Μεταμόσχευση HDC Dr Βρυωνίδου 3800 grafts 19-20/10/20

aeratos28

Just aeratos
Όντως πάρα πολύ ωραία δουλειά ..ωραίος.πολυ καλή η βρυωνίδου..παρατηρήστε επίσης στις φωτό τι διαφορά κάνει το μόνο από μπροστά και η πανοραμικες..επίσης πόση διαφορά έχει όταν πέφτει φυσικό φως ? Η φλας είναι αυτό,με αυτές που είναι στο δωμάτιο χωρίς φως ημέρας.ποσο πιο πυκνό φαίνεται στις μεν και πόσο ,όχι αραιο,αλλά διαφορετικό στις δεν..σε κάθε περίπτωση ,πολύ έντιμες και καθαρές φωτό και το αποτέλεσμα πραγματικά για τον αριθμό που μπήκε άψογο και φυσικότατο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Medde

Active Member
Όντως πάρα πολύ ωραία δουλειά ..ωραίος.πολυ καλή η βρυωνίδου..παρατηρήστε επίσης στις φωτό τι διαφορά κάνει το μόνο από μπροστά και η πανοραμικες..επίσης πόση διαφορά έχει όταν πέφτει φυσικό φως ? Η φλας είναι αυτό,με αυτές που είναι στο δωμάτιο χωρίς φως ημέρας.ποσο πιο πυκνό φαίνεται στις μεν και πόσο ,όχι αραιο,αλλά διαφορετικό στις δεν..σε κάθε περίπτωση ,πολύ έντιμες και καθαρές φωτό και το αποτέλεσμα πραγματικά για τον αριθμό που μπήκε άψογο και φυσικότατο
Θα παραθέσω και φωτος έξω στον ήλιο. Δεν θέλώ να κρύψω κάτι.

• Like
Reactions: tol

Medde

Active Member
Τι έκταση πιστεύετε καλύφθηκε? Δεν έχω μεγάλο κεφάλι. Να σημειώσω ότι είχε μετρήσει ο Koray Erdogan σε consultation παλαιότερα στη Τουρκία πάχος τριχας 64 micron. Να υπενθυμίσω ότι τα στατιστικα ήταν 2.29 hairs/graft.

Τελευταία επεξεργασία:

Neverwinter

Active Member
6ος μήνας μετά απο κούρεμα. Απο 6ο μήνα και μετά δεν βλέπω βελτιίωση. ίσως να 'επαιξε και ρόλο ότι σταμάτησα τη μινοξιδίλη. Περιμένω γνώμες απο τα πιο έμπειρα μέλη και θα βάλω και τωρινές αν και δεν βλέπω διαφορές. Έπίσης σε επόμενα ποστς θα παραθέσω και κάποιες απο δότρια στη διάρκεια των μηνών.
Παρά πολύ ωραίο έγινε , άλλαξε πολύ η εικόνα σου , πιστεύω έχεις πάρει τρελή χαρά έτσι ;

manly_Man

Well-Known Member
Τι έκταση πιστεύετε καλύφθηκε? Δεν έχω μεγάλο κεφάλι. Να σημειώσω ότι είχε μετρήσει ο Koray Erdogan σε consultation παλαιότερα στη Τουρκία πάχος τριχας 64 micron.
Αν έχεις κάποιο άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει, βάλε μια μεζούρα και μέτρα το πλατος και το μηκος της έκτασης που κάλυψες και θα αφαιρέσουμε το μπροστινό κομμάτι του forelock. Να δούμε στο περίπου κάποια νούμερα. Μια χαρά φαίνεται να πήγες πάντως για την περιοχή που κάλυψες.

alex7

Well-Known Member
βάλε μια μεζούρα και μέτρα το πλατος και το μηκος της έκτασης που κάλυψες. Να δούμε στο περίπου κάποια νούμερα.
[/QUOTE
Τι έκταση πιστεύετε καλύφθηκε? Δεν έχω μεγάλο κεφάλι. Να σημειώσω ότι είχε μετρήσει ο Koray Erdogan σε consultation παλαιότερα στη Τουρκία πάχος τριχας 64 micron. Να υπενθυμίσω ότι τα στατιστικα ήταν 2.29 hairs/graft.
65 είναι πολύ χοντρή .Πας για διαστημικό αποτέλεσμα .Όσο πιο χοντρή όμως τόσο πιο πολύ θα καθυστερήσει η φυτρωση

manly_Man

Well-Known Member
όντως αρκετά χοντρή. Τώρα μπαίνει στον 9ο μήνα όπου να ναι. Οπότε πιστεύω δεν θα εχει σημαντικές αλλαγές από εδώ κ πέρα...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πιστεύω είσαι από τα καλύτερα αποτελέσματα με απόλυτη φυτρωση και φυσικότητα.
Χωρίς υπερβολή έχω ενθουσιαστεί.
Μπράβο που συνέχισες την παρουσίαση σου και για τις αντικειμενικες φωτογραφίες σου.
Στην φώτο 3 τα μαλλιά είναι ακόμη κατσαρά και ατίθασα μετά το 1,5 χρόνο και με χτένισμα ομοιόμορφο με κατάλληλη χτένα δεν θα φαίνεται δέρμα. Παρακάτω θα σου δείξω και την χτένα που έχω εγώ.

Page1.jpg

Giorgos-3

Well-Known Member
Πιστεύω είσαι από τα καλύτερα αποτελέσματα με απόλυτη φυτρωση και φυσικότητα.
Χωρίς υπερβολή έχω ενθουσιαστεί.
Μπράβο που συνέχισες την παρουσίαση σου και για τις αντικειμενικες φωτογραφίες σου.
Στην φώτο 3 τα μαλλιά είναι ακόμη κατσαρά και ατίθασα μετά το 1,5 χρόνο και με χτένισμα ομοιόμορφο με κατάλληλη χτένα δεν θα φαίνεται δέρμα. Παρακάτω θα σου δείξω και την χτένα που έχω εγώ.

Προβολή συνημμένου 38942
Απόλυτη φυτρωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Από που την πήρες Τζον?

Πουλάνε και στα φαρμακεία και σε κάποια σούπερ μάρκετ είδα οι οποίες είναι πιο φτηνές από φαρμακείο.
Από 10 έως 15 ευρό.
Θα ψάξω να θυμηθώ από που την πήρα όταν πάω σπίτι.

Μπλουζα