Μεταμόσχευση hairline - Λευτέρης Παπανικολάου ή Αναστασάκης

Marios1982

Well-Known Member
Εγώ, πάντως, όταν είπε πως τα αποτελέσματα που έχει ανεβάσει η lp clinic του αρέσουν, του ειπα, απολύτως στα σοβαρά, να μην πάει ούτε εκεί ούτε στον Αναστασάκη αλλά στην πιο φτηνή που θα βρει, διότι αποκλείεται να απογοητευθει.

Αν, πχ, το παρακατω δεν προβληματίζει κάποιον, μια χαρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει περισσότερα λεφτά από τα λιγότερα που μπορεί κανείς στην Ελλάδα.

Τι εκτρωμα ειναι αυτο ;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JohnM

New Member
Να προσθέσω εδώ το εξης: το νημα έχει τίτλο "μεταμοσχευση σε hairline". Στην φωτογραφια είδα έναν άνθρωπο που έχει μικρό πρόβλημα και που θα ήθελε το ακόμα καλύτερο. Δεκτον, αν και εγώ θα ήμουν πιο συντηρητικός, αλλά έστω. (Edit: αυτά δεν ισχύουν αν η φωτογραφία κολακεύει αυτον που την έβγαλε, λόγω φωτισμού, γωνίας κτλ).

Η πυκνότητα που φαίνεται στην φωτογραφία είναι ανώτερη από όσες πυκνότητες είδα στα αποτελέσματα της κλινικής, ΜΕΤΑ από μεταμόσχευση. Δηλαδή, τι να πω, όταν το πριν του υποψηφίου είναι καλύτερο από το μετά μιας κλινικής, γιατί να πάει σε αυτήν την κλινικη;; μου διαφεύγει κατι; πραγματικά, δεν έχω τίποτα εναντίον της κλινικής αυτής, και ο γιατρός μου φαίνεται συμπαθεστατος, σοβαρά, αλλά τα αποτελέσματα που ο ίδιος ανεβάζει σε κάνουν να απορείς για τα παντα.
Φίλε μου, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες — προφανώς δεν είμαι τυφλός , δεν σε αμφισβητώ αλλά ούτε έχω χαμηλά standards . Απλώς ο συγκεκριμένος γιατρός συνήθως δεν δουλεύει «ζώνη-ζώνη», αλλά προσπαθεί με μία μονοήμερη μεταμόσχευση σε συγκεκριμένες ώρες να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια. Οπότε, αν κάποιος έχει αρκετά άδειο κεφάλι, η πυκνότητα που προκύπτει με ~2k grafts είναι περίπου η αναμενόμενη.

Δες π.χ. αυτό το αποτέλεσμα, όπου το κεφάλι δεν ήταν τελείως κενό:
https://www.lp-clinic.gr/transplant/141-1992-m-5241-t/

Σε αντίθεση, ο Αναστασάκης συνήθως βάζει όσα grafts χρειάζονται και όχι όσα μπορούν να εξαχθούν σε μία μόνο συνεδρία ή σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Δεν νομίζω να σε χειρουργήσει καν αν πχ θες να φτίαξεις το μπροστά και εσυ του πεις θέλω 2k ενώ χρειάζεσαι 3κ grafts για να είναι τέλειο το αποτέλσμα. Αν, για παράδειγμα, χρειάζονται δύο συνεδρίες, μπορεί να φτιάξει αρχικά μόνο το μπροστινό μέρος αλλά με πολύ υψηλή πυκνότητα και πιο «τελειωμένο» αποτέλεσμα. Είναι απλώς διαφορετική φιλοσοφία προσέγγισης.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα