Μεταμόσχευση στην h*c

loko

New Member
Καλησπέρα σε όλους.

Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ για να εκθέσω την εμπειρία μου. Παρακολουθώ αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, διαβάζοντας το υλικό που έχει συγκεντρωθεί. Βάση αυτών που διάβασα οδηγήθηκα και στην επιλογή μου για H*C, αποφεύγοντας κλινικές - γιατρούς από Ελλάδα. Η μεταμόσχευση έχει προγραμματιστεί ήδη για τον τρέχων μήνα.
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι πολύ καλή με τα άτομα της H*C, όπου έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά και μέσω Skype οπότε απομένει να δούμε και το αποτέλεσμα.
Η τεχνική που θα ακολουθήσουμε είναι strip.

Ανεβάζω φωτογραφίες όπως είναι το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή και θα ακολουθήσουν σχόλια και παρατηρήσεις καθώς θα παρακολουθώ τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης.
edit: Προσθήκη 2ης φωτογραφίας

Συνημμένα

• photo.jpg
    photo.jpg
    305.8 KB · Προβολές: 196

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απ: Μεταμόσχευση στην H*C

καλη επιτυχια φιλε!Εχεις κανει καλη επιλογη και πιστευω οτι θα πας μια χαρα.Να ενημερωνεις κ μετα την μεταμοσχευση το site για την κατασταση σου,γιατι ειμαστε πολλοι στην σειρα πισω απο εσενα.

xDante

Member

Loko καλώς ήλθες.. αν έχεις λίγο χρόνο πές μας κάτι για το ιστορικό σου τι θεραπείες ακολούθησες πόσα γκραφτσ θα βάλεις κλπ κλπ κλπ ....

MANKAR

Active Member

καλη επιτυχια και καλο αποτελεσμα να εχεις φιλε!!!περιμενουμαι update σου!!!!

Makedonas-64

New Member

loko είπε:
Καλησπέρα σε όλους.

Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ για να εκθέσω την εμπειρία μου. Παρακολουθώ αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, διαβάζοντας το υλικό που έχει συγκεντρωθεί. Βάση αυτών που διάβασα οδηγήθηκα και στην επιλογή μου για H*C, αποφεύγοντας κλινικές - γιατρούς από Ελλάδα. Η μεταμόσχευση έχει προγραμματιστεί ήδη για τον τρέχων μήνα.
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι πολύ καλή με τα άτομα της H*C, όπου έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά και μέσω Skype οπότε απομένει να δούμε και το αποτέλεσμα.
Η τεχνική που θα ακολουθήσουμε είναι strip.

Ανεβάζω φωτογραφίες όπως είναι το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή και θα ακολουθήσουν σχόλια και παρατηρήσεις καθώς θα παρακολουθώ τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης.

φιλε και εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια,απο οτι βλεπω απο τη φωτο σου στην ιδια κλιμακα ΝW ημουν και εγω πριν κανω μεταμοσχευση στην ιδια κλινικη που εχεις επιλεξει και εσυ.και εγω εχω κανει στριπ και εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την ολη διαδικασια.οπως ειπαν και τα αλλα παιδια αναμενουμε περισσοτερες πληροφοριες(ποσα grafts υπολογιζεις να μπουν και ποση περιοχη θα καλυψεις περιπου.για μενα μπορεις να διαβασεις το νημα μου και να δεις και φωτο μου.καλη επιτυχια και παλι.

loko

New Member

Ευχαριστώ πολύ παλικάρια.
Δεν έχω κάνει καμία θεραπεία μέχρι στιγμής. Πριν από αρκετά χρόνια είχα κάνει μια έρευνα αγοράς στην Ελλάδα και είχα διαπιστώσει μια προχειρότητα οπότε το άφησα. Πριν αποφασίσω έκανα πάλι μια μικρή έρευνα αγοράς αλλά μπορώ να πω ότι με κέρδισε ο επαγγελματισμός της εν λόγω εταιρείας. Φυσικά εάν δεν είχα μελετήσει προσεκτικά τα σχετικά άρθρα εδώ θα ειχα κάνει την λάθος επιλογή καθώς μου ανέφεραν ότι "εμείς δεν χρεώνουμε βάση τριχών όπως οι υπόλοιποι" και "μέσα σε 2-3 ώρες θα έχετε πάει σπίτι σας".
Υπολογίζουμε μετά τη συνομιλία μας στο Skype και τη μελέτη των φωτογραφιών που έστειλα, ότι θα μπουν 3000-3200 grafts για τώρα και θα επαναλάβουμε τη διαδικασία μετά από ένα έτος περίπου.
Για αρχή θα καλυφθεί η μπροστά περιοχή μέχρι περίπου τη μέση και θα μείνει το πίσω μέρος το οποίο ευελπιστώ ότι θα καλυφθεί με την επαναληπτική μεταμόσχευση.

tropheus

Well-Known Member

Καλή επιτυχία φίλε loko ... όλα θα πάνε καλά :)

Δείξε μας αν θέλεις και κάποια φωτογραφία από τη δότρια σου ...

loko

New Member

Έκανα edit το αρχικό άρθρο και ανέβασα μια φωτογραφία από την πίσω μεριά της δότριας.

n094

Active Member

καλή επιτυχία φίλε μου, μη ξεχνάς να μας κρατάς ενήμερους για την πορεία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

loko

New Member

Ευχαριστώ και πάλι.
Θα σας κρατάω ενήμερους για ότι νεότερο.

loko

New Member

Καλησπέρα σας. Πραγματοποίησα τη μεταμόσχευση πριν από λίγες ημέρες.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κλινικής. Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα ευγενικό και πρόθυμο να με εξυπηρετήσει και να καλύψει πιθανές ανάγκες μου κατά τις 8 ημέρες της διαμονής μου στην Κύπρο.
Επισυνάπτω φωτογραφίες και θα ακολουθήσει post με όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πρώτα οι φωτογραφίες αμέσως μετά την επέμβαση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PANOS101

Member

Καλημερα
Καλη επιτυχια στην συγκομιδη.
Ποσα τετραγωνικα εκατοστα καλυψες;
Αν δεν σου εχουνε πει,μπορεις να το μετρησεις μονος σου με μια μεζουρα
Το strip τι μηκος ειχε και ποσα grafts εβγαλε;

loko

New Member

Καλησπέρα,

Σε ευχαριστώ για την πολύ καλή ευχή σου. ;D
Τα grafts που έβγαλε ήταν 2870 αλλά δεν θυμάμαι τώρα το μήκος.
Με την πρώτη ευκαιρία θα μετρηθώ και θα post-άρω τα αποτελέσματα.

tropheus

Well-Known Member

Καλά αποτελέσματα φίλε loko :)

Επειδή είχες χάσει τα περισσότερα μαλλάκια σου μπροστά, σίγουρα τα νέα σου μαλλάκια θα βελτιώσουν πάρα πολύ όλη την εικόνα σου ...

Θα περιμένουμε μαζί σου να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία λογικά θα αρχίσουν να φαίνονται από τα τέλη του τρίτου μήνα και μετά ;)

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλή επιτυχία στον φίλο Loko, σίγουρα το πριν με το μετά θα ειναι τεράστια διαφορά, και μελλοντικά με μια ακόμη μεταμόσχευση θα ειναι τα αποτελέσματα ικανοποιητικά περισσότερο.

Τώρα, για τον φίλο τροφέα, απλά respect!! Με τρέλανες!!! Τι θεραπεία ειναι αυτή ρε φίλε? Μπαρούτι η πυρηνική βόμβα? Συγγνώμη αν κατάλαβα καλά παίρνεις 2 χαπάκια avodart ημερησίως + σπιρο και ταυτόχρονα αυξητική ορμόνη? Αυτό δεν ειναι βαρύτατο αναβολικό για body building?

loko

New Member

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
Έχω στο πρόγραμμα να επαναλάβω τη διαδικασία μετά από το λιγότερο 7 μήνες για να καλύψουμε ακόμα μεγαλύτερη περιοχή.

Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι έχω γενικότερα μαλλιά καθώς τα τελευταία χρόνια ξυριζόμουν και δεν τα είχα αφήσει να δω πως θα είναι.
Πάντως έχω κάνει λούσιμο αυτές τις ημέρες που δεν φανταζόμουν ότι θα ξαναέκανα ποτέ στη ζωή μου πριν μερικούς μήνες.

tropheus

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Τώρα, για τον φίλο τροφέα, απλά respect!! Με τρέλανες!!! Τι θεραπεία ειναι αυτή ρε φίλε? Μπαρούτι η πυρηνική βόμβα? Συγγνώμη αν κατάλαβα καλά παίρνεις 2 χαπάκια avodart ημερησίως + σπιρο και ταυτόχρονα αυξητική ορμόνη? Αυτό δεν ειναι βαρύτατο αναβολικό για body building?

Για να μη χαλάσουμε το νήμα του φίλου loko θα απαντήσω εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2418.msg71425.html#msg71425

vinnie1978

New Member

Φιλε loko βλεπω οτι η τριχοπτωση ειχε φτασει στο τελευταιο της σταδιο, ησουν τελειως αδειος και πιστευω οτι η διαφορα του πριν με το μετα θα ειναι τεραστια. Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια να εχεις!

antonis81

New Member

Έστω και καθυστερημένα να απαντήσω:
Η περιοχή που καλύφθηκε είναι 11 x 10 και μπήκαν 2870 grafts.

Από τους γιατρούς της κλινικής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς ασχολήθηκαν στο να μου εξηγήσουν με λεπτομέρειες την όλη διαδικασία. Στο υπόλοιπο προσωπικό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ευγένεια τους και η προθυμία τους να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάστηκα. Όλοι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί. Η γενική εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για επαγγελματίες που γνωρίζουν σε βάθος τη δουλειά τους.
Τέλος μου άρεσε ότι παραχωρούν ένα διαμέρισμα για διαμονή το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κλινική, οπότε καθιστά εύκολη την όλη φροντίδα μετά την επέμβαση.

Μια ερώτηση. Πότε θα σταματήσει να φαίνεται η ουλή; Μετά το πρώτο 6μηνο ή νωρίτερα; Είναι δύσκολο το κούρεμα για να μην φαίνεται η ουλή :(

Μπλουζα