Μεταμόσχευση 3400grafts, Yaman , Κων/πολη 20-4-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Στράτο δεν μπορούμε να δούμε σωστά τις φωτό.Δεν ζουμαρουν όπως πρέπει.Κοιτα πως τις βάζουν άλλα παιδιά που υπάρχει λινκ από κάτω στην κάθε φωτό.Η πύκνωση πρέπει να άγγιξε υψηλά νούμερα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
www.flickr.com/photos/187028248@N06/shares/810780
Πλησιαζω 10 μηνες. Ανεβαζω εδω φωτο
που ζητησατε.
Strato μια χαρά σου πήγε η φυτρωση. Έχεις καλή κάλυψη μπροστά πλέον. Βάλε και κάποιες φωτογραφίες χτενισμένα προς τα πάνω να δούμε την πρώτη γραμμή της hairline. Δεν πειράζει αν δείξει λίγο πιο αραιό.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή μπορείς να βάλεις και στην κορυφή μοσχευματα. Εστω και σχετικά αραιά να είναι θα δείξει εντελώς διαφορετικό το κεφάλι σου. Επίσης μπορείς να συμπληρώσεις και με μοσχευματα από γενιά στο crown.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Κλεινω 11μηνες και οι δυο πρωτες φωτογραφιες ειναι σημερινες .
Μπορει να μας σκοτωσει ο ιος, αλλα θα παμε με μαλλια....

Αλλαξε το προσωπο σου αδερφε μου. Να το χαιρεσαι. Μεγαλη υποθεση ο σχηματισμος hairline σε ενα αδειο κεφαλι η γενικα σε κεφαλι χωρις hairline.
 

jacksmith

Active Member
Καλησπέρα. Νομιζω οτι το αποτελεσμά σου είναι ,σύμφωνα με τα δεδομένα που μας έχεις ήδη αναφέρει, αρκετά έως πού καλό.
Επειδή με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος γιατρός μεταξύ άλλων, θα ήθελες να μας αναφέρεις αν εφαρμόζει το σχετικό πρωτόκολλο που
αναφράφεται στην σελίδα του?Δηλαδή, α )κάνει μέτρηση λήπτριας περιοχής ( έκταση) , β) μετράει την δυνατοτητα σε grafs της δότριας και τον λόγο που μπορεί να δώσει αυτή, γ) μέγεθος τρίχας, δ) αν σου αναφέρει την πυκνότητα που θα λάβεις στην χερλαιν ( πόσο ανέφερε σε σένα? ) και στην πιο πίσω περιοχή σε εκατοστα. Τελος τη γνώμη έχεις για την διαχείρηση της δοτριάς σου.? Ύπάρχουν κενά εμφανή,ανάμεσα στα μαλλια της δοτριας σου? Ή, υπάρχει μια σχετική ομογενοιοποίηση χωρίς έτσι να φενεται ιδιάιτερα άσχημο?
Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ,αν η τεχνική που ακολουθεί ο γιατρός να ανόιγει πρωτα τις οπές στην λήπτρια έχει κάποια αρνητική επίπτωση ως προς την τοποθέτηση, φύτρωση και γενικά στο αποτέλεσμα της διαδικάσίας. Όσες ωρες μένουν ανοιχτες ( μέχρι να γίνει η εξαγωγή ) ,δεν υπάρχει μεγαλύτερο ενδεχόμενο μόλυνσης ή ακόμα η πιθανότητα να συγκεντρωθεί ΄΄λιπωδης ιστός?'' αίμα,, μέσα στην βάση που θα τοποθετηθεί το μόσχευμα? Το ρωτάω, γιατί δεν το έχω δη σε κάποιον άλλο γιατρο. Το μοναδικό πλέονέκτημα το οποίο επικαλείται και η κλινική, είναι ο μικρότερος χρόνος παραμονής των μοσχευμάτων εκτός.
Είναι το πρώτο μύνημα μου στο φορουμ. Σύντομα θα ανοίξω νήμα με την περιπτωσή μου. Μεγάλή βοήθεια και εξειδίκευση απο αρκετά μέλη. Δυο σκάλες πάνω από το αντίστοιχο διεθνές Hair...network, το οποίο επίσης παρακολουθώ εν μέρη.
Σημείωση ,ότι ο ανωτέρω γιατρός έχει μερικά άσχημα αποτελέσματα ειδικά στην δότρια σε παρουσιάσεις στο ανωτέρο σαιτ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Στράτο σίγουρα η αλλαγή είναι μεγάλη. Αυτό που θα ήταν καλό να ξέρουμε (και εσύ) είναι το ποσοστό φύτρωσης, γιατί η αλήθεια είναι ότι μπήκαν πολλά μοσχεύματα.
 

Stratos

Well-Known Member
Αν διαβασεις το νημα μου απο την αρχη εχω βαλει φωτογραφια στην οποια γραφει ποσα μοσχευματα θα βαλει και με τι πυκνότητα. Οταν πηγα μετρησε παχος τριχας και υπολογισε δοτρια και μου ειπε μεγιστο 3500 μπορει να παρει. Στην αρχη εκανε οπες ο ιδιος, μετα εβγαλε ο ιδιος grafts απο παλια αποτυχημενη μμ απο μπροστα και μετα βοηθοι
με μοτερ εβγαλαν τα grafts και μετα τα εβαλαν παλι βοηθοι. Η εξαγωγη δεν κρατησε πολυ, δεν εγινε με το χερι. Οσον αφορα τη δοτρια εχω κανει ενα στριπ και 3 fue, πως να ειναι; 18χρονου; Με το χαλι που ειχα μπροστά δεν με ενδιαφέρει το πισω, ετσι και αλλιως δεν μπορω να καλυψω ολο το κεφαλι. Η δοτρια πισω ειναι σαφως αραιομενη αλλα χωρίς κενα. Τα πλαινα ειναι οκ. Θα ξαναπαω οταν μπορεσω να βαλω αλλα 1000-1200 αν βρουμε απο δοτρια και γενια.
 

Stratos

Well-Known Member
ελπίζω να φαίνονται οι φώτο. πέρασε ένας χρόνος.
 

nucky

Active Member
Πολύ καλός σχεδιασμός - υπόδειγμα για μεγάλο Norwood. Οι 6άρηδες και 7άρηδες μπορούν να επωφεληθούν οπτικά πάρα πολύ από το χτένισμα μπροστά - πλάγια ώστε και πολλά μοσχεύματα να μην χρειάζονται για τη χερλαιν και να την σχεδιάσουν ψηλά.
 

Stratos

Well-Known Member
 

Stratos

Well-Known Member
Τωρα που τον βρηκαμε δεν τον αλλαζουμε με τίποτα

Dr. Yaman estimates around 2000 grafts for your second operation to cover your crown area, this number of graft can be supported with extra grafts which are taken from your beard area. Dr. Yaman recommends you to use Finasteride and multivitamines especially for the second operation because the blood circulation is slower on crown area and it takes more time and energy for the hair to grow up on crown area.


About charges:

The price is 1€/graft. We offer you 2000€ for all included package price and you will not be charged for the extra beard grafts.

This package includes:

* Pre and post consultations with doctor

* Blood analysis and PRP (Platelet-Rich Plasma)

* Operation

* Post operative control and cure

* Post operative medicines

* Special shampoo and lotion for the first 10 washing

* First washing by a specialist

* 3 nights 5* hotel (double room-breakfast inc.)

* Transfers (airport-hotel-clinic-airport)
 
Μπλουζα