Παίδες καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους.Έχω αρκετό καιρό να γράψω και να μαι πάλι.Το πρόβλημα που με απασχολεί πλέον είναι η κακοφτιαγμένη hairline μου.Τα υπόποιπα δοξα τα θεό καλά πάμε.Έχω κάνει στο παρελθόν 4 μικρομεταμοσχεύσεις απο 300 μοσχεύματα περίπου η καθεμία,αλλα η hairline δε με ικανοποιεί.Μάλιστα με είχε δει και ο φίλος μας ο comb απο κοντα οπως και o mindtraper αν δεν απατωμαι.Το προβλημα ειναι σχετικα μικρο.Αραια τα μοσχευματα μεταξυ τους και κακη φορα των τριχων.Βεβαια το ψιλοπαλευω με toppic αλλα και παλι δε με ικανοποιει.Ειμαι 29 χρονων σημειωταιον.Ο comb εστειλε φωτογραφιες στο hasson ο οποιος και προτεινε κατεβασμα της hairline μισο πόντο και 1000 με 1500 μοσχευματα περιπου για πυκνωση και καλυτερη φυσικοτητα.Το προβλημα μου ομως εγκειται στο οτι εχω ηδη μια τομη απο παλιο strip η οποια ειναι χαμηλα και ο hasson θελει να κανει νεο strip πιο ψηλα.Επειδη το προβλημα ειναι μικρο λοιπον δε θελω με τιποτα νεα τομη.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να καταφυγω σε FUE.Σκεφτομαι 3 γιατρους λοιπον 1)Shapiro,2)Feller και 3)Rahal.Οποιος γνωριζει κατι απο τους 3 αυτους γιατρους ας μου πει τη γνωμη του παιδια.(Να σειμειωσω οτι το αποτελεσμα του comb για το προβλημα που ειχε ειναι εντυπωσιακο επειδη τον ειδα απο κοντα με τα ματια μου,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ).Συντομα θα ανεβασω και φωτο.Ακολουθω τελος την εξης θεραπεια regaine5% καθε βραδυ με διακοπες ανα 6μηνο για 15μερες,libroman 2%,και φινα 0,6 με διακοπες αν 6μηνο για 1 μηνα περιπου.Και παλι καλες γιορτες σε ολους και η νεα χρονια να μας βρει με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλια.