Μεταμόσχευση DHI με την θωμη ντακου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sen

New Member
Γεια σας, έκανα μεταμόσχευση μαλλιών με αυτόν τον γιατρό. Αν θέλετε να το συζητήσουμε, είμαι διαθέσιμος. Δημοσίευσα για την εμπειρία μου σε ένα άλλο φόρουμ, αλλά προφανώς δεν μπορώ να δημοσιεύσω τον σύνδεσμο εδώ... (ο σύνδεσμός μου εκκρεμεί έλεγχος εδώ και δύο εβδομάδες...)

(Δεν μιλάω ελληνικά και χρησιμοποιώ εργαλείο μετάφρασης)

Chris34

Well-Known Member
Καλημέρα στην ομάδα σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση με την θωμη ντάκου γνωρίζει κανείς την ιατρό;
Πώς έμαθες για τη συγκεκριμένη γιατρό; Δεν την έχω ακούσει ξανά. Επίσης πως αποφάσισες να κάνεις στη Dhi;
Έχει κάνει κάποιος γνωστός σου;

Sen

New Member
Η κλινική Advanced Hair έχει πολύ καλή φήμη στη Γαλλία, από όπου κατάγομαι, επειδή ένας πάροχος πουλάει all-inclusive υπηρεσίες και είναι πολύ επιτυχημένος (μπορείτε να παρακολουθήσετε το "Monsieur Cheveux" στο YouTube). Συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα έχει πολύ καλή εμπειρία στην τεχνική DHI και καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Δεν μου αρέσουν οι προσφορές των ταξιδιωτικών πρακτόρων, οπότε αποφάσισα να πάω στη Θεσσαλονίκη μόνη μου για να επισκεφτώ τις κλινικές. Πήγα στο Seneca, στο Advanced και στο DHI. Στο DHI, η Georgia, η διευθύντρια, με υποδέχτηκε πολύ θερμά και η Δρ. Thomi Ntakou μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη (είναι μια νέα γιατρός, αλλά νομίζω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της). Πήγα εκεί με μια αίσθηση και πήγε αρκετά καλά. Η κλινική παρέχει σωστή μετεγχειρητική παρακολούθηση και είναι προσεκτική, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Δημοσίευσα μια πολύ λεπτομερή ανάρτηση για τη μεταμόσχευσή μου σε ένα γαλλικό φόρουμ, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να αντιγράψω τον σύνδεσμο εδώ...

Συγγνώμη για τα πρόχειρα ελληνικά μου.

Sen

New Member
Παράδειγμα της εργασίας του Δρ. Ντάκου (DHI Thessaloniki) στο τριχωτό της κεφαλής μου.

Δεκέμβριος 2024, 2.182 μοσχεύματα (αναλογία: 2,47). €3.100, με 2 PRPs.

Συνημμένα

• 11.png
    11.png
    318.4 KB · Προβολές: 61
  • 12.png
    12.png
    504.9 KB · Προβολές: 44
  • 13.png
    13.png
    180 KB · Προβολές: 47
  • ZD.png
    ZD.png
    402.8 KB · Προβολές: 61

JimKan1

Well-Known Member
Παράδειγμα της εργασίας του Δρ. Ντάκου (DHI Thessaloniki) στο τριχωτό της κεφαλής μου.

Δεκέμβριος 2024, 2.182 μοσχεύματα (αναλογία: 2,47). €3.100, με 2 PRPs.
Παραδειγμα της εργασιας της θα ηταν να μας δειξεις το τελικο αποτελεσμα, οχι της τοποθετηση των μοσχευματων.

Sen

New Member
Γεια σας, διαφωνώ μαζί σας και για διάφορους λόγους, επιτρέψτε μου να επεκταθώ.

1) Δημοσιεύω σε μια ανάρτηση που δεν είναι δική μου και σε μια γλώσσα που δεν είναι δική μου, για να βοηθήσω αυτήν την κοινότητα που έχει ένα αναπάντητο ερώτημα για έναν γιατρό εδώ και μήνες. Χειρουργήθηκα από αυτόν τον γιατρό και θέλω να βοηθήσω μελλοντικούς ασθενείς, επειδή ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια επιλογή και να αποφασίσεις. Δεν περιμένω ένα μπουκέτο λουλούδια, αλλά μια διαφορετική αρχική αντίδραση σε αυτήν την ανάρτηση 100% βοήθειας, όπως "Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις φωτογραφίες και τα ιατρικά σας δεδομένα μαζί μας. Θα ήταν δυνατόν, παρακαλώ, να δούμε άλλες φωτογραφίες, όπως τα αποτελέσματά σας κατά τη διάρκεια των μηνών;"

2) Το να βλέπω τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες ενός γιατρού είναι σαν να βλέπω τη δουλειά του και αποτελεί σημαντικό μέρος της. Όπως πολλοί λήπτες μοσχευμάτων, έχω δει εκατοντάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από πρώην ασθενείς. Το γενικό δίδαγμα που παίρνω από αυτό είναι ότι οι μετεγχειρητικές φωτογραφίες μας λένε πολλά για την ποιότητα της εργασίας που γίνεται, την πυκνότητα, το σχέδιο κ.λπ. Αντίθετα, οι φωτογραφίες «αποτελέσματος» είναι πολύ προσωπικές και εύκολα «χειραγωγούνται»: χτένισμα, φωτισμός, ρετούς, πούδρα κ.λπ. Επίσης, ο παράγοντας αναγέννησης εξαρτάται από κάθε ασθενή και τη φύση των μαλλιών/γενετικής του (μερικοί έχουν πιο πυκνά, πιο πλούσια μαλλιά κ.λπ.). Δικαιούστε να διαφωνείτε, αλλά συνολικά, βρίσκω τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες πιο αντικειμενικές και τουλάχιστον εξίσου ενδιαφέρουσες με τις φωτογραφίες «αποτελέσματος». Είναι κρίμα να μην μπορώ να τις συζητήσω;

Θα πρέπει να επισημάνω ότι η πρώτη μου απάντηση σε αυτήν την ανάρτηση περιελάμβανε έναν σύνδεσμο για την ιστορία μου για τη μεταμόσχευση σε ένα άλλο φόρουμ, αλλά δεν δημοσιεύτηκε ποτέ επειδή περίμενε «διαχείριση» για 3 εβδομάδες. Αυτή η ιστορία έχει αυτήν τη στιγμή 14 σελίδες, με δεκάδες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κάθε μήνα. Αποφάσισα να δημοσιεύσω εδώ πρώτα τις μετεγχειρητικές μου φωτογραφίες, για να τις συζητήσουμε πρώτα (χρονολογικά, η λογική μου φαίνεται ασταμάτητη), και να μην μεροληπτώ από τις φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν σύμφωνα με τον ρυθμό και την επιλογή μου. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, σας παραπέμπω στο διεθνές φόρουμ για την τριχόπτωση D-O-T com. Με εκτίμηση,

Sen

New Member
Επισυνάπτεται ο αδημοσίευτος σύνδεσμος.

Αν θέλετε να συζητήσετε τις φωτογραφίες που έχω κοινοποιήσει προηγουμένως, είμαι διαθέσιμος και ευχαρίστως να το κάνω (θα πρέπει να επισημάνω ότι κατάφερα να σταματήσω την τοπική μινοξίλη μόνο τέσσερις ημέρες πριν από την επέμβαση, εξ ου και η ελαφρώς πιο έντονη από το μέσο όρο αιμορραγία, νομίζω).

Ένα τελευταίο επιχείρημα υπέρ της σημασίας των μετεγχειρητικών φωτογραφιών: αν αναρωτιέστε για την ποιότητα ενός δέντρου και έχετε την ευκαιρία να δείτε το βίντεο ή τη φωτογραφία της αρχικής τοποθέτησης των σπόρων και τις συνθήκες υπό τις οποίες φυτεύτηκε, αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες για την κατανόηση του δέντρου. Με άλλα λόγια: ένα καλά φυτεμένο δέντρο έχει καλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ένα όμορφο δέντρο.

Συνημμένα

• GR.png
    GR.png
    83 KB · Προβολές: 52
Τελευταία επεξεργασία:

Antonis gk

New Member
Εγώ έχω δει τρία άτομα που έχουν πάει dhi γνωστοί μου και τα αποτελέσματα είναι πολύ χάλια δεν ξέρω τι γίνεται με αυτήν την κλινική οποίος έχει κάνει μεταμόσχευση δεν υπάρχει καλή φύτρωση και το έχω δει και με YouTubers που έχουν πάει εκεί να κάνουν τα αποτελέσματα είναι κακα στην αρχή φαίνεται πυκνό μετά ;πο ένα διάστημα είναι στο στάδιο το αρχικό. Τώρα δεν ξέρω αν παίρνουν συντηρητική αγωγή αλλά πάντως είναι χάλια και οι ίδιοι μου είπανε ότι δεν είδανε αποτελέσματα

Sen

New Member
Γεια σας, σας προσκαλώ να δείτε τον σύνδεσμο στην τελευταία μου φωτογραφία, για να πάρετε μια γνώμη για την αναγέννησή μου. Καλή σας μέρα

Corona

Active Member
Γεια σας, σας προσκαλώ να δείτε τον σύνδεσμο στην τελευταία μου φωτογραφία, για να πάρετε μια γνώμη για την αναγέννησή μου. Καλή σας μέρα
δεν μπορουμε να μπουμε στον συνδεσμο αφου εκανες screenshot...ξαναβάλε το λινκ σε σχόλιο εδώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sen

New Member
Αυτό το φόρουμ αρνείται να δημοσιεύσει αυτόν τον σύνδεσμο... εδώ και τρεις εβδομάδες, λόγω «διαχείρισης σε εξέλιξη». Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα, συγγνώμη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα αυτού του φόρουμ τώρα.

Corona

Active Member
Αυτό το φόρουμ αρνείται να δημοσιεύσει αυτόν τον σύνδεσμο... εδώ και τρεις εβδομάδες, λόγω «διαχείρισης σε εξέλιξη». Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα, συγγνώμη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα αυτού του φόρουμ τώρα.
στείλε μου τον συνδεσμο σε μηνυμα

Sen

New Member
Σε ένα θέμα που δεν είναι δικό μου, μοιράστηκα αυθόρμητα έναν σύνδεσμο, φωτογραφίες και ιατρικά δεδομένα για να βοηθήσω, 100%. Η πρώτη αντίδραση ήταν να μου πουν ότι δεν ήταν καλό, δεν ήταν αρκετό. Έκανα την έρευνά μου από την πλευρά μου, οπότε θα σας αφήσω να πληκτρολογήσετε τον σύνδεσμο στον υπολογιστή σας.

(συγγνώμη για τα πρόχειρα ελληνικά του μεταφραστή)

Τελευταία επεξεργασία:

Sen

New Member
Επειδή δεν είμαι Έλληνας, θα ήθελα τη βοήθειά σας για να καταλάβω καλύτερα: η τιμή που πλήρωσα είναι αυτή που συνήθως ισχύει στην ελληνική αγορά ή μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο τιμή για διεθνείς πελάτες

Corona

Active Member
ε πάνω κατω 2500-3000 χρεώνουν τη μονοήμερη επέμβαση στην Ελλάδα...αν ειναι ξένος μπορει να χρεώνουν και παραπάνω κάποιες κλινικές.

Sen

New Member
ε πάνω κατω 2500-3000 χρεώνουν τη μονοήμερη επέμβαση στην Ελλάδα...αν ειναι ξένος μπορει να χρεώνουν και παραπάνω κάποιες κλινικές.
Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Έτσι, με το δεύτερο PRP μου να περιλαμβάνεται, είμαι περίπου στο τοπικό εύρος τιμών, στον υψηλό μέσο όρο (3100).

Μπλουζα