Μεταμόσχευση ADH Θεσσαλονίκη 2600

Chris34

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε. Για να μην έχεις απώλειες στο άμεσο μέλλον πρέπει να αγαπήσεις τις θεραπείες που γνωρίζουμε έως τώρα. Η θεραπεία που σου έδωσαν θα προστατεύσει τα μαλλιά σου και είναι οκ για τη φυτρωση.
Η λήψη φινας από το στόμα είναι ακόμη πιο δυνατή θεραπεία και θα boostarei όλα τα μαλλιά σου.
Μίλησε με την κλινική και συζήτησε τα.
Συνολικά από τη φωτογραφία φαίνεται ότι το μαλλί σου είναι αδύναμο.
Η σύσταση για όλους μας και ακόμη περισσότερο για εσένα είναι να κρατάμε μακροχρόνια τις θεραπείες για να μην έχουμε υποχώρηση στα μαλλιά ή να έχουμε τη μικρότερη δυνατή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλή φυτρωση φιλε μου....Από οτι βλέπω έχεις μεγάλο θέμα και τα μαλλιά σου ειναι πολυ αδύναμα που αργά ή γρήγορα θα φυγουν χωρις κάποια δυνατη θεραπεία....Εύχομαι να πάνε ολα καλά με την πρώτη σου επέμβαση....η γιατρός σου έκανε ολα τα στάδια της επέμβασης σου????

Αδερφε επειδή είσαι Θεσσαλονίκη πήγαινε στο φαρμακείο δανηλουδης φτιάχνει έτοιμα 1mg φινα στα 35€ νομίζω για 4 μήνες

aeratos28

Just aeratos
Πάρε τη φίνα όπως σου είπαν τα παιδιά γιατί την χρειάζεσαι φουλ...και κλάψε τα 900€ για τις θεραπείες prp από τώρα...αν δεν τα έχει δώσει τα λεφτά είσαι τυχερός...αν τα προπληρωσες,κλαφτα Χαράλαμπε.!!!
Καλη συνέχεια να έχεις

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δυσκολη περίπτωση το μαλλί σου είναι πολύ αδύναμο...από την κλινική δεν σου είπαν τπτ...σχεδόν και ακατάλληλος για μεταμόσχευση σε βλέπω.

Hercules80

Active Member
Καλή επιτυχία φιλε. Στη λήπτρια έχεις διάχυτη αραίωση και χρειάζεσαι θεραπεία με φιναστερίδη. Η τοπική φινα που σου έδωσαν από τη κλινική βοηθάει και αυτη και απορροφάται από τον οργανισμό απλά το χάπι ειναι πιο αποτελεσματικό γενικά. Για τη δότρια σου δεν μπορούμε να πούμε κάτι, εφόσον δεν έχουμε δει φωτογραφίες ούτε να μιλήσουμε για DUPA κτλπ... Με τη μεταμόσχευση και το χάπι φιναστερίδης που θα κρατήσει τα υπάρχοντα μαλλιά σου θα έχεις ενα καλό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία.

Chris34

Well-Known Member
Επίσης θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις και κάποιες βιταμίνες που βοηθούν συνολικά τα μαλλιά. Θέλεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το διάστημα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Ειδικά στην περίπτωση σου που φαίνονται αδύναμα τα μαλλιά ένα παραπάνω.
Πάρε τις pilfood. Αρκετά εξειδικευμένες βιταμίνες για τα μαλλιά. Τις είχα πάρει και εγώ για ένα διάστημα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

paulgits

New Member
Καλή επιτυχία φιλε. Στη λήπτρια έχεις διάχυτη αραίωση και χρειάζεσαι θεραπεία με φιναστερίδη. Η τοπική φινα που σου έδωσαν από τη κλινική βοηθάει και αυτη και απορροφάται από τον οργανισμό απλά το χάπι ειναι πιο αποτελεσματικό γενικά. Για τη δότρια σου δεν μπορούμε να πούμε κάτι, εφόσον δεν έχουμε δει φωτογραφίες ούτε να μιλήσουμε για DUPA κτλπ... Με τη μεταμόσχευση και το χάπι φιναστερίδης που θα κρατήσει τα υπάρχοντα μαλλιά σου θα έχεις ενα καλό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία.
Η αλήθεια είναι ότι στην γενικά σε όλο το κεφάλι έχω διάχυτη αραίωση. Όχι κάτι σοβαρό αλλά ναι υπάρχει. Ξεκίνησα Propecia 15 μέρες μετά την μεταμόσχευση ενώ παίρνω χάπι μινοξιδιλης τους τελευταίους 2,5 μήνες

Gianney

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι στην γενικά σε όλο το κεφάλι έχω διάχυτη αραίωση. Όχι κάτι σοβαρό αλλά ναι υπάρχει. Ξεκίνησα Propecia 15 μέρες μετά την μεταμόσχευση ενώ παίρνω χάπι μινοξιδιλης τους τελευταίους 2,5 μήνες
Χάπι μινοξ πόσα mg;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Παίρνεις χάπι μινοξιδιλης και χάπι propecia; Μήπως να μιλούσες με την κλινική για να αλλάξεις σε τοπική μινοξιδιλη; Δύο χάπια για τα μαλλιά κάπως βαρύ μου φαίνεται. Αν δεν σε ενοχλεί όμως οκ.

paulgits

New Member
Παίρνεις χάπι μινοξιδιλης και χάπι propecia; Μήπως να μιλούσες με την κλινική για να αλλάξεις σε τοπική μινοξιδιλη; Δύο χάπια για τα μαλλιά κάπως βαρύ μου φαίνεται. Αν δεν σε ενοχλεί όμως οκ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, προς το παρών τουλάχιστον

paulgits

New Member
1000002283.png
Η εικόνα μου τον 2ο μήνα. Το 95% των μαλλιών είναι τα μαμά + κάποια τριχακια από την μμ που δεν νομίζω να είναι ευδιάκριτα στην φώτο. Συνεχίζω χάπι μινο και χάπι φίνα . Γνωρίζω ότι ίσως είμαι στη χειρότερη περίοδο μετά τη ΜΜ αλλά αν δεν ρωτήσω και εδώ θα σκάσω . Κάποια από τα μεταμοσχευμενα έχουν βγεί και έχουν μήκος γύρω στα 2 χιλιοστά , άλλα στα 5 και αλλά δεν έχουν αρχίσει την φυτρωση ακόμα. Πάει φυσιολογικά το πράγμα?

LoverBoy

Well-Known Member
Είναι όντως η πιο άχαρη περίοδος και απο τον 3ο θα βλέπεις κάποια διαφορά σιγά σιγά!Καθαρότερα θα καταλάβεις τον 4ο!
Φυσιολογικά όλα φίλε!

Chris34

Well-Known Member
Μην ανησυχείς καθόλου. Αναμενόμενα όλα αυτά. Εχεις δρομο μπροστά και παίζεις δυνατά με τις θεραπείες. Καλή φυτρωση.

Μπλουζα