kwstas mpatsios
Active Member
Καλημέρα στην ομάδα σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση με την θωμη ντάκου γνωρίζει κανείς την ιατρό;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πώς έμαθες για τη συγκεκριμένη γιατρό; Δεν την έχω ακούσει ξανά. Επίσης πως αποφάσισες να κάνεις στη Dhi;Καλημέρα στην ομάδα σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση με την θωμη ντάκου γνωρίζει κανείς την ιατρό;
Παραδειγμα της εργασιας της θα ηταν να μας δειξεις το τελικο αποτελεσμα, οχι της τοποθετηση των μοσχευματων.Παράδειγμα της εργασίας του Δρ. Ντάκου (DHI Thessaloniki) στο τριχωτό της κεφαλής μου.
Δεκέμβριος 2024, 2.182 μοσχεύματα (αναλογία: 2,47). €3.100, με 2 PRPs.
δεν μπορουμε να μπουμε στον συνδεσμο αφου εκανες screenshot...ξαναβάλε το λινκ σε σχόλιο εδώ.Γεια σας, σας προσκαλώ να δείτε τον σύνδεσμο στην τελευταία μου φωτογραφία, για να πάρετε μια γνώμη για την αναγέννησή μου. Καλή σας μέρα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
στείλε μου τον συνδεσμο σε μηνυμαΑυτό το φόρουμ αρνείται να δημοσιεύσει αυτόν τον σύνδεσμο... εδώ και τρεις εβδομάδες, λόγω «διαχείρισης σε εξέλιξη». Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα, συγγνώμη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα αυτού του φόρουμ τώρα.
Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Έτσι, με το δεύτερο PRP μου να περιλαμβάνεται, είμαι περίπου στο τοπικό εύρος τιμών, στον υψηλό μέσο όρο (3100).ε πάνω κατω 2500-3000 χρεώνουν τη μονοήμερη επέμβαση στην Ελλάδα...αν ειναι ξένος μπορει να χρεώνουν και παραπάνω κάποιες κλινικές.