Μεταμόσχευση dhi 30-31/1/18

stef7

New Member
Τελικά τι σκέφτεσαι? Θα πας άμεσα για δεύτερο γύρο μμ ή θα περιμένεις? Χρησιμοποιείς κάποιο φάρμακο ή όχι?
Σκέφτομαι σε κάνα χρόνο με επίκεντρο μπιφτέκι κάπου στα 1000 μοσχεύματα να αφήσω και λίγο απόθεμα σαν μαξιλαραλι.Απο φάρμακα μόνο μινοξ αφρό κάθε βραδυ,τπτ άλλο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stef7

New Member
ενα δευτερο χερι θελει με οσα ακομα εχει η δοτρια και μετα φαρμακα να κρατησεις το μαλλι . Αν βαζεις μινοξ καλα κανεις . Μη την κοψεις . Για το ποσοστο φυτρωσης δε μπορω να πω . Ειναι πολυ δυσκολο να κρινεις αν ειναι 80% η 95% . Βεβαια οταν πας απο 15graft/cm2 στα 18 , μικρη διαφορα κανει . Οσο λιγο φαινεται η δοτρια παντως , φαινεται καλη , διχως προβληματα και εμφανη κενα.
Γενικά η φυτρωση νομίζω πήγε αρκετά καλά ,τώρα με τόση επιφάνεια για κάλυψη είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα....
 

tol

Well-Known Member
Σκέφτομαι σε κάνα χρόνο με επίκεντρο μπιφτέκι κάπου στα 1000 μοσχεύματα
Φιλε μου, ταπεινη προσωπικη αποψη ειναι οτι αυτη θα ειναι μια λανθασμενη επιλογη/στρατηγικη.

Εισαι μονο 33 χρονων και δε γνωριζεις ποια θα ειναι η εξελιξη της τριχοπτωσης σου.

Για να γινω πιο συγκεκριμενος......αν σπαταλησεις σε μια δευτερη μμ άλλα 1000-1500 grafts για το "μπιφτεκι" και μετα απο μια πενταετια χασεις τα μαμα μαλλια που εχεις στην Α ζωνη, τοτε τι θα κάνεις;

Μεχρι τωρα εχεις μια παραξενη εξελιξη της τριχοπτωσης. Σχεδον αθικτη Α ζωνη και μεγαλες απωλειες στις πισω ζωνες.

Αν η τριχοπτωση "χτυπησει" και την Α ζωνη (την πιο σημαντικη για την εικονα μας), τοτε τι θα συμβει; Θα εχεις αποθεμα τουλαχιστον 2000 grafts, για να την αποκαταστησεις;

Γι' αυτο θα σε συμβουλευα να μην κάνεις βιαστικες κινησεις. Περιμενε λιγα χρονια....να δεις πως εξελισσεται η τριχοπτωση....και υστερα αποφασισε.

ΥΓ . Γιατι αραγε θα ξαναεπεμβεις στο "μπιφτεκι"; Υποτιθεται οτι η μεταμοσχευση στη DHI (των περιπου 3000 grafts) ειχε σαν στοχο την αποκατασταση του. Μαλλον η DHI εκανε παλι το "θαυμα" της και θα σε οδηγησει σε δευτερη επεμβαση στην ιδια περιοχη, γιατι απλουστατα δεν μπορεσε να παραξει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα. Δυστυχως η συγκεκριμενη κλινικη με τις χαμηλες πυκνοτητες αναγκαζει τους "πελατες" σε διπλες-τριπλες-τετραπλες επεμβασεις, για να επιτευχθει το επιθυμητο αποτελεσμα.
Τελευταια λοιπον φιλικη συμβουλη....σκεψου το πολυ καλα, προτου αποφασισεις να τους ξαναεμπιστευθεις στο μελλον. Καλη συνεχεια.
 

Ibarumah

Active Member
Αδερφέ έβαλε 2800grafts σε ολόκληρο το κεφάλι ο άνθρωπος,πλην της Α ζώνης.
Δεν τα έβαλε όλα στο μπιφτέκι.
Θεωρείς ότι αν του έβαζε 2.800 grafts σε όλη αυτη την επιφανεια κάποια αάλληκλινική που θεωρείς καλύτερη της dhi θα είχαμε μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα;
 

piros75

Well-Known Member
νομίζω ότι η φύτρωση πήγε πολύ καλά, και αν δεν σε ενοχλεί η αραίωση τότε βουρ για το μπιφτέκι. Εγώ στη θέση σου πάντως θα έβαζα και λίγα μοσχεύματα ακόμα στη Β ζώνη.
 
Μπλουζα