Μεταμόσχευση 3000 χιλ τριχ στην HDC Σεμπτεβριος 2020

dimdoryoub

New Member
back_view.JPG
front_view.JPG
side-left_view.JPG
side-right_view.JPG
top_view.JPG
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimdoryoub

New Member
Καλησπέρα στα μέλη του γκρουπ,

Τον περασμένο Σεμπτέβριο είχα κάνει μεταμόσχευση στην HDC περίπου 3000 χιλ μοσχεύματα (στο μπροστά μέρος). Εδώ σας παρουσιάζω την πορεία εξέλιξης απο την εικόνα της λήπτριας πρίν απο την μεταμοσχεύση και τα στάδια ανα μήνα μέχρι σήμερα (το εξάμηνο) της φύτρωσης.

Αν και αρχικά είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Θεόδωρο (υπεύθυνο πελατών της κλινικής) η εγχείριση να γίνει εξ'ολοκλήρου απο τον κ. Μάρα (με το ανάλογο κόστος φυσικά!) η εξαγωγή των μοσχευμάτων είχε γίνει απο την κα Βρυωνίδου (και εγώ δέν πολυ καταλάβαινα τί γινόταν λόγω απειρίας συνεπώς άν βρεθεί κάποιος στην αντίστοιχη θέση να το απαιτήσει να γίνει όλη η διαδικασία απο τον γιατρό της επιλογής του) και εν τελη τα incisions έγιναν απο τον κ. Μάρα. Σχετικά με την διαμονή μου όλα ήταν εξαιρετικά και πολύ βολικά, κάθισα περίπου 6-7 ημέρες.

Ο λόγος εξαγωγής των μοσχευμάτων ήταν κυρίως μισά/μισά μονά/διπλά τριχοθυλάκια και λίγα τριπλά συνεπώς δέν ανέμενα/αναμένω (ρεαλιστικά) τρελή πύκνωση όμως όπως θα δείτε και στις φωτο πριν την μεταμόσχευση έχω ακόμη αρκετά δικά μου μαλλιά. Είμαι 28 προς 29 χρόνων και εύκολα μπορεί να παρατηρηθεί πως πάω για μεγάλο norwood μεταξύ 5 και 6. Όπως θα δείτε κάποιες φωτό απουσιάζουν, έχω ενημερώσει τον κ. Θεόδωρο να μου τις αποστείλει αλλά ακόμη δέν έχω πάρει κάποια απάντηση.

Γενικά ευχαριστημένος είμαι μέχρι τώρα, περιμένω και τα δικά σας σχόλια. Στο μέλλον θα πρέπει να προχωρήσω και με την πίσω περιοχή αλλά προς το παρών χρησιμοποιώ minoxidil και laser cap για να κρατήσω όσο το δυνατό περισσότερο τα φυσικά μου μαλλιά. Φινα ούτε λόγος!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η εξαγωγή και η τοποθέτηση γίνεται από τους τεχνικούς η χάραξη και οι οπές από τους γιατρούς.
Τώρα αν συμμετείχε και η γιατρός στην θέση ενός τεχνικού αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Για τις φωτογραφίες αν θέλεις δώσε μου όνομα σε προσωπικό μήνυμα να ενημερώσω και εγώ να στις στείλουν.
 

dimdoryoub

New Member
Σωστά η εξαγωγή και τοποθέτηση είχε γίνει από τους τεχνικούς ενώ οι οπές από την κα Βρυωνίδου και η χάραξη (incisions) από τον κ. Μάρα. Όταν το είχα αναφέρει αυτό στον κ. Θεόδωρο μετά την μεταμόσχευση μου είχε αναφέρει πως και οι δύο γιατροί είναι αρκετά ικανοί συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν αντιλέγω, πράγματι η κα Βρυωνίδου ήταν στα αλήθεια μια χαρά και πολύ καλή αλλά στην συνάντηση πριν από την μεταμόσχευση είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Θεόδωρο η μεταμόσχευση να γίνει από τον κ. Μάρα.

Δεν είχα κάνει προηγουμένως άλλη μεταμόσχευση.
 

Disco

Well-Known Member
Φαίνεται να πηγαίνει καλά. Μπορείς να βάλεις και κάποιες άλλες τωρινές σου φωτογραφίες; Να τις βάλεις ξεχωριστά αν γίνεται και να μην τις ενώσεις, για να φαίνονται μεγάλες.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ένα λεπτό. Όταν λες τα punches, εννοείς προφανώς την εξαγωγή. Τα incisions είναι οι οπές στην λήπτρια. Έτσι είναι?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimdoryoub

New Member
Φίλε έχω ζητήσει από τον John να μου στείλει τις φωτό από την κλινική πριν από την μεταμόσχευση όπως και τις πληροφορίες σχετικά με τα μόνα/διπλά τριχοθυλάκια. Μόλις τα έχω θα βάλω φωτό με μεγαλύτερη ευκρίνεια του πριν και μετά
 

Scar

Active Member
Καλή φύτρωση φίλε dimdoryoub . Μπορείς μα μας ενημερώσεις για το συνολικό κόστος της μεταμόσχευσης ?
Στην ίδια κλινική έκανα και γω μεταμόσχευση, 6 μήνες νωρίτερα από σένα, με τον Δρ, Μάρα.
 

dimdoryoub

New Member
Καλή φύτρωση φίλε dimdoryoub . Μπορείς μα μας ενημερώσεις για το συνολικό κόστος της μεταμόσχευσης ?
Στην ίδια κλινική έκανα και γω μεταμόσχευση, 6 μήνες νωρίτερα από σένα, με τον Δρ, Μάρα.
Επίσης φίλε! η φύτρωση πηγαίνει πολύ καλά είμαι γενικά πολύ ικανοποιημένος. Το κόστος ήτανε 2,10 για κάθε τριχοθυλάκιο
 
Μπλουζα