Μεταμόσχευση 4500 grafts στα 26 αλλά χάνω έδαφος στα 28 μου

kostasx

New Member
Καλησπέρα σε όλους,
λίγα λόγια για μένα .. χάνω μαλλιά απο τα 20 μου και είχα φτάσει στα 24 να είμαι norwood 5. Ξεκίνησα με μινοξιδίλη που μετά το γυρισα σε τοπική ντουντα μαζί με την μινοξ αλλα και πάλι δεν... Το καλοκαίρι του 23 ξεκίνησα φιναστερίδη 1mg ημερησίως... και έκλεισα μεταμόσχευση μαλλιών στον κύριο Τυρκαλά τον φλεβάρη 2024 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. εδω είναι το πριν.
prin.jpeg
epembash5.jpegepembash4.jpegepembash3.jpegepembash2.jpegepembash.jpeg
αυτές ήταν την μέρα 2ης επεμβασης και όταν έβγαλα την γάζα.. εκανα διπλή συνεδρία.
6mhno.jpeg6mhno2.jpeg
εδώ είναι το εξάμηνο...
8mino.jpg
και εδω 8μηνο.. γενικα το μαλλί μου είναι σπαστο προς σγουρο.. την βαφη την έκανα χωρίς να πιάσω ρίζα κτλ..

Παρατήρησα όμως ότι παρόλο που λαμβάνω φιναστερίδη σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια.. χάνω έδαφος και τους τελευταιους μήνες χάνω πολύ έδαφος.. παρενεργειες απο την φίνα δεν είχα, η λίμπιντο είναι πολύ εντάξει και είχα κάνει σπερμοδιάγραμμα και πριν και αφου είχα κλείσει 6 μήνες στην φίνα και όλα ήταν φυσιολογικά.. σκέφτομαι για ντουταστερίδη αλλά να το παω σταδιακά την μετάβαση από την φίνα στην ντουτα.. παραθέτω φωτογραφίες του πως είμαι τώρα
twra5.jpegtwra43.jpegtwra2.jpegtwra1.jpeg
δεκτές όλες οι γνώμες... απο μπροστά είμαι πολύ εντάξει και το hairline super

Συνημμένα

• twra3.jpeg
    twra3.jpeg
    216.9 KB · Προβολές: 171

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλησπέρα σε όλους,
λίγα λόγια για μένα .. χάνω μαλλιά απο τα 20 μου και είχα φτάσει στα 24 να είμαι norwood 5. Ξεκίνησα με μινοξιδίλη που μετά το γυρισα σε τοπική ντουντα μαζί με την μινοξ αλλα και πάλι δεν... Το καλοκαίρι του 23 ξεκίνησα φιναστερίδη 1mg ημερησίως... και έκλεισα μεταμόσχευση μαλλιών στον κύριο Τυρκαλά τον φλεβάρη 2024 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. εδω είναι το πριν.
Προβολή συνημμένου 72985
Προβολή συνημμένου 72986Προβολή συνημμένου 72987Προβολή συνημμένου 72988Προβολή συνημμένου 72989Προβολή συνημμένου 72990
αυτές ήταν την μέρα 2ης επεμβασης και όταν έβγαλα την γάζα.. εκανα διπλή συνεδρία.
Προβολή συνημμένου 72991Προβολή συνημμένου 72992
εδώ είναι το εξάμηνο...
Προβολή συνημμένου 72993
και εδω 8μηνο.. γενικα το μαλλί μου είναι σπαστο προς σγουρο.. την βαφη την έκανα χωρίς να πιάσω ρίζα κτλ..

Παρατήρησα όμως ότι παρόλο που λαμβάνω φιναστερίδη σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια.. χάνω έδαφος και τους τελευταιους μήνες χάνω πολύ έδαφος.. παρενεργειες απο την φίνα δεν είχα, η λίμπιντο είναι πολύ εντάξει και είχα κάνει σπερμοδιάγραμμα και πριν και αφου είχα κλείσει 6 μήνες στην φίνα και όλα ήταν φυσιολογικά.. σκέφτομαι για ντουταστερίδη αλλά να το παω σταδιακά την μετάβαση από την φίνα στην ντουτα.. παραθέτω φωτογραφίες του πως είμαι τώρα
Προβολή συνημμένου 72999Προβολή συνημμένου 73000Προβολή συνημμένου 73002Προβολή συνημμένου 73003
δεκτές όλες οι γνώμες... απο μπροστά είμαι πολύ εντάξει και το hairline super
Βάλε και ντουταστεριδη κανα 2 φορεσ την εβδομάδα 0.5 και χαπι μινοξιδιλησ 2.5 αν θέλεις να το πασ πιο safe και να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τοπικη ή το πασ στα 5μγ μόνο χαπι .. σε κανα 6μηνο πάλι βλεπεισ .

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ μήπως όμως η βαφή σου έχει αδυναμώσει την τρίχα?Το ξανθό για έρθει απο μαύρο είναι λίγο ταλαιπωρία για την ίδια την τρίχα και όχι μόνο για το τριχωτό.

kostasx

New Member
Βάλε και ντουταστεριδη κανα 2 φορεσ την εβδομάδα 0.5 και χαπι μινοξιδιλησ 2.5 αν θέλεις να το πασ πιο safe και να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τοπικη ή το πασ στα 5μγ μόνο χαπι .. σε κανα 6μηνο πάλι βλεπεισ .
Μάλλον κατι τέτοιο θα παιχτεί αλλά θέλω να τελειώσω την σεζόν πρώτα να κάνω τυχόν εξετάσεις που χρειάζεται και μετά σταδιακά να αφήσω την φίνα και να μπω ντουτα. Σίγουρα μόλις τελειώσω θα κλείσω ραντεβού και με τον γιατρό να δει αν υπάρχουν minutirised hairs ...αν και θα επικοινωνήσω μαζί του και από εβδομάδα για να δούμε πως θα κινηθούμε

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τπτ το μαλλί είναι ανακατεμένο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και από την φωτό πιο πάνω πριν το βάψεις είναι όλο μπροστά κατεβασμένα. Ίσως να μην υπάρχει διαφορά.

kostasx

New Member
Αδερφέ μήπως όμως η βαφή σου έχει αδυναμώσει την τρίχα?Το ξανθό για έρθει απο μαύρο είναι λίγο ταλαιπωρία για την ίδια την τρίχα και όχι μόνο για το τριχωτό.
Έχεις ένα point σε αυτό αλλά ρίζα δεν χτύπησα ποτέ ώστε να μην χτυπηθούν τα τριχοθυλάκια.. γενικά είχα πάρα πολύ επιθετική τριχόπτωση. Στα 24 μου ήμουν norwood 5. Γενικά πάντως θεωρώ πως αν ήταν λόγω βαφής θα είχαν χτυπηθεί και άλλα σημεία όχι μόνο το crown

kostasx

New Member
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τπτ το μαλλί είναι ανακατεμένο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και από την φωτό πιο πάνω πριν το βάψεις είναι όλο μπροστά κατεβασμένα. Ίσως να μην υπάρχει διαφορά.
Παραθέτω μερικές φότο μετά το λούσιμοPXL_20260804_212403230.jpgPXL_20260804_212229042.jpgPXL_20260804_212151041.jpgPXL_20260804_212334591.jpgPXL_20260804_212403230.jpg

Συνημμένα

• PXL_20260804_212404693.jpg
    PXL_20260804_212404693.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 76
  • PXL_20260804_215813329.jpg
    PXL_20260804_215813329.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 61
  • PXL_20260804_212334591.jpg
    PXL_20260804_212334591.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 55
  • PXL_20260804_212229042.jpg
    PXL_20260804_212229042.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 58
  • PXL_20260804_212151041.jpg
    PXL_20260804_212151041.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 54
  • PXL_20260804_212128272.jpg
    PXL_20260804_212128272.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 93

John_HDC

αν τα χτενιζες κατα πανω η να εκανες χωριστρες θα βλεπαμε καλυτερα.Εχεις αρκετα μεγαλα τσουλουφια που καλυπτει τα κενα. επισης αν βαλεις μοσχευματα στο crown θα δεσει καλυτερα το τοπιο με τα υπολοιπα. Εφοσον εχεις δοτρια.

kostasx

New Member
αν τα χτενιζες κατα πανω η να εκανες χωριστρες θα βλεπαμε καλυτερα.Εχεις αρκετα μεγαλα τσουλουφια που καλυπτει τα κενα. επισης αν βαλεις μοσχευματα στο crown θα δεσει καλυτερα το τοπιο με τα υπολοιπα. Εφοσον εχεις δοτρια.
Εδώ είναι τέρμα βρεγμένα και χτενισμένα δίπλα από το φως του μπάνιου για να φαίνεται το crown και hairline

PXL_20260809_195324740.jpgPXL_20260809_195421964.jpgPXL_20260809_195354465.jpgPXL_20260809_195324740.jpg

Και παραθέτω hairline kai crown αφού τα σήκωσα και τα στέγνωσα

PXL_20260809_200618704.PORTRAIT.ORIGINAL.jpgPXL_20260809_200628321.PORTRAIT.ORIGINAL.jpgScreenshot_20260809-233622.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Έχεις ένα point σε αυτό αλλά ρίζα δεν χτύπησα ποτέ ώστε να μην χτυπηθούν τα τριχοθυλάκια.. γενικά είχα πάρα πολύ επιθετική τριχόπτωση. Στα 24 μου ήμουν norwood 5. Γενικά πάντως θεωρώ πως αν ήταν λόγω βαφής θα είχαν χτυπηθεί και άλλα σημεία όχι μόνο το crown
Απλά το λέω γιατί η τρίχα απο το ξανθό-ντεκαπάζ αδυνατίζει και λεπταίνει-αφυδατώνεται και ενώ όπως λες στην ρίζα μπορεί να μην κάνει κακό κάνει κακό στην γενική εικόνα του μαλλιού.Το θετικό είναι ότι στο ξανθό δεν κάνει έντονη αντίθεση το δέρμα και φαίνεται πιο γεμάτο το μαλλί.Το σπαστό είναι φυσικό?

kostasx

New Member
Απλά το λέω γιατί η τρίχα απο το ξανθό-ντεκαπάζ αδυνατίζει και λεπταίνει-αφυδατώνεται και ενώ όπως λες στην ρίζα μπορεί να μην κάνει κακό κάνει κακό στην γενική εικόνα του μαλλιού.Το θετικό είναι ότι στο ξανθό δεν κάνει έντονη αντίθεση το δέρμα και φαίνεται πιο γεμάτο το μαλλί.Το σπαστό είναι φυσικό?
ναι το σπαστό είναι το φυσικό μου πράγμα που το βοηθάει να φαίνεται πιο πυκνό.. αν το αφήσω άλουστο για πάνω απο 24 ώρες σγουρένει και άλλο.. γενικά το κεφάλι το λούζω μέρα παρά μέρα και σε κάποιες περιπτώσεις ανά 2 μέρες.. σπάνια όμως αυτό μέρα παρά μέρα είναι το στάνταρ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Πιστεύω δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση σου. Αν έχεις δότρια μπουκωσε και άλλα μοσχεύματα όπου χρειάζεται.

JimKan1

Well-Known Member

Με αυτη την εικονα δοτριας, ποσο μαλλον στα 26, ησουν 100% ακαταλληλος για ΜΕΤ.

Το αποτελεσμα που βλεπω ειναι παρα πολυ καλο, οριακα ακαταννοητα καλο αν σκεφτει κανεις οτι ησουν NW6 με μικρη δοτρια και σε μια επεμβαση εγινες ετσι, εκτος και αν ειναι κολακευτικες οι φωτο που ανεβαζεις.

Τωρα οσον αφορα τα επομενα βηματα σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις μετρησεις δοτριας και να δεις τι μπορεις να παρεις απο εκει, και μετα την φινα υπαρχει μονο η ντουτα.

kostasx

New Member
Πιστεύω δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση σου. Αν έχεις δότρια μπουκωσε και άλλα μοσχεύματα όπου χρειάζεται.
Με αυτη την εικονα δοτριας, ποσο μαλλον στα 26, ησουν 100% ακαταλληλος για ΜΕΤ.

Το αποτελεσμα που βλεπω ειναι παρα πολυ καλο, οριακα ακαταννοητα καλο αν σκεφτει κανεις οτι ησουν NW6 με μικρη δοτρια και σε μια επεμβαση εγινες ετσι, εκτος και αν ειναι κολακευτικες οι φωτο που ανεβαζεις.

Τωρα οσον αφορα τα επομενα βηματα σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις μετρησεις δοτριας και να δεις τι μπορεις να παρεις απο εκει, και μετα την φινα υπαρχει μονο η ντουτα.
Μίλησα με τον γιατρό τηλεφωνικά. Μου είπε ότι είναι κατά της ντουτας γιατί αν βγουν παρενέργειες σε κάποιες περιπτώσεις είναι μη αναστρέψιμες, τα ζυγίζεις και πράττεις αλλά εγω δεν στο προτείνω. Μου είπε να συνεχίσω την φινα αλλά αντί για proscar να πάρω το propecia.. και μου είπε για κύκλο 3 μήνες μέσα έναν εξω.. Μου έκανε λίγο εντύπωση αυτό.. μάλλον για να την ξεσυνηθίσει ο οργανισμός.. δεν ξέρω....
Οπότε τώρα όταν τελειώσω την σεζόν θα πάμε να δούμε δότρια. Τον είπα να εξετάσουμε αν μπορούμε να πάρουμε απο μούσι και μου είπε υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αλλά ναι σε γενικές γραμμές πάμε για γέμισμα.
Όσον αφορά τις φότο μου τις βγάζω όλες κάτω από λάμπα, αλλιώς ποιο το νόημα..

Andreas175437

New Member
Γενικά φαινεται να πήρες πολυ καλο αποτέλεσμα απο τον Κ. Τυρκαλα, έπιασες υψηλή φυτρωση και εχει ωραια φυσικότητα. Ποσο ειχες πληρώσει για την επέμβαση σου;
Φαινεται ομως να εχεις και πολυ επιθετικη τριχοπτωση έχοντας τέτοιο θέμα σε μικρη ηλικία...
Και εγώ πάντως δεν θα πήγαινα σε ντούτα, αλλα θα έμενα στη φιναστερίδη και μπορεις να προσθέσεις και μινοξιδίλη σε χάπι, που ειναι πιο αποτελεσματικη από την τοπικη.
Από τη φώτο σου Βλέπω γυμνάζεσαι αρκετά πάντως...παίρνεις τιποτα ; για γράμμωση και μυική ανάπτυξη; γιατι αυτά προκαλουν τριχόπτωση...

kostasx

New Member
Γενικά φαινεται να πήρες πολυ καλο αποτέλεσμα απο τον Κ. Τυρκαλα, έπιασες υψηλή φυτρωση και εχει ωραια φυσικότητα. Ποσο ειχες πληρώσει για την επέμβαση σου;
Φαινεται ομως να εχεις και πολυ επιθετικη τριχοπτωση έχοντας τέτοιο θέμα σε μικρη ηλικία...
Και εγώ πάντως δεν θα πήγαινα σε ντούτα, αλλα θα έμενα στη φιναστερίδη και μπορεις να προσθέσεις και μινοξιδίλη σε χάπι, που ειναι πιο αποτελεσματικη από την τοπικη.
Από τη φώτο σου Βλέπω γυμνάζεσαι αρκετά πάντως...παίρνεις τιποτα ; για γράμμωση και μυική ανάπτυξη; γιατι αυτά προκαλουν τριχόπτωση...
Ναι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την μεταμόσχευση. Αλλά σκέψου ήμουν N5 στα 24 μου. Πολύ επιθετική τριχόπτωση
Από συμπληρώματα πρωτεινη κερατίνη μαγνήσιο και ω3. Κατά καιρούς έπαιρνα και κάτι βιταμίνες για τα μαλλιά.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα