steliostip
Member
Σ ευχαριστω φιλος! Το hairline κ μενα μου αρεσε πολυ δεν φαινεται το παραμικροΠολύ ωραίος αδερφέ!Δείχνει φυσικό το hairline και μου αρέσει πολύ!Πίσω λένε ότι αργεί περισσότερο!
Σ ευχαριστω φιλος! Το hairline κ μενα μου αρεσε πολυ δεν φαινεται το παραμικροΠολύ ωραίος αδερφέ!Δείχνει φυσικό το hairline και μου αρέσει πολύ!Πίσω λένε ότι αργεί περισσότερο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ ωραίο και φυσικό το αποτέλεσμα σου φιλε..και έχεις ακόμα και περιθώρια βελτίωσης στη Γ ζώνη...8 μήνες. Η τελευταία φωτό είναι απο την κορυφή όπου υπήρχε εξαρχής κ το μεγαλύτερο πρόβλημα κ δείχνει να σκάνε ακόμα τριχοθυλάκια οπότε κ ευελπιστώ να καλυφθεί λιγάκι ακομα.
Σ ευχαριστω ΑντώνηΠολύ ωραίο και φυσικό το αποτέλεσμα σου φιλε..και έχεις ακόμα και περιθώρια βελτίωσης στη Γ ζώνη...
Να σαι καλα Chris! Προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος ναι. Ειχα ξεχασει πως είσαι να κουρευεσαιΠολύ ωραίος φίλε. Να το χαίρεσαι. Ίσως μια ακόμη στο μέλλον για τις πίσω περιοχές και θα το τελειοποιήσεις.
Πειραματισμού και με το κούρεμα. Ίσως λίγο πιο κοντά δείχνουν ακόμη καλύτερα.
Να εισαι καλα φιλε μουΩραίος φιλε, να το χαίρεσαι...άλλαξε πολυ η συνολική σου εικονα