Μεταμόσχευση FUE?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Leone

Active Member
Παίδες καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους.Έχω αρκετό καιρό να γράψω και να μαι πάλι.Το πρόβλημα που με απασχολεί πλέον είναι η κακοφτιαγμένη hairline μου.Τα υπόποιπα δοξα τα θεό καλά πάμε.Έχω κάνει στο παρελθόν 4 μικρομεταμοσχεύσεις απο 300 μοσχεύματα περίπου η καθεμία,αλλα η hairline δε με ικανοποιεί.Μάλιστα με είχε δει και ο φίλος μας ο comb απο κοντα οπως και o mindtraper αν δεν απατωμαι.Το προβλημα ειναι σχετικα μικρο.Αραια τα μοσχευματα μεταξυ τους και κακη φορα των τριχων.Βεβαια το ψιλοπαλευω με toppic αλλα και παλι δε με ικανοποιει.Ειμαι 29 χρονων σημειωταιον.Ο comb εστειλε φωτογραφιες στο hasson ο οποιος και προτεινε κατεβασμα της hairline μισο πόντο και 1000 με 1500 μοσχευματα περιπου για πυκνωση και καλυτερη φυσικοτητα.Το προβλημα μου ομως εγκειται στο οτι εχω ηδη μια τομη απο παλιο strip η οποια ειναι χαμηλα και ο hasson θελει να κανει νεο strip πιο ψηλα.Επειδη το προβλημα ειναι μικρο λοιπον δε θελω με τιποτα νεα τομη.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να καταφυγω σε FUE.Σκεφτομαι 3 γιατρους λοιπον 1)Shapiro,2)Feller και 3)Rahal.Οποιος γνωριζει κατι απο τους 3 αυτους γιατρους ας μου πει τη γνωμη του παιδια.(Να σειμειωσω οτι το αποτελεσμα του comb για το προβλημα που ειχε ειναι εντυπωσιακο επειδη τον ειδα απο κοντα με τα ματια μου,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ).Συντομα θα ανεβασω και φωτο.Ακολουθω τελος την εξης θεραπεια regaine5% καθε βραδυ με διακοπες ανα 6μηνο για 15μερες,libroman 2%,και φινα 0,6 με διακοπες αν 6μηνο για 1 μηνα περιπου.Και παλι καλες γιορτες σε ολους και η νεα χρονια να μας βρει με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Μεταμόσχευση FUE?

αν θες να κανεις φυε......ο shapiro για μενα ειναι πολυ μεγαλη εγγυηση.....
πολυ καλη τεχνικη.....πολυ καλη διαισθηση για το τι ειναι σωστο και το τι οχι για καθε περιπτωση ξεχωριστα....
γνωριζει πολυ καλα τι πρεπει να κανει και ξερει πως να το κανει....

koskar

Member

Panos1982 είπε:
αν θες να κανεις φυε......ο shapiro για μενα ειναι πολυ μεγαλη εγγυηση.....
πολυ καλη τεχνικη.....πολυ καλη διαισθηση για το τι ειναι σωστο και το τι οχι για καθε περιπτωση ξεχωριστα....
γνωριζει πολυ καλα τι πρεπει να κανει και ξερει πως να το κανει....

Ειχα επικοινωνήσει πριν από 1 μήνα με το γραφειο του Shapiro και μου είχαν απαντήσει για ένα κόστος $6.00/graft με την μέθοδο FUE. Εάν λάβει κανείς υπόψιν και τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με την διαμονή, μου φάνηκε αρχικά πολύ μεγάλο το ποσό. Πάντως μεσω email μου εστειλαν ότι πληροφορία τους ζήτησα.
Προς το παρόν κοιτάω την επιλογή της κλινικής HDC, που και αυτή έχει μεγάλο κόστος στην μέθοδο FUE αλλά τουλάχιστον γλιτώνεις καποια έξοδα (μεταφορικά και διαμονής).
Βεβαια εκτός από τον παράγοντα τους κόστους πολύ σημαντική παράμετρος είναι και τα αποτελέσματα που έχει ο κάθε γιατρός/κλινική. Με βάση τις υπάρχουσες αναφορές (σε διάφορα forums) που βρίσκεις ο καθένας μας αποφασίζει για την καλύτερη λύση.

Leone

Active Member

Ο shapiro ρε παιδια το καλοκαιρι ειχε 3$ το graft?To πηγε στα 6$ τωρα :'(?Παντως και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο.

Panos1982

Well-Known Member

επειδη εχω στειλει ε-μαιλ στο συγκεκριμενο πριν 1-2 μηνες.....
θα σας στειλω αυτουσια την απαντηση οπως μου την εδωσε η janna απ το γραφειο του.....
ρωτησα τιμες για στριπ και φυε....και ποια απ τις δυο εχει καλυτερα αποτελεσματα....και ιδου....

Our strip price is $5 per graft for first 2000 grafts and $2.50 per graft thereafter. You receive a discount to help with travel expenses. The $5 per graft drops down to $4.50 per graft.

For FUE -The price is $6 per graft with a $500 discount for session sizes of 1000 grafts or more.

You can have risk of poor growth from strip AND fue procedures but the risk is higher with FUE procedures.

koskar

Member

Panos1982 είπε:
επειδη εχω στειλει ε-μαιλ στο συγκεκριμενο πριν 1-2 μηνες.....
θα σας στειλω αυτουσια την απαντηση οπως μου την εδωσε η janna απ το γραφειο του.....
ρωτησα τιμες για στριπ και φυε....και ποια απ τις δυο εχει καλυτερα αποτελεσματα....και ιδου....

Our strip price is $5 per graft for first 2000 grafts and $2.50 per graft thereafter. You receive a discount to help with travel expenses. The $5 per graft drops down to $4.50 per graft.

For FUE -The price is $6 per graft with a $500 discount for session sizes of 1000 grafts or more.

You can have risk of poor growth from strip AND fue procedures but the risk is higher with FUE procedures.

Και μένα τα ίδια (για την τιμή) μου απαντήσανε για την FUE που τους ρώτησα. Για την FUE γιατί αναφέρει ότι υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο, σε τι ακριβώς εστιάζει τον όποιον κίνδυνο;
Είναι παντως το κόστος τεράστιο, καθώς μιλάμε για ένα ποσό που κατα μέσο όρο θα υπερβαίνει τα 10.000€. Ελπίζω να πέσουν λίγο οι τιμές εαν και δυστυχώς δεν βλεπω καμιά τέτοια πρόθεση (προς το παρόν).

Leone

Active Member

Δηλαδη για 1500 μοσχευματα με fue περιπου 9000 ευρω χωρις εισητηρια διαμονη?

Panos1982

Well-Known Member

1500 μοσχευματα φυε κανουν 1500Χ6 = 9000δολλαρια
-500 επειδη κανουν 500 εκπτωση.....οποτε 8500 δολλαρια... δλδ περιπου κανα 6500 χιλιαδες ευρω....
κανουν εκπτωση και στα εισητηρια και ξενοδοχειο αν θυμαμαι καλα.....

Leone

Active Member

Παίδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Πάνο σαν έμπειρος πλεον στις μεταμοσχευσεις αν εκανες FUE ποιον θα επελεγες?

jim250781

Member

Leone είπε:
Παίδες καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους.Έχω αρκετό καιρό να γράψω και να μαι πάλι.Το πρόβλημα που με απασχολεί πλέον είναι η κακοφτιαγμένη hairline μου.Τα υπόποιπα δοξα τα θεό καλά πάμε.Έχω κάνει στο παρελθόν 4 μικρομεταμοσχεύσεις απο 300 μοσχεύματα περίπου η καθεμία,αλλα η hairline δε με ικανοποιεί.Μάλιστα με είχε δει και ο φίλος μας ο comb απο κοντα οπως και o mindtraper αν δεν απατωμαι.Το προβλημα ειναι σχετικα μικρο.Αραια τα μοσχευματα μεταξυ τους και κακη φορα των τριχων.Βεβαια το ψιλοπαλευω με toppic αλλα και παλι δε με ικανοποιει.Ειμαι 29 χρονων σημειωταιον.Ο comb εστειλε φωτογραφιες στο hasson ο οποιος και προτεινε κατεβασμα της hairline μισο πόντο και 1000 με 1500 μοσχευματα περιπου για πυκνωση και καλυτερη φυσικοτητα.Το προβλημα μου ομως εγκειται στο οτι εχω ηδη μια τομη απο παλιο strip η οποια ειναι χαμηλα και ο hasson θελει να κανει νεο strip πιο ψηλα.Επειδη το προβλημα ειναι μικρο λοιπον δε θελω με τιποτα νεα τομη.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να καταφυγω σε FUE.Σκεφτομαι 3 γιατρους λοιπον 1)Shapiro,2)Feller και 3)Rahal.Οποιος γνωριζει κατι απο τους 3 αυτους γιατρους ας μου πει τη γνωμη του παιδια.(Να σειμειωσω οτι το αποτελεσμα του comb για το προβλημα που ειχε ειναι εντυπωσιακο επειδη τον ειδα απο κοντα με τα ματια μου,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ).Συντομα θα ανεβασω και φωτο.Ακολουθω τελος την εξης θεραπεια regaine5% καθε βραδυ με διακοπες ανα 6μηνο για 15μερες,libroman 2%,και φινα 0,6 με διακοπες αν 6μηνο για 1 μηνα περιπου.Και παλι καλες γιορτες σε ολους και η νεα χρονια να μας βρει με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλια.

Φίλε επειδή το έχω ψάξει με FUE πάρα πολύ...

1) Shapiro : Δεν κάνει ο ίδιος την επέμβαση, αλλά οι τεχνικοί του (πολύ καλή επίλεκτη ομάδα από Cole και άλλους παλιούς FUEαδες)
2) Feller: Έχω αναρτήσει και θέμα που ο ίδιος έχει γράψει άρθρο που ουσιαστικά παραδέχεται ότι δεν μπορέι σε καμία περίπτωση να δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με στριπ, επίσης πανάκριβος (περίπου 10 δολάρια ανα graft).

http://www.regrowhair.com/hair-loss-blog/is-fue-as-reliable-as-a-strip-procedure-fut/
3) Rahal : Δεν κάνει FUE.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member

Ειναι ντεμι αυτο οτι δεν την κανει ο ιδιος ο shapiro?Δεν ειναι παρων κατα τη διαδικασια.Αναρωτιεμαι τοτε αξιζει ο κόπος να τη κανεις εκει?

jim250781

Member

Δεν την κάνει ο Shapiro 100%.

Eίναι παρων...αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό από ότι έχω δει..πληρώνει την "εγγύηση" του ονόματος....

Leone

Active Member

Θα τον επελεγες φιλε?Τον θεωρεις εγγυηση?Ποιον αλλον θεωρεις εξισου καλο?

jim250781

Member

Παίζει ρόλο και το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις....

Εγώ προσωπικά αν είχα αρκετά χρήματα θα πήγαινα Umar....
Τον θεωρώ κορυφαίο...

Άποψη μου πάντα....

jim250781

Member

Κάνει και body hair....

Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ.....δεν με εμπνέει....μόνο τρίχες από σβέρκο το πολύ θα δεχόμουν να βάλω...

Αλλά είναι καλός FUEas...Χρεώνει 7 δολάρια το graft, αλλά αν δεχτείς να σε βγάλει φώτος και να μπεις σε λίστα αναμονής πάει νομίζω 6 δολάρια...

Οπότε βάλε ότι θες σίγουρα απο 2-3000 grafts.... Άρα 12.000 - 18.000 δολάρια...συν ξενοδοχειο...συν αεροπλανο...συν εξοδα διαμονης...

Αν τα περιορίσεις όλα πάει από 13.500 - 19.500 δολάρια....

Άρα ξέχασε το αν διαθέτει εως 6.500 ευρώ...δυστυχώς απλά μαθηματικά...

jim250781

Member

Αν πιστεύεις ότι σου αρκούν τόσα , τότε είσαι οριακά...

Κάνε την έρευνα σου, επικοινώνησε με τις κλινικές...διάβασε όσα περισσότερα ποστ μπορείς σε ξένα κυρίως forums.....

Η τελική απόφαση είναι δική σου άλλωστε...εμείς εδώ το πολύ πολύ να σου δώσουμε κάποια ιδέα που ίσως να μην είχες σκεφτεί... ο καθένας με το πόσο έχει ασχοληθεί και με τι....

ότι και να αποφασίσεις πάντως κάντο μετά από πολύ μεγάλη σκέψη και αφού έχεις ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά....

Leone

Active Member

Ευχαριστω και παλι παιδες.Οτι αλλο γνωριζει οποιοσδηποτε σχετικα με FUE εδω θα ειμαι.Να στε καλα..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα