε πως το στατιστικό δείγμα του φορουμ ειναι αντιπροσωπευτικό ώστε να κρίνουμε την αποτελεσματικότητα των μμ και των κλινικών γενικά? Εγώ πραγματικά δεν γνωρίζω, όμως νομίζω πως το φόρουμ δίνει κάποιο feedback, όχι όμως στατιστικά δεδομένα επαρκή για να μιλάμε για ποσοστά και να σχηματίζουμε εντυπώσεις. Πάντως με τα όσα βλέπω και ακούω εδώ μέσα, νοιώθω πως με σαν μειοψηφία. Με λίγα λόγια, αν όντως οι μμ ειναι φόλες, τότε απλά ειμαι κ...λόφαρδος, τι να πω ρε παιδιά.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα