Μεταμόσχευση hairline - Λευτέρης Παπανικολάου ή Αναστασάκης

m3e36

Well-Known Member

Τον ανταγωνιστή μου Doron βάσεις? Να τα έχω εδώ και εγώ τα αποτελέσματα στο fb όπως και στο φόρουμ
Δεν ήξερα ρε John ότι είστε ανταγωνιστές.
Τουλάχιστον δουλεύεται για την ίδια κλινική η οποία παράγει σταθερά εδώ και χρόνια πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν ήξερα ρε John ότι είστε ανταγωνιστές.
Τουλάχιστον δουλεύεται για την ίδια κλινική η οποία παράγει σταθερά εδώ και χρόνια πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.
Έλα για πλάκα το είπα. Οι Ισραηλινοί είναι όμως.

Dimos_

Member
Από το φόρουμ καταλαβάινω ότι περίπου απο το 2022 και πριν ο Παπανικολάου ήταν η μόνη σοβαρή επιλογή και γενικά έπαιζε μόνος του στη μεταμόσχευση μαλλίων στην Ελλάδα είτε μέσω DHI είτε μέσω Lp Clinic. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πολλές κλινικες στο παιχνίδι. Απο θέμα εμπειρίας καταλαβαίνω ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Συγγνώμη που θα σου το πω αλλά από αυτά που λες, φαίνεται ότι

1. Έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ
2. Αν έχεις εμπειρία και καταλαβαίνεις ότι αυτός είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, αυτό στους πραγματικά έμπειρους και διαβασμένους, δείχνει οτι δεν έχεις καθόλου εμπειρία, αλλα μαλλον λανθασμένη κρίση λογω εντυπωσιασμού
3. Απο τα λεγόμενα σου, φαίνεται πως έχεις "κλειδωσει" να κάνεις την επέμβαση σου εκεί, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για περαιτέρω συζήτηση

Δεν με ενδιαφέρει το κόστος με ενδιαφέρει να παω στον καλύτερο. Γιαυτο ειμαι ανάμεσα στους 2. Απλα θέλω να είναι Ελλάδα.
Αφού δε σε ενδιαφέρει το κόστος, ποιο είναι το πρόβλημα στο να ψαχτείς και για εξωτερικό που υπάρχουν πολλές επιλογές?
Αν παλι θες ντε και καλά Ελλάδα, τότε ψάξε και κλινικές και από Θεσσαλονίκη από τις οποίες υπάρχουν αρκετά ανεξάρτητα αποτελέσματα εδω στο φόρουμ.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Από εμπειρία εδώ μέσα και με πελάτες όταν κάποιος λέει δεν έχει θέμα με το οικονομικό κομμάτι συνήθως πηγαίνει στον φθηνότερο στην τελικη. Συμφωνώ όταν δεν έχεις θέμα οικονομικό κάποιους από Ελλάδα τους βγάζεις εκτός με το καλημέρα.

JohnM

New Member
Από εμπειρία εδώ μέσα και με πελάτες όταν κάποιος λέει δεν έχει θέμα με το οικονομικό κομμάτι συνήθως πηγαίνει στον φθηνότερο στην τελικη. Συμφωνώ όταν δεν έχεις θέμα οικονομικό κάποιους από Ελλάδα τους βγάζεις εκτός με το καλημέρα.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά είναι άτοπο το σχόλιο σου στην περίπτωσή μου καθώς δεν έχω καταλήξει στους φθηνότερους, μάλλον το αντίθετο.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει σε καμία περίπτωση ακόμα, απλά από τα consultations που έχω κάνει έχω καταλήξει στους 2. Θα πάω και στον Αναστασάκη που είναι κορυφή αδιαμφισβήτητα και μετά θα καταλήξω σε ποιον από τους 2 θα γίνει η επέμβαση.
Παρ’ όλα αυτά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις γνώμες σας.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα